FRANKRIGS TRAGEDIE
FRANKRIGS TRAGEDIE www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 16. februar 2011       ER DU DANSKER
 
???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???
      Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos.     www.nomos-dk.dk 

Andet:
Forfatter til bogen "Et delt folk" om den danske udlændingepolitik 1983-2008.Morten Uhrskovs blog på JP
 
Frankrig, en tragedie
 
Dato: d. 15.02.11, 01:45

Af: Morten Uhrskov Jensen
Hovmod står for fald. Frankrig begik hybris, og nu rammer nemesis Europas engang stærkeste magt for fuld kraft. Den franske elite troede, den kunne gå på vandet. Den franske elite bildte sig ind, at den kunne kontrollere den arabiske verden, sådan som David Pryce-Jones har påvist det i sin bog Betrayal: France, the Arabs, and the Jews.

Den amerikanske journalist Nidra Poller, der har boet i Paris siden 1972, har netop skrevet en artikel med titlen En fransk intifada. Her giver hun et sjælsrystende billede af et Frankrig i fuld opløsning. Det skal med, at Nidra Pollers artikel står at læse i tidsskriftet Middle East Quarterly der er kendt for at stå uden for det politisk korrekte paradigme, når det gælder Israel og den arabiske verden. Flere af de tildragelser, som Nidra Poller omtaler, har i øvrigt også været omtalt i danske medier, f.eks. optøjerne i Grenoble sidste år.

Jødehadet

Antisemitismen er i dag permanent til stede i Frankrig. Med konflikten mellem Israel og palæstinenserne som undskyldning er de franske jøder jaget vildt. Overfaldsmændene er stort set altid muslimer med mellemøstlig baggrund. De franske jøder er i stigende grad nødt til at overveje, om de har en fremtid i Frankrig, eller om de skal udvandre til enten USA eller Israel.

Den ekstreme vold

Nidra Poller opremser en uhyggelig serie af uhyre voldelige episoder, ofte med dødelig udgang. Ofrene er som oftest franskmænd, jøder eller kristne, men også afrikanere og arabere rammes, i så tilfælde i reglen af arabere eller afrikanere. Der er kort sagt tale om en alle-mod-alle krig, hvor franske jøder og kristne dog næsten altid er ofre, og hvor arabere og afrikanere skiftes til at være bødler og ofre.

Konsekvensen af at håndhæve retsstaten

Nidra Poller gør opmærksom på, at lov og orden er ved at bryde sammen i Frankrig. Forsøger den i øvrigt uduelige præsident Sarkozy sig med et initiativ - der samtidig tjener til at dække over de vedvarende skandaler om hans person - bliver det skudt ned af de politisk korrekte eliter, der lyder til at være en del værre end de hjemlige.

Og Nidra Poller siger det indlysende, at en virkelig indsats for at bekæmpe den hæmningsløse kriminalitet løber risikoen for optøjer i borgerkrigslignende skala (”insurrection on an overwhelmning scale”). Frankrig kan ikke meget længere undslippe sin skæbne

Den danske presse

Frankrig skrider mod afgrunden. Frankrig er et land på vej mod total opløsning. Men de danske medier dækker kun “begivenheder” i Frankrig sporadisk, for nu at sige det pænt. Som alle andre medier i den vestlige verden er også de danske dikkende lammehaler til den politiske korrekthed. Ikke fordi der ligger nogen masterplan bag, men fordi flertallet af journalisterne er nogle lemminger, der ikke skal nyde noget af at dække virkeligheden.

Og den virkelighed kommer tættere og tættere på. Den kan kun dårligere og dårligere undgås. Når den slår lige ned i solar plexus, vil de danske journalister måbende spørge sig selv og læserne, hvad søren det da var for noget. Det var nemlig helt uventet. Det kunne ingen have forudsagt.

Og så havde det dog været der hele tiden.  Citat slutse evt. video med Morten Uhrskov   www.nomos-dk.dk

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com
MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK
som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE