ÆGTESKAB
ÆGTESKAB www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  6. marts 2011

FORSKEL PÅ ÆGTESKAB 

         


 
Jyllands-Posten
 
Imamer vier danske teenagere

Offentliggjort 27.01.11  kl. 07:00
 
Uden at være myndige bliver piger helt ned til 16 år viet med muslimske mænd i islamiske ægteskaber.

Danske piger helt ned til 16 år gifter sig med muslimske mænd i islamiske ægteskaber.

Det sker uden de danske forældres samtykke, og før pigerne er myndige, som det ellers kræves ved et dansk ægteskab, skriver Berlingske.

Ifølge Justitsministeriet er ægteskaberne ikke juridisk gyldige, men pigerne indgår en islamisk ægteskabskontrakt om blandt andet medgift og bindes af en række regler.

Dermed er der reelt tale om en parallel til den danske ægteskabslovgivning, siger en stribe eksperter til Berlingske.

Burde ikke kunne ske
Ingen kender det eksakte antal ægteskaber, men Berlingske kan fortælle historien om Christina Palshøj Schultz, der som 17-årig giftede sig med sin muslimske kæreste uden at spørge sine forældre om samtykke. Farens familie valgte aldrig at tale til hende igen.

Eksemplet er ikke enestående, fastslår Birgitte Karlsson fra Etnika, et støttecenter på den københavnske Vestegn, der har mødt flere danske piger, der var ned til 16-17 år, da de giftede sig islamisk.

- Jeg synes langtfra, de er modne nok til tage en så vigtig beslutning. Det burde slet ikke kunne ske, siger hun.

Vil være gode muslimer
De islamiske ægteskaber forpligter pigerne på religiøse og sociale normer og binder stærkere end en dansk vielse, fastslår Birgitte Karlsson

Hun bakkes op af Anne Sofie Roald, professor i religionshistorie med speciale i islam på Malmø Universitet.

- Mange konvertitter føler meget stærkt, at de vil være gode muslimer, og så bliver det gerne sådan, at alt, manden siger, er lov, siger hun til Berlingske.

Ritzau     ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???ÆGTESKAB ER EN ALVORLIG BINDING - DER SOM UDGANGSPUNKT SKAL VARE HELE LIVET.

Så hvad står der i Koranen om ægteskabet ??? Det kan du naturligvis selv læse nærmere om, på dette internet-leksikon om Koranens indhold =

www.islam-info.dk   

Er du en ung kvinde - kan du læse om ægteskabet - på dette internet-leksikon om Koranens indhold på Dansk. Du kan læse om ( Børneopdragelsen i muslimske familier ) Du kan læse, at børnene altid tilfalder manden - ved en eventuel skilsmisse. Så hvis du overvejer at blive gift med en muslim - så kan du også læse lidt om forventningerne i islam - i blandede ægteskaber og svigermors autoritet over sin svigerdatter.Der findes forskellige karrikatur-tegninger om = muslimers daglige vaner = hvilket kan beses på dette Link - www.Sappho.dk  under denne overskrift =
Ved Profetens skæg.Er du en ung kvinde - der overvejer at blive gift med en muslim - så undersøg lige - om han er gift i forvejen = fordi = ifølge Koranen har muslimske mænd ret til - at være gift med 4 kvinder på samme tid. Hvis du spørger en muslimsk mand - om han er gift i forvejen - så er spørgsmålet - om han svarer ærligt - fordi - i Koranen står der - at en muslim har ret til at lyve - hvis det gavner - Allahs sag. Det kaldes i Koranen at bruge = Taqiya - som du kan læse lidt mere om i det allerede nævnte - internet-leksikon - om Koranens indhold.

Besøg eventuelt  www.sagenskerne.dk  og læs under overskriften =  Virker Baby-BombenHVAD ER KVINDENS PLADS I MUSLIMSKE ÆGTESKABER =MÅSKE NOGET - DER BØR ANALYSERES LIDT NÆRMERE  ???SAMTALER MELLEM MØDRE OG DØTRE,

Samtaler mellem mødre og døtre - den kunne jo dreje sig om - forskellen mellem Danske Kristne ægteskaber - og muslimske ægteskaber ???

www.Radiodua.dk  Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


Se videoen med Pat Condell på YoutubeHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE