STUDENTER-OPGAVEN
STUDENTER-OPGAVEN www

Præsenteret her 5. januar 2011      www.Google.dkDEN LANDSDÆKKENDE STUDENTER OPGAVE = KUN FOR FRIVILLIGE.

Skriv cirka 100 sider i løbet af 2011 om forskellen mellem

VREDENS DRUER   og     DANSKE ÆBLER

Det forventes dit indhold deles op i 5 afsnit.OM OPGAVEN

Det samlede indhold må ikke overstige 120 sider - -  Til gengæld bestemmer du selv - hvor mange sider sider, du vil bruge til omtale af dig selv - og eventuelt om dit forhold - til løsningen af denne specielle opgave. Husk - du har kun  120 sider til rådighed - til at klare denne special-opgave. Alle løsninger der fylder mere end 120 sider vil blive kasseret ulæst.

TILLADELSER MED MULIGHEDER

Det er tilladt at give indholdet af opgaven et lyrisk tilsnit. Det er dig tilladt - at omtale til din bekandkskabskreds - at du pusler lidt med opgaven. Men du må ikke omtale det indhold du vil skrive - for at løse denne opgave - ganske enkelt fordi - det er din - meget personlige indfaldsvinkel til besvarelsen af denne opgave - vi her er interesseret i.

DET FÆRDIGE RESULTAT

Det færdige resultat printes ud fra din Computer i sider i = A4 format = og lægges i en mappe - hvorpå dit navn og adresse - og telefon-nummer- står på forsiden. Derefter afleveres mappen med indhold til enten forlaget 
Lindhardt og Ringhof  eller til kulturkontoret på  -  DR  - til videre bedømmelse.

 Kulturkontoret - dr.dk/P1/Kulturkontoret


Der vil blive uddelt tre præmier - til de tre vindere - som vil blive præsenteret på - DRs - kulturkontoret - hvis de ellers er med på denne - primitive kulturspøg.

Forlaget - lindhardt og Ringhof - vil udgive de tre vinderes opgaveløsninger i bogform - hvis forlaget ellers er med på denne lille kultursøg.

OVERDOMMEREN BLIVER - IBEN HASSELBALCH

Overdommeren bliver - Iben Hasselbalch - som vil præsentere de tre vindere - på DRs - kulturkontoret.  Det afhænger naturligvis af - om Katrine Nyland Sørensen - også er med på denne lille kulturelle spøg - og godkender det videre forløb - som jeg har foreslået her.

DE TRE PRÆMIER

Jeg vil foreslå - at de tre præmier bliver følgende  =

ET LORAINE-KORS
EN LONGJOHN CYKEL
EN CD INDSUNGET AF  =  IBEN HASSELBALCHUSIKKERHED OM PRÆMIERNE

Om der bliver råd til disse tre præmier - afhænger af - om der kan findes sponsorer. Iøvrigt ved jeg ikke - hvor mange kasser øl - der kan være på en LongJohn cykel. Der findes sikkert eksperter derude i samfundet, der kan besvare dette spørgsmål.IBEN HASSELBALCHS   CD  = KAN HØRES PÅ DETTE LINK. 
Iben Hasselbalch on Myspace Music - Free Streaming MP3s, Pictures ...Tilbage til   www.sagenskerne.dk   som drejer sig om =

FORSKELLEN MELLEM = VREDENS DRUER og DANSKE ÆBLER

Her er lidt inspiration • Billeder af æbler

   - Rapporter billeder

 • Besøg eventuelt  =  

  Sørens bogblog: Vredens druer

  HAR VI SET DEN SIDSTE GLOBALE FINANSKRISE  ???  HVIS DU IKKE ER STUDENT

  For dig der ikke er student, så laver jeg lidt om på opgaven - og husk at det er frivilligt - om du vil forsøge at deltage.  Så nu lyder opgaven således.

  MEST FOR BØRNE I REPTIL-ALDEREN = HVAD ER FORSKELLEN

  MELLEM  =   VERDENS VIN-DRUER og DANSKE ÆBLER

  Her er det - dine forældre der er dommerne - og det er dem der bestemmer - om du har fortjent en præmie. Hvis du vil vide mere om danske æbler og verdens vindruer, så kan du måske finde nogle svar på =  www.Google.dk  HER TIL SIDST VIL JEG PRALE LIDT.

  Jeg kender et dansk ord = der beynder med - Y - og ender på Y.

  Gang i Sproget  HVIS JEG HUSKER RIGTIGT om REPTIL-ALDEREN


  Hvis jeg husker rigtigt, så findes der en forklaring på - hvad reptil-alderen er på et af disse links. Om det er den rigtige forklaring - ved de sikkert mere om = i Dansk Sprognævn. Måske.  Med Venlig Hilsen  -  Saxo-Poul.
  www.kulturpartiet.dk
  www.Forsvarspartiet.dk
  www.sagenskerne.dk
  www.fornyelsespartiet.dk
  www.oplysningspartiet.dk
  www.advarselspartiet.dk
  www.feriepartiet.dk
  www.pokerpartiet.dk

  Så find selv de forskellige ligheder - God fornøjelse.  Er du intellektuel - så besøg eventuelt      www.Sappho.dk  


  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE