KOLONIEN DANMARK
KOLONIEN DANMARK www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  23. marts 2011   www.sagenskerne.dk 

KOLONIEN DANMARK                   www.Google.dk         ER DU DANSKER  ???  
 HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

    VIL DU FORSVARE = DANMARKS GRUNDLOV = MED DIT LIV  ??? 
Ekstra Bladet
 
Danmark er bare en koloni i EU
 
EU-domstolen sidder et eller andet gudsforgående sted i Flandern og afgør, hvilke fremmede folk der skal have lov at bosætte sig i Danmark

10:53, 23. mar 2011 | Ole Hyltoft 
TIRSDAG MORGEN hørte jeg i Radioavisen, at nogle vil anlægge sag mod Birthe Rønn Hornbech. Og forlange, at hun personligt betaler erstatning til dem, fordi de ikke som statsløse fik dansk statsborgerskab i tide.

Det minder mig om, at jeg engang i mit skoleblad skrev, at vores gymnastik- og tysklærer var elendig til at undervise os i fodbold. Det var den rene og skære sandhed. Men læreren blev så krænket over det, at han ikke talte til mig – eller hørte mig i tysk – det sidste halvandet år, jeg gik i skole. Var klassen kommet op i tysk til studentereksamen, havde han sikkert afvist at eksaminere mig. Det var blevet en kilden sag, som nok havde stået i Ekstra Bladet.

JEG HAR SELV prøvet at blive krænket. For eksempel da Johannes Møllehave for nylig blev så rasende på mig. Bagsidens læsere husker måske, at jeg mente noget andet om Benny Andersen og Carsten Jensen end Møllehave. Det gav Møllehave anledning til telefonisk at fortælle mig om min smudsige moral, mit pinlige politiske ståsted og min ringe begavelse.

ENDNU MERE krænket bliver jeg dog, når EU-domstolen sidder et eller andet gudsforgående sted i Flandern og afgør, hvilke fremmede folk der skal have lov at bosætte sig i Danmark. Som om vi var et kolonirige under EU.

Her har mine forfædre kæmpet for, at det danske folk fik lov til selv at bestemme over sit land. Selvfølgelig også over, hvem vi vil lade komme ind i det. Og så sidder sådan en gang jura-sheiker med forgyldte kapper og udstikker regler for, hvem der skal bo i vores land. De må have kuppelkatar, både jura-sheikerne og de, der har givet dem mandatet til det.

Jeg forstår ikke, at vores regering ikke bare siger: De jura-kalotter interesserer os ikke. Vi bestemmer selv i Danmark.

DER ER desværre en del danskere, som giver EU-Domstolen ret. Eller står ret for den. Sådan har bedsteborgere nemlig altid gjort. Rettet ind efter reglementer, uanset hvor tossede de er. Bedsteborgerne er i vore dage ikke kun de gammeldags tørvetrillere. Fortidens oprørere, de kulturradikale, er nu blevet så idéløse og indtørrede, at de også er blevet bedsteborgere. Vi taler om en Rifbjerg, en Suzanne Brøgger, en ombudsmand Gammeltoft-Hansen, en Johanne Schmidt-Nielsen osv. Ordene venstrefløj og bedsteborger er blevet det samme.

I GAMLE dage var det mest kongen, der havde ret til at blive krænket. En af Danmarks dygtigste statsministre, Griffenfeld, skrev i sin dagbog: ’I dag talte kongen som et barn.’ Så dødsdømte kongen ham.

I vore dage har vi opbygget en række institutter bemandet med regeltyranner, der opildner os til at blive krænkede og forlange erstatning. For nylig blev en sanger sløj under en koncert, så han måtte lade orkestret og de andre sangere afslutte koncerten uden ham. Forbrugerrådet opfordrede minsandten publikum til at kræve pengene for billetterne tilbage.

VI HAR i vores overregulerede samfund oprettet institutter og love, som skal holde øje med krænkelser og indkassere vederlag fra krænkerne. Herunder den såkaldte racismeparagraf. Al bramfri tale skal forbydes. Og kulturradikalerne mimrer henrykte over det.

Det ville have glædet min tysklærer, hvis han kunne have fået et af disse krænkelses-institutter til at anlægge sag mod mig.

HVEM ER gladest for forbuddene mod at krænke? Ud over de kulturradikale. Det er selvfølgelig djøfferne, juristerne. For det er dem, der modtager vederlag for at føre de retssager, de krænkede anlægger. Citat slutDERFOR ER  DANMARK  EN KOLONI

På sin egen djævelske vis er der noget lindrende ved, at danskerne snart vil blive klar over, at Danmarks selvstændighed vedrørende udlændingepolitikken på alle tænkelige områder er blevet afhændet af politikerne. EU bestemmer nådesløst vores familiesammenføringspolitik. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol bestemmer vores flygtningepolitik, og FN beslutter, hvem vi skal tildele statsborgerskab.

Mellem 400 og 500 statsløse palæstinensere kan nu frit og kvit få dansk statsborgerskab. Jamen, hvad nu hvis nogen af dem er dømt for grov kriminalitet? Glem det, i hvert fald næsten. Kun hvis det er lykkedes at få en dom på fem års fængsel eller mere, eller man er dømt for en forbrydelse mod landets sikkerhed, kan det automatiske statsborgerskab afvises.

ER = DANMARK = ALLEREDE NEDLAGT ADMINISTRATIVT ???

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2011/02/16/tilbageerobringen-af-retsstaten/Profil


Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos.  http://www.nomos-dk.dk/

Andet:
Forfatter til bogen "Et delt folk" om den danske udlændingepolitik 1983-2008.
HVAD ER  =  DANMARKS FOLKETING ???

Min vurdering - set her nede fra bunden af samfundet - hvor jeg hører hjemme - der er min vurdering - at Danmarks Folketing - har reduceret sig selv til - at være = EUs = skatteopkrævere. Det er min vurdering.
Hvad er din vurdering ???

Det er min vurdering. MVH - Poul Leo Nielsen alias Saxo-Poul.

DANMARK FOLKETING = er - EUs - skatteopkrævere endnu - men hvor længe det varer - det er efter min vurdering temmeligt usikkert. Det er min vurdering. Hvad er din
vurdering ???

Se videoen med Pat Condell på YoutubeHvem skal nu betale skat  =  og for hvad ???


Kommissionsformand José Manuel Barroso i forbindelse med dagens møde. Foto: Kommissionen

EU-kommissionen foreslår EU-skatter

- Det er fuldstændigt uacceptabelt, siger Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU · Læs mereHVOR MANGE INTERNATIONALE ORGANISATIONER ( OVERBYGNINGER ) HAR SNABELEN NEDE I DANMARKS STATSKASSE ???

SKAL EU BESTEMME ALT ???HVIS DU ØNSKER AT - EU - SKAL BESTEMME ALT, SÅ SKAL DU BARE STEMME PÅ ET AF DISSE 6 DANSKE POLITISKE PARTIER.

Et lille overblik over islams globale udbredelse.
Besøg evt. -
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 


POLITISK ENIGHED

Hvorfor er disse politiske ledere ( enige )  om mere indvandring til Danmark ??? Hvorfor den store enighed - på netop indvandrings-spørgsmålet
???


www.Folketinget.dk     www.Google.dk  

Forsiden: Venstre
Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Radikale - Tag ansvar.
Socialdemokraterne
Liberal Alliance


HVAD ØNSKER ET STÆRKT SAMARBEJDENDE EU ???

Hvorfor adlyder Danmarks Politikere EUs ønsker ???
Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor???
Hvorfor nedlægger Danmarks Folketing sig selv ???http://www.b.dk/kommentarer/en-bombe-under-velfaerdssamfundetwww.islam-info.dk   et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER   her findes ( Surs 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM 
jeg vil lige gøre opmærksom på - hvad Winston Churchill mente om islam - for godt 100 år siden.


WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

http://www.kvinderfordanmark.dk/
ENGANG SAMARBEJDEDE NAZISTER OG
MUSLIMSKE RELIGIØSE LEDERE
=Vi ser her Hajj Amin al-Husseini - stormufti af Jerusalem og tidligere præsident for Palæstinas Øverste Islamisle Råd i samtale med Hitler. Når ordet Palæstina nævnes - så tænker jeg lidt over - vores danske presses store interesse for Palæstina. Findes der en speciel ideologi som har - EUs -store interesse ???

Hvad ved Danmarks journalister om = David Meir-Levi ???
HVORFOR VIL - EU - FULDFØRE HITLERS MAGTDRØMME
???

HVORFOR HAR - EU - FORNÆGTET EUROPAS KRISTNEARV = I LISSABON-TRAKTATEN  ???HAR VORES POLITIKERE FORSTÅET INDHOLDET AF DENNE KONTRAKT  ???

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php  


EURABIA - et område uden Nationalgrænser.

Disse muslimske lande = Marokko - Algeriet - Tunis - Palæstina - Egypten - Tyrkiet - Libanon - Jordan - Syrien - er muslimske lande - som er beboet af - Muhammeds tilbedere - hvor Koranens love - står over menneskabte love - både Danmarks Grundlov - og EUs - direktiver. 
Da både Israel og Palæstine er er indenfor - EUs - drømme-projekt - så kan det være begrundelsen for - at visse dele af den danske presse - har haft og stadig har meget stor focus på - Israel og Palæstina-konflikten ??? Hvem kan vide dette ???
DISSE LANDE ER MUSLIMSKE LANDE

Afghanistan   Albanien   Algeriet   Aserbajdsjan   Bahrain   Bangladesh   Benin   Brunei Darussalam   Burkina Faso   Cameroun   Comorerne   Djibouti   Egypten   Elfenbenskysten   Forenede Arabiske Emirater   Gabon   Gambia   Guinea   Guinea-Bissau   Guyana   Indonesien   Irak   Iran   Jordan   Kasakhstan   Kirgisistan   Kuwait   Libanon   Libyen   Malaysia   Maldiverne   Mali   Marokko   Mauretanien   Mozambique   Niger   Nigeria   Oman   Pakistan   Palæstina   Qatar   Saudi-Arabien   Senegal   Sierra Leone   Somalia   Sudan   Surinam   Syrien   Tadsjikistan   Tchad   Togo   Tunesien   Turkmenistan   Tyrkiet   Uganda   Usbekistan   Yemen

HER GÆLDER ISLAMS SHARIA-LOVE.

Disse - OIC-Lande vedtog - Cairo-deklarationen i 1990.

Fra Finn Boserups blog: Cairo-deklarationen, korrespondance med ...LÆS EVT MERE OM FORFATTEREN = PÅ HANS EGEN BLOG. 

KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

 - 5 besøg  - 22.28

Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk
Jeg hører ikke meget - i den frie presse - om hvordan kristne behandles i disse 57 muslimske OIC lande. Hvorfor ikke ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE