GANSKE SOM PLANLAGT
GANSKE SOM PLANLAGT www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 16. marts 2011    www.Google.dk           ER DU DANSKER  ???  
 HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/  

      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  ???
 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Ganske som planlagt

Dato: d. 15.03.11, 16:52

Af: Morten Uhrskov Jensen

Det går helt efter planen i Sverige. I takt med omdannelsen af Sverige til et blot beboet sted opruster myndighederne nu i forhold til politiindsats, anklagemyndighed, domstole og fængselsvæsen . Det er selvfølgelig for lidt og for sent i det helvede, som er skabt i Sverige over de seneste årtier. Ethvert samfund så fragmenteret som det svenske vil være nødt til at sætte flere og flere bag lås og slå. Ikke fordi det vil nedbringe kriminaliteten væsentligt - kriminaliteten er først og fremmest et resultat netop af fragmenteringen - men fordi forbrydelsernes antal og grovhed når et niveau, hvor der ikke er andre udveje.

I Danmark er antal anmeldte voldsforbrydelser vokset fra 7.226 i 1980 til 17.968 i 2009 ifølge Samfundsstatistik 2010. I Sverige er antal anmeldelser vokset fra 27.140 i 1975 og til 112.728 i 2010. Tages de ændrede indbyggertal i de to lande i betragtning, er der tale om godt og vel en fordobling i Danmark og knap og nap en firedobling i Sverige i de to nævnte perioder .
Kriminalitet og oprindelse

I Sverige udarbejdes selvsagt ikke noget så utilstedeligt som en kriminalitetsstatistik, hvor gerningsmændenes oprindelsesland fremgår. Gud fri og frels os for en sådan vederstyggelighed.

Så grumme er vi i Danmark, at vi faktisk gør netop det. De seneste tal herfra viser, at mænd med oprindelse i Eks-Jugoslavien, Tyrkiet, Marokko, Somalia, Libanon, Pakistan og Irak, Afghanistan og Iran er særdeles overkriminelle, også når der er standardiseret både for alder og såkaldt socio-økonomisk status (side 144 ).

Men fra Sverige kender vi ikke de bare lidt mere præcise sammenhænge. Vi er derfor overladt til os selv og vore gætterier, når vi skal afgøre, om vi hælder til, om det er Jansson eller mere fremmedklingende navne, der gør sig selv bemærket i den svenske statistik.

Sådan vil de gerne have det i Sverige. Det er også mere bekvemt. Så kan der ikke stilles så mange ubehagelige spørgsmål. Og det er nu rart, når almindelige mennesker holder deres kæft og gør, som de får besked på.

Lidt lige som fæstebonden i forne tider, der makkede ret, hvis ikke han da ville en tur op på træhesten.  Citat slut.Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


Profil

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos.

Andet:
Forfatter til bogen "Et delt folk" om den danske udlændingepolitik 1983-2008.

Sted:
Sorø

Website:
Besøg
Fremskridtspartiet er på banen igen   http://www.frp.dk/
Fremskridtspartiet er på banen igen 
= www.Radiodua.dk  
Fremskridspartiet er på banen igen www.frp-syd.dk   


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE