GIDSEL I SOMALIA
GIDSEL I SOMALIA www.FORNYELSESPARTIET.DK


Præsenteret her 17 marts 2011   www.Google.dk

GIDSEL I SOMALIA
         Besøg evt  www.sagenskerne.dk            ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 
    VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  ???
 
Uriasposten
 
16. marts 2011

Tidligere aktiv i Antifascistisk Aktion – i dag gidsel hos somaliske pirater

Meget har været skrevet om familien Quist Johansen fra Kalundborg, der den 24. februar fik deres båd bordet af pirater ud for den somaliske kyst, og i dag befinder sig i gidseltagernes varetægt et ukendt sted i Somlia. Foruden familien, havde båden to besætningsmedlemmer der led samme skæbne. Herunder en Rane Lund Hjorhöy, der har en interessant forhistorie. Som ung venstreradikal var han aktiv i Antifascistisk Aktion, og således en del af af kampen for undertrykte folk imod den grusomme storkapital, Vesten, så at sige.

I forbindelse med EU-topmødet i Göteborg i 2001, var han en af flere demonstranter fra AFA’s tilrejsende busser, der blev dømt for deltagelse i voldelige optøjer. Den 14. juni havde han maskeret sig med et afklippet ærme, og angreb sammen med andre maskerede danskere politiet i Vasa-Parken. Angrebet var planlagt i god tid forinden, og den ene af de dømte havde sågar medtaget værktøj til optagning af brosten. Uheldigvis for de dømte, overværede en civilbetjent det hele, og Rane Lund Hjorhöy blev måneden efter idømt 5 måneders fængsel ved Göteborg Byret. En dom der stadfæstes senere samme år. Flere af de dømte betegnede sig belejligt som journalister, og Rane studerede følge den lokale avis ‘radiojournalistik’.

Året efter anholdes han i forbindelse med sagen mod ‘De Brune Bude’ (AFA-styret narkoring). Han blev dømt i februar 2004, sammen med flere kendte venstreradikale (herunder en af de dømte fra Göteborg), hvad stadfæstes november 2005 i Østre Landsret.

Rane Lund Hjorhöy mønstrede ING et par uger før kapringen, og er fortsat savnet.

(Rane Lund Hjorhöy; Nyhedspressen.se)

(ING blog, 19. februar 2011: Et nyt langt togt)

(Sailblogs.com, track: ING)

Oploadet Kl. 17:18af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer
Arkiveret under:

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php  


EURABIA - et område uden Nationalgrænser.


Union_for_the_Mediterranean.correctEFTER MIN OPFATTELSE SÅ SER  = EU-POLITIKERNES MULTIETNISKE POLITISKE DRØM = SÅLEDES UD ???JEG PRÆSENTERER KORT DE 57 MUSLIMSKE LANDE - DER MEDLEMMER AF = OIC =

Afghanistan   Albanien   Algeriet   Aserbajdsjan   Bahrain   Bangladesh   Benin   Brunei Darussalam   Burkina Faso   Cameroun   Comorerne   Djibouti   Egypten   Elfenbenskysten   Forenede Arabiske Emirater   Gabon   Gambia   Guinea   Guinea-Bissau   Guyana   Indonesien   Irak   Iran   Jordan   Kasakhstan   Kirgisistan   Kuwait   Libanon   Libyen   Malaysia   Maldiverne   Mali   Marokko   Mauretanien   Mozambique   Niger   Nigeria   Oman   Pakistan   Palæstina   Qatar   Saudi-Arabien   Senegal   Sierra Leone   Somalia   Sudan   Surinam   Syrien   Tadsjikistan   Tchad   Togo   Tunesien   Turkmenistan   Tyrkiet   Uganda   Usbekistan   YemenOrganization of the Islamic Conference  = OIC

OIC - har haft en delegation siddende i - FN - siden 1969 - og de er måske blevet inspireret af - FN - for de har lavet deres egen muslimske udgave af de menneskerettighederne - og det skete i - Cairo i 1990 og bærer navnet

Cairo-erklæringen -  Her så Cairo-deklarationen - som bør læses med en meget -meget kritisk indfaldsvinkel. Man skal faktisk kende lidt til Koranens indhold - for at forstå - Cairo-deklarationen fra  1990.

Menneskerettighederne i Islam, Cairo-deklarationen - Velkommen til ...
ER DU UNG - OG - UNDER 21 ÅR - HVAD MED FREMTIDEN ???

Hvis du er ung - og - UNDER 21 ÅR - så kan det jo være interessant at vide - hvilke fremtidsmuligheder du har - fra den ( 1. oktober 2016 ) og frem. Det er naturligvis svært at vide - men du har mulighed for - at oplyse dig selv yderligere - på disse links -

www.kulturpartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk 
http://www.pokerpartiet.dk/
www.feriepartiet.dk
http://www.fornyelsespartiet.dk/
http://www.radioholger.dk/
http://www.forsvarspartiet.dk/

Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.

 • http://www.google.dk/        

  Jeg er født i 1945 - og når alt kommer til alt - så er det trods alt - JERES FREMTID -det drejer sig om - JER DER ER UNDER 21 ÅR, og på disse links  har i unge - en mulighed for - at oplyse jer selv. I kan lave små personlige studiekredse - en gang om ugen - og analysere de forskellige oplysninger på disse links.

  Se videoen med Pat Condell på Youtube  Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU   www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

  KVINDER    her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 ) og mere
  KOLONIALISME
  REN UREN
  TØRKLÆDE
  TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
  TØRKLÆDER
  VANTRO
  STENING
  JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
  APOSTAT
  APOSTASI
  ÆGTESKAB
  BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

  Det er tilladt for vælgerne at skifte politisk parti = hvis de bliver klogere.  Hvis ( mere viden ) ikke påvirker ens beslutninger = er der så ikke mere = at tænke over i dit liv.  
  ???

  Sharia finans = jihad   =  Hvem ejer hvem - økonomisk???  Fremskridtspartiet er på banen igen  http://www.frp.dk/
  Fremskridtspartiet er på banen igen 
  = www.Radiodua.dk 
  Fremskridspartiet er på banen igen www.frp-syd.dk  
  ÅSE CLAUSEN BJERG = STILLER OP FOR = FREMSKRIDTSPARTIET.

 • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE