GODHEDSINDUSTRI
GODHEDSINDUSTRI www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  19. februar 2011    www.Radiodua.dk        ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ??? 
Jyllands-Posten - lederen
 
Godhedsindustri

Offentliggjort 16.02.11  kl. 03:01 

Man kan vel godt gi' en skærv til nogen, der har det værre end en selv.

Herregud, det manglede da bare. Vi lever jo i et af verdens rigeste lande, og det må da være et dårligt menneske, som ikke kan afse en ganske lille del af sin overflod til mennesker eller dyr, som har det svært eller ligefrem lider. Det kan være et underernæret barn i Afrika et sted, det kan være hunde i bure i Kina, eller det kan såmænd være et navngivet dyr, som lider, og som med ganske få kroner kunne købes fri. For slet ikke at tale om syge børn, der for ganske få kroner om dagen kan hjælpes til en tålelig tilværelse.

Skal det være rigtigt højtideligt, ihukommer vi måske endda Markusevangeliet 12.41-44: Og Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken. Der var mange rige, som gav meget. Så kom der en fattig enke, som gav to småmønter af et par øres værdi. Jesus kaldte da disciplene hen til sig og sagde til dem: »Sandelig siger jeg jer: Denne fattige enke har givet mere end alle de andre, som lægger penge i tempelblokken. For de har alle givet af deres overflod, men hun har givet af sin fattigdom, alt, hvad hun havde, alt det, hun havde at leve af.«

I virkelighedens verden er det imidlertid ikke småmønter, det drejer sig om. Der er tale om en hel industri. En parallel økonomi, hvor man indimellem får det indtryk, at menneskets iboende trang til godgørenhed udnyttes af kyniske forretningsfolk.

Der er ikke tale om almisser, når forskellige godgørende foreninger, organisationer, trossamfund eller andre sammenslutninger samler penge ind, og metoderne ligner dem, som bruges i de barskeste og mest profitfikserede kommercielle virksomheder. For eksempel viser det sig, at 11 af landets største velgørende organisationer bruger 122 mio. kr. alene til markedsføring, altså reklamer for deres indsamlingsvirksomhed. Her er ikke tale om ulønnet frivilligt arbejde.

De er ikke som almindelige kommercielle virksomheder begrænset af markedsføringsloven, der forbyder markedsføring, som er »vildledende, aggressiv eller udsætter forbrugere eller erhvervsdrivende for en utilbørlig påvirkning.« Det må man gerne, hvis man arbejder i det godes tjeneste, og det gode har vide rammer.

Ved de største og vildeste iscenesatte betlerier fraviger man oven i købet kravet om, at Danmarks Radio ikke må bringe reklamer. Hvis et firma betaler mindst 15.000 kr., kan det få sit logo på skærmen. Så meget for en reklamefri tv-kanal, når blot formålet er at tjene godhedsindustrien og styrke den offentlige aflad.

Organisationerne modtager betydelige skattefinansierede tilskud fra det offentlige, og dertil kommer, at bidragene i vid udstrækning er fradragsberettigede, så alle skatteydere endnu en gang kommer til at betale en skærv til godhedsindustrien. Retten til skattefradrag forudsætter hjemmel i ligningsloven og en specifik godkendelse fra skattevæsnet, men derudover har organisationerne ikke antydning af demokratisk legitimitet. Det er i alt væsentligt private, selvstyrende og selvsupplerende foretagender, som driver store administrative apparater med mange gode, vellønnede stillinger til følge. Her er det, at den kætterske tanke melder sig, at det måske i nok så høj grad er de mange gode, vellønnede stillinger, der er drivkraften bag de mange godgørende organisationer. Mistanken melder sig i hvert fald hver gang, der afsløres eksempler på, at alt for få af de indsamlede penge når frem til de personer, som genererede gavmildheden.  Citat slut.Ja - man kan jo overveje - hvor  de mange penge der samles ind - bliver brugt. Jeg må erkende - at der er mange steder - hvor pengene vil kunne gøre god nytte. Foreksempel her =

KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

 - 5 besøg - 22.28

Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dkNU GÅR PENGENE NOK ANDRE STEDER HEN = MÅSKE HERTIL ???

TIDLIGE ÆGTESKABER  = HVAD ER FORMÅLET ???

Da jeg for nylig nævnte til en mor, at EUs Lissabon-traktat lægger op til at legitimere pædofili, afviste hun det som en umulig, ja latterlig tanke, da pædofili jo er en grov forbrydelse!

Men muhammedanerne kan kamouflere det som ægteskab! Akkurat ligesom man blandt muhammedanere kamouflerer prostitution med superkorte ægteskaber på - tja, måske bare en time.

En video fra Gaza viser, hvordan firehundrede og halvtreds småpiger på omkring 10-12 år blev gift ved et massebryllup med voksne mænd i Jabalia-flygtningelejren. Det er frastødende at se på! Det er sygt!

Stakkels ukyndige pigebørn!Brylluppet var arrangeret af Hamas torsdag nat 30. juli med en ceremoni med henved 1000 tilskuere i den nordlige del af Gazastriben..
Topfolk fra Hamas var til steder for at lykønske de 450 brudgomme. ”Vi fortæller verden og Amerika, at I ikke kan nægte os glæde og lykke”, sagde Mahmud Zahar.

Hver brudgom modtog 500 dollars fra Hamas, som sagde, at dets arbejdere også havde bidraget med 5% af deres månedlige løn som tillæg til bryllupsgaven.Vi viser dette bryllup som en gave til vort folk, som stod fast under belejring og krig”, sagde Hamasledeen Ibraghim Salaf i sin tale….

HVILKEN GAVE BØR BRUDEN HAVE ???
EN SÅDAN DUKKE - MÅSKE  ???

Kilde: ”Infidels are cool”
http://infidelsarecool.com/ 31.7.09TIDLIGE ÆGTESKABER SKAL JO FINANCERES.
HVEM DER FINANCERER DISSE ÆGTESKABER
DET MÅ JEG ERKENDE = DET VED JEG IKKE.
Kvinde er du = UNDER 21 ÅR ??? er du dansker eller muslim ???

Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE