Vigtigere ting

Så må jeg til det igen, idet statsadvokaten for København og Bornholm har appelleret min frifindelse i Frederiksberg Ret den 24. januar.

Som lovlydig borger, der er opdraget til at nære tillid til det danske retsvæsen, kunne man måske mene, at politi og anklagemyndighed hellere skulle beskæftige sig med de oplysninger, der for nyligt er kommet fra en advokat i Århus, som kan berette om piger, der bliver voldtaget i baglokalet, mens resten af familien sidder og ser fjernsyn.

Eller den rekordstore tilstrømning af indvandrerkvinder og børn til landets krisecentre. Bag hver af disse ulykkelige skæbner må der jo ligge en forbrydelse.

Men anklagemyndigheden har vigtigere ting at tage sig til, selv om vi lever i nedskæringstider. F.eks. for enhver pris at få mig dømt for racisme.

Luk munden

Jeg forstår dem godt. Det er meget sikrere for politi og anklagemyndighed at kaste sig over mig, der aldrig har truet eller overfaldet nogen, end det ville være at bide skeer med de hårdtslående folk, som kvinder og børn flygter fra.

Hertil kommer den samfundsøkonomiske betragtning, at det er mindre omkostningstungt at lukke munden på dem, der siger, at vi har problemer, end at løse problemerne.

Specielt fordi ingen aner, hvordan man skulle bære sig ad med at civilisere en 1400-år gammel mandschauvinistisk kultur, der betragter kvinder som legitimt bytte for mandens seksuelle lyster – uanset hvad hun selv måtte have lyst til.

Det sidder jeg netop i disse dage og skriver en bog om. Og da forhåndscensur, så vidt jeg er underrettet, endnu ikke er genindført, vil den udkomme om et par måneder. Jeg har kaldt den "Muhammeds piger". Så kan de hente mig bagefter.

Nysprog

Mens anklagemyndigheden har travlt med at bore nye huller i skroget på den stolte skude, der 5. juni 1849 blev søsat med navnet "Danmarks Riges Grundlov", er der måske endnu en galgenfrist til at opridse, hvad sager som min i grunden handler om.

Vi skal påtvinges et nysprog, når vi taler om islam og muslimer. Når det gælder andre fænomener og persongrupper må vi stadig bruge det danske sprog, som vi voksede op med. Derfor ved vi godt, at efter normal dansk sprogforståelse betyder bestemt eller ubestemt flertalsform ikke, at man inkluderer ethvert potentielt medlem af gruppen.

Når man på Politikens forside skriver, at "Danskerne er vilde med kokain", så ved vi danskere godt, at redaktøren ikke har ønsket at beskylde os alle sammen for at være kokainmisbrugere.

Derfor melder vi ham heller ikke til tankepolitiet.

Men når det gælder islam og muslimer, skal et andet regimente herske.

Forskel på sandt og falsk ophører

Og det er, som George Orwell så genialt har beskrevet, det totalitære diktaturs mest effektive instrument: Fratag mennesker sproget og påtving dem et nyt, der gør, at ikke længere har ord for at beskrive virkeligheden. Efter nogen tid vil selve virkeligheden ophøre at eksistere – ligesom forskellen på sandt falsk og godt og ondt.

For som Wittgenstein så fornuftigt bemærkede: Det, hvorom man ikke kan tale, derom må man tie.  Citat slut. www.Sappho.dk lidt sang  =  http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc

Det er så yndigt at følges ad.

Besøg eventuelt  Grundlovsforeningen =  www.Danskkultur.dk


Hvem har gode integrations-ideer ???

           

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS OVER-HERREDØMME.

Her i Danmark har Paragraf 266b tilsyneladende afskærmet LØGNEN med fortielsen - således at sandheden om islam ikke kom frem til debat i det offentlige rum.

ER DANSKE DOMSTOLE = BLEVET LØGNENS DOMÆNE ???

Når der ikke er plads til sandheden i et dansk retslokale
En anklagets sidste ord - om §266 b
så kan det blive nødvendigt at sige sandheden udenfor.
    


JESUS = SIGER = JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN

Løgnens konspiration...

"Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)JESUS SIGER =  JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN  ???

       

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS OVER-HERREDØMME.

LIDT OM KORANENS INDHOLD

Jeg præsenterer her lidt af Koranens indhold - som jeg mener er en nødvendig forudsætning for - at forstå - at islam ikke er den fredens religion - som islams præsteskab ellers påstår. Når muslimer påstår dette - så skyldes det sandsynligvis ( Taqiya ) islams kovlige løgn - og måske endda er påbudt for = shea-muslimer. Det er min fortolkning - som kan være forkert. Hvad er din fortolkning ???

www.islaminfo.dk     Koranen      artikeldatabase.

www.islaminfo.dk et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER  Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med vold-om nødvendigt.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

Her bør tilføjes - at Koranen ikke indeholder ( DE 10 BUD )
Her bør tilføjes - Koranen betragter de kristne som vantro
Ja alle - der ikke er muslimer - er ganske enkelt vantro.FORSTÅ  ISLAMS  KULTUR  =  LÆS BØGER

 


Besøg  www.nymoedom.dk. og hør HVORFOR.

KRISTINA AAMAND = har skrevet bogen = MØDOM PÅ MODE.

Mødommens magt er ikke fremmed for mig. Jeg er selv vokset op i en dansk-arabisk muslimsk familie, er pakistansk gift - og kender spillets regler. Jeg er sygeplejerske og socialrådgiver og har bl.a. arbejdet på Center for Voldtægtsofre, Rigshospitalet. Udgav i 2007 bogen Mødom på mode - Beretninger om traditioner og tabu blandt etniske minoriteter.

KRISTINA AAMAND  kan kontaktes telefonisk på 31 12 64 89. Citat slut.

Bogen kan måske findes på    http://www.google.dk/