ISLAMISK SKOLEMAD
ISLAMISK SKOLEMAD www.fornyelsespartiet.

Præsenteret her 24. februar 2011

                     

30 - 11- 08

Islamisk Skolemad ikke?

TV2 Online - København klar til halal-madpakker .

“Madpakkerne skal kunne spises af alle børn”, så imamen skal lige velsigne først…

Selvom Københavns Kommune forsøger at sælge det som et kompromis, der “stort set tager hensyn til alle”, så ligner det islamisering til forveksling. Ingen svinekød, og alt kød slagtet efter islamiske foreskrifter - herunder islamisk velsignelse.

“Når alle danske børn fra 1. januar 2010 skal have tilbudt et sund måltid mad i børnehaven, kan det indebære, at kommunerne må smøre madpakker uden svinekød og med halalslagtet kød til alle børn…

Københavns Kommune er nødt til at bringe madpakker ud til de institutioner, der ikke har godkendte køkkenfaciliteter til selv at lave mad, og madpakkerne skal kunne spises af alle børn. Det betyder, at kommunen skal tage hensyn til den store gruppe muslimske børn i kommunen.

“Det er ikke besluttet endnu, men når man laver et obligatorisk tilbud, er man nødt til at forholde sig til, at man har en stor andel af muslimske børn i København. Har man et produktionskøkken i en institution, kan de selv tilpasse det efter deres børnegruppe, men de institutioner, der får maden leveret, skal lande et sted, der stort set tager hensyn til alle,” siger
Kristina Koch Sloth, der er leder af Mad & Måltid i Københavns Kommune.”

Kilde: Uriasposten 27.11.08En gæv mand svarer igen som første af mange kommentarer på Uriasbloggen:

Det er ikke en offentlig opgave at stille religiøs mad til rådighed. Det offentlige skal ikke blåstemple en opdeling af mad i “rent” og “urent”. Man skal derimod tage afstand fra intolerante og fordomsfulde religiøse regler, som foreskriver at svinekød og almindeligt slagtet kød er haram.Det strider mod almindelig sund fornuft at begynde at lave madpakker i henhold til 1.400 år gamle spiseregler. Ønsker man mad i henhold til disse spiseregler fra en gammel bog, så må man enten tage maden med hjemmefra eller melde sine børn ind i en religiøs institution. Det danske samfund skal ikke give køb på dansk madkultur i misforstået hensyntagen til islamisk kultur.

Kan madpakkerne nu også spises af alle? Ja, mine børn ville ikke kunne spise dem, eftersom vi ikke indordner os under islamiske regler. Vi støtter ikke religiøs fanatisme, så de ville skulle have nogle andre madpakker end de islamiske.Hvem tager hensyn til de børn, som ikke er muslimer?

Hvis de muslimske madpakker gennemføres, så er det endnu et trist eksempel på islamisering i praksis og dermed nedbrydning af dansk kultur. Tilvandrede mennesker må tilpasse sig dansk kultur. Vi skal ikke tilpasse os islamiske værdier og religiøs påbud. Vi skal stå klippefast på vor egen kultur.
Kommentar af Johansen — torsdag 27. november 2008

HVAD ER DIALOG-LØSNINGEN ???

Mit spørgsmål til dialog-forkæmperne. Hvad får jer dialog-fortalere til at mene,at en madpakke-dialog vil føre til et kompromis,der tager hensyn til begge parters kultur og daglige vaner ??? Som mennesker er vi alle lige,men er vores kultur det også ???

STØT URIASPOSTEN ØKONOMISK

Flere har udtrykt ønske om at støtte Uriasposten økonomisk, og jeg har derfor oprettet en bank konto til formålet. Eventuelle indbetalinger vil blive brugt til at dække udgifter til domæner, udbydere, dvd-rommer og den slags.

 Reg. nr. 3636 / Konto nr.  3636143553

GØR NOGET ,send eventuelt  100.- kr.  ELLER 200.-KR.til URIASPOSTEN  hver måned.Det kan gøres over bankernes BETALINGSSERVICE.

Vore danske frihedskæmpere der kæmper for bevarelsen af vores danske kultur,og daglige danske vaner,og overholder GRUNDLOVEN fortjener vores vedholdende og stabile OPBAKNING. M.V.H. Saxo-Poul                 ER DU DANSKER   ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/  


      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???KULTUR =  er et folks daglige vaner = udtalt af
Socialdemokratiet = Hartvig FrischCritique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.comHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE