HALM I ØRERNE
HALM I ØRERNE www.Fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 7. marts 2011   www.Google.dk

HAR POLITIKERNE HALM I ØRERNE ???        ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???LYTTER VORE POLITIKERE TIL - FOLKETS ØNSKER ???

Hvorfor lytter de danske Folketingspolitikere - ikke til de skatteydere - der gennem skatterne - betaler deres lønninger.
Vi ønsker Paragraf 266b og blasfemi-paragrafferne fjernet fra Dansk Lovgivning.
Vi ønsker Danmark meldt ud af FN-Konventionerne.
Vi ønsker Danmark meldt ud af EU - så Danmark kan genoprette Danmarks grænser - så Danmark selv kan bestemme og kontrollere, hvem der skal lukkes ind i Danmark.
 
Det er hvad vore Danske Politikere bør gøre - medmindre - - vore Danske Politikere  - har andre hensigter - end at gøre det - der gavner Danmarks befolkning.  For det kan vel ikke være en plan om at udskifte Danmarks befolkning med muslimer der er i gang - vel ???

Det denne vælger beretter - er fra virkelighedens verden.


leif poulsen, 4200 | Skrevet: 7. mar 11 kl. 16:27

Vi har desværre nogle politikkere der er så konfliktsky,  at de er totalt ligeglade med store dele af den danske befolkning. Os der er tvunget til at leve sammen med mennesker der nægter at lade sig integrere De er totalt liglade med det samfund de selv burde være en del af. Af uforklarlige årsager kan de ikke undvære de Gazalignende tilstande som de er flygtet fra og nu indfører de dem rundt omkring i vores ghettoer og med vore fattesvage og konfliktsky politikkeres velsignelse. Jeg kan ikke se hvorfor at disse psykopater har opnået både asyl, opholdstilladelse og nogle endda Dansk statsborgerskab. Det hele er givet under falske forudsætninger. Her i den forgangne weekend har undertegnede måttet kontakte Slagelse Brandvæsen 2 gange da disse muslimske pyromaner havde sat ild til 2 biler, en lørdag middag kl 12:25 og en søndag aften kl 21:55.
Disse uintegrede velfærds turister har desværre taget magten over hele Slagelse Nordby og det er med de ansvarlige myndigheders velsignelse.
Lige så snart disse psykopater starter deres optøjer, skal der først sendes bud til nogle SSP medarbejdere, dernæst kan politiet muligvis få lov til at køre ind i Ringparken, de skal ind og beskytte brandvæsenet og ambulance. disse kulturberigere har det jo med at kaste sten og flasker efter redningsmandskabet, disse psykopater sætter ild i alt hvad de kommer i nærheden af. Har selv fået brændt værdier af for 16.000 kr og der er ingen forsikring der dækker.
Vi har 2 konventioner son ikke er det papir værd de er skrevet på. Det er flygtninge og så den mest misbrugte menneskerettigheds konventionen, som desværre kun bliver brugt til at beskytte tilhængerne af voldens idelogi nemlig islam. Opsig disse konventioner med øjeblikkelig virkning da begge erklæringer bliver brugt til at indføre tilstande som er langt fra demokratiske.
Der bliver skrevet så meget om menneskerettigheder, men det er desværre kun når der skal vedtages flere positive særbehandlinger at disse menneskerettigheder kommer i spil
Mine menneskerettigheder er trådt under fode af nogle uduelige politikkere der tænker mere på vort lands anseelse i den muslimske verden. De vil rent ud sagt skride på (undskyld udtrykket) de danskere der af den ene eller anden grund er tvunget til at blive boende i en af vore mange ghettoer.
EU og FN er godt igang med at ødelægge de vestlige samfund med deres leflen for ideologien islam hvis eneste formål er et hjernevaske mennesker og tilegne sig verdensherredømmet. Vi ser dagligt at islam trækker er blodigt spor
Christian R. De eneste mennesker der er blevet gale er dem der lader sig forblænde af voldens idelogi islam. Jeg vil sammenligne disse ? med de usle mennesker der lod sig hverve af nazisterne, nu er islam og nazismen jo også tæt forbundne.  Citat slut.

SELVFØLGELIG HAR DANSK PRESSES IDEOLOGER NOGET - AT VÆRE STOLTE AF - 40 ÅRS FORTIELSER - AF DANMARKS BEFOLKNING - VED HJÆLP AF CENSUR-PARAGRAF 266b. SOM BLEV DEL AF DANSK LOV I 1971 - HVAD HAR VORE POLITIKERE HOLDT SKJULT I 40 ÅR ??? EFTER MIN OPFATTELSE - BLANDT ANDET KORANENS INDHOLD.

www.islam-info.dk      Koranen      artikeldatabase.


 
Besøg eventuelt  =  www.Sagenskerne.dk 

Danmark uden rygrad: Pat Condell om Hedegaard-sagenHVAD SKER DER MED VORES = DANSKE KULTURARV ???

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/    

Vil du forsvare vores - DANSKE KULTURARV - med dit liv  ???

www.fortidensJelling.dk   HVEM KAN VIDE DETTE ???SKYTTEGRAVS-TÆNKNING

FRONT-SOLDATER OG GENERALER KÆMPER I DEN SAMME HÆR.  MOD DEN FÆLLES FJENDE. HVEM ER FJENDEN ???

Generaler der vil vinde en krig - må naturligvis tænke dybt over - hvordan krigen skal gribes stratetisk an. Front-soldater skal ikke tænke så meget - men skal helst være lidt ivrige efter at komme i kamp - men må nødvendigvis være så diciplineret - at Generalernes ordrer adlydes - når den endelige kamp - går i gang. Så plejer ordren at være = gå efter struben =  medmindre = Ja = medmindre hvad ???

Generalernes tænke og organitations-pause ( 1. oktober 2016 )

Generalerne skal have tid til at læse ( Krigskunsten af Sun Tzu )  og organisere sine frontsoldater samt - motivere dem.
Hvordan motiverer man front-soldater. Ved at fortælle dem - hvad de kæmper for. Og hvad skal vi danskere kæmpe for ???
Sandheden - er - at vi netop kæmper for - sandheden - og for at kunne sige - sandheden højt - også i det offentlige rum.

YTRINGSFRIHED og TRYKKEFRIHED

For at kunne sige - sandheden højt - i det offentlige rum - så er det også nødvendigt - at forsvare - Ytringsfriheden og Trykkefriheden - i det offentlige rum. Kort og godt -vi kæmper for - at bevare - vores daglige vaner - hvilket også er = vores danske kristne kultur.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE