HVEM TVIVLER
HVEM TVIVLER www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  6. marts 2011   www.Google.dk

HVEM TVIVLER  ???         ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???Er der nogen derude, der længere tvivler?

Dato: d. 05.03.11, 12:52

Af: Morten Uhrskov Jensen
 
Ganske vist er de danske “stramninger” af udlændingeloven allerede virkningsløse, som læsere af denne blog vil vide, at jeg har påvist på en række områder. Men man må lade EU-domstolen, at den nu også er i færd med at gøre dette lysende klart for danskerne, der bliver beløjet af deres politikere, når de fortælles, at der skulle være en sådan ting som en stram dansk udlændingepolitik.

I en dom fra december 2010 slår EU-domstolen fast, at den danske 24-årsregel ikke gælder for tyrkiske statsborgere, der arbejder i EU. Tilbage i 1980´erne indgik de daværende EF-lande nemlig en aftale med Tyrkiet, der annullerede fremtidige stramninger af udlændingelovene for tyrkiske statsborgere i EU. Thomas Gammeltoft-Hansen, forsker ved Dansk Institut for Internationale Studier, udtaler, at
“Såfremt der er tale om tyrkiske arbejdstagere, må man læse aftalen sådan, at den giver ret til et familieliv. I så fald bortfalder 24-års-reglen”.

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech har ifølge artiklen fra BT “allerede fastslået, at EU-dommen fra december vil føre ændringer af den danske udlændingelov med sig”.

Bliv ved, bliv ved
Jeg kan kun opfordre EU-domstolen og andre ulovlige overnationale myndigheder til fortsat at gøre deres yderste for at undergrave dansk suverænitet. Kun på den måde vil det gå op for flere og flere danskere, at vores selvstændighed er en saga blot, og at vore politikere har solgt os til stanglakrids.

Lige dele magtbrynde og tåbelighed har fået folkevalgte danske politikere til at afvikle Danmark. At der er tale om et massivt grundlovsbrud, turde være indlysende. Suverænitet kan efter grundlovens § 20n afgives i “nærmere bestemt omfang”. Det er for længst ophørt med at ske i nærmere bestemt omfang. I stedet finder suverænitetsafgivelse sted i et galoperende tempo, hvor store lunser forsvinder år for år.

Og vore bette politikere har det altså fint med at befinde sig på niveau med et sogneråd.


Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


 
 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Dette åbenlyst totalitære foretagende

Dato: d. 03.03.11, 20:15

Af: Morten Uhrskov Jensen

EU er med hastige skridt på vej imod den totalitære imperiedannelse. Det bliver et sted, hvor afvigere holder deres kæft, hvis de da ikke vil føle konsekvenserne i form af straf; bødestraf, fængselsstraf, udelukkelse af fællesskabet.

Med sit nyeste udspil orker EU-kommissionen ikke engang længere at skjule sin hensigt. Titlen på det, der ikke kunne være bedre udtænkt af nogen af det 20. århundreders ideologer hedder:
“Accepter pluralisme”

Man vil bemærke brugen af bydemåde. Det er ikke en opfordring til at være med. Det er ikke en venlig henstilling om at være på en særlig måde. Det er en ordre. Det er et påbud.
Det er et mål for dette nye Big Brother institut at “komme med passende politiske svar”, så politikerne derefter kan handle. 15 lande er repræsenteret i det, der kaldes et “konsortium”, 14 EU-lande samt Tyrkiet, der kaldes et “accession country”, altså et land, der er på vej til at blive medlem.

Herlige arbejdspladser
Det må være dejligt at tænke på for driftige akademikere fra Danmark og andre EU-lande, at der her vil være karrieremuligheder. Og så endda som ridefoged. Som håndlanger for EU-staten. Som den, der kan være med til at give sine primitive landsmænd og -kvinder kniven og beordre dem til at elske Big Brother.

Og vær forvisset om, at som i George Orwells mesterværk helmer magthaverne ikke, før den sidste europæer af hjertet elsker Big Brother, elsker pluralismen, som EU har defineret den.

Det er godt nok klamt.    WWW.        Citat  slut

Besøg eventuelt    =     www.nomos-dk.dk HVAD SKER DER MED VORES = DANSKE KULTURARV ???

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/    

Vil du forsvare vores - DANSKE KULTURARV - med dit liv  ???

www.fortidensJelling.dk   HVEM KAN VIDE DETTE ???

INSPIRATION FRA - VORES - DANSKE KULTURARV. 

lidskjalv blot laug  Opskrift på - digterøl og Berserker-Mjød.

Dan jeres egne laug- på ugentlige møder - og bryg digterøl m. m.

Skjaldesang.dk  for ungmøer og bassangere

Skjaldesang II

- 3 min. - 3. dec 2008 - Uploadet af Redstomp

Nyt album2:10Føjet til kø Ravnevisenaf Religion0

Find selv - Valhalla -  på   http://www.google.dk/  

Valhalla - tegneserien om de nordiske guder

           

Ja - vores danske kulturarv - går langt tilbage i tiden - ja langt mere end 1000 år.

Vil du høre Danmarks nye fædrelandssang - så kan du høre den på Dansks Folkepartis hjemmeside = www.DanskFolkeparti.dk HVOR KAN =  DANSKE BØRN = LEGE VIKINGER ???DET KAN BØRN - 1000 - STEDER RUNDT OM I DANMARK.

Her kan forældre tage deres børn med ud at lave bål - og lære dem hvordan man steger kartofler i bålet - og griller pølser over bålet. Rigtig = Anemad = som vises på = DR = bør nok laves hjemme i familiekøkkenet.

UDEN FOR INGENTING

Bogen kan erhverves for cirka (100. kroner ) og er en varig invistering = for disse åbne ildpladser - kan ikke opkøbes af Multinationale selskaber - for derefter at blive flyttet til udlandet. Hvor ligger - uden for ingenting ??? Der er 1000 muligheder i bogen - hvor det er muligt at lave et bål i weekenden - hvis der lever en Vikingsjæl i din krop. Uden for ingenting - er i min personlige fantasi - Yderlandsvej på Amager - hvor der er muligheder for - at tænde et bål - på den nedlagte Jernbane. Om - DR - forsøger at stege kartofler i et bål der - og bagefter sender eksperimentet på - DR - Ja - hvem kan vide dette ???                   KRISTNE JAGES I MUSLIMSKE LANDE

LÆS EVT MERE OM FORFATTEREN = PÅ HANS EGEN BLOG. 

KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

 - 5 besøg - 22.28

Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk
KRISTEN - FORFØLGELSER I VERDEN

er samlet og redigeret af
NIELS ERIK SØNDERGAARD
udgivet af forskningsforlaget
RAFAEL  ISBN 978-87-91107-28-3


www.islam-info.dk      Koranen      artikeldatabase.DEN NYESTE POLITISKE TESE = HOLDER DEN ???

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS OVER-HERREDØMME

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE