KAOS
KAOS www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  23 marts 2011      www.Google.dk          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

    VIL DU FORSVARE = DANMARKS GRUNDLOV = MED DIT LIV  ???


www.DKsamling.dk


 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Kaos
Dato: d. 21.03.11, 22:53

Af: Morten Uhrskov Jensen

De universalistiske vesterlændinge, der nu bomber løs i Libyen, aner ikke, hvad de foretager sig. De er sågar ikke enige om, hvad det er, de vil opnå. Amerikanerne vil ikke have Gaddafi fjernet, men kun beskytte civile. Storbritanniens David Cameron taler derimod om, at Gaddafi “må gå af“. Og Den Arabiske Liga fordømmer allerede indsatsen i Libyen, fordi den efter ligaens mening rammer civile. Kaos hersker med andre ord. Og udenrigsminister Lene Espersen kvidrer, at hun
“håber at hans [Gaddafis] sidste støtter vil blive påvirket af, at hele det internationale samfund har vendt ham ryggen og at opbakningen til ham vil smuldre indefra“.

Lene Espersen har ingen som helst begrundet idé om, at Gaddafi vil gøre andet end at kæmpe videre. Og som Martin van Creveld, en af de nulevende kendteste militærstrateger, udtaler til dagens JP, kan kun indsættelse af landtropper formentlig fjerne Gaddafi.

Og hvad så?

Selv hvis det skulle lykkes Gaddafis modstandere at vinde kampen om Libyen, vil det blot betyde, at næste akt begynder. Så vil flygtningestrømmene bestå af medlemmer af de klaner, som gennem årene har støttet Gaddafi. Allerede nu opfordrer den politisk rabiate organisation Amnesty International til, at EU-landene modtager libyske flygtninge, der flygter fra den ene eller den anden part.

Vore ustyrlige ledere er helt blanke, når det gælder sikkerhedspolitik. Vi lader os regere af noksagter og opkomlinge, som burde spille Nintendo i stedet for at lege rigtig krig. Det er både modbydeligt og uhyggeligt at være vidne til.

P.S.

I morgen skal jeg i P1-debat kl. 12:20 (sendes også på DR2 kl. 17:30 samme dag) med Naser Khader. Fælles for Naser Khader og mig er, at vi begge kalder os konservative. Men vi lægger noget ret så forskelligt i begrebet. Det bliver universalisten mod partikularisten.   Citat slut.Var det en fejl at gå i krig i Libyen? - dr.dk/P1/P1 Debat ...

P1Er det en retfærdig krig? Eller er det udtryk for farligt vestligt overmod, når vi tror, at vi kan bombe os til fred i Libyen?Partikulær =  min røde fremmed-ordbog siger

partiku´lær ( mlat. partiku´laris vedr. en del af noget, speciel, af lat. pars, ´partis del ) særlig, speciel, enkelt;  partikulært haveri skade på skib el. gods som følge af hændelig ulykke ( mods. groshaveri ); partiku´lærfred ( p  +?. ) speciel fredsslutning med en enkelt af flere allierede fjender; seperatfred, særfred. Citat slut. 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Det totale vanvid

Dato: d. 19.03.11, 00:52

Af: Morten Uhrskov Jensen
 
Det har været surrealistisk at følge diskussionen om Libyen og de villige selvmordsdanskere fredagen igennem. Enigheden er nu total. Alle partier i Folketinget ser ud til at stemme for Danmarks deltagelse i en militær aktion af ukendt omfang i Libyen.

Fra den ene fløj siger Enhedslistens Frank Aaen, at “Vi har fået de forsikringer, vi synes, der er brug for. De går primært ud på, hvordan man tager maksimalt hensyn til de civile, så vi ikke forsøger at beskytte civile med en operation, som i virkeligheden betyder, at mange civile omkommer”.

Og på den anden fløj udtaler Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti (efter hukommelsen fra en nyhedsudsendelse fredag), at VK-regeringen har givet passende garantier for, at der ikke vil komme nogen flygtningestrøm, men at sådanne problemer klares i nærområderne.

Begge udtalelser er sigende for det tåbeniveau, der kendetegner Folketingets medlemmer. Som om man kan garantere nogen som helst civile, hvis man effektivt vil forhindre Gaddafi i at genvinde kontrollen i Libyen. Og som om Peter Skaarup nu kan garantere danskerne, at flygtningestrømmene ikke om kort tid vil skylle ind over Europa.

To små mennesker
Vil man opleve dansk politiks mentale kollaps på nærmeste hold, kan Deadline 22:30 fredag aften anbefales. Her udstiller de to udenrigsordførere fra Venstre og Socialdemokraterne, Michael Aastrup Jensen og Jeppe Kofod, deres begrænsede åndsevner. Som to glade krigsgale drenge fortæller de om alle de bedrifter, som Danmark nu skal være en del af. Michael Aastrup Jensen pludrer om “pro-demokratiske kræfter”, der skal støttes. Michael Aastrup Jensen ved tydeligvis lige så lidt om klansamfund, som jeg ved om kvaliteten af Ib Michaels værker, nemlig absolut ingenting.

Og var de to petit-politikere dog så blot en anomali. Men tværtimod. De er normen. Purunge drenge og piger, der er lige så ideologisk bevidste, som de er uvidende om livets gang på denne jord.

Men sådanne politikere har vi åbenbart valgt at lade os styre af. Af pubertære krøblinge, der ikke har begreb skabt om, hvad der er op og ned. Af mennesker, der i deres infantilitet giver kraftig støtte til tesen om en forøget valgbarhedsalder. Ikke at det ville være nogen garanti, men ringere end nu bliver det næppe.

Hvorfor gør vi det?
Der skal såmænd nok være et flertal blandt danskerne, der støtter op om denne selvmordsaktion, der yderligere vil forkorte den vestlige verdens levetid. Sådan må det vel være, når landets eliter har besluttet sig for at kaste sig ud over klippekanten og se, hvad der sker.

Det siges, at Chou En-lai af den daværende franske præsident Valéry Giscard d’Estaing blev bedt om at vurdere konsekvenserne af den franske revolution. Chou En-lai svarede, at det var for tidligt at udtale sig om dette emne.

Men i dag kan vi meget sikkert besvare den franske præsidents spørgsmål. Resultatet af den vestlige universalisme fører direkte til helvede, og de danske politikere vil nu sørge for, at vi ankommer så hurtigt som muligt.   Citat slut.


                   KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN

Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dkHVAD MON FREMTIDEN BRINGER = NÆSTE GENERATION ???Fra fejl til fejl opdager man hele sandheden
Sigmund Freud(1856-1939)
  
Men tør journalister erkende = Sandheden = når de har fundet den ???

illuminati are shriners masons are muslim the kabaa the meaning of ...

www.youtube.com/watch?v=MjNmT0SXmFE21. dec 2010 - 15 min. - Uploadet af SphinxIotaLapis
illuminati is shriners. allah is venus kabaa devil's pass Eye of horus Jesus Christ is sphinx and sagittarius.

Hvem forstår = Sandheden = set i et historisk perspektiv ???Danmarks vælgere =bør kende lidt til Koranensindhold - inden de sætter deres kryds - ved det næste valg. Det kan gøres ved at besøge dette internet-leksikon - der fortæller meget væsentlig om Koranens indhold.


Koranen      artikeldatabasewww.islaminfo.dk 

www.islaminfo.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER  Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med vold-om nødvendigt.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

Her bør tilføjes - at Koranen ikke indeholder ( DE 10 BUD )
Her bør tilføjes - Koranen betragter de kristne som vantro
Ja alle - der ikke er muslimer - anser Koranen for vantro.


Morten Uhrskovs blog på JP

 
Ganske som planlagt

Dato: d. 15.03.11, 16:52

Af: Morten Uhrskov Jensen

Det går helt efter planen i Sverige. I takt med omdannelsen af Sverige til et blot beboet sted opruster myndighederne nu i forhold til politiindsats, anklagemyndighed, domstole og fængselsvæsen.Det er selvfølgelig for lidt og for sent i det helvede, som er skabt i Sverige over de seneste årtier. Ethvert samfund så fragmenteret som det svenske vil være nødt til at sætte flere og flere bag lås og slå. Ikke fordi det vil nedbringe kriminaliteten væsentligt - kriminaliteten er først og fremmest et resultat netop af fragmenteringen - men fordi forbrydelsernes antal og grovhed når et niveau, hvor der ikke er andre udveje.

I Danmark er antal anmeldte voldsforbrydelser vokset fra 7.226 i 1980 til 17.968 i 2009 ifølge Samfundsstatistik 2010. I Sverige er antal anmeldelser vokset fra 27.140 i 1975 og til 112.728 i 2010. Tages de ændrede indbyggertal i de to lande i betragtning, er der tale om godt og vel en fordobling i Danmark og knap og nap en firedobling i Sverige i de to nævnte perioder.
Kriminalitet og oprindelse

I Sverige udarbejdes selvsagt ikke noget så utilstedeligt som en kriminalitetsstatistik, hvor gerningsmændenes oprindelsesland fremgår. Gud fri og frels os for en sådan vederstyggelighed.

Så grumme er vi i Danmark, at vi faktisk gør netop det. De seneste tal herfra viser, at mænd med oprindelse i Eks-Jugoslavien, Tyrkiet, Marokko, Somalia, Libanon, Pakistan og Irak, Afghanistan og Iran er særdeles overkriminelle, også når der er standardiseret både for alder og såkaldt socio-økonomisk status (side 144).

Men fra Sverige kender vi ikke de bare lidt mere præcise sammenhænge. Vi er derfor overladt til os selv og vore gætterier, når vi skal afgøre, om vi hælder til, om det er Jansson eller mere fremmedklingende navne, der gør sig selv bemærket i den svenske statistik.

Sådan vil de gerne have det i Sverige. Det er også mere bekvemt. Så kan der ikke stilles så mange ubehagelige spørgsmål. Og det er nu rart, når almindelige mennesker holder deres kæft og gør, som de får besked på.

Lidt lige som fæstebonden i forne tider, der makkede ret, hvis ikke han da ville en tur op på træhesten.  Citat slut.Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


Profil

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos.

Andet:
Forfatter til bogen "Et delt folk" om den danske udlændingepolitik 1983-2008.

Fremskridtspartiet er på banen igen  http://www.frp.dk/
Fremskridtspartiet er på banen igen 
= www.Radiodua.dk  ER = DANMARK = ALLEREDE NEDLAGT ADMINISTRATIVT ???URETTENS  BAGGRUND  =  OVERNATIONALE INSTITUTIONER

På sin egen djævelske vis er der noget lindrende ved, at danskerne snart vil blive klar over, at Danmarks selvstændighed vedrørende udlændingepolitikken på alle tænkelige områder er blevet afhændet af politikerne. EU bestemmer nådesløst vores familiesammenføringspolitik. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol bestemmer vores flygtningepolitik, og FN beslutter, hvem vi skal tildele statsborgerskab.

Mellem 400 og 500 statsløse palæstinensere kan nu frit og kvit få dansk statsborgerskab. Jamen, hvad nu hvis nogen af dem er dømt for grov kriminalitet? Glem det, i hvert fald næsten. Kun hvis det er lykkedes at få en dom på fem års fængsel eller mere, eller man er dømt for en forbrydelse mod landets sikkerhed, kan det automatiske statsborgerskab afvises.Profil


Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos. 
http://www.nomos-dk.dk/
- den der ikke vedkender sig sin fortid,
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid"

Besøg evt -    www.danskkultur.dk  
 medlemmer ???  Hvem kan vide dette ???

Her i automaten trækkes billetten til Dansk statsborgerskab.

Klik på billedet for at se en større version
ER DET SÅDAN = DANMARKS GRUNDLOV = FORSVARES ???ER = DANMARK = ALLEREDE NEDLAGT ADMINISTRATIVT ???
http://www.information.dk/263110

http://rt.com/news/forces-coalition-monday-libya/
http://rt.com/usa/news/usa-presidents-war/
http://rt.com/news/expendables-oil-libya-civil-war/


 
 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Dette åbenlyst totalitære foretagende

Dato: d. 03.03.11, 20:15

Af: Morten Uhrskov Jensen

EU er med hastige skridt på vej imod den totalitære imperiedannelse. Det bliver et sted, hvor afvigere holder deres kæft, hvis de da ikke vil føle konsekvenserne i form af straf; bødestraf, fængselsstraf, udelukkelse af fællesskabet.

Med sit nyeste udspil orker EU-kommissionen ikke engang længere at skjule sin hensigt. Titlen på det, der ikke kunne være bedre udtænkt af nogen af det 20. århundreders ideologer hedder:
“Accepter pluralisme”

Man vil bemærke brugen af bydemåde. Det er ikke en opfordring til at være med. Det er ikke en venlig henstilling om at være på en særlig måde. Det er en ordre. Det er et påbud.
Det er et mål for dette nye Big Brother institut at “komme med passende politiske svar”, så politikerne derefter kan handle. 15 lande er repræsenteret i det, der kaldes et “konsortium”, 14 EU-lande samt Tyrkiet, der kaldes et “accession country”, altså et land, der er på vej til at blive medlem.

Herlige arbejdspladser
Det må være dejligt at tænke på for driftige akademikere fra Danmark og andre EU-lande, at der her vil være karrieremuligheder. Og så endda som ridefoged. Som håndlanger for EU-staten. Som den, der kan være med til at give sine primitive landsmænd og -kvinder kniven og beordre dem til at elske Big Brother.

Og vær forvisset om, at som i George Orwells mesterværk helmer magthaverne ikke, før den sidste europæer af hjertet elsker Big Brother, elsker pluralismen, som EU har defineret den.

Det er godt nok klamt.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE