ÆRELØS DØTRE-TVANG
ÆRELØS DØTRE-TVANG www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  11. februar 2011

 
Berlingske Tidende
 
13 familier jagter deres egne døtre
 
Alene i Østjylland arbejder politiet på 13 grove sager om æresrelaterede trusler og vold mod indvandrerdøtre.

11. februar 2011, 07:34

Mindst en gang om måneden går Østjyllands Politi i gang med at efterforske et nyt overgreb mod unge kvinder, der sætter sig op imod æres-begreberne i indvandrerfamilier.

Aktuelt er der 13 grove sager om trusler og forfølgelse og vold. Det skriver Århus Stiftstidende.

De fleste omhandler teenagepiger, der har fundet en kæreste, som familien ikke vil acceptere. Forældrene har deres egen kandidat som en vordende gemal. Resultatet kan blive klapjagt og voldsomheder mod døtrene.

Østjyllands Politis opgørelse bygger på anmeldelser og efterforskning i løbet af 2010. De 13 tilfælde er ikke blot banale anmeldelser. Det er grove tilfælde, hvor politiet vurderer, at efterforskningen kan holde til en retssag mod de sigtede medlemmer i indvandrerfamilien.

At der undertiden er tale om voldsomme konflikter understreges af Indvandrerrådgivningen i Århus. I 12 år har lederen Leif Randeris arbejdet med de problemer, som indvandrere kan møde herhjemme.Et af dem er netop tvangs-ægteskaber eller situationer med døtre, der har fundet en kæreste, som forældrene ikke bifalder.
 
Flere gange om ugen kommer unge kvinder - mange under 18 år - til Indvandrerrådgivningen og fortæller om undertrykkende forhold i familien. De fleste handler om arrangerede ægteskaber.

»Særligt før sommerferien kommer mange. Op til ti om måneden. Det er, når de efter bud fra forældrene, skal til Mellemøsten for at møde en bejler, som pigernes forældre og den kommende mands familie anser for at være et passende parti,« siger Leif Randeris til Århus Stiftstidende.

I ni ud af ti tilfælde bøjer de unge kvinder hovedet og retter sig ind efter forældrenes ønsker.To gange har Indvandrerrådgivningen i Århus det sidste halve år anmeldt familier for æres-relaterede forbrydelser på døtre. Disse anmeldelser indgår i de 13 sager, som Østjyllands Politi for tiden efterforsker med henblik på retsforfølgelse. Citat slutER DETTE RYGTE RIGTIGT ???

Er det rigtigt, at der er Partier i Folketinget - der er ved at  sammensætte et lovforslag - der skal udvise Familier - der vil tvangsgifte deres døtre - imod deres døtres egen vilje ???

Besøg eventuelt  =  www.sagenskerne.dk


WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

http://www.kvinderfordanmark.dk/
HVORDAN BLIVER DANMARKS FREMTID ???

Besøg evt. www.Siad.dk  - og læs evt. mere om anmelderen februar 10, 2011 at 15:33OM LØGNEN

Løgnen kan kun blive opretholdt så længe ( Staten ) kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for ( Staten ) at bruge al dens magt til, at undertrykke meningsforskelle, for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse her af bliver sandheden ( statens ) dødsfjende.

josept Goebbels DANSK LOVGIVNING BRUGER 266b - TIL DETTE FORMÅL

DERFOR BØR I VIDE DETTE =

www.frp-syd.dk     er på banen igenVideoer til mogens glistrup


www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


    VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIVBesøg -  Radio Holger -  og hør om 266b - ( arkiv august )

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

Her kan du høre om anklagen imod = Jesper Langballe.
Her kan du høre om anklagen imod = Kaj VilhelmsenBesøg  
www.Sappho.dk  og læs nærmere om anklagen imod = TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS  Formand LARS HEDEGAARD .NU ER = ROLF SLOT-HENRIKSEN - SÅ OGSÅ ANKLAGETFOR RACISME  EFTER DEN SÅKALDTE RACISMEPARAGRAF 266b

HVEM BLIVER DEN NÆSTE DER SKAL ANKLAGES EFTER 266b ???FORMÅLET MED 266b = AT UNDGÅ SANDHEDEN OM ISLAM RØBES.
Dette er min vurdering. Hvad er din vurdering ???Besøg eventuelt  også   www.Radiodua.dk 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE