ÅSE CLAUSEN BJERG
ÅSE CLAUSEN BJERG

 http://www.sabbat-kristne.dk/243947134
 
www.Radiodua.dk    

www.UriasPosten.net

   

Lidt oplysninger fundet på internettet = der bør tjekkes  ???

  I 1913 var alt korn i USA 100 procent ejet af

( farmere = Landmænd ) 

 100 år senere ser ejerskabet således ud

I 2013 var kornproduktionen 95 procent ejet af

Kartel-Kapitalister gennem Corperationer.

 


 

 Flere billeder af torben mark pedersen

 


http://www.about-truths1.dk/424406599  

 

  Velkommen til Analyse-Spillet

 www.sabbat-kristne.dk/243947134

der specielt henvender sig til unge mellem 14 år og 21 år.

 http://www.tro-eller-overtro.dk/420906713

 


 

Mogens Glistrups grundlovstale 1995 - 1 del - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=73_4eREy7UA
21. okt. 2014 - Uploadet af Mogens Glistrup radiointerviews
Som om at det ikke var nok med landsforræderloven, der trådte i kraft den 1. oktober 1983, så blev der ...

 


 

  Hvis man betragter dette som en fast militær ordre

Jihad som kolonisering af nyt land  

 så bør man vide = at soldater der deserterer = i krigstid = de vil blive dræbt. Derfor er det muligt = at muslimer ikke ønsker at vende hjem = til den Nationalstat = hvor de er født = når de udvises af Danmark = fordi der er noget der hedder apostasi og/eller apostat

Apostasi
Apostat

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | Y | Z | Æ |
| Se ALLE ord/begreber |

 Vi ser også = at den muslimske børneopdragelse fører til en stor overbefolkning.

 Børneopdragelse i muslimske hjem

Samt til stort svineri i naturen  

Børneopdragelse i blandede ægteskaber

Derfor bør de muslimer = der tilbydes at deltage i opdyrkning af Sahara-ørkenen = fremover = opdrage deres børn efter den Kristne børneopdragelse.

 


 

 


     

Advarsel fra GudEt internet-Leksikon  www.islaminfo.dk   om Koranens indhold


     
http://www.vilde-teorier.dk/401676875

ÅSE CLAUSEN BJERG =

Efter dommen - der delte Fremskridtspartiet op i Fremskridtspartiet og Frihedspartiet
så stiller Åse Clausen Bjerg nu op for 


www.Frihedspartiet.dk

 
24/7  Radioen   www.tro-eller-overtro.dk/411636133

 
10. marts 2011 04:00 | Nordjyske.dk

Nedgør ikke danskhed

Åse Clausen Bjerg cand. mag., Fremskridtspartiets ordfører for afvikling af integration, Rebekkavej 5, 2900 Hellerup Åse Clausen Bjerg   bjerg07@gma


VÆRDIER : I disse år er det blevet moderne at sværte alt, hvad der ligner noget, der er dansk, med racist- eller nazistsværte, og der er ingen grænser for den opfindsomme humanists påhit, når det gælder om at nedgøre hele vor historie.

www.fortidensJelling.dk


Sagen er, at vi har en rig fortid, som bærer præg af viden kunst, humor, industri og verdenshandel efter datidens forhold. Når vi ikke ved så meget om fortiden, skyldes det blandt andet, at de kristne slettede mange spor, fordi de ville tilintetgøre alt ukristent., men af det, der er tilbage, kan vi sagtens se, at danskerne i oldtiden rigt kunne måle sig med andre kulturfolk, og de har haft sans for organisering og konstruktivt arbejde. Faktisk burde alle interessere sig for vore forfædres idealer. Så ville de komme en selvforståelse nærmere

Allerede efter første verdenskrig begyndte en tendens til at ringeagte den hvide race, som man antog var skyldig i alverdens ondskab. Dette had til den hvide race kunne henføres til kolonitiden, til slavehandelen, til udvandringen til Amerika og kampe mellem indianerne og indvandrere, og det skal indrømmes, at både afrikanere og indianere har været genstand for ubeskrivelig brutalitet, men denne brutalitet har intet med racen "hvid" at gøre. Slavehandel og kolonisering skyldtes private pengeinteresser. Heller ikke kampene mod indianerne kan tilskrives den hvide races brutalitet. At skyde skylden på den hvide race er en grov generalisering og har ikke noget med virkeligheden at gøre. Hvis vi skal lede efter andre brutale tiltag i resten af verden, i Østen, i Mellemøsten, i Afrika, så finder vi en ganske anden systematisk vold, som er forankret i den officielle politik og/eller i landenes traditioner.

Vi kan nævne Japans angreb på Kina i 1937, der førte til over 100.000 dræbte og tusinder af voldtægter. Med hensyn til kulturrevolutionen i Kina, reporterede man om millioner af mennesker, der fik deres menneskerettigheder destrueret. Andre millioner blev tvangsforflyttede, hvor de blev tvunget til at give afkald på standarduddannelser til fordel for propagandaen for Kinas Kommunistisk Parti. Man berettede om, at modstandere i nogle områder blev tævet ihjel, og at deres kød og lever blev ædt. (Wikipedia). Ifølge en nyere rapport fremgår, at alene i Kinas land blev 36 millioner mennesker retsforfulgt. I bogen "Mao, den Ukendte Historie" af Jung Chang og Jon Halliday fremgår, at så mange som 3 millioner mennesker døde som følge af kulturrevolutionens vold. (Wikipedia, Cultural Revolution).

Men Mellemøsten overgår al brutalitet. I Irak forsvandt der under Saddam Hussein på 1 år over 180.000 kurdere i forsøget på et folkemord på denne befolkningsgruppe. Mange blev indfanget og anbragt i koncentrationslejre, hvorfra de blev transporteret til massegrave. 5000 mennesker omkom på én dag i et giftangreb i Irak. Tusindvis af kvinder er forsvundet og myrdet, og tusinder og atter tusinder af mennesker er solgt som slaver, og slaveriet fortsætter den dag i dag. Lad os ikke glemme folkemordet på armenierne, hvor man regner med, at 1,5 millioner omkom, og hvor mange mennesker i Afrika, Mellemøsten og Østen er ikke blevet myrdet i nyere tid i den hellige jihads navn?

Vore vikingeforfædre har efter sigende myrdet og hærget i andre lande, og noget om snakken er der måske, men vi skal huske på, at vi stort set kun har kilderne til beretninger om vikingernes hærgen fra deres modstandere, dels dem de kæmpede imod, dels de senere kristne historikere, som fordømte vikingerne for deres hedenskab, og som bekendt er det sejrherrerne, der skriver historien, og de endelige sejrherrer er de kristne, og de smører ikke for lidt på deres forargelse, og nutidens såkaldte humanister står ikke tilbage med hensyn til fordømmelse af vore forfædre. Men vikingerne begik ikke systematisk folkemord for at udrydde andre befolkninger, og endelig skal siges, at vi, der lever i dag, ikke er ansvarlige for vikingernes handlinger, og deres handlinger har ikke noget med racen hvid eller danskere som sådan at gøre.

I Danmark har vi et velorganiseret samfund, som har skabt udvikling og vækst. Det bør vi være stolte af, og det bør vi holde fast i. Vi har ligeledes haft et velfungerende demokrati, men dette er ved at smuldre ligesom retssikkerheden og den faste infrastruktur under påvirkning af integrationen og multikulturen.

Men nu er det blevet moderne at kaste vrag på alt, hvad der er dansk, og dekadencen sætter ind. Det mærkes især på uddannelsesområdet, hvor børn og unge får så ringe en uddannelse, at der vokser en generation op, der er uddannet i uvidenhed med manglende kundskaber, som vil komme til at præge landet i fremtiden. Det er en sørgelig udvikling, som skyldes et moderne selvhad: Had til fædrelandet og had til landets kultur. De toneangivende ser helst Danmark på møddingen.

Men et folk, der mister sin identitet, og som ikke bindes sammen af en indre struktur i form af sprog, traditioner kultur går i opløsning. Derfor holder Fremskridtspartiet fast i de danske kulturtraditioner, og derfor vil partiet afvikle integrationen for at bevare folket som et samlet folk.


 

 Billeder af al gore bill clinton

  Hvorfor oprør fra = EUs Folkeslag = over stemmesedlen. 

  http://www.advarselspartiet.dk/20437703  

DN = Diabolical Narcis´me = ( På Dansk ) = Djævelsk Selvforelskelse 

  Fundet i min Danske røde Fremmed ordbog .

----------------

 Hvem ansætter journalister i Republikken USA  ???

  Læs artikel

 

Læs mere  

Hvem ansætter journalister i Kongeriget Danmark    


 

The Whole Story Of Zionist Conspiracy - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=QH_Bs-pN46s
29. jan. 2012 - Uploadet af AreYouBlindOrWhat
Often, almost always these days, the accusation that criticism of Israel is anti-Semitism is false. And this false ...
 

 

  Hvorfor oprør fra = Det Danske Folk = over stemmesedlen.

www.DenKorteAvis.dk

  http://www.advarselspartiet.dk/20437703  

Hvorfor o prør fra  = Det Danske Folk = over stemmesedlen.

 


Texe Marrs - DNA Analysis show that Ashkenazy Jews are ... - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=MDqwoAC8KvM
21. maj 2014 - Uploadet af Marko Baturan
Texe Marrs - DNA Analysis show that Ashkenazy Jews are descendants of Khazars, not of Abraham. Texe ...

  EU forfatningen

  Hvorfor oprør fra = EUs Folkeslag = over stemmesedlen.

     Billeder af al gore bill clinton

----------------------

  http://www.advarselspartiet.dk/20437703  

 Oprør fra = Det Danske Folk = over stemmesedlen.

Hvorfor   ???

Er en medvirkende årsag = Historie-forfalskning = på grund af stor uvidenhed i ( DR = Danmarks Radio ) ???

 http://www.sagenskerne.dk/28423075

 


  

  


Illuminazi Bilderberg West Bohemian Grove - Anthony J Hilder ...

Walter Veith - (21) A New World Order / Total Onslaught - YouTube


www.sagenskerne.dk          

Censur ORDRE fra 

FN = UN ) 

Mediene viktig for fremme av multikultura-lismen 4. juni 2007  

I går møttes rundt 100 redaktører og journalister fra hele verden i Oslo for å delta på en internasjonal konferanse om medier og globalisering. FNs spesialutsending for overvåkning av rasisme og fremmedfrykt, Doudou Diene (bildet), innledet konferansen med å henstille mediene om aktivt å gå inn for å skape et multikulturelt samfunn. Han uttrykte bekymring for at demokratiske prosesser kan føre til at innvandringsrestriktive partier kommer til makten.

Citat slut  Læs resten her = medier og globalisering

Er ( Doudou Diene ) udsendt med denne ordre fra ( FN=UN ) ???

Hvad er (  Nutidens Studerendes ) Vurdering  ???


     

 

 Images for den lille havfrue

 

 More images for den lille havfrue

 Mathæus Evangeliet  Om falske Profeter

Kapitel 7. ( Vers  15.  og   16 )

  Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men inden i er glubske ulve. ! På deres frugter skal i kende dem  

 Hørte jeg Rigtigt = blev der sagt dette = i denne film  ???

Lad dog være med at være så bange   

for den fremtid i alligevel ikke undgår

 

Morten Messerschmidt: Falske Løfter og Løgne - YouTube

 

Feb 6, 2012 - Uploaded by EU-aktuelle Nyheder
Morten Messerschmidt præsenterer: en film om Falske Løfter og Løgne.

 ------------

  Is Islam the Catholic Church's religious Branch  ???

 www.OpenDoors.org 


 Hørte jeg rigtigt = havde 90.000 Indere mistet hovedet på en dag ???

Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner - YouTube

  SAXO.com Online Boghandel - Danmarks største udvalg i bøger

 

Bill Warner: Boko Haram IS real Islam - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=27t3uPyf8CE
May 14, 2014 - Uploaded by Ban Koran
Bill Warner : Boko Haram IS real Islam ... Bill Warner - A Taste of Islam by Children of Jewish Holocaust ...

www.Political-Islam.Com       

 


 

What The West Needs To Know About Islam  | William J. Federer ...

www.youtube.com/watch?v=-YpJjRzQDIM
18/01/2013 - Uploadet af TheDynamiteGeneral

 


 Disse 2 bøger bør alle

Konfirmander  Konfirmander

læse

SAXO.com Online Boghandel - Danmarks største udvalg i bøger

 


 

Morten Messerschmidt taler til Helle Thorning-Schmidt i ...

Hvem var ombord på skibet - da Titanic sank  ???

Flere videoer for ROMAN EMPIRE rules today DVD1 - FULL ... »

 Blå Censur i EU  ???

 

 Billeder af Kort over europa

 De binder Europas befolkninger på mund og hånd = gennem regler og konventioner. Det oplyser

Mogens Camre

om på

Mosbjerg Folkefest | Fordi Danmark er dejligt

 


 

Billeder af bilderberg

 5. Oktober 2013 - www.oplys-dig-selv.dk

EU - Den rigtige historie: Henrik Ræder Clausen - Salling

 

 

Bøger alle ( Konfirmander Konfirmander ) bør læse   ???

Side 57 = Præampel = indledning til lov. el. traktat

Kend din fjende siger ( Sun Tzu )

Rød Fremmed-ordbog = uundværlig = også for Danskere der ønsker en

Karriere i EU-Systemet.


EU af Henrik Ræder Clausen (Bog) - køb hos SAXO.com

 

Sam Solomon             Medforfatter til denne bog.

 

 http://www.kulturpartiet.dk/118637684

 Disse to bøger burde alle

Danmarks Konfirmander Konfirmander

der kan læse = have i Julegave

SAXO.com Online Boghandel - Danmarks største udvalg i bøger

 


 www.fortidensJelling.dk

Det Folk

"der ikke vedkender sig sin fortid,
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid"

http://www.danskekonger.dk/

  Nu kan det være svært = at vedkende sig sin f ortid = hvis et Folk ikke kender sin = fortid   

på grund af

 Massiv  Censur

 http://www.sabbat-kristne.dk/409494939 

Wien: Demonstration mod kristenforfølgelser - YouTube

www.youtube.com/watch?v=EV-lmZ_vRfM
Dec 29, 2014 - Uploaded by Henrik Ræder Clausen
Wien: Demonstration mod kristenforfølgelser. <a href="http://www.123hjemmeside.dk/channel/UCbxHulxUizL85P_MhvgIWvw" class ...

 www.OpenDoors.org

 http://pegidadk.dk/

 Political Islam - YouTube

When can we buy

Bill Warner's books

translated into other European languages

SAXO.com Online Boghandel - Danmarks største udvalg i bøger

Danske  Mødre

 http://www.oplys-dig-selv.dk/414529856 

          Der er = åbenbart lidt Censur = hist og Pist.

www.TavshedensTyranni.dk


     Letter From German Nurse on Muslim Invaders - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=MxM2cPk-pEk
30. okt. 2015 - Uploadet af vonveezil2
A riveting account from a nurse in Bavaria Germany you won't hear from the Mainstream media on the ...

 


 

Marine Le Pen Bombards Merkel To Her Face - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=hbYGLy_NWns
24. feb. 2017 - Uploadet af Jerry Eldred
Now this is a great big old verbal black eye and bloody nose.

 www.advarselspartiet.dk

 


 Hvad er status af Tredje generations tilpasning til Svensk Kultur  ???

THE STATUS IN SWEDEN 2017 - By a Swede - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=UAWkTrtuhMw
1. mar. 2017 - Uploadet af Common Sense
I, as a Swede, would say that Sweden is in a crisis. The reckless immigration is on its way to pass what we can ...

 


 2017

 www.DenKorteAvis.dk

http://www.pokerpartiet.dk/435241052

  www.wikipedia.net  www.Sabbat-Kristne.dk  www.Google.dk   

 

 Et Oprør i Kongedømmet Danmark = med en Demokratisk valgt regering  = hvor kvinderne efter 2015 = også fik valgret = foregår naturligvis over = stemmesedlen= når der er = Kommunevalg eller Folketingsvalg. 

Vi Konstaterer et begyndende Dansk Oprør over stemmesedlen.   

 Oprør fra = Folket = over stemmesedlen  

  Oprør fra = Folket = over stemmesedlen  

 http://www.sagenskerne.dk/21050767

http://www.pokerpartiet.dk/8976391  

  http://www.pokerpartiet.dk/435489862

  www.DKsamling.dk

www.fornyelsespartiet.dk

www.Altinget.dk    

       www.sagenskerne.dk    

 


     
     

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE