GUDS 7 DAGE
GUDS 7 DAGE

Præsenteret her  17. februar 2011     www.Google.dk 

GUDS 7 DAGE = VORES 7 UGEDAGE

          
VORES KRISTNE GUD = RUMMER ALTID ( AL TID ) = I HELE UNIVERSET.

Jeg forsøger af og til at forstå, hvor stor vores Kristne Gud er, og hvad vores kristne Gud tænker på. Vores kristne Gud har nok indset, at vi mennesker ikke kan rumme ( al tid ) altid - og på een gang, og samtidig bevæge os rundt i vores kristne Guds tid, og samtidig bevare overblikket. Derfor skabte vores kristne Gud de 7 ugedage, så vi almindelige dødelige kan orientere os. Hvad er din vurdering ???

TANKER OM VORES KRISTNE GUDS = 7 UGEDAGE

i vores daglige liv, så tænker vi normalt ikke dybere over - de 7 ugedage - som vores kristne Gud har skænket os mennesker, der bor i vestens kristne civiliserede verden. De syv ugedage er også medvirkende til - at der kan sættes dato på ugedagene - således at vi mennesker kan sende breve og pakker til hinanden. Det kræver naturligvis - at der findes et postvæsen og jernbaner til transport af pakker og gods. Hvem besluttede sig til her i Danmark - at der skulle oprettes et postvæsen ??? Var det en af Danmarks konger der tog denne beslutning - - og hvorfor ???  Find eventuelt selv svaret på =  www.Google.dk  Er postvæsenet en del af vor Kristne kulturarv - og har vi danskere solgt det - for ussel mammon - og hvorfor - og - med hvilket formål ???                       ER TROENS FRUGTER = DANMARKS KIRKER  ???

Uanset hvad de ikke ved - eller ikke respekterer - derinde på
Danmarks universiteter, så må en mere jordnær dansker - tilhørende ( bunden af bunden ) i Danmarks sociale hiraki - konstatere - at de ikke underviser i Danmarks Kristne Kulturarv på Danmarks Universiteter. Er det virkelig korrekt - eller er jeg fejlinformeret.  Der er naturligvis heller ingen grund til - at der undervises specielt i - Danmarks Kristne Kulturarv - på Danmarks Universiteter - hvis man allerede nu ved - at Danmarks vigtigste kulturarv = Danmarks Kirker = skal tilintegøres. Mig bekendt er det kun Muhammeds tilhængere - der konsekvent tilintegør de kristnes symboler - overalt på jordkloden - hvor islam vinder frem. Kan denne påstand  så dokumenteres ???  Det kommer naturligvis an på - om du har tillid til denne bog som informationskilde. Der er selvfølgelig også andre kilder til viden - om forfølgelser af kristne - og ødelæggelser af Kristne symboler.

 


Sideantal: 95
Indbinding: Hæftet
Forlag: Rafael
Udgivet: 15-06-2008
Udgave: 1
Originalsprog: Ikke fastslået
ISBN-10: 8791107288
ISBN-13: 9788791107283
FAUST: 2 729 189 9
DK5: 27.18LÆS EVT MERE OM FORFATTEREN = PÅ HANS EGEN BLOG.  

KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

 - 5 besøg - 22.28

Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk
1   Du må ikke have andre guder
2   Du må ikke misbruge herren din Guds navn
3   Du skal holde hviledagen hellig
4   Du skal ære din far og mor
5   Du må ikke slå ihjel
6   Du må ikke bryde ægteskabet
7   Du må ikke sjæle
8   Du må ikke afgive falsk vidnesbyrd mod din næste
9   Du må ikke begære din næstes hus
10 Du må ikke begære din næstes hustru eller folk eller fæ
    
eller noget,der hører din næste til
TANKER OM VOR KRISTNE GUDS  =  ( DE 10 BUD )HVAD ØNSKER VOR KRISTNE GUD - FOR OS MENNESKER ???

Jeg har været i tvivl om - hvor godt vores kristne gud -ønsker - at det skal gå hans kristne tilhængere - her på jordkloden = samt alle andre mennesker her på jordkloden ??? Jeg vil begynde med de kristne her i Danmark - fordi her fra Danmark - min kristne kulturarv udgår. Herfra min verden går. Det har Dansk Folkeparti iøvrigt lavet en ny fædrelandssang om - som kan høres på Dansk Folkepartis hjemmeside  = www.Danskfolkeparti.dk 

DET TREDIE BUD

Det Første bud er ganske naturligt =
Du må ikke have andre Guder.
Det andet bud er også meget naturligt = for os Kristne.

Du må ikke misbruge herren din Guds navn
Så kommer vi til det tredie bud
Du skal holde hviledagen hellig.

Det giver mig anledning til at overveje - hvorfor det netop er det tredie bud = ( du skal holde hviledagen hellig ) = der er placeret i det tredie bud. Ja - hvorfor det ???ØNSKER VORES GUD - AT VI KRISTNE SKAL HAVE TID TIL = AT TÆNKE

For mig er det oplagt - at det er meget vigtigt - at vi kristne holder vores hviledag hellig. Det tyder også på, at vores kristne Gud ønsker - at vi mennesker skal have mulighed for at nyde livet - på en afslappet måde - mindst een gang om ugen. Vil mennesker der overholder det tredie bud - have større chancer for - at få sin kristne sjæl - til at føle sig i god harmoni i sin krop. Har vores Kristne Gud forudset - at vi bør have tid til - mindst een gang om ugen - at have tid til at tænke over - om de er på vej til - at blive materialismen lønslaver - 7 dage om ugen - uden tid til at tænke over - om evig vækst - er det største formål med tilværelsen ???

HVORDAN KAN VI DANSKERE HOLDE HVILEDAGEN HELLIG ???

Hvordan kan vi danske kristne så holde hviledagen hellig. De stærkeste troende går naturligvis i Kirke - ganske som de plejer. De mere sagtmodige kan lige som mig - ligge hjemme i sofaen - og høre Gudstjenesten der. En kæmpefordel for en ældre person som mig - der er født i 1945 - og bor på en øde ødegård - i et øde område ad Danmark - som Københavnere sikkert ville kalde ren ødemark. Sådan set - hvad kan en lettere gangbesværet Kristen dansker ønske sig mere - end at høre evengeliet hjemme på bopælen  ??? Selvfølgelig kan hviledagen holdes hellig på mange andre måder. Her har vi kristne mulighed for - at holde hviledagen hellig - på den måde - som familien finder mest hensigtsmæssigt.

            VOR KRISTNE GUD = GAV OS = FORSTANDEN = ELLER GJORDE HAN ??? 

Kalender med danske helligdage og andre mærkedage

 På denne kalender kan du blandt andet se - at den ( 1. oktober 2016 ) falder på en lørdag - og hvis man forestillede sig - at DR2 var oprettet netop - den 1. oktober - og de ansatte var danske hedninger - så kunne man jo godt forestille sig - at de allerede nu - bryggede berserker-mjød - til deres fælles personalefest ??? Hvem kan vide dette ???

Kalender med danske helligdage og andre mærkedage

Kalenderen - giver dit et godt og hurtigt overblik overåretshelligdage og andre mærkedage. Få et hurtigt overblik over året som du kender det fra en ...


 • GUDS 7 DAGE  og   UDFORDRINGEN

  Vor kristne Gud - gav os mennesker en stor udfordring - i at få sammensat en kalender - således at vi mennesker kunne vide - hvornår det var hviledag - således at vi kunne vide hvornår det var hviledag - således at vi kunne holde vores kristne hviledag hellig ??? Her har en kalender vist sig - at være et ganske udmærket redskab - for at vide hvornår - der var Gudtjeneste rundt omkring i Danmarks Kirker.

        
  UDFORDRINGEN OG = TRO OG VIDEN = HÅND I HÅND

  Udfordringen med at udarbejde en brugbar kalender - så vi kristne kunne finde den rigtige dag - således at vi kunne holde vor kristne hviledag hellig - har gennem tiderne været en stor videnskabelig opgave. Efterhånden som videnskaben er blevet dygtigere og dygtigere - så har videnskaben fundet sandheden - om den viden - der kunne skabe en anvendelig Kalender - så vi kunne holde vores kristne hvildag hellig - alle kristne i Danmark på den samme tid.

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gå til: navigation, søg

  Den gregorianske kalender er den almindelige danske kalender, som vi bruger til at holde styr på, hvilken dato det er i løbet af året.

  Indholdsfortegnelse

  [skjul]

  [redigér]Historie

  At lave en kalender, der præcis dækker et år, giver lidt problemer, da det "tropiske år" ikke er på 365 døgn, men på 365,24219878 døgn. Det er en opgave - som videnskaben har løst - hvilket gør - at vi kristne kan holde hviledagen hellig på samme til i hele Danmark. Efter min opfattelse har troen og videnskaben gået hånd i hånd - da begge parter har haft gavn af denne udregning. Der var også en sidegevinst ved den Gregorianske kalender - som danske landmænd - kunne have lidt gavn af - således at hveden og rugen kunne komme i jorden på det rigtige tidspunkt.

  TILLADER PRÆSTER HÆNGEKØJER

  Når vi kristne i Danmark holder vores hviledag hellig - på den samme dag - takket være videnskabens evne til at sammensætte en kalender der passer - så kan det være en oplagt mulighed - at holde hviledagen hellig i en hængekøje - og hvis der indbygges en radio i hængekøjen - så kan man også ligge i hængekøjen  - og høre søndags-gudstjenesten.


 • en sovepause.


  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE