YTRINGSFRIHED MYRDES
YTRINGSFRIHED MYRDES www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  11. februar 2011   www.Google.dk

YTRINGSFRIHEDEN MYRDES AF SOCIALDEMOKRATIET


Vejle

Vejle Amts Folkeblad      Besøg  evt  =   www.Radiodua.dk 
 
Bredballe-præst anmeldt for racisme

Vejle 09.02.2011 kl. 06:00 Af Søren Rahbek
 Rolf Slot-Henriksen præst i Bredballe
Bredballe-præsten Rolf Slot-Henriksen er blevet anmeldt for racisme. Anmelderen er socialdemokraten Jonas Bjørn Jensen, der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation.

Præsten sendte i januar et brev til medlemmerne i borgerrepræsentationen. Her advarerede han politikerne mod at stemme for en planlov, der giver mulighed for at bygge to moskeer i hovedstaden. Det er i øvrigt et forslag, der skal behandles torsdag.

Københavns Politi skal nu tage stilling til om sognepræst Rolf Slot-Henriksen har overtrådt racismeparagraffen.

Præsten fra Bredballe har afsendt brevet som sognepræst og politikeren i København mener, at han har misbrugt sin titel til at argumentere med.

Rolf Slot-Henriksen skriver blandt andet, at moskeerne er en velkomst til krig på liv og død og underbygger det med koran-citater.    Citat slut.Socialdemokratiet godkender åbenbart dette angreb på ytringsfriheden - ved ikke at tage afstand fra denne anmeldelse af = ROLF SLOT-HENRIKSENDET ER DE DANSKE POLITIKERES ANSVAR - AT PARAGRAF 266b FINDES - FOR DE KAN NATURLIGVIS FJERNE PARAGRAF 266b FRA DANSK LOVGIVNING IGEN.BANANREPUBLIKKEN = DANMARKS = LANGSOMME DØD.

HVEM ER ANSVARLIG FOR PARRAGRAF  266b ???

FOLKETINGET- har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
FOLKETINGET - kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

Hvor svært kan det være  ???   Besøg evt.  www.sagenskerne.dkHvis vore danske Politikere ville forsvare retten til at sige ( SANDHEDEN her i Danmark - så afskaffede de den såkaldte Racismeparagraf 266b . Hvis socialdemokratiet ikke tager afstand fra =  JONAS BJØRN JENSEN = så er = HELLE THORNING-SCHMIDT og SOCIALDEMOKRATIET medskyldig i, at ( SANDHEDEN )  ikke kan siges højt i Danmark. Det håber jeg at hele Danmarks Ungdom (  DEM UNDER 21 ÅR vil huske i resten af jeres levetid.  Vi har åbenbart et Folketing - der er bange for at erkende ( SANDHEDEN om Koranens indhold. Så jeg håber - at i unge ( UNDER 21 ÅR ) at i vil huske hvad der blev skrevet her ,den = 11. februar 2011 = i resten af jeres levetid.OM LØGNEN

Løgnen kan kun blive opretholdt så længe ( Staten ) kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for ( Staten ) at bruge al dens magt til, at undertrykke meningsforskelle, for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse her af bliver sandheden ( statens ) dødsfjende.

josept Goebbels 

DER ER BØGER DER BØR LÆSES - FORDI DE FORTÆLLER (  SANDHEDEN
) OM KORANENS INDHOLD.  HER ER EN AF DEM =

Koran kommentaren 

ISBN 87-91107-04 -0
Forskningsforlaget
RAFAEL
ROLF SLOT-HENRIKSEN

DERFOR BØR I VIDE DETTE =  JER DER ER UNDER 21 ÅR ???

DET ER   ( JERES FREMTID )  DET DREJER SIG OM.

www.frp-syd.dk     er på banen igenVideoer til mogens glistrup


www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


       VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIVBesøg -  Radio Holger -  og hør om 266b - ( arkiv august )

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

Her kan du høre om anklagen imod = Jesper Langballe.
Her kan du høre om anklagen imod = Kaj VilhelmsenBesøg  
www.Sappho.dk  og læs nærmere om anklagen imod = TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS  Formand LARS HEDEGAARD .NU ER = ROLF SLOT-HENRIKSEN - SÅ OGSÅ ANKLAGET FOR RACISME  EFTER DEN SÅKALDTE RACISMEPARAGRAF 266b

HVEM BLIVER DEN NÆSTE DER SKAL ANKLAGES EFTER 266b ???FORMÅLET MED 266b = AT UNDGÅ SANDHEDEN OM ISLAM RØBES.

DER ER ( SANDHEDEN = OM ISLAM = DER IKKE MÅ SIGES HØJT I DANMARK.  DENNE SANDHED OM ISLAM - OG KORANENS INDHOLD - HAR VÆRET SKÆRMET AF MED PARAGRAF 266b -  LIGE SIDEN ( cirka 1973 ) Da - MOGENS GLISTRUP - FØRSTE GANG ADVAREDE IMOD MUHAMMEDS RELIGIØSE TILHÆNGERE.

HER ER EN BERETNINGEN AF = WINSTON CHURCHILL

WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

http://www.kvinderfordanmark.dk/


Nu kan de døde ikke jo ikke anklages efter paragraf 266b.
Ville det være sket i Danmark hvis = Winston Churchil = var kommet med disse udtalelser i Dagens Danmark her i 2010 ???

             

WINSTON CHURCHILL = HAR OGSÅ UDTALT FØLGENDE =

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for vores ret, når vi let kan vinde uden blodsudgydelser, hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chancer er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end leve som slaver."
  Citat slutEr socialdemokrater danskere - og hvordan ved de det =

          ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


    VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIVFredsaftalen ved Hudaybiyah = En fredsaftale med Muhammed

En afgørende begivenhed i Muhammeds liv var = fredsaftalen ved Hudaybiyah. Muhammed var draget mod Mekka med en betydelig styrke, og muslimernes håb om endelig at generobre den by, de var blevet smidt ud fra seks år tidligere, var stort. De blev  imødegået af Mekkas indbyggere, og efter nogle kampe indgik Muhammed - til muslimernes store forbløffelse - ikke bare en fredsaftale, men han fraskrev sig samtidig profetværdigheden i aftalens slutdokument.
 Muhammed beroligede dog muslimerne med, at den slags aftaler med vantro ikke har stor betydning uanset, at de er nedfældet på skrift, for hvis muslimerne frygter svig fra modpartens side, kan den slags aftaler brydes ensidigt.
 Dette har stor betydning som eksempel for islamiske ledere i dag. Yasser Arafat forpligtede i Oslo-aftalerne palæstinenserne til at anerkende staten Israel, fjerne anti-semitistisk materiale fra deres skoler og gennemføre andre tillidsskabende foranstaltninger. Dette skulle ske som forbereddelse til en endelig fredsslutning med Israel, men vakte stor utilfredshed blandt palæstinenserne. Arafat brugte på palæstinensisk TV Muhammeds eksempel i Hudaybiyah til at forklare, at den slags aftaler med vantro ikke nødvendigvis skal overholdes. Den dag i dag ( 2010 ) er hovedparten af Oslo-aftalerne ikke overholdt fra palæstinensisk side. Citat slut.

FUNGERER MUSLIMERS FORHANDLINGSKULTUR SÅLEDES ???Besøg evt. www.Siad.dk  - og læs evt. mere om anmelderenJonas Bjørn Jensen, politiker fra Socialdemokratiet og dermed repræsentant for Socialdemokratiet, har politianmeldt sognepræst Rolf Slot-Henriksen for at sende et bekymret brev til borgerrepræsentationen ang. moskeen på Vibevej.

Hvem bliver den næste en socialdemokrat anmelder for at bruge sin ytringfrihed og sige ( SANDHEDEN )INDSKUDT BEMÆRKNING OM = JONAS BJØRN JENSEN = 17. FEBRUAR 2011

Det er kommet mig for øre, at den socialdemokratiske Politiker JONAS BJØRN JENSEN har trukket sin anmeldelse af Sognepræst - ROLF SLOT-HENRIKSEN - tilbage. Der er mange måder, at komme til magten på , samt måder at bevare magten på - og Paragraf 266b - knuser ytringsfriheden - og fratager landets indbyggere, at offentlige deres nye ideer - der kan være gavnlig for samfundet og samfundets funktions-duelighed. Uden ytringsfrihedens ilt - kan nye samfundsideer ikke ånde - og samfundet kvæler sig selv. Det er set i Østtyskland og Sovjetunionen. Systemer - Politiske eller Religiøse = der har svaret på alt - - har kun det samme svar på alt. Det kaldes ensretning - og i Danmark virker Paragraf 266b som beskytter af ensretning, og kan bruges til udelukkelse af = SANDHEDEN = i det offentlige rum. Dette er min vurdering af Paragraf 266b og derfor glæder det mig meget - at anmeldelsen imod = ROLF SLOT-HENRIKSEN = er trukket tilbage. Det der kan konstateres i dag ,den 17. februar 2011 - det er - at Paragraf 266b - stadig er en paragraf i Dansk Lovgivning. Så har Hr JONAS BJØRN JENSEN - trukket sin anmeldelse af Sognepræst ROLF SLOT-HENRIKSEN - tilbage af partipolitiske årsager - eller fordi han har skiftet mening med hensyn til - om Paragraf 266b bør fjernes fra Dansk Lovgivning ???  Ja - det er tanker - der har passeret igennem min hjerne. Måske er JONAS BJØRN JENSEN - inde i en fase af tvivl - hvor nye tanker om berettigelsen af Paragraf 266b i Dansk Lovgivning - er taget op til en nyovervejelse ???  Hvem kan vide dette ???

HVORDAN BLIVER DANMARKS FREMTID - HVIS PARAGRAF 266b - IKKE FJERNES FRA DANSK LOVGIVNING ???  Har Hr. JONAS BJØRN JENSEN - dette svar ???
        ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


    VIL DU FORSVARE = GUD -KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV
HVORDAN BLIVER DANMARKS FREMTID ???

Besøg evt. www.Siad.dk  - og læs evt. mere om anmelderen februar 10, 2011 at 15:33OM LØGNEN

Løgnen kan kun blive opretholdt så længe ( Staten ) kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for ( Staten ) at bruge al dens magt til, at undertrykke meningsforskelle, for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse her af bliver sandheden ( statens ) dødsfjende.

josept Goebbels ER DU UNDER 21 ÅR = OPLYS DIG SELV = UD FRA DISSE LINKS =

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

http://www.google.dk/

En anklagets sidste ord - om §266 b

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER      ( Sura 33.59 ) og  ( Sura 24.13 ) findes her
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

Det er tilladt for vælgerne at skifte politisk parti = hvis de bliver klogere.  Hvis ( mere viden ) ikke påvirker ens beslutninger = er der så ikke mere = at tænke over i dit liv.  
???

Sharia finans = jihad   =  Hvem ejer hvem =  økonomisk  ???ENGANG SAMARBEJDEDE NAZISTER OG
MUSLIMSKE RELIGIØSE LEDERE =Her i 2010 er det - EU - der samarbejder med
muslimske religiøse ledere. Hvilke tanker sætter det i gang ??? 

Hvem har erstattet Hitler - når det gælder samarbejdet med muslimske religiøse ledere her i Danmark ???

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php 

Det er sandsynligt at etniske danskere bliver i mindretal i Danmark. Det vil sandsynligvis betyde - at Danmark bliver et af de lande - der må opgive Danmarks Grundlov - Danmarks Folketing - og nedlægge Kongehuset. Ifølge Koranen er disse muslimske områder ( fredszoner ) medens alt uden for disse områder 57 lande - regnes for en krigszone. Det betyder at Danmark og Europa er krigszoner set med islams øjne.

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen


EURABIA - et område uden Nationalgrænser.


Union_for_the_Mediterranean.correctEU - KLARER ÅBENBART DET = HITLER IKKE KLAREDE.

Hvad er din vurdering ??? Du kan jo melde dig ind i
Grundlovsforeningen = www.Danskkultur.dk GLOBALT OVERBLIK AF DR.PETER HAMMOND

SÅ VIDT VIDES,SÅ ER BOGEN AF DR PETER HAMMOND UDGIVET I 2005,OG NU SKRIVER VI AUGUST 2008. SÅ DER ER JO FØDT NOGLE BØRN SIDEN 2005 OG DERFOR PASSER TALLENE SIKKERT IKKE MERE. DE ER SIKKERT STØRRE. DETTE UDPLUK AF BOGEN BØR SÅLEDES STUDERES NØJERE,HVIS TALLENE SKAL BRUGES VED EN STUDENTER-EKSAMEN. TIDEN GÅR SIN GANG. VI SKRIVER  LIGE NU = 2010. SÅ FØDSELSTALLET STIGER FORSAT.

ISLAM HAR RELIGIØSE,JURIDISKE ,ØKONOMISKE OG MILITÆRE KOMPONENTER.DEN RELIGIØSE KOMPONENT ER ET DÆKKE OVER ALLE DE ANDRE KOMPONENTER.

ISLAMISERING FOREKOMMER,NÅR DER ER TILSTRÆKKELIGT MANGE MUSLIMER I ET LAND TIL,AT AGITERE FOR DERES "RELIGØSE RETTIGHEDER."

NÅR POLITISK KORREKTE OG KULTURELT MANGFOLDIGE SAMFUND INDVILLIGER I DE "RIMELIGE" MUSLIMSKE KRAV OM " REGILIØSE RETTIGHEDER" SÅ FÅR DE OGSÅ DE ANDRE KOMPONENTER MED UNDER BORDET.

                                                 DET VIRKER PÅ FØLGENDE MÅDE.

SÅ LÆNGE DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGSANDEL FORBLIVER PÅ CIRKA 1 PROCENT I ET GIVET LAND,VIL DE BLIVE BETRAGTET SOM EN ((FREDSELSKENDE MINORITET)) OG IKKE SOM EN TRUSSEL MOD NOGEN.

USA  HAR                             1 PROCENT MUSLIMER
AUSTRALIEN HAR CIRKA          1,5  %  MUSLIMER
CANADA HAR CIRKA                1,9 PROCENT MUSLIMER
KINA HAR FRA                       1 til 2 % MUSLIMER
ITALIEN HAR CIRKA                 1,5 % MUSLIMER
NORGE HAR CIRKA                  1,8 % MUSLIMER

NÅR MUSLIMERNE  BLIVER MELLEM 2 OG 3 PROCENT AF DEN LOKALE BEFOLKNING,SÅ BEGYNDER DE AT HVERVE TILHÆNGERE BLANDT ANDRE ETNISKE GRUPPER,HERUNDER ISÆR STOR REKRUTERING I FÆNGSLER OG BLANDT GADEBANDER.

DANMARK  FORMODES HER I 2010 AT HAVE OVER 600.000 MUSLIMER
TYSKLAND HAR CIRKA      3,7  %  MUSLIMER
STORBRITANNIEN CIRKA   2,7 %
SPANIEN MED ANDOLUSIEN CIRKA 4,6 PROCENT

FRA 5 %  AF BEFOLKNINGEN OG OPEFTER  UDØVER DE I FORHOLD TIL DERES PROCENTVISE ANDEL AF BEFOLKNINGEN OVERDREVEN INDFLYDELSE.DE KRÆVER HALAL ((REN EFTER ISLAMISKE STANDARDER)) MADVARER HVOR VED MUSLIMER SIKRES JOBS I TILBEREDDELSEN AF MADVARER.DE ØGER PRESSET PÅ SUPERMARKEDS-KÆDERNE OM,AT HAVE DET PÅ HYLDERNE - FULGT AF TRUSLER,HVIS DE IKKE MAKKER RET.

FRANKRIG HAR CIRKA        8 % MUSLIMER
FHILLIPPINERNE CIRKA       5 %
SVERIGE HAR CIRKA           5 %
SCHWEIZ HAR CIRKA          4,3  %
HOLLAND         CIRKA        5,5  %
TRINIDAD &TOBAGO          5,8  %  MUSLIMER

PÅ DETTE STADE VIL DE ARBEJDE PÅ,AT FÅ DEN HERSKENDE REGERING TIL,AT TILLADE DEM,AT REGERE SIG SELV UNDER SHARIA,DEN ISLAMSKE LOV.

ISLAMS ENDELIGE MÅL ER IKKE ,AT KONVERTERE VERDEN,MEN AT ETABLERE ((SHARIA-LOV)) OVER HELE VERDEN.

NÅR MUSLIMER HAR NÅET CIRKA 10 PROCENT AF BEFOLKNINGEN,SÅ VIL DE ØGE LOVLØSHEDEN ,SOM ET MIDDEL TIL,AT KLAGE OVER DERES FORHOLD. EKS, (( PARIS - BILAFBRÆNDINGER )) HVILKET VI OGSÅ HAR SET I UGE 8 HER I 2008 HER I DANMARK.

ENHVER (( IKKE MUSLIMSK HANDLING )) DER KRÆNKER ISLAM,VIL NU MEDFØRE TRUSLER. EKSEMPLER ( AMSTERDAM-MUHAMMED-TEGNINGER ) DANMARK ( MUHAMMED TEGNINGER )

GUYANA      HAR CIRKA  10 % MUSLIMER
INDIEN               CIRKA  13,4 %
ISRAEL              CIRKA   16 %
KENYA              CIRKA   10 %
RUSLAND          CIRKA   10  TIL  15 % MUSLIMER.

VED ((20 %)) KAN MAN FORVENTE OPTØJER,OPSTÅET UD AF INGENTING.DER DANNES JIHAD-MILITSER,DER FOREKOMMER SPORADISKE MYRDERIER,OG KIRKER OG SYNAGOGER NEDBRÆNDES.

ETIOPIEN HAR CIRKA 32,8 PROCENT MUSLIMER.

VED 40 PROCENT OPLEVES OMFATTENDE MASSAKRER,EVINDELIGE TERRORANGREB OG VEDVARENDE MILITS-KRIGSHANDLINGER. 

BOSNIEN HAR CIRKA      40 % MUSLIMER
CHAD  ER CIRKA PÅ       53,1 %
LIBANON ER PÅ            59,7 % MUSLIMER

FRA EN BEFOLKNINGSANDEL PÅ 60 % MUSLIMER AF DEN SAMLEDE BEFOLKNING,KAN MAN FORVENTE UHÆMMET FORFØLGELSE AF (( IKKE TROENDE)) OG TILHÆNGERE AF ANDRE RELIGIONER,SPORATISKE ETNISKE UDRENSNINGER (( FOLKEMORD )) ANVENDELSE AF (( SHARIA-LOV)) SOM ET VÅBEN OG JIZAY - DEN SKAT,DER PÅLÆGGES VANTRO.

MAYLAYSIA   HAR CIRKA         60,4 % MUSLIMER
ALBANIEN         CIRKA           70,0 %
QATAR               CIRKA         77,5 %
SUDAN              CIRKA          70,0 % MUSLIMER.

EFTER 80 PROCENT AF NATIONENS BEFOLKNING AF MUSLIMER,KAN MAN FORVENTE STATSDIRIGERET ETNISK UDRENSNING OG FOLKEMORD.

BANGLADESH            HAR 83 % MUSLIMER
EGYPTEN                       90 %
GAZA                           98,7 %
INDONESIEN                   86,1 %
IRAN                             98 %

IRAK                           97 %
JORDAN                      92 %
MAROKKO                   98,7 %
PAKISTAN                    97 %
PALÆSTINA                 99 %

SYRIEN                         90 %
TADTJEKISTAN              90 %
TYRKIET                       99,8 %
FORENEDE  ARABISKE EMIRATER     96 %

YEMEN                        99,9 %
SAUDI-ARABIEN            100  %
AFGHANISTAN              100 %
SOMALIA                     100 %

100 PROCENT MUSLIMER I ET LAND,DET INDVARSLER (( DAR-ES-SALAAM )) (( FRED)) DETTE FREDENS HUS-DER SKULLE FORESTILLE AT VÆRE FRED,FORDI ALLE ER MUSLIMER. HVAD ER VIRKELIGHEDEN ???   Citat slut.Besøg evt. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYUVideoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK
som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

 - se evt. video med Morten Uhrskov   www.nomos-dk.dk
Videoer til robert spencer
Robert Spencer on islam
4 min. - 28. jan 2006
Uploadet af Dreadmore

youtube.com
Robert Spencer - The Crusades, Fact & Truth ...
- 20. maj 2009
Uploadet af Erenicus

youtube.com
ER DU UNG = OG UNDER 21 ÅR = SÅ VIL JEG OPLYSE JER LIDT.

Om i vil forsøge at forstå disse oplysninger - det ved jeg ikke, men mange dygtige danskere og meget vidende danskere har forsøgt - at imformere vore danske Politikere om islams farlighed. For at sandheden om islam, ikke skal blive kendt hos størsteparten af Danmarks befolkning, så har enhver der har udtalt sig kritisk om Muhammeds tilbedere og har sagt sandheden  om islam - ja - de er blevet anklaget efter Paragraf 266b - og på den måde - så har vores Politikere - med denne lovparagraf 266b = kunnet lukke munden på enhver der forsøgte at sige sandheden om islam og Koranens indhold.

HVAD ER DE = HISTORISKE ERFARINGER = NÅR = SANDHEDEN = TIES IHJEL = LOVGIVNINGSMÆSSIGT AF DANMARKS POLITIKERE VED HJÆLP AF = PARAGRAF 266b = OG PERSONER ANGRIBES ENKELTVIS OG KORPORLIGT = AF NOGLE AF VORE DANSKE POLITIKERES MUSLIMSKE SAMARBEJDS-PARTNERE - JA - SÅ ER DET TID - FOR ALLE JER = DER HER I 2011 - DER ER =  UNDER 21 ÅR =  TIL AT ANALYSERE SITIVATIONEN I DYBDEN - INDEN DEN = ( 1.oktober 2016 ) - FORDI DET ER = JERES FREMTID = DET DREJER SIG OM - OG DERFOR BØR I ANALYSERE - OM I KOMMER TIL AT LEVE SOM = SLAVER = I JERES EGET FÆDRELAND EFTER DEN ( 1. oktober 2016 )

LAD MIG LIGE GENTAGE FOR = JER UNDER 21 ÅR =


OM LØGNEN OG SANDHEDEN

Løgnen kan kun blive opretholdt så længe ( Staten ) kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for ( Staten ) at bruge al dens magt til, at undertrykke meningsforskelle, for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse her af bliver sandheden ( statens ) dødsfjende.

josept Goebbels = Hitlers tidligere Propagandaminister

ER DANMARK EN BANAN-REPUBLIK ???

Jeg må lonstatere at = ROLF SLOT-HENRIKSEN = er seneste offer for paragraf = 266b  = den gummi-paragraf der kan anklage = ( hvem som helst ) ( for hvad som helst ) uden mulighed for at kunne forsvare sig = indenfor i en dansk retssal = fordi der tolereres ( SANDHEDEN IKKE ) Chefjuristen hos Cepos - har også en klar holdning til Paragraf = 266b. Besøg = 

CEPOS: CEPOS

og læs mere om Chefjurist = Jacob Mchangamas holdninger og udtalelser om = PARAGRAF 266b =  på  CEPOS = egen hjemmeside.

Bør Danmark kaldes en = BANAN-REPUBLIK = så længe = Paragraf = 266B = er en del af = DANSK LOVGIVNING ???

DOMSTOLENES PLIGTER

Det er domstolenes pligter = at dømme anklagede efter Paragraf 266b så længe denne Paragraf findes i Dansk Lovgivning. Derfor er ansvaret for domme - der er dømt efter Paragraf 266b noget som er vores Danske folkevalgte Politikeres ansvar. Det vil jeg gerne gøre alle jer = der er = UNDER 21 ÅR = opmærksom på. Det er jo trods alt = JERES FREMTID = det drejer sig om.

HVEM ER ANSVARLIG FOR PARRAGRAF  266b ???

FOLKETINGET
- har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
FOLKETINGET - kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

Hvor svært kan det være  ???   Besøg evt.  http://www.sagenskerne.dk/Her er opgaven til alle jer - der her i 2011 - der er = UNDER 21 ÅR = i bør næste gang - der er afstemning i Danmarks Folketing = notere navnene ned på de Politikere der ikke stemmer for afskaffelsen af Paragraf 266b.

Hvorfor er det nødvendigt at kende navnene på specielt disse folketingsmedlemmer ???  Det kan jo skyldes - at Paragraf 266b = i fremtiden skal bruges til at holde ro og orden i = EU - området = Når - EU - på et tidspunkt har fået nedlagt Europas 27 Nationalstater - og har fået afskaffet alle de 27 Nationalstaters lovgivning i de 27 lande der er medlem af EU.
HVEM ER ANSVARLIG FOR PARRAGRAF  266b ???

FOLKETINGET
- har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
FOLKETINGET - kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

Hvor svært kan det være  ???   Besøg evt.  http://www.sagenskerne.dk/USAs - Tidligere Præsident - ROOSEVELT - sagde følgende.

I POLITIK FOREGÅR INTET TILFÆLDIGT.

Da Danmarks Lovparagraf 266b efterhånden er over 40 år gammel - så bør alle Folketingets medlemmer der er født omkring 1971 - analysere det dybere formål med Paragraf 266b og hvem der i virkeligheden har udtænkt, at denne Paragraf 266b skulle være en del af Dansk Lovgivning. Kan det være en Nazistisk sovende agent i diplomatiet - der har foreslået en dansk minister - at Paragraf 266b burde indføres i Dansk Lovgivning. Det er naturligvis muligt - at de valgte Folketingspolitikere født omkring 1971 ikke gider at foretage denne Politiske analyse - men det er der muligvis = UNGE UNDER 21 ÅR = der vil gøre ???

DANMARKS FOLKEVALGTE POLITIKERE og
SANDHEDEN

Vil Danmarks folkevalgte Politikere forsat forhindre - at danske indbyggere og danske borgere kan forsvare sig i en Dansk retsag - mod Paragraf 266b  uden at kunne forsvare sig - ved at fortælle sandheden - i en dansk Retssal ???

VIL PARAGRAF 266b GAVNE
UNGE UNDER 21 ÅR
EFTER DEN ( 1. oktober 2016 )  ???

Det er efter min opfattelse noget Danmarks Folkevalgte Politikere - der er født omkring 1971 - bør analysere nærmere.Det er umoralsk, at gå uden om det beskidte. i der er født lige omkring 1971 - har selv valgt at stille op til Folketinget. Har i moral til - at gøre det nødvendige ??? Det vil vise sig - næste gang Paragraf 266b - er til afstemning i Danmarks Folketing.ET RUSSISK ORDSPROG

Når man bygger en trone for løgnen - rejser man en galge for sandheden.

Hvad er - EU - for en størrelse ???
 
Ordsprog, russiske ordsprog, citat, citater

Den kloge skifter mening - tåben gør det aldrig
Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE