KULTUREL TERRORISME
KULTUREL TERRORISME www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 11. marts 2011

KULTUREL TERRORISME = FINDES DEN ???

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS IDEOLOGIER          

Se videoen med Pat Condell på Youtube
JESUS  HAR SAGT JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN OG LIVET

                   


SANDHEDENS KILDER = ER = KRISTNE KIRKER
JESUS HAR DOG ADVARET IMOD -
FALSKE PROFETERKAN SANDHEDEN OVERVINDE = LØGNENS IDEOLOGIER
???HVAD ER = KULTUREL TERRORISME ???

Først må du naturligvis vide = at et folk kultur = er dette folks daglige vaner.  Vores danske vaner - udspringer helt naturligt fra Kristendommen = der tillader alle i Danmark at = sige sandheden. Det tillader vores danske Grundlov også - og derfor ser jeg det som en både dansk og kristen pligt - at forsvare vores ret til at sige sandheden. Hvad er dit valg ???
       ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???Valget står mellem = LØGNEN= og = SANDHEDEN.

Vil du forsvare = danskernes = ( ret ) = til at sige =
sandheden = så betyder det efter min opfattelse = at du vil forsvare = Danmarks Grundlov. Forudsætningen for - at vi danskere kan forsvare vores Grundlov er = at vi kan sige sandheden = højt = i det offentlige rum.

KULTUREL TERRORISME

Der er pres på vores = danske daglige vaner = hvilket betyder = at der er pres på = vores danske kultur. Dette pres på os danskere - om - at vi skal ændre = vores daglige danskevaner - er efterhånden så massivt - at jeg vil kalde det for = KULTUREL TERRORISME.SANDHEDEN KAN SIGES = PÅ MANGE MÅDER

  Besøg evt.  http://www.radioholger.dk/    På dette link kan du høre mere om 266b og høre meget andet interessant.

SANDHEDEN KAN SIGES = MED STOR VREDE.DET ER INGEN HEMMELIGHED MERE

Det er trods den "frie presses" fortielser igennem 40 år - om Koranens indhold og om islams = ( totalitære ideologi ) - efterhånden ikke mere en hemmelighed - at islams ( totalitære ideologi ) lægger et enormt pres på os - etniske danskere - for - at vi skal ændre vores - daglige vaner. Og hvor sker det så ??? Det sker i de sociale bolig-områder. Det nævnes også her - i dette you Tube-indslag =

Videoer til et delt folk
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


Det kan være svært at forstå - eller tro på det - man ikke har set med sine egne øjne. Det kan være svært at vide - at muslimer samler sig i de større byer - hvis man bor et fredeligt sted - i en mindre by eller i et landområde. Derfor - det du normalt ikke ser - hvor du bor - og måske heller ikke tænker nærmere over - det kan du se på dette link =

www.KvinderForDanmark.dk

Da muslimer føder flere børn - end os etniske danskere - så kan det være interessant at tænke - to generationer frem - og overveje muligheden af - om vi danskere så ikke er i mindretal i vores eget fædreland ??? Hvad er din vurdering ??? Besøg dette link - og tænk derefter to generationer frem =

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 

Hvordan er muslimers ( kultur ) muslimernes daglige vaner ???

Muslimernes kultur begynder med børneopdragelsen, hvor piger og drenge holdes adskildte. Pigerne opdrages strengt og skal være jomfruer - den dag pigen skal giftes - og hvis pigen ikke er jomfru på bryllupsnatten - så kræver traditionen - at pigens forældre skal myrde deres datter - det vi her i Danmark kalder en familiehenrettelse. Det er pigens forældre - der bortgifter deres datter - og er pigen ikke jomfru på bryllupsnatten - så har pigens forældre ikke leveret den aftalte vare til brudgommen - nemlig en datter der er jomfru.

UNGE MUSLIMSKE MÆND

Dette betyder også - at unge muslimske mænd ikke kan gifte sig - når de er mest i brunst - hvorved deres sexlyst ikke umidelbart kan tilfredsstilles - medens de er unge - og det udelukker de unge muslimske mænd - fra at kunne finde en pige de kan lide - og så gifte sig med hende. Det samme gælder også omvendt - fordi ægteskabet aftales indbyrdes mellem de muslimske familier. Det betyder - at nogle unge muslimske mænd - vil forsøge at tilfredsstille deres sexlyst på anden måde ( hvilket Koranen tillader ) da muslimer ifølge Koranen - er hævet over alle = der ikke er muslimer = fordi alle der ikke er muslimer er urene ifølge Koranen - og derfor er - at regne for undermennesker af en muslim.

HVAD SIGER KORANEN OM VOLDTÆGT ???

For ar forstå Koranen lidt bedre - så har Koranen ikke ( DE 10 BUD ) som et udgangspunkt. Til gengæld regnes alle - der ikke er muslimer for- at være andenrangsmennesker - og disse undermennesker kan ifølge Koranen voldtages. Da muhammed indførte denne børneopdragelse for cirka 1400 år siden - siger han noget i ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 ) som jeg finder interessant - når det gælder voldtægt af Vestens kvinder - dem der ikke er muslimer. Derfor besøg dette internet-leksikon om Koranens indhold = under overskriften = Kvinder.

www.islam-info.dk        Koranen         artikeldatabase.

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

Så når muslimske kvinder bærer tørklæde - så undgår de ganske enkelt at blive voldtaget. Måske er det den væsentligste grund til - at muslimske kvinder - skal bære tørklæde ??? Så har vi ( Sura 24.13 ) som ligesom forhindrer - at - at en voldtægtsmand kan stilles til ansvar for en voldtægt - der begåes imod en kvinde - der ikke bærer tørklæde - efter islams sharia-love.

Kvinders troværdighed ved voldtægt
En kvinde kan ikke få en voldtægtsmand dømt medmindre hun har 4 mandlige vidner: "Hvis de (kvinderne) ikke kan bringe 4 vidner, som er mænd, er de ud fra Allahs syn løgnere" (Sura 24.13)


http://siaddk.wordpress.com/Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE