UNDER SENGEN
UNDER SENGEN www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  13 marts 2011   www.Google.dk         ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS IDEOLOGIER          

Se videoen med Pat Condell på Youtube
Sappho
 
Jeg har en racist liggende under sengen

13. marts 2011 - klumme af Ulla Dahlerup
 
Dundrer det en sen nattetime på din dør, er det Niels-Erik Hansen iført elefanthue, der stormer ind for at kontrollere, om du har en racist liggende under sengen.

Overvågningskontorer
Ja ja, der er pine død mange store og små lobbyist-organisationer, der som Dokumentations- og rådgivningscentret for racediskrimination, DRC, har forvandlet sig til grumme overvågningskontorer, hvor de ansatte hver dag møder på arbejde for at kaste sig over dagens aviser, tv-bånd og internettet i håb om at finde en dansk racist, som kan begrunde deres egen institutions fortsatte eksistens.

Emsigt arbejder de på at angive egne landsmænd. Modellen er en historisk copy-cat af DDR´s Stasi- apparat. DRC kan ikke undvære hvide racister.

Den selvejende institutionen lever økonomisk af racister samt formodede racist-sympatisører, for uden racister, intet vellønnet direktør- eller lederjob, ingen karrieremuligheder.
Morten Kjærum er f.eks. en værre en.

Som tidligere direktør for Institut for Menneskerettigheder, har Kjærum gjort karriere som rejsende i racisme og fået snuppet et internationalt topjob som chef for EU’s Agentur for Grundlæggende Rettigheder.

Et fint, fint agentur, som har afløste det så summende lystige Europæiske Center for Overvågning af Racisme og Fremmedhad (EUMC), hvis formål var at tvinge massernes bevidsthed i én retning.

Annoncering efter anmeldere
Det er en sær verden. På DRC´s hjemmeside annoncerer instituttet stadig efter anmeldere, gerne anonyme, der har oplevet en racist, hørt om en eller set en: Skriv til os, I lader ikke DRC i stikken, vel? Kom nu!

Hvilken lystig omgang sladder, intriger, stikkeri og psykopatisk legen med andre menneskers skæbner, der appelleres til. Metoden er: Skab utryghed i den såkaldte fremmedfjendske baggrundsbefolkning i Vesteuropa, så de holder kæft.

Nogen af os har i årenes løb hørt halvfulde lobbyister fortælle så underholdende om, hvordan de opsporer skjult nazisme, racisme og fremmedhad i den danske befolkning.

”Slå, slå og slå dem igen.” Deres institutioner eller organisationer vil gennemføre bølger af politianmeldelser. For i dag er det stærkt bekymrende, at FN`s antiracistiske komité i Schweiz i en pressemeddelelse har klaget over, at der var for få racismesager i Danmark, for få domfældelser for brud på racismeparagraffen.

Uha. Kvoten af domfældte sager skal op, flere menneskeskæbner skal ødelægges.

Nøjagtig hvad salig Josef Stalin gjorde, da de fordømte her på jorden ikke hed racister, men folkefjender.

DRC og ligesindede institutioner tolereres og støttes af magtapparatet, fordi masseindvandringen er en historisk fejltagelse. Magtapparatet smider fortsat gode penge efter dårlige for at skjule, at integrationen ikke har virket i ca. 30 år og heller aldrig vil komme til det. Hvis jeg var gambler, ville jeg i hvert fald aldrig sætte mine penge på det.
Dengang i USSR, da kommunismen ikke virkede som statsideologi, var det naturligvis ikke ideologiens skyld, men fjendernes. De ødelagte alt smukt, godt og rigtigt. Intet er vigtigere for totalitære ideologier af enhver art end at opfinde en masse, masse ækle syndebukke.

Politisk politi i civil
Samtidig er folk som Niels-Erik Hansen fra DRC for feje til selv at møde op i retslokaler, hvor folk, han har slæbt for retten, skal for en dommer. Niels-Erik Hansen udeblev f.eks. fra sagen d. 24. januar i Frederiksberg Ret imod Lars Hedegaard.

Der er et stigende antal magtfulde anti-racistiske lobbyister, institutioner og organisationer.  Anti-racisterne er vokset op til at være en slags politisk politi i civilt, og de er øre af succes.

Det er derfor nødvendigt for dem med flere penge, flere ansatte, større bygninger, flere landsindsamlinger og større økonomiske bevillinger fra systemet, og lobbyisterne falder over hinandens ben af bare tjenstvillighed overfor venstrefløjen og De Radikale.

Jeg siger tit i spøg; ”Hør lige her, om den slags folk står der i den gamle Danmarkshistorie: Før gik de klædt i klude, nu bor de i paladser.”

Hvis det en sen nattetime dundrer på din dør, så er det Niels-Erik Hansen iført elefanthue og hans raske svende, der stormer ind med vrede blikke for at kontrollere, om du har en racist liggende under sengen. Kan du ikke se det for dig? Du skal sørme passe på.

Utroligt, at overvågningscentrenes folk er så hæsblæsende naive, at de har glemt, at en politisk bølge, som multikulturalismen, ikke varer evigt, alting har sin tid, blomstrer, visner og forgår.

Niels-Erik Hansens burde kende denne verslinje af Grundtvig: ”Har vi toppet, må vi dale.”   Citat slut. • N.F.S. Grundtvig

  1. okt 2005 ... N.F.S. Grundtvig (1783-1872). Nikolaj Frederik Severin Grundtvig blev født i Udby 8. september 1783 og døde i København 2. september 1872 ...
  www.leksikon.org/art.php?n=5053 - Cached - Lignende
 • Billeder af grundtvig

   - Rapporter billeder  OPLYS DIG SELV - MED UDGANGSPUNKT I DISSE LINKS

  http://www.sagenskerne.dk/
  www.kulturpartiet.dk
  www.oplysningspartiet.dk
  www.advarselspartiet.dk 
  http://www.pokerpartiet.dk/
  www.feriepartiet.dk
  http://www.fornyelsespartiet.dk/
  http://www.radioholger.dk/
  http://www.forsvarspartiet.dk/

  Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.

  www.Google.dk       Besøg evt. http://www.radioholger.dk/   På dette link kan du høre mere om 266b og høre meget andet interessant.  Fremskridtspartiet er på banen igen  http://www.frp.dk/
  Fremskridtspartiet er på banen igen 
  = www.Radiodua.dk 
  Fremskridspartiet er på banen igen www.frp-syd.dk 


 • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE