KORANSKOLER
KORANSKOLER www.fornyelsespartiet.dk          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/  

    VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  ???FUNDET PÅ - DRs - TEKST - TV  -  1. april 2011

INGEN LIGESTILLING PÅ KORANSKOLER

Det danske kønsrollemønster med ligestilling mellem mænd og kvinder er ikke noget som muslimske unge skal interessere sig for.

De skal i stedet følge de regler om forholdet mellem manden og kvinden, som er beskrevet i koranen og sharia-loven skriver Jyllandsposten.

Det viser rapport fra integrations-ministeriet, som bygger på interview med imamer, forældre og unge.

I noget undervisningsmateriale står, at kvinden skal være lydig og kysk, at en mand må tage op til fire koner, og at en muslimsk kvinde ikke må gifte med en mand, der ikke er muslim.  Citat slut.Det er Dansk Folkeparti, der har bedt Integrationsministeriet lave rapporten om koranskoler. Arkivfoto


Tip     Print     RSS     Del    

Koranskoler afviser dansk ligestilling

Af  ORLA BORG

Offentliggjort 31.03.11  kl. 23:45 

Muslimske børn og unge i Danmark lærer i koranskoler, at de skal følge den muslimske lov, shariaen.

Det danske kønsrollemønster med ligestilling mellem mænd og kvinder er ikke noget, som muslimske unge skal interessere sig for. De skal i stedet følge de regler om forholdet mellem manden og kvinden, som er beskrevet i Koranen og sharia-loven.

Den besked får de muslimske børn og unge, som går til koranundervisning eller anden form for muslimsk religiøs undervisning, fremgår det af en rapport, som Integrationsministeriet offentliggør i dag.

I rapporten skriver ph.d. Tina Magaard, som har lavet rapporten for Integrationsministeriet, og som har interviewet imamer, forældre og unge fra koranskolerne:

»I samtlige indsamlede data - fra interviews til undervisningsmateriale - er der enighed om at fortælle, hvorfor kvindens stilling, defineret af sharia, er bedre for kvinden end ligestilling mellem kønnene, som begrebet fortolkes i dansk lovgivning. De synes, at sharias dispositioner er bedre for kvinden end de danske regler«.

Op til fire koner

I noget af det undervisningsmateriale, der anvendes i nogle koranskoler, gøres der rede for, at kvinden skal være lydig og kysk, at en muslimsk mand må tage op til fire koner, og at en muslimsk kvinde ikke har lov til at gifte sig med en ikke-muslimsk mand.

Der er også generelt et krav i alle koranskoler om, at pigerne skal gå med tørklæde. En bosnisk imam begrunder det i rapporten på følgende måde:

»Det er for hendes eget bedste, at en kvinde tildækker sig. Det beskytter hende mod onde øjne og mod, at en fremmed mand kigger på dig, at Satan gør noget med dig.«

Det er Dansk Folkeparti, der har bedt Integrationsministeriet lave rapporten om koranskoler, og partiets næstformand, Peter Skaarup, siger:

»Der er tale om rendyrket mandschauvinisme, og det er dybt skadeligt for integrationen.«

Det var torsdag aften ikke muligt at få en kommentar fra integrationsminister Søren Pind (V). Citat slut.
 
Jyllands-Posten
 
Ny asylchef i Dansk Flygtningehjælp

Offentliggjort 01.04.11 kl. 10:24

Den 47-årige jurist Eva Singer skifter fra Udlændingeservice til asylchef i Dansk Flygtningehjælp.

Dansk Flygtningehjælp har ansat den 47-årige jurist Eva Singer som ny asylchef. Hun kommer fra en stilling som souschef i asylafdelingen i Udlændingeservice og tiltræder 1. april, oplyser Dansk Flygtningehjælp i en pressemeddelelse.

Eva Singer er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1988. Hun har i en årrække beskæftiget sig med menneskerettigheder og flygtninge med ansættelse i blandt andet FN’s Menneskerettighedscenter, FN’s Flygtningehøjkommissariat UNHCR samt Udlændingeservice.

Derudover har hun tidligere været frivillig i Dansk Flygtningehjælps asylafdeling.

Eva Singer fastslår, at hun vil arbejde for et styrket samarbejde med myndigheder, politi, Dansk Røde Kors og FN.

Dansk og international viden
Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm, lægger vægt på, at Eva Singer har et indgående kendskab til både dansk lovgivning og internationale konventioner vedrørende flygtningebeskyttelse og menneskerettigheder.

- Dansk Flygtningehjælps asylafdeling skal være kendetegnet ved en stærk juridisk kompetence, der betyder, at vi kan tale med faglig vægt - både i forhold til myndighederne og som deltagere i den offentlige debat om flygtningeforhold, siger Andreas Kamm.

Asylansøgere i Danmark har ret til rådgivning fra Dansk Flygtningehjælp, og organisationens jurister rådgiver på asylcentrene, i fængsler og fra en åben rådgivning i hovedkvarteret i København.

I de såkaldt åbenbart grundløse sager, der skal behandles hurtigt, er Dansk Flygtningehjælp del af den danske asylprocedure.
RitzauHVOR LÆNGE KAN = SANDHEDEN= TIES IHJEL ???

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/   På dette link kan du høre mere om 266b og høre meget andet interessant.

HVEM ØNSKER AT TIE = SANDHEDEN= I HJEL ???OM KORANSKOLERS UNDERVISNING

Som dansker - født i Danmark - så formoder jeg - at på Koranskoler - så lærer de kommemde muslimer om - hvad der står i Koranen.  Så er spørgsmålet naturligvis hvad - der står i Koranen - som de muslimske børn - der er født som danske statsborgere - lærer i disse koranskoler ??? På dette internet-leksikon om Koranens indhold - så kan man formode - at det netop er hvad børn af muslimer lærer på disse Koran-skoler =

www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER  Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med vold-om nødvendigt.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

Her bør tilføjes - at Koranen ikke indeholder ( DE 10 BUD )
Her bør tilføjes - Koranen betragter de kristne som vantro
Ja alle - der ikke er muslimer - anser Koranen for vantro.Det rejser naturligvis spørgsmålet - om denne undervisning på disse Koranskoler - er i strid med Danmarks Riges Grundlov ???

hvilken seriøs Jurist kan besvare dette spørgsmål ???

Findes der unge kvindelige journalister - der ved hvilke Juister - der er seriøse nok - til at kunne besvare dette spørgsmål
???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE