Jyllands-Posten
 
Problemerne begynder i døren

Torben Larsen, Hyttel-Sørensens Vej 139, Vodskov

Offentliggjort 05.03.11  kl. 03:01 
 
Unge indvandrere ankommer ofte i større grupper og betyder som regel ballade på diskotekerne.

27/2 havde Erik Nyengaard et indlæg i JP om indvandrere” problemer med adgang til diskoteker.

Erik Nyengaard rammer ret præcist, men alligevel kun delvist.

Som diskoteksejer har jeg problemet inde på livet hver weekend. Vi ser vore ”danske” venner dukke op på diskoteket en, to, tre stykker ad gangen - af og til flere. De betaler, de går ind, og de finder plads rundt omkring. Hilser, snakker, danser og har det skægt.

Vi ser vore ”fremmede” venner dukke op - altid i grupper af mindst 4, ofte 8-10 stykker. Altid hankøn (naturligvis). De begynder som regel allerede i døren med at udfordre personalet. Entreen er for høj, de vil ikke aflevere jakken osv. Det får dørmanden som regel løst. Derefter går de ind på diskoteket og sætter sig i en klump i et hjørne. De fleste køber absolut intet (de er muslimer og har et problem med alkohol - og dybest set et problem med stedet). De sidder blot og stirrer ondt omkring sig.

Nogle enkelte går så omkring og gør sig til over for pigerne. For det meste med fremskudt bryst og en meget provokerende attitude. Ofte rykker de en tilfældig pige ud på dansegulvet. Hvis hun brokker sig det mindste, og andre protesterer, ryger de 8-10 venner nede i hjørnet op af stolene. Dette, sammen med den helt konsekvente hanebryst-adfærd fører uafladeligt til konfrontationer med andre af diskotekets gæster. Og det ender i ballade.

Ringer efter venner

Og når balladen er en realitet, står vort personale som oftest med to grupper - vore ”danske” venner og vore ”fremmede” venner. Vore ”danske” venner er som oftest irriterede og klager over en konkret adfærd, som har ført til balladen. Vore ”fremmede” venner derimod står som oftest og råber og skriger, slår ud til alle sider og gør tingene værre. De er vildt påståelige og benægter alt, også selv om vi har det på video, ringer efter flere venner, som kan komme og hjælpe dem, og skaber kort og godt en rigtig træls situation. Vort personale bliver spyttet på og kaldt racister, og de kvindelige ansatte bliver kaldt ludere. Når de så er blevet smidt ud, fortsætter balladen udenfor, ofte med de nu ankomne kammerater som deltagere.

Det kan lyde som en banal fordom - men det er realiteterne i min verden.

Som diskoteksejer er fristelsen derfor stor til blot at lave en blank afvisning af de ”fremmede” allerede i døren.

Statistisk har vi noget at have det i. 9 ud af 10 gange, hvor man lukker en gruppe af vore ”fremmede” venner ind, ender man med at skulle smide dem ud under hyl og ballade. 1 ud af 900 gange sker det for en ”dansker”.

Og vore ”fremmede” venners besøg byder altid på grænseoverskridende adfærd af en eller anden form.

Det er i alt fald statistikken på mit diskotek.

Udstillet som racist


Men hvis jeg beder mit personale om at ”vende de mørke” i døren, bliver jeg kastet for hundene og udstillet som en led racist. Til gengæld må vi gerne afvise f.eks. rockere i døren med henvisning til, at de netop er rockere. Selv om der faktisk er mindre ballade med dem.

Vi har en virkelighed i Danmark, hvor man vil bruge millionbeløb på at jage en minister, hvis der er sat et komma forkert i en sag vedrørende de ”fremmede”.

Den samme fløj i folketinget burde prøve at være dørmænd på et diskotek. Det ville være stort at opleve en radikal politiker smide en farvet gæst ud for ballade og blive kaldt racist i tilgift.

Men sådan er der så meget.

Det er muligt, at det kunne lægge en dæmper på tingene, hvis søstre/kusiner kom med i byen, jævnfør Erik Nyengaards teori.

Personligt tror jeg det ikke, for de fleste problemer er et spørgsmål om kulturforskelle.

I hvert fald har vi stadig til gode at se disse søstre/kusiner på diskoteket.

Her kommer nemlig kun deres brødre/fætre  Citat slut.         ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899Vil du høre Danmarks nye fædrelandssang . Den kan høres på Dansk Folketings hjemmeside  www.DanskFolkeparti.dkHvad er Vore Danske Folkepolitikeres reaktion på virkelighedens kendsgerninger ???  Tilsyneladende passivitet og tavshed.KAN DANMARK IGEN BLIVE = HERRE I EGET HUS ???

Forsiden: Venstre
Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Radikale - Tag ansvar.
Socialdemokraterne
Liberal Alliance


MED FOLKETINGS-POLITIKERE FRA DISSE PARTIER ???

Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor  ???

Udviser disse 6 partier = den politiske kunstart = Fortielsen ???Har vores Folketings-politikere helt andre planer - nemlig at gøre Europa til Eurabia - med stor indvandring af muslimer til Danmark ???


                         VIL EU - TILHÆNGER-PARTIERNE  AFSKAFFE NATIONAL-GRÆNSERNE ???

ER DET HVAD DU = SOM VÆLGER = ØNSKER ???Et lille overblik over islams globale udbredelse.
Besøg evt.
 -
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.phpEUs og Vore Mediers Tavshed om Euromediterranien-Eurabien

EUs krysteragtige diktatur begyndte, da sandheden blev fortietFri Muslimsk Indvandring til Europa 1

Nu i ny revideret og opdateret 2009 udgave  her (2)

Hemmeligholdte EU-aftaler med 10 asiatiske og nordafrikanske lande

kort link til denne side:
http://balder.org/zed/euromeddk

Uddrag af Barcelona-erklæringen 1995:

Euromediterranien-aftalen indgået mellem EU, Marokko, Algeriet, Tunis, Ægypten, Jordan, Det Palæstinensiske Selvstyre, Syrien, Libanon, Tyrkiet og Israel.

Omfattende politisk partnerskab om bl.a.:

  1. Oprettelse af frihandelsområde samt fra 2010 start på økonomisk sammensmeltning.
  2. Væsentligt flere EU-penge til partnerne og
  3. Kulturelt partnerskab.

Der garanteres respekt for islamBarcalona-erklæringen fra 1995 er - inden den blev implementeret i EUs = Lissabon-traktat blevet omdøbt til - Euromediterranien-aftalen - som blev underskrevet i 2008 af EU - i Frankrig  ,den 13. eller 14. Juli.

Barcalona-erklæringen fra 1995 - er af EU-Politikerne - blevet Ratificeret og dermed godkendt af - EU-Politikerne i 2008.Denne slave-bindings-kontrak - betyder i realiteten - at EU har underkastet sig - islams sharia-lovgivning. Hvad betyder = Kulturelt Partnerskab ???Hvilken ung Dansk Kvindelig Journalist - kan gennesskue hvad det betyder - for bevarelsen af = Danmarks Riges Grundlov af 1953  ???Ved unge danske kvindelige journalister om denne tese holder ???

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS OVER-HERREDØMMEVideoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


ER UNDERKASTELSEN  AF ISLAM ALLEREDE UNDERSKREVET AF EU = I LISSABONTRAKTATEN ???

Er EUs Lissabon-traktaten  allerede underkastet Cairo-deklarationen ???  Er Racisme-Paragraf 266b en slags vestlig udgave af islams sharia- love  ???

Menneskerettighederne i Islam, Cairo-deklarationen - Velkommen til ...HVEM ØNSKER AT FINDE SANDHEDENS SVAR ???

Det er sandsynligvis kun unge kvindelige Journalister - der kan besvare dette spørgsmål ???  Mange ældre journalister er fanget i ( FORTIELSES-FÆLDEN ) og ansat mere efter den korrekte Poliske holdning - hvilket vil sætte en naturlig dæmper på deres journalistiske nysgerrighed. Derfor er det nok jer kvindelige Journelister - der må starte jeres egen avis. Den kunne passende hedde = FAFTA og SANDHED. Det er der stor mangel på i dagens Danmark i Danmarks større aviser - især om Koranens indhold - samt hvad indvandringen koster for Danmarks skatteydere.

DET ER IKKE MIN FREMTID DET DREJER SIG OM.
JEG ER FØDT I 1945.  INGEN SANDHED UDEN YTRINGSFRIHEDEN-
www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.
www.Radiodua.dk  Fremskridtspartiet er på banen igen
www.frp-syd.dk   Fremskridtspartiet er på banen igen             

WINSTON CHURCHILL = HAR OGSÅ UDTALT FØLGENDE =

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for vores ret, når vi let kan vinde uden blodsudgydelser, hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chancer er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end leve som slaver."
  Citat slut

Hvis det kommer så vidt- at det bliver nødvendigt for os danskere at kæmpe for at undgå at blive udslettet som et folk - er der så et ansvar at placere hos nogle Politikere ???

Det kunne være interessant - at kende navnene på de Politikere der - ja - der var statsledere i 1973 - Da EU og OPEC landene lavede deres olie-aftale.

Hed det - EF -  dengang ???  Hvilke lande var med i EF eller EU - dengang - og hvem var statsledere i disse lande i 1973 ???   Hvilke lande i EU - forsætter med - at sige ja til kvote-flygtninge ???
   www.Google.dk TO SPØRGSMÅL  =  KAN DE BESVARES ???

Er islam en hær - der er forklædt som religion ???

Er Koranen en bog om krigskunst - forklædt som en hellig bog ???

Hvilke danske journalister kan finde svaret - og præsentere svaret til debat - i det offentlige rum - så længe Racisme-paragraf 266b er en del af Dansk lovgivning ???www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
APOSTAT
APOSTASI
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSK HJEM
ÆGTESKAB

Det er tilladt for vælgerne at skifte politisk parti = hvis de bliver klogere.  Hvis ( mere viden ) ikke påvirker ens beslutninger = for at tænke lidt dybere over sit liv, og de næste generationes fremtid - er vi så udstyret med en overflødig hjerne  
???

 
Koranen  artikeldatabase.   www.Sappho.dk  www.nomos-dk.dkJEG FANDT EN BEGYNDELSE OM ISLAMS TILBLIVELSE

På side 52 i min udgave af - MUHAMMEDS LIV - finder jeg

EN OVERSIGT OVER BUDBRINGERENS KAMPE =

Budbringeren deltog personligt i 27 slag:

Waddan, ved plyndringen ad al-Abwa
Buwat, i retning af Radwa
Ushayra i Yanbu'-dalen
Det første slag ved Badr,under forfølgelsen af Kurz b. Jabir
Det store slag ved Badr, da Allah slog Qurayah-lederne
Bany Sualym, indtil han nåede al-Kudr
Al-Sawiq, under forfølgelsen af Abu Sufyan b. Harb
Ghatafan, ved plyndringen af Dhu Amarr
Bahran, en mine i Hijaz
Uhud . Hamra ' u' l-Asad
Banu Nadir
Dhatu' l' Riga' ved Nakhl
Det sidste slag ved Badr
Dumatu 'l-Jndal
Al-Khandaq
Banu Qurayza
Dnu Qarad
Banu'l-Mustaliq af Khuza'a
Al-Hudaybiya. Ikke med hensigt at kæmpe,
hvor polyteisterne blokerede hans adgang
Khaybar
Så drog han på det fuldførte korstog
Besættelsen af Mekka
Hunayn
Al-Ta'if
Tabuk 

Han kæmpede personligt i ni træfninger:
Badr - Uhud - al-Khandaq - Quraysa - al-Mustalic - Khaybar - besættelsen - Hunayn og al-Ta ' if.
Kvinde er du = UNDER 21 ÅR ??? er du dansker eller muslim ???
Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsansSe videoen med Pat Condell på Youtube