PERFID
PERFID wwww.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  14. februar 2011  www.Google.dk

      Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos.    
www.nomos-dk.dk 

Andet:
Forfatter til bogen "Et delt folk" om den danske udlændingepolitik
1983-2008.

          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


        VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV
 
Morten Uhraskov blog på JP
 
Et styk perfid socialdemokrat

Dato: d. 13.02.11, 00:38

Af: Morten Uhrskov Jensen
 
Det er ærgerligt, at JP ikke har lagt Lars Weiss´ seneste læserbrev ud på nettet. Jeg må derfor lade mig nøje med udvalgte citater. Lars Weiss er en gæv skikkelse. Han opstiller ved næste valg for fjerde gang til Folketinget, og jeg vil tro, at han har en chance nu, rød bloks almindelige fremgang taget i betragtning.

Lars Weiss er som sagt en gæv fyr. Faktisk så gæv, så han hellere end gerne laver sammenligninger af en karakter, der ville svare til, at jeg beskyldte ham for i virkeligheden at være stalinist, maoist eller noget andet morsomt.

Her er et lidt længere citat fra lørdagens læserbrev i JP, som giver os et fingerpeg:
“Den ekstremt højreorienterede tabloid The Daily Mail, som gennem historien har sat uafviskelige spor i britisk pressehistorie, bl.a. med sin uforbeholdne støtte til fascistlederen Oswald Mosleys berygtede march i 1930´erne mod de jødiske kvarterer i Londons East End.”

Har The Daily Mail i 1936 støttet den fascistiske march rettet mod de engelske jøder i London, er det et sort kapitel i avisens historie. Men at kalde The Daily Mail “ekstremt” højreorienteret, er, ja netop, ekstremt. The Daily Mail er en relativt politisk ukorrekt avis, men at den skulle være ekstrem - og dermed antydes det, at den er anti-demokratisk - er så langt ude i hampen, så man efterlades i alvorlig tvivl med hensyn til Lars Weiss´ dømmekraft.

Og så begynder svinerierne for alvor
I det følgende gør Lars Weiss det fuldstændig klart, at han politisk set er rablende, og at han er ude i et ærinde, der kun har til formål at skabe had. Jeg vil ikke sige, at Lars Weiss lyver, idet jeg er ret sikker på, at han selv tror på sine udgydelser, også selv om disse har en klart injurierende karakter. Læs blot følgende fra lørdagens læserbrev:
“Avisens [The Daily Mail] politiske indflydelse er dog tilsyneladende ikke proportional med dens relativt høje oplag; British National Party (BNP) med en retorik som Dansk Folkeparti fik ved sidste parlamentsvalg blot 1,9 pct. af stemmerne til trods for også danske dommedagsprofeters forudsigelse af det “multikulturelle britiske samfunds snarlige sammenbrud”"

Her lykkes Lars Weiss med to ekstremiteter:
a) han sammenligner The Daily Mail med British National Party, som uden for enhver tvivl er et racistisk parti, der ønsker et “hvidt” Storbritannien, og hvor det indtil for ganske nylig var umuligt for ikke-hvide europæere, inklusive britiske jøder, at blive medlem.

Der er bare lige det ved det, at The Daily Mail lægger al den afstand til BNP, som er nødvendig. Hvis ikke Lars Weiss er klar over det, er han dummere, end politiet tillader. Eller også lyver han bevidst.

b) Lars Weiss gør Dansk Folkeparti til pot og pande med British National Party på trods af, at Dansk Folkeparti aldrig har ment, at man skulle være etnisk dansker for at blive accepteret i Danmark. Igen er det Lars Weiss, der er ekstremisten. Enten er han dum, eller også spreder han bevidst had med sine løgne. Under alle omstændigheder taler vi om en politiker, som er helt igennem utroværdig.

Bundlinjen
Vi står altså med en måske kommende folketingspolitiker, der må formodes at vide, hvad han gør. Men altså også med en politiker, som bruger tid på at sprede løgne om politiske modstandere her og hisset.

Lars Weiss burde vel sagsøges for injurier. Måske man endda skulle gå efter den skærpende bestemmelse om bagvaskelse. Men på den anden side er Lars Weiss blot et sølle symptom på den politiske korrekthed, der ikke kan bedre end at svine andre til.

Socialdemokraterne kan så efter det næste folketingsvalg stå med et medlem, der ser det som sin fornemste opgave at stille sig op på en ølkasse og rable tåbeligheder af sig. Dem om det. Byder de tåben/løgnhalsen Lars Weiss velkommen, er det naturligvis deres sag.   Citat slut.se evt. video med Morten Uhrskov   www.nomos-dk.dk

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com
MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK
som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE