40 ÅRS JUBILÆUM
40 ÅRS JUBILÆUM www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 15. marts 2011

CENSUR-PARAGRAF 266b HAR 40 ÅRS JUBILÆUM

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS IDEOLOGIER          

HVEM TROR = ( RELIGION ) = ER EN RACE ???JESUS  HAR SAGT JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN OG LIVET

                   


SANDHEDENS KILDER = ER = KRISTNE KIRKER
JESUS HAR DOG ADVARET IMOD -
FALSKE PROFETERKAN SANDHEDEN OVERVINDE = LØGNENS IDEOLOGIER
???

www.sandheden.net Elever af jødisk oprindelse oplever jødehad i Norge

Vi har endda oplevet, efter at mit barn havde modtaget dødstrusler og fået at vide at han skulle skydes, fordi han var et "jødesvin", at en lærer blot sagde: "Dette er noget, der sker for os alle," siger moderen der har valgt at være anonym p.gr.a hendes søn.

Lærere tør ikke tage stilling

Jeg ser en fejhed fra både etniske norske og indvandrergrupper, der er meget farlig, “siger en norsk-jødisk mor om det voksende had mod jøder i Norge.

Elever i den norske skole af jødisk oprindelse oplever jødehad på egen krop fra muslimske jævnaldrende. NRK fortalte i går om lærere, der siger, at had til jøder er blevet helt normalt blandt mange studerende med muslimsk baggrund.

En mor til en jødisk dreng fortæller at hendes søn i flere år er blevet chikaneret af elever med muslimsk baggrund.
- Det er en klar anti-semitisk chikane, som kommer til udtryk både verbalt og fysisk, “fortæller moderen til NRK.
- De siger, de vil dræbe, at alle jøder skal dræbes, de bruger øgenavne som “jødesvin” og “jødefanden,” tilføjer hun.

Klar fejhed

Hun siger at lærerne lukker ørerne for det.
- De siger, at de ikke kan gøre noget ved det. Vi har endda oplevet, efter at mit barn havde modtaget dødstrusler og fået at vide at han skulle skydes, fordi han var et “jødesvin”, at en lærer blot sagde: “Dette er noget, der sker for os alle,” siger moderen.
- Jeg ser en fejhed fra både etniske norske og indvandrergrupper, der er meget farlig. Og nej, hverken lærere eller skoleledere, bekymrer sig om det. Man vil simpelthen ikke tale om de problemer, det er for følsomt, “påpeger hun.

Er gået alt for vidt

Arild Stokkan Grande, medlem af Familie-og Kulturudvalget i Stortinget, er rystet over det han hører. Han mener, det ser ud som om, at nogle lærere udviser fejhed.
- Det faktum at hverken lærere eller forældre tør at stå frem, når dette sker, viser, at det er gået for vidt. Jeg er bange for, at det handler om, at man i lang tid blot har ladet stå til,” siger Stokkan-Grande til NRK.
- Hvem har blot ladet stå til?
- For det første tror jeg, at mange skoler ikke ved hvordan de skal gribe det an. Hvordan går man videre med det? De oplever måske, at det er vanskeligt at råbe forældrene op, og jeg tror, at vi i hele samfundet burde have set, at dette var under opsejling, siger han.

Halvorsen: Uacceptabelt

Minister Kristin Halvorsen siger til NRK, at det er uacceptabelt, at jødiske børn bliver chikaneret i norske skoler.
- Den form for mobning og racisme kan vi ikke tolerere. Lærere og skoleledere har et ansvar for at slå ned på den slags holdninger, og på direkte mobning, siger Halvorsen til NRK.

Undervisningsministeren mener at nogle lærere og skoleledere er for feje til at gribe ind i klasseværelset, når det kommer til chikane af jøder.

- Jødiske børn får altså klistret en gul stjerne på ryggen, og siger, at de føler sig svigtet af skolen. Vidste du det?
- Nej, I har nu de sidste par dage sat fokus på noget, jeg tror, de fleste mennesker ikke var klar over var så alvorligt. Det jeg vil gøre nu, er i første omgang at kontakte det jødiske samfund for at høre, hvad deres oplevelse af situationen er. Mobning skal stoppes uanset hvem der bliver mobbet og hvem der mobber, siger ministeren.

For tilbageholdende

Halvorsen mener, at nogle lærere og skoleledere er for feje til at gribe ind i klasseværelset, når det kommer til mobning.
- Det er klart, at det indeholder nogle ekstra dimensioner, som gør at nogle holder sig tilbage, men det kan vi selvfølgelig ikke tillade. Børn skal ikke opleve mobning og racisme, ligegyldigt hvem det er. Ydermere er det en kendsgerning, at der findes nogle holdninger, som gør, at nogle benægter holocaust, et af de værste folkemord i historien. Der er også noget, vi må tage fat i. Men mobningen skal stoppes, siger ministeren.
- Du har tidligere talt om boykot af Israel og kommet med hård kritik af jødisk politik. Kan en sådan retorik legitimere chikane af jøder? Det mener i hvert fald de jødiske forældre, vi har talt med.
- Nej, absolut ikke. Der er to helt forskellige ting. Hvilken slags mening man har om staten Israels politik, og så mobning og chikane af jøder. Jeg vil ikke høre tale om at nogen ser en sammenhæng der, eller nogen bruger det som en slags undskyldning. Det er ikke tilladt at mobbe nogen. Racisme er absolut ikke acceptabelt i den norske skole, og det er heller ikke tilladt at mobbe en person med jødisk baggrund,” siger Halvorsen.

Oversat fra en artikel i NRK

Forræderisk opførsel

Anna Rosbach (DF) har lavet noget af det største forræderi man kan lave ved pludselig at afhoppe fra sin plads i EU.

Havde hun så selv optjent sine stemmer som man gør i folketinget, kunne man måske se lidt igennem fingre med det, men Anna Rosbach er kommet ind på Morten Messerschmidts personlige stemmer. Derfor er det Dansk Folkeparti’s stemmer og ikke Anna Rosbach’s stemmer.

En masse mennesker stemmer normalt ikke på DF til folketingsvalg men derimod til EU-valg, fordi de er imod EU. Så forræderiet består også i at hun afhopper til en pro-EU gruppe. Det er simpelthen en skandaløs opførsel af Anna Rosbach.

Vi opfordrer derfor vores sympatisører til at skrive eller ringe til Anna Rosbach og forlange at hun giver mandatet tilbage til DF, så det kan tilfalde suppleanten istedet for.
Mail hende her: anna@annarosbach.dk

eller ring til hende her:  40 57 34 36

På den internationale kvindedag: Kvinder tvunget væk fra Tahrir Square

CAIRO: Små grupperinger af kvinder som demonstrerede på Tahrir-pladsen i anledning af den intenationale kvindedag d. 8. marts blev fjernet fra pladsen af unge mænd, som opførte sig aggressivt overfor kvinderne. Mændene stjal bl.a deres skilte og smed dem på jorden. Tahrir-pladsen var den 25. januar omdrejningspunktet for oprøret i landet.

“Jeg er meget oprevet. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at de kvinder som bidrog så meget til den egyptiske revolution, bliver nægtet deres rettigheder,” udtalte den tidligere familieminister, Moushira Khattab, til ANSA. Khattab væmmedes ved de anti-kvindelige slogans, der blev råbt af grupper af mænd og blev derfor kun et par minutter på Tahrir Square.

Kilde: ANSAmed

Ugen der gik – uge 9

Ugen der gik lister kriminalitet begået af kriminelle indvandrere eller udlændinge op. Der begåes langt mere kriminalitet end vi lister op her, men vi tager kun den kriminalitet med der er begået af – eller efter al sandsynlighed er begået af – indvandrere/udlændinge. Grunden til at vi tager “efter al sandsynlighed” med, er p.gr.a. avisernes manglende lyst til at skrive om gerningsmændenes etnicitet. Et eksempel kunne være når aviserne skriver “Unge forhindrede brandfolk i at arbejde i Ishøj”. Continue reading ?

Leder: Danske mediers skønmalerier af de arabiske revolutioner

For øjeblikket maler danske medier et skønhedsbillede af revolutionsbevægelserne i Mellemøsten. I Egypten bliver de fremstillet som demokrativenlige trods det at Mellemøstens nye Hitler, Yusuf al-Qaradawi, bliver den nye åndelige leder af Egypten. En nutidens Ayatollah Khomeini der vender hjem fra sit eksil og genindfører islams sharialove i landet.

Qaradawi kommer ikke hjem fra Frankrig som Khomeini gjorde til Iran, men fra Qatar, hvor han har holdt TV-shows til hele den muslimske verden om islam. I et af de shows siger han bla. at alle jøder skal udryddes og at han personligt vil deltage i det.

Da han kom hjem til Egypten holdt han en tale på Tahrir Square hvor demonstranterne – der var dynamoen i revolutionen – havde holdt til. Qaradawi’s optræden samlede ligeså mange mennesker, som der havde været til demonstrationerne – Press TV siger flere millioner. Her talte han til den egyptiske hær om hvordan de havde været loyale overfor ham og hvordan de fortsat vil være loyale overfor den egyptiske revolution. Han talte videre om hvordan de vil indtage Israel, hvilket fik det egyptiske folk til næsten at gå i ekstase. Så meget for det skønmaleri fra Danmarks Radio og TV2 for det bliver tydeligere og tydeligere for alle andre end de danske medier, at islamiske kræfter stille og roligt er ved at overtage styrepinden i mange af de muslimske lande.

I Libyen taler danske reportere overstrømmende om oprørerne og om hvor fantastisk demokratiske de er og om at demokratiet nu endelig kommer til Libyen, trods det at Irans leder og Qaradawi – det muslimske broderskabs åndelige leder – siger de står bag oprøret i Mellemøsten.

På dette link kan man se Ahmadinejad udtale, at han står bag oprøret i den arabiske verden:
http://jp.dk/jptv/nyheder/udland/article2360965.ece

5-årig muslim medskyldig i gaderøveri

Fra Østjyllands Politi’s døgnrapport:

8220 Brabrand – Sigridsvej
Anmeldt: 06/03/2011 21:45
Sket: 06/03/2011 21:45
Forurettede ventede på bussen, da hun blev passet op af 3 ukendte gerningsmænd med udenlandsk udseende i alderen ca. 5-15 år, som rev en skuldertaske fra hende. Forurettede ligeledes tildelt 1 knytnæveslag i ansigtet.

Her en uddybende artikel om episoden fra JP:
http://jp.dk/aarhus/krimi/article2360588.ece

Djævelens dilemma

Koranen

Varanen

I sidste uge offentliggjorde SIAD en artikel der hed “Varanens ord: Muslimernes skæbne og straf” . Mange har spurgt til hvad den egentlig gik ud på og her er svaret:

http://siaddk.wordpress.com/
266b = har 40 års jubilæum her i 2011

Vi må konstatere at Racisme-Paragraf 266b blev indført i Danmark i 1971 - da den konservative Justitstitsminister hed Knud Thestrup. Det betyder ganske enkelt - at den danske presse har fortiet indholdet af - Koranen i 40 år - og har lukket munden på enhver - der har forsøgt at sige sandheden om islam og Koranens indhold - ved hjælp af Paragraf 266b - hvorfra intet forsvar er muligt i en dansk retsal - og danske domstole er tilsyneladende blevet = løgnens tjenere = og har været det i 40 år. Dertil må dog siges - at det = Danske Folketing = har indført denne paragraf 266b og derfor er ansvarlige for = TAVSHEDENS TYRANNI = og det har Folketinget så været i 40 år.

FOLKETINGET HAR INDFØRT PARAGRAF  266b
FOLKETINGET KAN FJERNE PARAGRAF    266b

HVAD VÆLGER DANMARKS FOLKETING  ???

HVAD VIL DANMARK  ???
HVAD TILLADER = EU ???Holder denne = TESE = i virkelighedens verden  ???

FORTIELSEN FORBEREDER
= LØGNENS IDEOLOGIER 

Når man bygger en trone for løgnen , rejser man en galge for sandheden.

Er det Racisme-Paragraf 266B = der udøver =
Kender vores FOLKETINGS-POLITIKERE = svaret ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE