ENGLAND TØR
ENGLAND TØR www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  14. februar 2011    www.Google.dk

ENGLAND TØR

 • Billeder af engelske flag

   - Rapporter billeder
 •            ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
  http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV   
  Morten Uhrskovs blog på JP
   
  Opgør med Menneskerettighedsdomstolen

  Dato: d. 11.02.11, 23:32

  Af: Morten Uhrskov Jensen
  Den 12. februar 2011 kan vise sig at blive en historisk dato. Dagen, hvor de europæiske lande begyndte vandringen væk fra den blindgyde, de havde forvildet sig ind i. Torsdag den 12. februar 2011 stemte det britiske Underhus med stemmerne 234 mod 22 for at beholde den særlige britiske lov, der fratager indsatte stemmeretten, mens de afsoner. Afgørelsen er ikke bindende, men den lægger et betydeligt pres på regeringen ledet af David Cameron.

  Især medlemmer fra det konservative parti var til stede ved debatten, der førte til det klare resultat, men også tidligere udenrigsminister for Labour, Jack Straw, stemte for at bibeholde loven. Ja, Jack Straw var endda medforslagsstiller sammen med den konservative David Davis.

  Den retskrænkende menneskerettighedsdomstol
  Alt det ovenstående er jo trivialiteter ved første øjekast. Et lovligt valgt parlament træffer en beslutning, der er i overensstemmelse med landets forfatning, så hvorfor skulle det være noget særligt?

  Fordi Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol sidste år på det skarpeste advarede Storbritannien om, at en kendelse fra denne “domstol” fra 2004 havde bestemt, at indsatte i Storbritanniens fængsler skulle gives retten til at stemme på trods af gældende britisk ret. Og denne grove indblanding i Storbritanniens indre anliggender har altså nu fået et overvældende flertal blandt de fremmødte parlamentsmedlemmer til at sætte foden ned og fastholde britisk suverænitet på dette område.

  Og lad nu være med at fortælle mig, at det britiske parlament selv har underkastet sig Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Det ved jeg godt. Men Menneskerettighedsdomstolen bliver jo ikke af den grund mindre skyldig, når den aktivt bærer ved til urettens bål.

  Hvad kan den såkaldte domstol gøre?
  Utingen, der går under navnet Menneskerettighedsdomstolen, kan intet stille op, hvis David Cameron og hans regering har is i maven og nægter at følge krænkeren af lov og ret. Krænkeren har for øvrigt midlertidig fået husly i Strasbourg. Måtte lejemålet snart blive opsagt.

  For sådan er det jo, når alt kommer til alt: Menneskerettighedsdomstolen har ingen som helst sanktionsmuligheder i det øjeblik, et land nægter at rette sig efter “domstolens” groteske indblanding i suveræne nationers selvbestemmelsesret.

  Og derfor vil det også kun være et spørgsmål om tid, før denne anormalitet forsvinder ud af den europæiske virkelighed.   Citat slut.  Videoer til et delt folk
  Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
  23 min. - 25. sep 2008
  Uploadet af Snaphanen dk

  video.google.com
  Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
  38 min. - 10. okt 2008
  video.google.com


  MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
  ET DELT FOLK
  som er udgivet på forlaget LYSIAS
  ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

   - se evt. video med Morten Uhrskov   www.nomos-dk.dk  Videoer til mogens glistrup


  www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.

  Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...            ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
  http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  Besøg -  Radio Holger -  og hør om 266b - ( arkiv august )

    Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

  Her kan du høre om anklagen imod = Jesper Langballe.
  Her kan du høre om anklagen imod = Kaj Vilhelmsen  Besøg  

  www.Sappho.dk  og læs nærmere om anklagen imod = TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS  Formand LARS HEDEGAARD .  NU ER = ROLF SLOT-HENRIKSEN - SÅ OGSÅ ANKLAGETFOR RACISME  EFTER DEN SÅKALDTE RACISMEPARAGRAF 266b

  HVEM BLIVER DEN NÆSTE DER SKAL ANKLAGES EFTER 266b ???


  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE