DANMARK NEDLÆGGES
DANMARK NEDLÆGGES www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  10 marts 2011        www.Google.dk

DANMARK NEDLÆGGES = MEN HVORDAN ???       ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???

 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Så røg der lige en skovlfuld til

Dato: d. 08.03.11, 21:38

Af: Morten Uhrskov Jensen
 
Bare så vi ikke skal være i tvivl om, at den grundlovsstridige EU-domstol mener det alvorligt, er så den seneste undergravning af dansk selvstændighed en realitet med dommen i den såkaldte Zambrano-sag.

Når en dansk statsborger med pakistansk baggrund får et barn med en pakistaner, og dette barn bliver dansk statsborger, så følger ægtemanden eller konen da med til Danmark, naturligvis da. Vi skulle jo nødig lægge hindringer i vejen for befolkningsoverskuddet i den tredje verden.

Peter Starup, lektor i EU- og udlændingeret ved Syddansk Universitet, formulerer det prisværdigt klart:
“For Danmarks vedkommende betyder det formentligt, at vi må pakke sammen med de stramninger af udlændingepolitikken, der er gennemført, og vende tilbage til, hvor vi var i slutningen af 1990'erne”.

Det var så den udlændingepolitik.

Peter Skaarups ynkeligheder
Men nu kommer DF´s stærke mand på banen. Peter Skaarup er blevet en kende bekymret og udtaler, at
“Om nødvendigt så må vi insistere på at få lavet et nyt forbehold eller at få det nuværende forbehold styrket. Det er vigtigt, at vi står sammen og siger, at det her vil vi ikke acceptere“.
Gad vide, hvad Peter Skaarup og Dansk Folkeparti vil gøre, når V og K meddeler, at det kan der ikke blive tale om? V og K har som erklæret mål, at samtlige danske EU-forbehold skal afskaffes hurtigst muligt. Vil DF ligefrem true med at trække tæppet væk under regeringen? Nej da, for det ville kræve noget så sjældent som viljestyrke og mod til igen at være et protestparti. Og det er alt, alt for meget forlangt af DF.

Derfor vil DF gøre absolut ingenting, men DF vil selvfølgelig fra tid til anden fremsætte skarpe udtalelser om, at det da også er for galt med det der EU, og nu må V og K søreme også gøre noget.

Det ved Peter Skaarup godt, at V og K ikke kunne drømme om. Og et eller andet sted tror jeg endda, at Peter Skaarup ved, at DF er i færd med at gøre sig selv inderligt overflødigt.

Citat slut.HOLDER DENNE TESE ???

FORTIELSEN FORBEREDER  =  LØGNENS OVER-HERREDØMME  ???                   DANMARK ER EN KRISTEN NATION - MED OVER 2660 KIRKER.

www.fortidensJelling.dk   Se videoen med Pat Condell på Youtube
Forvent ikke - at journalister tænker.
 

Kirker i Danmark - en billeddatabase

        Ved de inde på Københavns Universiteter - at vi har en Kristen kulturarv ???JESUS - HAR SAGT = JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN OG LIVETHVAD FORTRÆKKER DU = LØGNEN ELLER = SANDHEDEN ???

Hvad er løgnens ideologier ???  Efter min vurdering er det de organisationer = der ønsker et verdensherredømme = og skjuler deres hensigter - eventuelt ved at fortie sandheden for den brede befolkning.

SOCIALISMEN
KOMMUNISMEN
NAZISMEN
ISLAM
MULTI-KULTUREN
MULTINATIONALE SELSKABERForstår du denne =  TESE  ???

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS IDEOLOGIERURETTEN FORSÆTTER     Besøg evt.  www.nomos-dk.dk

Videoer til et delt folk
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com

Jamen, så lad dog uretten fortsætte

Dato: d. 19.02.11, 00:07
Af: Morten Uhrskov Jensen
Emner:

På sin egen djævelske vis er der noget lindrende ved, at danskerne snart vil blive klar over, at Danmarks selvstændighed vedrørende udlændingepolitikken på alle tænkelige områder er blevet afhændet af politikerne. EU bestemmer nådesløst vores familiesammenføringspolitik. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol bestemmer vores flygtningepolitik, ogFNbeslutter, hvem vi skal tildele statsborgerskab.

Mellem 400 og 500 statsløse palæstinensere kan nu frit og kvit få dansk statsborgerskab. Jamen, hvad nu hvis nogen af dem er dømt for grov kriminalitet? Glem det, i hvert fald næsten. Kun hvis det er lykkedes at få en dom på fem års fængsel eller mere, eller man er dømt for en forbrydelse mod landets sikkerhed, kan det automatiske statsborgerskab afvises.

Elendighedsteorien

Man kunne få den tanke, at de bedre begavede af vore levebrødspolitikere forfægter en moderne udgave af den elendighedsteori, som marxister i forskellige afskygninger hyldede; nemlig at skabe sådanne tilstande, så systemerne bryder sammen under vægten af vanvittige beslutninger.

Ved systematisk at fjerne Danmarks muligheder for at handle selvstændigt på det udlændingepolitiske område - og ved at betjene sig af sine lakajer i Institut for Menneskerettigheder - skaber Folketingets flertal betingelserne for, at det forrykte system bryder sammen.

Jeg hælder til, at Integrationsministeriet, og tidligere Indenrigsministeriet, siden 1999, har været fuldt ud klar over, at statsløse (palæstinensere) havde ret til statsborgerskab i kraft af Danmarks ratificering i 1977 af FN-konventionen fra 1961. Men skiftende ministre og embedsmænd i de to ministerier har været på det rene med, at en overholdelse af konventionen ville udstille vanviddet lidt for tydeligt.

Nu slår galskaben så ud i lys lue. Og tak for det, fristes man til at sige. Jeg vil opfordre Folketingets flertal til så hurtigt som muligt - og sig det endelig så højt som muligt - at overholde revl og krat af udenvælts dekreter.

Jo mere amok Folketinget går, jo hurtigere sker nedbrydningen også af de selv samme internationale konventioner og af EU og af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols “kompetence”.  Citat slut.DANMARKS GRUNDLOV = TYVSTJÅLET AF = EU.

Efter min opfattelse er Danmarks Grundlov Tyvstjålet oppefra - ved at gøre den hul og indholdsløs - og uden der først har været gennemført en Folkeafstemning ???  Samarbejder løgnens ideologer ???

MVH - Danskere - af  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-PoulSkal Danmarks befolkning  Regeres af = Paragraf 266b= indtil Islams sharialovgivning kan tage over ??? Hvilke danske Journalister er vidende eller uvidende om denne udvikling ???  Hvis sandheden er ligegyldig for dig - lever du så i = Løgnens rige ???HVORDAN ER OPDRAGELSEN AF BØRN ???

Hvordan er det for = børn = at vokse op i de lande - hvor Koranen = er den hellige bog = og som i Koranen tillader = den lovlige løgn ???  Det kan du læse nærmere om - på dette internet - leksikon om Koranens indhold.

www.islam-info.dk       Koranen        artikeldatabase.

Læs eventuelt under disse overskrifter  =

Taqiya  -  Koranens lovlige løgn
Børneopdragelse i muslimske hjem
ægteskab
Kvinder  =  her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
tørklæde =  
Apostat
Tørklæder
Apostasi          og meget mereHVORDAN HAR = EU
= PLANLAGT DANMARKS FREMTID ???

Kære danskere - kan i regne det ud  ???  besøg evt.  http://www.sagenskerne.dk/   Findes forklaringen under overskriften =  VIRKER BABY-BOMBEN

Besøg eventuelt også = www.Radiodua.dk Hvis du er ung - og - UNDER 21 ÅR
- så kan det jo være interessant at vide - hvilke fremtidsmuligheder du har - fra den ( 1. oktober 2016 ) og frem. Der er du jo 5 år ældre.  Det er naturligvis svært at vide lige nu ( her i ( 2011 ) - men du har mulighed for at - oplyse dig selv - yderligere - med udgangspunkt i disse links - frem til den ( 1. oktober 2016 )  Det er trods alt
( JERES FREMTID ) det drejer sig om.

www.kulturpartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk 
http://www.pokerpartiet.dk/
www.feriepartiet.dk
http://www.fornyelsespartiet.dk/
http://www.radioholger.dk/
http://www.forsvarspartiet.dk/

Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.

 • http://www.google.dk/    


 •  jeg vil lige gøre opmærksom på - hvad Winston Churchill mente om islam - for godt 100 år siden.


  WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

  Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

  Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

  http://www.kvinderfordanmark.dk/


  Nu kan de døde ikke jo ikke anklages efter paragraf 266b.
  Ville det være sket i Danmark hvis = Winston Churchil = var kommet med disse udtalelser i Dagens Danmark her i 2010 ???

                 Hvilke lande er det som = WINSTON CHURCHILL =  taler om ???  Kan det være disse lande =

  Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

  HVORDAN BEHANDLES KRISTNE I MUSLIMSKE LANDE ???  KRISTNE JAGES I MUSLIMSKE LANDE

  LÆS EVT MERE OM FORFATTEREN = PÅ HANS EGEN BLOG. 

  KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

   - 5 besøg - 22.28

  Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk
  KRISTEN - FORFØLGELSER I VERDEN

  er samlet og redigeret af
  NIELS ERIK SØNDERGAARD
  udgivet af forskningsforlaget
  RAFAEL  ISBN 978-87-91107-28-3


  www.islam-info.dk      Koranen      artikeldatabase.  UNGE UNDER 21 ÅR  =  HER ER JERES = TÆNKE- PAUSE

  Her har jeg et spørgsmål til jer unge der her i ( 2011 ) der er under ( 21 ÅR ) og over ( 12 ÅR ) =  og som i kan tænke over = indtil den ( 1. oktober 2011 )  og det er =

  Når der bliver et flertal af muslimer i Danmark - tror i så - at kristne i Danmark vil blive behandlet - ligesom kristne bliver behandlet - i de 57 muslimske lande jeg her har nævnt ??? Så det kan i = UNGE UNDER 21 ÅR = her i 2011 - tænke nærmere over, når i mødes på ( jeres faste ugentlige møder )  indtil den ( 1. oktober 2016 )  JOURNALISTER FØDT I  =  1971 =  OG SENERE

  Lykkelig er den uvidende
  der er uvidende
  om sin egen uvidenhed

  De journalister eller - kvindelige journalist-elever - der er født omkring - 1971 - har naturligvis ikke vidst - at Paragraf 266b - blev indført i 1971 - af den konservative Justisminister Knud Thestrup.  Så er det vi kommer til - et citat af = Joseph Goebbels - gentaget i vores kristne fædreland Danmark =

  JESUS = HAR SAGT = JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN

           

  LØGNENS IDEOLOGIER  = TOLERERER IKKE = SANDHEDEN

  Det forklarer = Joseph Goebbles her = hvorfor =

  Løgnens konspiration...

  "Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden  STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)

  Citat slut. 

  DET STORE RAMASKRIG  i  1973

  Jeg kan naturligvis ikke vide - hvorfor det gav et kæmpe Ramaskrig i 1973 - da Fremskridtspartiet blev valgt ind i Folketinget med 28 mandater - men det virkede som om - der opstod en stor panikstemning i de andre Politiske Partier i Folketinget dengang ???  Så kan man spørge = hvorfor ??? Det kunne jo være fordi - de havde lavet en Olie-aftale - kombineret med - at modtage fødselsoverskud fra muslimske lande. Det sidste måtte ikke røbes for Danmarks befolkning. Lige siden ( 1971 og 1973 ) har journalister fra de større dagblade - gået langt uden om - sandheden - om Koranens indhold - og formålet med Paragraf 266b. Det har fået mig til - at tænke lidt over - om denne = TESE = er korrekt ???

  FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNERNES OVER-HERREDØMME

  Hvad er det - som har været fortiet i 40 år nu. Det er efter min opfattelse - indholdet af Koranen - ved hjælp af Paragraf 266b. Ja - hvorfor har journalister konsekvent - gået uden om Koranens indhold ??? Gælder det gamle ordsprog fra det danske folkedyb her - nemlig at = sandheden er ilde hørt ???

  HVAD HAR - RACISME-PARAGRAF - 266b - VÆRET BRUGT TIL ???  FØRSTE ADVARSEL OM ISLAMS - BABY-BOMBE = VAR =

  Mogens Glistrup på slap line (1af2)
  9 min. - 9. nov 2008
  Uploadet af sorensenallan

  HVIS SANDHEDEN ER FOR AFSLØRENDE = BØR MAGTHAVERNE SÅ LUKKE MUNDEN PÅ SENDEBUDET MED PARAGRAF 266b  ???  

  Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De

  Jeg tillader mig, at citere fra dette
  Peter Neerup Buhl og Mogens Glistrup link.   Citat

  Fælles for de muslimske lande er en uhæmmet ødelæggende befolkningstilvækst, som kan begrundes i islams holdning til antikonception.  citat slut

  Kan denne udtalelse straffes efter paragraf 266b  ???

  PRAGRAF  266b

  Ud over Mogens Glistrup,  hvem er så blevet anklaget efter Paragraf ( 266b ) og hvem er også blevet dømt efter Paragraf 266b ???  Jeg ved følgende er anklaget efter denne utilregnelige  ( gummiparagraf ) nemlig Radio Holger =

    Besøg evt. http://www.radioholger.dk/   På dette link kan du høre mere om 266b og høre meget andet interessant.


  også andre er anklaget efter paragraf 266b

  FORMAND FOR TRYKKEFRIHEDSSELSKABET
  LARS HEDEGAARD OGSÅ OFFER FOR 266b


  Læs nærmere på  =  www.Sappho.dk  

  af Jette Plesner Dali    Besøg evt.  http://www.forsvarspartiet.dk/   Også Folketingsmedlem Hr Jesper Langballe har været anklaget efter Paragraf 266b . Han valgte at tilstå - fordi intet forsvar er muligt - når man først er anklaget efter krænkelses-paragraf 266b - så er intet forsvar muligt. Selv BANANREPUBLIKKER - har svært ved at overgå Paragraf 266b når det gælder manglende mulighed for et forsvar i retsalen.

  Når der ikke er plads til sandheden i et dansk retslokale
  En anklagets sidste ord - om §266 b
  så kan det blive nødvendigt at sige sandheden udenfor.

  Vi etniske danskere kan nu konstatere - at sandheden ikke betyder noget i de danske retssale. Hvem er ansvarlig. Domstolene eller Det Danske Folketing. Det er efter min opfattelse folketinget - for domstolene skal dømme efter de love - som Folketinget har vedtaget. Sådan var det engang. Har tiderne forandret sig ??? Er det Domstolene - der bestemmer over Folketinget ???

  40 ÅRS FORTIELSER AF KORANENS INDHOLD

  Findes der en ( FORTIELSES-FORKLARING ) på dette link =

  www.Tagryggen.dk
     Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

  http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans


  En kronik skrevet af socialdemokraten = Mogens Jensen.
  Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor???

  Et lille overblik over islams globale udbredelse.
  Besøg evt. -
  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU   Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE