JAGT PÅ KRISTNE
JAGT PÅ KRISTNE www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  19. februar 2011

          


 
Kristeligt Dagblad
 
Kirkeligt pres på minister i sag om henrettelse af kristne
 
Udenrigsminister Lene Espersen holder et pressemøde med sin afghanske kollega, udenrigsminister Dr. Zalmai Rassoul tirsdag d. 11 januar 2011 i Eigtveds Pakhus i København.

- Marie Hald/Scanpix

Claus Vincents | 12. februar 2011
 
To mænd sidder fængslet i Afghanistan og venter på at blive henrettet, fordi de er konverteret fra islam til kristendom. Lene Espersen kontaktede i går den afghanske udenrigsminister for at hindre, at dommen udføres

Danmarks udenrigsminister, Lene Espersen (K), har taget personlig kontakt til Afghanistans udenrigsminister for at forhindre, at to kristne konvertitter bliver henrettet. Den 46-årige Said Musa og den 25-årige Shoaib Asadullah er begge fængslet i Afghanistan og er blevet truet med henrettelse inden for kort tid. Deres forbrydelse er, at de har omvendt sig fra islam til kristendom, påpeger otte organisationer på folkekirkens højrefløj i en appel, som de sender til den danske regering og udenrigsministeren med opfordring til politisk handling.

Det åbne brev fra de kirkelige organisationer, som blandt andre tæller Indre Mission, Luthersk Mission og Evangelisk Luthersk Netværk, offentliggøres i dag.

Den danske regering har en særlig forpligtigelse, fordi den med vores krigsdeltagelse officielt støtter den afghanske regering, og derfor "må udenrigsministeren fortælle præsident Hamid Karzai, at en henrettelse af de to kristne mænd vil betyde, at vi ikke længere kan støtte den afghanske regering militært," lyder det fra organisationerne.

Udenrigsminister Lene Espersen oplyser, at hun i går har sendt et brev til Afghanistans udenrigsminister, Zalmai Rassoul, som hun i januar mødte i København.
 
"Det en sag, som jeg tager meget alvorligt. Vi lægger meget vægt på religionsfrihed som en fundamental menneskerettighed. Jeg rejste allerede sagen over for Rassoul den 11. januar, og vores ambassade har også fulgt sagen løbende. Jeg henvender mig nu til Rassoul og opfordrer ham til at løslade de to kristne. Samtidig vil jeg over for ham understrege den alvor, hvormed Danmark ser på de konkrete sager og generelt på spørgsmålet om religionsfrihed," siger Lene Espersen.

Udenrigsministeren oplyser, at Danmark samtidig vil rejse sagen i kredsen af EU-ambassadører i Kabul for at skabe et internationalt pres. På grund af sagens presserende karakter finder mødet sted allerede i morgen.

Folk fra de otte organisationer har før råbt op, når det gælder forfulgte kristne, også når det rejser politiske spørgsmål.

"Vi blander os for at få regeringen til at prioritere religionsfrihed og åndsfrihed og ikke kun tænke sikkerhedspolitisk. Danmark støtter militært et regime, som tilsyneladende planlægger at slå folk ihjel, fordi de er kommet til en kristen tro. Det er temmelig alvorligt og uholdbart. Vi mener, at det er regeringens pligt at foretage sig et eller andet," siger generalsekretær i Luthersk Mission, Jens Ole Christensen.

Venstres udenrigspolitiske ordfører, Michael Aastrup Jensen, sendte i går på baggrund af appellen fra de otte organisationer sagen til udenrigsministeren.

"Sagen skal tages op, så vi hurtigst muligt kan få gjort klart over for vores afghanske partnere, at sagen er dybt alvorlig. Vi kæmper for religionsfrihed alle steder i verden, ikke mindst i Afghanistan," siger Michael Aastrup Jensen.

De Konservatives udenrigspolitiske ordfører, Naser Khader, var i sidste måned i Afghanistan.

"Jeg tog blandt andet problemet med konvertitter op med præsident Kharzai, for hvordan kan han acceptere vestlige soldater med kristen baggrund, som forsvarer hans frihed, når afghanere som Said Musa, der har samme religion, samtidig idømmes dødsstraf," siger han.

Søren Espersen, udenrigspolitisk ordfører for Dansk Folkeparti, mener, at Hamid Karzai får mere og mere smag for sharia-lovgivning.

"Der er ikke andet at gøre end at lægge alt muligt pres på ham, ikke mindst sammen med USA, for ellers nytter det ikke noget," siger Søren Espersen.

vincents@k.dk    Citat slut.HEDDER DET TOPPEN AF ISBJERGET  ???


ER TROENS FRUGTER = DANMARKS KIRKER  ???

Uanset hvad de ikke ved - eller ikke respekterer - derinde på
Danmarks universiteter, så må en mere jordnær dansker - tilhørende ( bunden af bunden ) i Danmarks sociale hiraki - konstatere - at de ikke underviser i Danmarks Kristne Kulturarv på Danmarks Universiteter. Er det virkelig korrekt - eller er jeg fejlinformeret.  Der er naturligvis heller ingen grund til - at der undervises specielt i - Danmarks Kristne Kulturarv - på Danmarks Universiteter - hvis man allerede nu ved - at Danmarks vigtigste kulturarv = Danmarks Kirker = skal tilintegøres. Mig bekendt er det kun Muhammeds tilhængere - der konsekvent tilintegør de kristnes symboler - overalt på jordkloden - hvor islam vinder frem. Kan denne påstand  så dokumenteres ???  Det kommer naturligvis an på - om du har tillid til denne bog som informationskilde. Der er selvfølgelig også andre kilder til viden - om forfølgelser af kristne - og ødelæggelser af Kristne symboler.

 


Sideantal:95
Indbinding:Hæftet
Forlag:Rafael
Udgivet:15-06-2008
Udgave:1
Originalsprog:Ikke fastslået
ISBN-10:8791107288
ISBN-13:9788791107283
FAUST:2 729 189 9
DK5:27.18LÆS EVT MERE OM FORFATTEREN = PÅ HANS EGEN BLOG. 

KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

 - 5 besøg - 22.28

Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dkSANDHEDENER ER I LÆNGDEN STÆRKEST

Nu har vi i denne bog læst om megen elendighed og ondskab for ikke i fremtiden at lade os overliste deraf, og for ikke at lade naiviteten og den politisk korrekte løgn råde. Men man skal ikke af den grund miste modet eller blive ked af det. For som Tolkien udtrykte det, så gælder det altid, at ”det onde har ikke nogen selvstændig kraft, det kan kun vegetere og tære på det, som det gode har skabt. Og efter en vis tid, så løber det onde tør for ressourcer”. Kun Sandheden har den kreative skaberkraft. Han, der er Sandheden, har skabt alle ting, og han kan erkendes af Hans skaberværk naturen. (Romerbrevet kapitel 1 vers 18-20).

        ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ???

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE