HJERNEDØDT INSTITUT
HJERNEDØDT INSTITUT

Præsenteret her  10. februar 2011     www.Google.dk 

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


HJERNEDØDT  INSTITUT    Besøg evt. www.sagenskerne.dk 

 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Institut for Menneskerettigheder er en snylter

Dato: d. 09.02.11, 23:04

Af: Morten Uhrskov Jensen
 
Vor tids guddom er de såkaldte universelle menneskerettigheder, og ypperstepræsten her til lands er Institut for Menneskerettigheder. At nogen bilder sig ind, at rettigheder kan være universelle - for alle til alle tider og på alle steder - vidner kun om stupid selvovervurdering, ikke om indsigt, men om ulidelig selvfedme. Menneskerettighederne er den vestlige verden gået amok. Det er den forrykte idé om at bilde sig selv ind, at alle denne verdens kulturer og folkeslag vil elske og omfavne en ganske bestemt - en partikulær - forståelse af, hvad mennesket kan gøre krav på, og som oven i købet kun kan gøre dette ved at snylte på de nationalstater i Vesten, som selv samme menneskerettigheder foragter. Institut for Menneskerettigheder inkarnerer denne foragt.

To gode grunde til at sky Institut for Menneskerettigheder som pesten
Institut for Menneskerettigheder har sikkert nogen flinke mennesker ansat. Men instituttet som sådan er ikke desto mindre en snylter, der intet kan selv, men kun kan overleve, fordi det har fundet en organisme, det kan trives på; nationalstaten. Institut for Menneskerettigheder er absolut ingenting i sig selv, det har ingen myndighed overhovedet; ingen politistyrke, ingen anklagemyndighed og intet domstolsvæsen, som det kan disponere over, sådan som en statsmagt har det. Og derfor er instituttet, for at citere den engelske konservative filosof Roger Scruton, ligesom FN, WTO og EU
“parasitter på den nationale loyalitet og ville ikke kunne overleve uden den.” (side 41 i Nationernes nødvendighed).

Institut for Menneskerettigheder er således en ynkelig skabning. Konstant bider instituttet den hånd, der fodrer det, og instituttet bilder sig derved ind, at det kan optræde kun mere aggressivt, da det jo er gået godt så langt.

Og dermed er vi nået til den anden gode grund til at sky Institut for Menneskerettigheder, nemlig det med bideriet. Instituttet agerer i det daglige voldsomt krænkende for retsbevidstheden, idet de sager, som instituttet tager op, udviser en voldsom slagside i retning af at fremme en bestemt politisk dagsorden, i praksis mest mulig multikultur, som så igen virker til at nedbryde nationalstaten og retsstaten.

Et hurtigt kig ned over de sager, som instituttet for nylig har taget op, beviser uden videre min påstand. Der er tale om en grotesk ophobning af sager, hvis primære formål tjener til at fjerne den grundlæggende lighed for loven og i stedet indføre en de facto positiv diskrimination af udvalgte grupper, hvor det danske folkestyre og domstolene sættes ud af spillet.

Ansvaret
Jeg behøver ikke fortælles, at de danske politikere i sidste ende bærer ansvaret for miséren ved at have tiltrådt Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, hvorved denne underminering af lov og ret er blevet institutionaliseret af Folketinget.

Men det ændrer intet ved, at Institut for Menneskerettigheder fungerer som retskrænkelsens forlængede arm. Derfor bør kritikken også hagle ned over instituttet, dets ødelæggende daglige virke taget i betragtning.

Det fortjener at blive husket, at Institut for Menneskerettigheder er a) en snylter og b) en på daglig basis krænker af lov og ret.

Jeg tæller dagene, til der lukkes og slukkes for bevillingerne til Institut for Menneskerettigheder. Så kan de kære mennesker, der nu lever af andres skattekroner, sidde og lave fingermaling for egen regning.      Citat slut.

Profil

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver MortenUhrskov Jensen - om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos.     www.nomos-dk.dk 

Andet:
Forfatter til bogen "Et delt folk" om den danske udlændingepolitik 1983-2008.

Sted:
Sorø

Website:
Besøg


Grøndalsvej 3
8260 Viby J
Tlf: 87 38 38 38MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK
som er udgivet på forlaget
LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8 
UDKOM 2008

Besøg eventuelt        www.Nomos-dk.dk 


Sådan gør man i Sverige

Dato: d. 31.05.09, 07:53
Af: Morten Uhrskov Jensen
Emner:
,

Sveriges største avis Expressen varmer op til valget til EU-parlamentet med en artikelserie. Heksebryggerne, her, hedder den første, og den er skrevet af en Daniel Poohl, som også er redaktør af tidsskriftet Expo. På hjemmesiden www.expo.se kan man læse, at »Stiftelsens plattform värnar demokrati och yttrandefrihet mot rasistiska, högerextrema, antisemitiska och totalitära tendenser i samhället«. Og det er jo godt at vide, især når man har læst indholdet af artiklen, eftersom Daniel Poohls forvrængede verdensbillede vel nærmest placerer ham sammen med de »totalitäre tendenser i samhället«.

Et »interview«

I indledningen skriver Daniel Poohl, at han er kommet til Strasbourg for at tale med Mogens Camre fra Dansk Folkeparti. Jeg vil tro, at Daniel Poohl har skrevet pressehistorie, idet det må være første gang, at interviewpersonen ikke får så meget som én replik.

I stedet forklarer Daniel Poohl, at der samtidig med skabelsen af det nye Europa, gestaltet gennem EU, har etableret sig det »europæiske ekstreme højre«, hvortil Dansk Folkeparti er at regne. Dansk Folkeparti bunkes med selvfølgelighed sammen med Front National i Frankrig, hvis leder Jean Marie Le Pen ved Gud er fremkommet med mere end tvivlsomme udtalelser om Holocaust. Man ser det for sig, ikke sandt? Det danske folketings mest israelvenlige parti sat i bås med Front National, der - ak og ve - repræsenterer den eneste seriøse modstand mod eurabiseringen af Frankrig.

Fra Hitler over kommunismen og til islam

Følgende henrivende analyse af »det ekstreme højre« har Daniel Poohl fundet frem til:

»Det ekstreme højre bygger sin ideologi på forestillingen om, at ens eget må beskyttes mod en ydre trussel. Hitler udpegede jøderne, under den kolde krig samledes det ekstreme højre til forsvar mod kommunismen. I dag er det islam, der udgør den propagandamæssigt mest effektive syndebuk«.

Lad os lige se på de to første elementer. Hitler og nazismens afskyelige antisemitisme og efterfølgende folkedrab kædes sammen med modstand mod kommunismen. Så ved vi da, hvor omkring vi befinder os ideologisk, når vi er i selskab med Daniel Poohl.

Og så kædes opslutning bag nazismen sammen med modstand mod islam. Sådan skal det gøres. Det bliver dobbelt grumt, når man betænker, at Europas jøder går svære tider i møde som følge af islams fremmarch på kontinentet. Men det er intet problem for Daniel Poohl. Modstand mod islam i dag ville have betydet tilslutning til nazismen i 1930´erne.

Der er håb

Fortvivl ikke, kære læser. Det kan lade sig gøre at standse det ekstreme højre. Daniel Poohl spørger sig selv og læserne, hvordan »andre partier vælger at forholde sig til, at mennesker stadig lokkes af den type retorik, som to gange har revet Europa i stykker og er endt i folkemord«. Læg mærke til, at mennesker »lokkes«. Der kan selvfølgelig aldrig være tale om, at mennesker tager selvstændigt stilling, når de vælger at stemme på f.eks. Dansk Folkeparti.

Og her kommer så løsningen på gåden: »Forskning peger på, at den ekstreme nationalisme får vind i sejlene, når der bliver stilhed i debatten om den økonomiske politik. Så skabes der plads for det ekstreme højres konfliktdimensioner«.

At tænke sig, det havde jeg aldrig tænkt på før. Lad de etablerede politiske partier slås, så det brager, om fordelingen af skattekronerne, og lige pludselig voldtages de svenske piger ikke længere, og de svenske mænd slås ikke længere til lirekassemænd. Lige pludselig er kriminaliteten, ghettoerne og de religiøse særkrav ikke noget problem. Ja, faktisk fandtes de kun, fordi det ekstreme højre talte så meget om dem.

Hurra for den svenske presse

Sveriges største avis har virkelig gjort et fund med Daniel Poohl. Danske medier må da kunne gøre noget lignende. Indtil det sker, må vi kigge misundeligt over sundet og undrende iagttage, hvordan den fri presse i Sverige får opdraget sine borgere på den helt rigtige måde. Citat slut.          ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

  http://www.dendanskeforening.dk/   


VIL DU FORSVARE = GUD = KONGEHUS = FÆDRELAND = MED DIT LIV


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE