RACISME-PARAGRAF FALLIT
RACISME-PARAGRAF FALLIT www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 18. februar 2010    www.sagenskerne.dk

                   

 
Jyllands-Posten
 
Racismeparagraffens fallit

Rolf Slot-Henriksen, sognepræst, formand for Grundlovsforeningen Dansk Kultur, Skovgårdsparken 23, Odder

Offentliggjort 17.02.11  kl. 03:01 
 
I en årrække har Grundlovsforeningen Dansk Kultur foretaget en række anmeldelser om racisme.
 
Læserbrev: En slet skjult trussel

Resultatet har været så skandaløst, at foreningen nu skriftligt vil informere alle folketingsmedlemmer om udfaldet.

Selv anmeldelser om opfordringer til drab afvises, og i stedet bruges racismeparagraffen som politisk instrument til at lukke munden på kritikere af islam og udviklingen i Europa.

»Vi har altid betragtet ikke-muslimerne som vildledte, beskidte, usle, værre end dyr og som de værste blandt alle skabningerne«, er øjensynligt uskadelige ord i anklagemyndighedens øjne og for Dokumentationscenteret om racisme.

Det samme gælder en dansk bog, som bruges i moskeer med spørgsmål og svar, der afviser, at muslimer må følge dansk lov, »da den er lavet af mennesker af lavere kategori!«

Et muslimsk blad skriver: »Enhver, som falder fra islam, skal I dræbe«. Og den øverste mufti udtaler om voldtægt:

»Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet. De kvinder gør det rene samfund beskidt, når de er uden tørklæde. Det er kvindernes skyld, hvis de bliver voldtaget. Uden tørklæde er de en billig vare, der bliver solgt på gaden.«


Forgæves anmeldelse
Ved ”perledemonstrationen” blev der råbt i kor, at jøderne skal dræbes. Men en anmeldelse bar ingen frugt. »Danskerne er hunde og svin«, og »I skal dræbe alle jøderne, hvor I end finder dem«, er også o.k.

Imam Abu Labans søn har netop gentaget opfordringen til jødedrab. Derfor vil Grundlovsforeningen Dansk Kultur nu gentage anmeldelsen.

Et flertal i Københavns Borgerrepræsentation har godkendt en stormoské, som er den iranske diktaturstats forlængede arm, og hvis organisation er forbudt i stribevis af lande, bl.a. USA.

Men det, at jeg i et brev til Borgerrepræsentationen gør opmærksom på dette forhold, medfører en politianmeldelse mod mig for racisme.

Hovedbegrundelsen for at anmelde mig er, at jeg henviser til grundlovens §67, at trosfriheden indebærer, at »intet må læres, som strider mod sædeligheden og den off. orden«, og at jeg underskiver mig som sognepræst.

Vi er nået så langt, at alle grønlændere kollektivt er fordrevet fra Gellerup i Aarhus, uden at politikerne har rørt en finger eller hylet op, og at visse Nørrebro-skoler anbefaler jøder ikke at blive indskolet og kristne ikke at gå med dåbskors pga. fare for overgreb. Alt vendes på hovedet.

Er vi nu nået så langt, at man anklages for racisme, når man værner om grundloven?

Når racismeparagraffen misbruges groft, er der kun én vej. Afskaf den.   Citat slut.

Besøg evt   =   www.Danskkultur.dk         ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???
VIL VI BEVARE = DANMARKS RIGES GRUNDLOV AF 1953

Vil vi danskere kæmpe for at bevare Danmarks Grundlov - så er det nødvendigt - at få fjernet denne Paragraf 266b.
 •  
  TIL ALLE DANSKE UNGE = DER ER UNDER 21 ÅR

  I bør vide - at siden Racismeparagraf 266b blev indført i Danmark i 1971 - så er enhver saglig kritik af islam blevet fortiet i De danske Pressemedier. Min påstand kan være forkert - men da det er = JERES FREMTID = det drejer sig om - så kan det måske være interessant at analysere - om mine påstande er rigtige ???  Det der også er min vurdering = at alle rimeligt kendte personer i Danmark = der forsøger at komme med ( SANDHEDER ) om islam = de bliver anklaget efter Paragraf 266b - som er en paragraf - som efter min opfattelse er så syg, at selv en = BANANREPUBLIK = ville skamme sig over - at have den i deres arsenal af de love - som de bruger til - at holde folket nede med. Det skyldes - at intet forsvar er muligt i retten. Jeg nævner lige - nogle af de personer - der har været så frække - at benytte sig af den ytringsfrihed - som naive danskere som mig troede var en selvfølge her i Danmark - - Ja -de blev anklaget efter Paragraf 266b

  Besøg -  Radio Holger -  og hør om 266b - ( arkiv august )

    Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

  Her kan du høre om anklagen imod = Jesper Langballe.
  Her kan du høre om anklagen imod = Kaj Vilhelmsen  Besøg  
  www.Sappho.dk  og læs nærmere om anklagen imod = TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS  Formand LARS HEDEGAARD .  NU ER = ROLF SLOT-HENRIKSEN - SÅ OGSÅ ANKLAGET FOR RACISME  EFTER DEN SÅKALDTE RACISMEPARAGRAF 266b

  HVEM BLIVER DEN NÆSTE - DER SKAL ANKLAGES EFTER 266b ???  HVAD ER DET - SOM DEN DANSKE PRESSE ER YDERST SPARSOM MED AT OPLYSE OM ISLAM - JA - DET KAN I = UNGE UNDER 21 ÅR = OPLYSE JER SELV NÆRMERE OM - PÅ  DISSE LINKS  KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

   - 5 besøg - 22.28

  Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk  SANDHEDEN OM VIRKELIGHEDEN

  Jeg ved godt - at der er meget stof på disse links - som virker temmelig omfattende - når man er = UNG OGUNDER 21 ÅR= men i en globaleseret verden - er man naturligvis nødt til - at være globaliseret orienteret. Så nu har i unge en mulighed for at blive rimeligt velorienteret  - inden det bliver den  ( 1. oktober 2016 )  hvis i har diciplin nok - til forsat at mødes i jeres små grupper - på en jeres faste aftalte ugedag ???

  Jeg ønsker jer = held og lykke = med opgaven. MVH. Saxo-Poul  OPFORDRING TIL UNGE KVINDELIGE JOURNALISTER =

  Når jeres besøg på =  www.amine.dk  = er slut, så vil jeg opfordre jer = unge kvindelige journalist-elever og unge kvindelige journalister =  til at besøge dette link = og læse hvad der står i Koranen - under disse overskrifter.

  www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

  KVINDER    her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
  KOLONIALISME
  REN UREN
  TØRKLÆDE
  TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
  TØRKLÆDER
  VANTRO
  STENING
  JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
  APOSTAT
  APOSTASI
  ÆGTESKAB
  BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

  Det er tilladt for vælgerne at skifte politisk parti = hvis de bliver klogere.  Hvis ( mere viden ) ikke påvirker ens beslutninger = er der så ikke mere = at tænke over i dette liv.  
  ???

  Sharia finans = jihad  - Hvem ejer hvem - økonomisk ???  ALLE JER = UNDER 21 ÅR = I KAN = OPLYSE JER SELV

  på disse links =

  www.kulturpartiet.dk
  www.oplysningspartiet.dk
  www.advarselspartiet.dk 
  http://www.pokerpartiet.dk/
  www.feriepartiet.dk
  http://www.fornyelsespartiet.dk/
  http://www.radioholger.dk/
  http://www.forsvarspartiet.dk/

  Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.

 • http://www.google.dk/     ER DET KVINDERNES KRIG PÅ HJEMMEFRONTEN ???  Besøg eventuelt  =  www.Radiodua.dk   www.islam-info.dk       Koranen       artikeldatabase.

  HVAD SIGER KORANENS JURA = OM KVINDER =
  KAN MAN REDDE ISLAMS KVINDER  - HVIS DE IKKE VIL REDDES ???

  Kender - Anne Cathrine Riebnitzsky - dette svar ???  NÅR DANMARKS SOLDATER ER I UDLANDET.

  Når man ved - at vore soldater kæmper i udlandet - så kan det være nødvendig for vores ( HJEMLIGE KVINDER ) at forsvare  =  deres børn = og sig selv
  = mod de voldtægter som = Koranen = tillader = mod kvinder der ikke bærer tørklæde. Derfor er det en overvejelse værd - for unge kvinder - at begynde at gå til Judo eller Karate.  Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor ???

  Forsiden: Venstre
  Konservative Folkeparti
  SF - Socialistisk Folkeparti
  Radikale - Tag ansvar.
  Socialdemokraterne
  Liberal Alliance


  ØNSKER DISSE PARTIER FLERE MUSLIMER TIL = EU  ???
  KOMMER DENNE ORDRE FRA = EU = TIL FOLKETINGET ???

  www.frp.dk    Fremskridtspartiet er på banen igen.


  http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php 


  EURABIA - et område uden Nationalgrænser.


  EFTER MIN OPFATTELSE SÅ SER  = EU-POLITIKERNES MULTIETNISKE POLITISKE DRØM = SÅLEDES UD ???  ADVARSLEN  FRA  1975

  Vendsyssel Tidende19-1-1975:

   

  En indvandring, som udhuler danskheden

   

  Tidligere forlagsredaktør, tidl. assisterende presse- og kulturattache i Paris og dansk repræsentant i Unesco J. Stenberg-Rasmussen har sendt os dette indlæg:

   

  For nogen tid siden sad jeg på Christiansborg og talte med en folketingsmand[1]. Vi talte om rigets almindelige tilstand, og det har jo længe ikke været fornøjelig underholdning, men det blev i ganske særlig grad foruroligende, da han i samtalens løb udtalte:

           
  “Der går en linje fra bestræbelserne på at mindske det danske fødselstal mest muligt ved hjælp af piller, aborter m.v., over forsøget på at ødelægge dansk ungdom med narkotika og videre over indkaldelsen af titusinder af asiater og andre for os vildfremmede folkeelementer, til et snigende halvt hemmeligt arbejde her i folketinget på at gøre det lettere at opnå dansk indfødsret. Formålet er at skabe grundlag for en fuldstændig omstyrtelse af det danske samfund og rive dets rødder i den historiske fortid over.”


  Hvad folketingsmanden der sagde, ligger nær op ad og bekræftes i ikke ringe grad af, hvad der allerede længe har kunnet anes i København. Der er ikke mere entydigt en dansk, nordisk eller blot europæisk by, men frembyder et nærmest halvasiatisk befolkningsbillede, og det er vitterligt, at de fremmede trods arbejdsløsheden ikke sendes hjem, men tværtimod bliver flere, samtidig med, at arbejdsløse danskere i hundredvis må søge arbejde i udlandet.

  «

            Hvor mange fremmede, her faktisk er, har ingen rede på. Myndighederne har for længst indrømmet, at de ikke mere har kontrol over dem, og det er umiddelbart iøjnespringende, at det i sig selv enorme tal på ca. 60.000, der er seneste officielle opgørelse, ligger endog meget langt under virkeligheden.

            Til dette kommer, at folketinget er ved at gøre det til vane uden offentlig debat hvert halve år at give udlændinge i tusindvis indfødsret efter blot fem-seks års ophold i landet, og der virkes for at give dem, der endnu ikke har fået dansk statsborgerskab, kommunal stemmeret på grundlag af deres blotte tilstedeværelse.

  «

            Alt dette tyder virkelig på, at vi, så godt som uden at nogen blot få snese kilometer fra København har anelse om det, er stillet over for den største folkelige og nationale fare, vi har kendt i vor historie, en udfordring så truende, at det slesvigske problem i sammenligning aldrig har været andet end lidt splid i familien. To gange har vi sagt nej til at få Sydslesvig tilbage med den begrundelse, at vi ikke ville have mindretalsproblemer i landet. Dette standpunkt kom under den anden verdenskrig til at koste adskillige dansksindede livet, men i dag er Danmarks politiske ledelse åbenlyst rede til at lade et gigantisk mindretal af og historisk, kulturelt, religiøst og racemæssigt vildfremmede folk, hvoraf for øvrigt kun en ringe del har noget som helst med begrebet “arbejdere” at gøre, sætte sig fast i landet. Sker det, så overgår der os en national katastrofe, som efter al erfaring er uoprettelig.

           
  Derfor må det danske folk forlange af sine politikere at blive gjort nøje bekendt med, hvad det er her foregår, og det må stå uafviseligt klart, at hver enkelt af os har ret og pligt til at øve direkte indflydelse på afgørelsen af, om Danmark også i fremtiden skal være en folkelig enhed, eller vi og vore efterkommere herefter skal være en folkelig enhed, eller vi og vore efterkommere herefter skal strides med hjemstavnsretten i landet med et mindretal på flere hundredetusind mennesker, der er os så fjerntstående, at de aldrig vil kunne glide umærkeligt ind i det danske samfund.  [1]Johan Nielsen, Soc.dem., Færøerne   Citat slut.

  HVAD ER DE KONKRETE ERFARINGER I DANMARK ???
   
  Besøg evt.  
  www.KvinderForDanmark.dk  her i 2011  Besøg eventuelt =  www.sagenskerne.dk    Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
  23 min. - 25. sep 2008
  Uploadet af Snaphanen dk

  video.google.com

  MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
  ET DELT FOLK
  som er udgivet på forlaget
  LYSIAS
  ISBN 978-87-989198-5-8 
  UDKOM 2008

  Besøg evt http://www.nomos-dk.dk/


  På dette link findes der et globalt overblik over = hvor udbredt Koranens tilhængere er på jordkloden.

  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU   UDTALT AF DAVID ROCKEFELLER  ???

  Vi er taknemmelig til The Washington Post, The New York Times, Time Magazine og andre store publikationer, hvis direktører har overværet vore møder og respekteret deres løfter om diskretion i næsten fyrre år. Det ville have væretumuligt for os at udvikle vores plan for verden,hvis vi havde været underlagt offentlighedens bevågenhedi disse år. Men verden er nu meget mere sofistikeret og parat til at marchere i retning af en verdensregering. Den overnationale suverænitet af en intellektuel elite og verdens bankfolk er sikkert at foretrække frem for nationale automatiske bestemmelser, praktiseret i tidligere århundreder  Citat slut.

  Besøg  eventuelt  =  www.tagryggen.dk   HVEM ER ANSVARLIG FOR PARRAGRAF  266b ???

  FOLKETINGET
  - har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
  FOLKETINGET - kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

  Hvor svært kan det være  ???   Besøg evt.  http://www.sagenskerne.dk/

  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE