STØTTER TERROR
STØTTER TERROR WWW.FORNYELSESPARTIET.DK

Præsenteret her  9. marts 2011         ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???
 
Jette Plesner Dali     Jette Plesner Dali
 
Fra mit politiske hjørne
 
Enhedslisten støtter terror

Peder Meyhoff forsøge 1/3 (Favrskovposten) at bortforklare, at såvel folketingskandidat Asmaa Abdol-Hamid som folketingsmedlem Frank Aaen har forsvaret angreb på danske soldater med udtryk som “fair” og “legitim”.

Øvelsen lykkes naturligvis ikke, Meyhoff er helt på linje med sine partifæller. Han slår nemlig fast, at (…) “Når et land bliver besat, så har befolkningen lov til at forsvare sig.” Hvadenten vi taler om Irak eller Afghanistan.

Så ved vi da, hvor vi har Enhedslisten.

Den ekstreme venstrefløjs forkærlighed for og samarbejde med islamister er velkendt. I den forbindelse kan det være nyttigt at se, hvor Asmaa Abdol Hamid henter sit ideologiske tankegods. Asmaa har siden Muhammedkrisen været nært forbundet med Islamisk Trossamfund, som ifølge eget udsagn er en del af Det Muslimske Broderskab.

Asmaa tager ofte på foredragsturné for Islamisk Trossamfund og markedsfører i den sammenhæng benhårdt sig selv som “dansk muslim” med “danske værdier”. Sandheden er imidlertid noget mere nuanceret.

Hadet til Israel, en voldsom antisemitisme og krav om boykot er blot nogle af de ting, der knytter Enhedslisten og Islamisk Trossamfund sammen. Det kom bl.a. til udtryk under krigen mellem Israel og Hizbollah.

Her var Asmaa Abdol-Hamid hovedtaler ved en demonstration på Christiansborg Slotsplads til støtte for Hizbollah, som er på EU’s liste over terrororganisationer.

Blandt arrangørerne var Islamisk Trossamfund. Fra den yderste venstrefløj deltog Internationale Socialisters Ungdom.

Asmaa Abdol-Hamid rasede i sin tale mod Israel, som “går fra attentat til attentat” og vælter sig i blod, og hun anklagede direkte tidligere udenrigsminister Per Stig Møller for at være “politisk medskyldig”. Ikke ét ord om de overgreb, som “frihedskæmperne” i Hizbollah begår mod civile.

Enhedslistens forsvar for “folkebevægelsens kamp mod besættelsesmagten” er intet andet end et fejgt og usselt forsvar for bl.a. brugen af vejsidebomber mod danske soldater.

Ren og skær terror, som Enhedslisten altså støtter. Citat slut.

besøg evt =  www.forsvarspartiet.dk           
HVAD SKER DER MED VORES = DANSKE KULTURARV ???

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/    

Vil du forsvare vores - DANSKE KULTURARV - med dit liv  ???

www.fortidensJelling.dk   HVEM KAN VIDE DETTE ???
Se videoen med Pat Condell på Youtube
Vil du høre Danmarks nye fædrelandssang - så besøg =
www.Danskfolkeparti.dkBesøg evt.   www.Radiodua.dk  


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE