FRIFUNDET
FRIFUNDET www.fornyelsespartiet.dk


Præsenteret her  13. marts 2011        ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

    VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  ???FRIFUNDET

 
Nationell Idag
 
NPD-ledare frikänd från hets

Publicerad: 2011-03-10
 
TYSKLAND Partiledaren för Nationaldemokratische Partei Deutschlands, NPD, frikändes i onsdags från hets mot folkgrupp av en domstol i Berlin.

    Udo Voigt, partiledare för NPD, dömdes tillsammans med två partimedlemmar i april 2009 till fängelse på mellan sju och tio månader för att ha framställt och delat ut ett ”hetsande” flygblad. Straffen sköts upp i väntan på att högre instans skulle pröva fallet.

    Den aktuella broschyren från 2006 porträtterar en fotbollsspelare, där man visserligen inte ser ansiktet, men där man kunde ana att tröjan har nummer 25. Det är samma nummer som den svarte VM-spelaren Patrick Owomoyela, som har tyskt medborgarskap, brukar använda. Texten på broschyren löd ”Vit – inte bara en färg på tröjan! För ett äkta landslag!” Tyska landslaget spelar vanligen i vita tröjor.    Domstolen i Berlin dit målet överklagats menar att broschyren täcks av yttrandefriheten, och konstaterar att en främlingsfientlig åsikt är inte straffbar i sig. Man argumenterade också att begreppet ”vit” kan tolkas som kritik av korruption inom fotbollen.


IT Red.  Citat slut.

LIDT DANSK KULTURARV

 • N.F.S. Grundtvig

  1. okt 2005 ... N.F.S. Grundtvig (1783-1872). Nikolaj Frederik Severin Grundtvig blev født i Udby 8. september 1783 og døde i København 2. september 1872 ...
  www.leksikon.org/art.php?n=5053 - Cached - Lignende
 • Billeder af grundtvig

   - Rapporter billeder  OPLYS DIG SELV - MED UDGANGSPUNKT I DISSE LINKS

  http://www.sagenskerne.dk/
  www.kulturpartiet.dk
  www.oplysningspartiet.dk
  www.advarselspartiet.dk 
  http://www.pokerpartiet.dk/
  www.feriepartiet.dk
  http://www.fornyelsespartiet.dk/
  http://www.radioholger.dk/
  http://www.forsvarspartiet.dk/

  Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.

  www.Google.dk   
    Besøg evt. http://www.radioholger.dk/   På dette link kan du høre mere om 266b og høre meget andet interessant.  Fremskridtspartiet er på banen igen  http://www.frp.dk/
  Fremskridtspartiet er på banen igen 
  = www.Radiodua.dk 
  Fremskridspartiet er på banen igen www.frp-syd.dk          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
  http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  ???   
  Peter Kurrilds blog på Berlingske Tidende
   
  Diktatorens venner på venstrefløjen
   
  Peter Kurrild-Klitgaard

  Lørdag den 12. marts 2011 kl. 00:13
   
  De pludselige omvæltninger i flere arabiske lande har sat gang i undsigelserne og forlænget køerne ved håndvaskene.  Pludseligt har mange skullet distancere sig fra nogle af de mellemøstlige ledere og politiske kredse, som de ellers længe har plejet velvillig omgang med.  Herhjemme blev Socialdemokraterne pludseligt pinligt berørte over, at deres internationale sammenslutning, Socialistisk Internationale, som Poul Nyrup Rasmussen er vicepræsident for, lige pludselig med lynets hast dumpe en mangeårig samarbejdspartner: Hosni Mubaraks socialistiske regeringsparti, NDP.  Men værst er det gået udover en række fremtrædende intellektuelle, primært fra venstrefløjen, som har haft nære kontakter til oberst Moammar Gaddafi og hans regime, og allerværst på den engang så respekterede, britiske handelshøjskole, London School of Economics (LSE).


  Der har i de senere årtier været et tæt forhold mellem akademikerne fra den engang så pluralistiske institution og det britiske arbejderparti.  Så meget, at man i takt med, at skolens akademiske prestige har været faldende men politiske indflydelse stigende, ofte spydigt har kaldt den ”Labour School of Economics”.  Men på det seneste har mange endnu mere spydigt refereret til skolen som Libyan School of Economics”.  Årsagen er en række afsløringer af komplicerede netværk mellem fremtrædende venstre-intellektuelle fra skolen, fra kredsene omkring Tony Blairs ”New Labour”, fhv. chefer i den britiske efterretningstjeneste, lobbyist-firmaer og Libyens diktator Moammar Gaddafi og dennes søn og arving, Saif al-Islam Gaddafi—og involverende store millionbeløb og misbrugt akademisk respektabilitet.

  Senest er skolens direktør, Sir Howard Davies, gået af forrige fredag, efter afsløringer af, at skolen har modtaget 2,2 mio. pund for at uddanne hundrede af unge børn af den libyske elite, så de selv skulle blive en del af denne.  Skolen har også ved flere lejligheder haft delegationer af akademikere i Libyen.

  Men værre er det næsten for en kreds af venstre-intellektuelle, der i en årrække har plejet direkte omgang med lederen af den grønne islamiske revolution.  En af dem er skolens fhv. direktør, sociologi-professoren Anthony Giddens (der under Labour-regeringen blev adlet som Lord Giddens).  Han har mange beundrere på den danske venstrefløj, fordi han som yngre var en relativt radikal socialist og senere, efter murens fald, formulerede dét, man i 1990erne—med genbrug af et allerede dengang tyndslidt udtryk—kaldte den tredje vej”.  En slags Blairsk lidt-mere-til-højre-end-vi-plejer socialisme, der anerkendte markedets velstands-skabende potentiale, men samtidigt ønsker en stærk og styrende stat.  En ”filosofi”, der altid var så intellektuelt tyk og tung som et daggammelt mælkeskind.

  I kølvandet på omvæltningerne i Nordafrika har mediernes linser nu fokuseret på, hvorledes Giddens i årevis har plejet omgang med Gaddafi personligt og dennes regime—og tog Saif Gaddafi ind som ph.d. studerende.Og, som Giddens selv har fremhævet, er der såmænd et vist intellektueltfællesskab.  Både Giddens og Moammar Gaddafi er kritiske overfor kapitalistisk markedsøkonomi, og Gaddafi har pudsigt nok også selv brugt udtrykket den tredje vej” om sin egen besynderlige blanding mellem islamisme, arabisk nationalisme og socialisme.  Efter i 2006 og 2007 at have været på to VIP-besøg i landet (arrangeret af et lobbyist-firma) roste Lord Giddens i en kronik i 2007 (som også Politiken trykte) Gaddafi til skyerne: Diktatoren er ”ærlig” og en ”ægte populær”, ”imponerende figur”, i gang med en vestligt orienteret reform-proces, der vil kunne forvandle landet til ”Nordafrikas udgave af Norge”—hvad det så end skal betyde.  Landet har, ifølge Giddens, allerede en slags demokrati, som ”ikke er specielt undertrykkende”, og hvor man praktiserer ”selvstyre gennem et stort antal folke-komiteer”, hvilket den forsigtige, lyserøde lord betegnede som ”en i princippet god idé”.  Lord Giddens var ikke mindst betaget af, hvordan han selv fik mere end tre timer med diktatoren, mens andre dødelige maksimalt får en halv time.

  Problemerne er ikke mindre for en anden kendt venstre-intellektuel fra LSE, professor David Held—hvis noget farvede og ikke så voldsomt originale lærebøger mangen en stud.scient.pol. har måttet trækkes med.  Held var i fire år uformel akademisk vejleder for Saif Gaddafi, da denne studerede til ph.d. graden ved LSE.  Nu har man fundet mindst et dusin tilfælde af, hvad der ser ud som åbenlyst plagiat i Saifs ph.d. afhandling fra 2008—som Held altså åbenbart ikke opdagede.  Måske fordi man ikke ville læse den for kritisk?  Eller måske fordi den var så fantastisk god?  Selve skriveriet var nemlig angiveligt begået af en libyskakademiker, der som tak blev belønnet med en ambassadørpost.  Held & Co. prøvede heller ikke få ph.d. graden trukket tilbage, selvom det i mindst to år har været offentligt kendt, at der var problemer med den.

  Det har da også vist sig, at Saif Gaddafi åbenbart fik VIP-behandling allerede i ansøgningsprocessen, for at kompensere i forhold til hans alt andet end synlige akademiske kvalifikationer.  Den slags er ikke ukendt—professorerne Held og Giddens er også blevet anklaget for i 2002 at have presset en ukvalificeret niece til en af Bill Clintons nære rådgivere ind på et af skolens kurser som en politisk vennetjeneste.

  Der er nok forklaringer på det alt sammen.  Men flest har indtil videre hæftet sig ved, at LSE året efter Gaddafi Jr.’s ph.d.-forsvar modtog et beløb på 1,5 mio. pund som støtte til bl.a. den afdeling ved LSE, som Held er leder af, og som personkredsen har tilknytning til, Centre for the Study of Global Governance.  Held takkede og roste i en skriftlig meddelelse de generøse givere, Gaddafi International Charity and Development Foundation, for at være ”støtter af fremmelsen af civilsamfund og udviklingen af demokrati”.  Afsløringerne har nu fået mange til at spørge, om der mon var tale om noget for noget”.

  Men Helds politiske problemer er større end som så.  Saif Gaddafi har i forbindelse med de regeringskritiske demonstrationer i Libyen optrådt med våben i hånd og på TV advaret demonstranterne om, at de ville blive udslettet”, hvis de fortsatte med at protestere, og han affærdigede dem som nogle ”drukkebolte og banditter”.  Dét forsvarede Held forstående med, at han syntes at kunne se, at den unge mand var ”splittet imellem loyalitet overfor sin fader og familie” og hans tro på ”reform, demokrati og retssikkerhed”.  Held mente i øvrigt selv, at studiet ved LSE havde givet den unge mand ”en dyb tilslutning til liberale, demokratiske reformer af sit land” og en ”passioneret støtte” af ”retssikkerhed, demokratiske valg og menneskerettigheder”.Hvad har Gaddafi ellers fået ud af sin økonomiske støtte til LSE?  Lækkede wikileaks-dokumenter har afsløret, at tilknytningen har spillet en ikke uvæsentlig rolle for Gaddafi i dennes forsøg på at forbedre familiens anseelse.  Udover ph.d. graden til sønnen, mainstream respektabilitet og lovord fra anti-kapitalistiske intellektuelle har Obersten blandt andet modtaget en tå-krummende hyldestvideo, hvori skolens ledere hylder ham som en af ”de længst regerende ledere i verden”, og via video-link fik han selv lov til at tale for LSE’s studerende.

  Under “den kolde krig” talte man ofte om “nyttige idioter”, når det drejede sig om dem i Vesten, der gik fremmede, fjendtligt indstillede diktaturers ærinde.  De fik nemlig sjældent penge for indsatsen.   Citat slut.
  OPLYS DIG SELV - MED UDGANGSPUNKT I DISSE LINKS

  http://www.sagenskerne.dk/
  www.kulturpartiet.dk
  www.oplysningspartiet.dk
  www.advarselspartiet.dk 
  http://www.pokerpartiet.dk/
  www.feriepartiet.dk
  http://www.fornyelsespartiet.dk/
  http://www.radioholger.dk/
  http://www.forsvarspartiet.dk/

  http://siaddk.wordpress.com/

  Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.

  www.Google.dk         Besøg evt. http://www.radioholger.dk/   På dette link kan du høre mere om 266b og høre meget andet interessant.  Fremskridtspartiet er på banen igen  http://www.frp.dk/
  Fremskridtspartiet er på banen igen 
  = www.Radiodua.dk 
  Fremskridspartiet er på banen igen www.frp-syd.dk  


  FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS IDEOLOGIER          

  Se videoen med Pat Condell på Youtube

 • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE