DET NØDVENDIGE
DET NØDVENDIGE www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 16. februar 2011

                       


DET NØDVENDIGE = HVAD ER DET NØDVENDIGE  ???

Svaret på dette spørgsmål afhænger naturligvis af - hvem du er. Derfor dette spørgsmål ??? Der er to initiativer der skal gennemføres - hvis Danmark forsat skal bestå. Jeg håber- at alle = UNGE UNDER 21 ÅR = vil huske - at denne spådom om =  DANMARKS TILINTEGØRELSE = som en selvstændig nation - er = er forudsagt her i ( februar måned - 2011 ) hvis de 2 nævnte forudsætninger ikke indfries af de Folkevalgte på = Christiansborg.

1. Blasfemiparagrafferne og Racismeparagrafferne skal væk - og ud af Dansk Lovgivning = ganske som = Søren Espersen kræver.

2. Danmark skal meldes ud af = EU = og det kan kun gå for langsomt.
         ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???VIL VI BEVARE = DANMARKS RIGES GRUNDLOV AF 1953

Vil vi danskere kæmpe for at bevare Danmarks Grundlov - så er det nødvendigt - at få fjernet denne Paragraf 266b.
DF forlanger at regeringen tager initiativ til at afskaffe racisme- og blasfemiparagrafferne

Medlem af gruppeledelsen i Dansk Folkeparti, Søren Espersen, forlanger nu, at regeringen inden næste folketingsvalg tager initiativ til at afskaffe racisme- og blasfemiparagrafferne. Kravet kommer blandt andet som reaktion på, at Det Radikale Venstres næstformand, Zenia Stampe, i weekenden politianmeldte drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl, for at have overtrådt racismeparagraffen ved at have sagt, at ”rumænere er skruppelløse. De slår ihjel for et par hundrede kroner. Det er en helt anden kultur.”  – Denne her sag har klart illustreret, hvor fuldkommen vanvittig racismeparagraffen er. Desværre har vi også før set politikere bruge politianmeldelser til at korrekse andre politikere med – og nu går visse politikere så skridtet videre og begynde at anmelde embedsmænd, når de udtaler sig på en måde, som de ikke er enige i. Det er en uholdbar situation, siger Søren Espersen.

- Tøger Seidenfadens skændige aftale med en saudiarabisk advokat om at undskylde for avisens trykning af Muhammed-tegningerne understreger endvidere behovet for at afskaffe blasfemi-paragraffen. Vi kan ikke i et moderne samfund have en paragraf i lovgivningen, der lægger hindringer i vejen for at udøve religionskritik, siger Søren Espersen. Søren Espersen understreger, at afskaffelsen af racisme- og blasfemiparagrafferne er et meget væsentligt krav.  – Hvis regeringen ikke tager det her til efterretning og stiller forslag om afskaffelse af paragrafferne, så må vi tage det op i forbindelse med finanslovsforhandlingerne. Vi vil ikke finde os i, at den almindelige demokratiske debat trædes under fode, fordi borgerne ikke kan give udtryk for det, de har på hjertet: Jeg er sikker på, at der i befolkningen er en bred forståelse for, at vi skal have en nuanceret og fri debat, siger Søren Espersen.  – De to paragraffer hører simpelthen ikke hjemme i et demokratisk samfund, og regeringen må til at forstå, at de skal væk nu, slutter Søren Espersen Citat slut.

Hør den nye fædrelandssang  her på dette link  =
http://www.danskfolkeparti.dk/

JEG SPØRGER LIGE IGEN  =

   ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE