BIBLIOTEKERS FRISIND ?
BIBLIOTEKERS FRISIND ? www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  11. februar 2011

 
Jyllands-Posten
 
Bibliotekernes selektive frisind

Harry Vinter, bibliotekar, medlem af Den Danske Forenings styrelse, Forsythiavej 1, Roskilde

Offentliggjort 11.02.11  kl. 03:01 
 
Bibliotekerne kan give plads til Hizb ut-Tahrir, men ikke til dem, der er uenige med Hizb ut-Tahrir.

»Bibliotekerne rummer netop alle synspunkter - også dem, man ikke kan lide at høre. Det er her, man både kan blive bekræftet og få modspil...

Bibliotekerne står for ytringsfrihed og demokrati gennem lige og fri adgang til viden og information.

Det betyder, at selv udemokratiske, men lovlige foreninger med et uacceptabelt syn på mange forhold kan få lov at udøve deres ytringsfrihed, også selv om de udfordrer demokratiet.«

Sådan står der i en udtalelse, som Danmarks Biblioteksforening og Bibliotekschefforeningen udsendte i anledning af det møde, som Hizb ut-Tahrir for nylig holdt på Det Kongelige Bibliotek.

Det kan undre, at udtalelsen kommer i anledning af et møde, som er blevet holdt, når der i årenes løb har været rig anledning til at fremsætte en sådan udtalelse i anledning af møder, hvis afholdelse blev forhindret.

I 1988 og igen i 1989 anmodede Den Danske Forening (DDF) om at måtte låne et lokale i Gentofte Bibliotek til grundlovsmøder. Begge gange var hovedtaleren den norske frihedskæmper Jan Høeg. Foreningen fik afslag begrundet i »upassende synspunkter«. Den gamle frihedskæmper måtte se sig frarøvet den ytringsfrihed, som han år forinden havde kæmpet for med livet som indsats.


Tidsskriftet ”Danskeren”
I 1990 fik DDF afslag på en anmodning om at låne et lokale på Vesterbro Bibliotek. Begrundelsen var, at modstandere af foreningen kunne tænkes at ville lave ballade.

Samme år foreslog jeg en række biblioteker abonnement på DDF's tidsskrift ”Danskeren” som en beskeden afbalancering af den flom af indvandringsforherligende tidsskrifter, som bibliotekerne på daværende tidspunkt bugnede af. I et svar fra Odense Centralbibliotek hed det, at biblioteket »har andre og lødigere tidsskrifter at spendere den skrabede tidsskriftskonto på end publikationer fyldt med fordrejelser, citatfusk og injurier ? Hvad en uddannet kollega (undertegnede, forf.) har at skaffe i den forening er mig en total gåde, og Odense Centralbibliotek frabeder sig på nogen måde at figurere i nogen form for register i Den Danske Forening.«

I en efterfølende læserbrevsdebat i Jyllands-Posten erklærede en bibliotekar fra Københavns Kommunebibliotek, at oplysningerne i ”Danskeren” har en »højst tvivlsom sandhedsværdi«, og han kritiserede, at bladets skribenter har et højt uddannelsesniveau.

Bibliotekarforbundet fulgte op ved på lederplads at kalde undertegnede en »filistrøs person«, som agiterede for et blad med »hetzagtige udladninger.«

I 1991 fik DDF afslag på anmodning om at måtte arrangere en udstilling på Københavns Hovedbibliotek som afbalancering af en udstilling, som indeholdt injurier om DDF. Vi klagede hele vejen til kulturborgmesteren, men blev afvist.


Mur af politisk korrekthed
Året efter inviterede biblioteket i Frederikshavn lokale foreninger, »uanset hvad de beskæftiger sig med mellem himmel og jord«, til at deltage i en udstilling. Den lokale afdeling af DDF fik afslag.

Til sidst opgav vi at trænge igennem bibliotekernes mur af politisk korrekthed.

Nu finder biblioteksforeningerne det vigtigt at understrege, at der skal være plads for Hizb ut-Tahrir og ligesindede. Det er der ikke noget nyt i. Sådan har det altid været.

Det ville derimod have været nyt, hvis de havde krævet plads for de foreninger, som er uenige med Hizb ut-Tahrir. Men det kommer vi næppe til at opleve.   Citat slut           ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

  http://www.dendanskeforening.dk/   


     VIL DU FORSVARE = GUD = KONGEHUS = FÆDRELAND = MED DIT LIV ???HVORDAN BLIVER DANMARKS FREMTID ???

Besøg evt. www.Siad.dk  - og læs evt. mere om anmelderen februar 10, 2011 at 15:33OM LØGNEN

Løgnen kan kun blive opretholdt så længe ( Staten ) kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for ( Staten ) at bruge al dens magt til, at undertrykke meningsforskelle, for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse her af bliver sandheden ( statens ) dødsfjende.

josept Goebbels DANSK LOVGIVNING BRUGER 266b - TIL DETTE FORMÅL.

DERFOR BØR I VIDE DETTE =

www.frp-syd.dk     er på banen igenVideoer til mogens glistrup


www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


    VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIVBesøg -  Radio Holger -  og hør om 266b - ( arkiv august )

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

Her kan du høre om anklagen imod = Jesper Langballe.
Her kan du høre om anklagen imod = Kaj VilhelmsenBesøg  
www.Sappho.dk  og læs nærmere om anklagen imod = TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS  Formand LARS HEDEGAARD .NU ER = ROLF SLOT-HENRIKSEN - SÅ OGSÅ ANKLAGETFOR RACISME  EFTER DEN SÅKALDTE RACISMEPARAGRAF 266b

HVEM BLIVER DEN NÆSTE DER SKAL ANKLAGES EFTER 266b ???FORMÅLET MED 266b = AT UNDGÅ SANDHEDEN OM ISLAM RØBES.
Besøg eventuelt  =  www.Radiodua.dk 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE