HVEM ER VENNERNE
HVEM ER VENNERNE wwwfornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  6. januar  2011   www.sagenskerne.dk Profil

Morten Messerschmidt (DF), medlem af Europa-Parlamentet, blogger om europæiske forhold og Danmark set fra EU.

Baggrund:
Morten Messerschmidt er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet og har været medlem af Dansk Folkeparti siden 1997.

Han blev valgt til Folketinget i 2005 og til Europa-Parlamentet i 2009.

Andet:


Sted:
Bruxelles/Danmark

Website:
Besøg


Vis mig dine venner…

Dato: d. 06.02.11, 20:58
Af: Morten Messerschmidt
Emner:

…Og jeg skal sige dig, hvem du er”. Det er ikke længe siden, Danmarks tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen begyndte at spøge igen. Måske var han bange for at blive glemt? I hvert fald pudsede han den socialistiske glorie og genoplivede en af de meget få bemærkninger, eftertiden har husket ham for - den om, at Dansk Folkeparti aldrig bliver “stuerent”.

De Europæiske Socialdemokrater blæste til kamp mod den farlige højrefløj. Der skulle i en fart findes skræmmebilleder, og her var Dansk Folkeparti velegnet. For Nyrup skævede naturligvis til den hjemlige valgkamp. Min rolle som taler ved et møde i Wien, hvor blandt andet det flamske uafhængighedsparti, Vlaams Belang, og det østrigske frihedsparti deltog, skulle “bevise”, at Dansk Folkeparti befinder sig på den yderste højrefløj.

At Dansk Folkeparti ikke kunne drømme om at sidde i gruppe med de to partier i EU-Parlamentet, betød intet for Nyrup. Men når nu Poul Nyrup Rasmussen har så travlt med, hvem der taler hvor, kunne det måske være interessant at se nærmere på Socialdemokratiets sande venner, og her taler vi vel at mærke om et formaliseret samarbejde i organisationen “Socialist International”. Indtil for nyligt omfattede denne socialdemokratiske hyggeklub diktatorer som den tunesiske præsident Ben Ali - nu flygtet til diktator-paradiset Saudi-Arabien - og Egyptens Hosni Mubarak, der krampagtigt klamrer sig til magten.

Vi taler om lande, hvor regimet altid har været rundhåndet med uddeling af tæsk, elektrochok eller udtrækning af negle til højre og venstre, men hvor man til gengæld har været særdeles nærig og påholdende, når det kom til demokrati og respekt for menneskerettighederne. Sådanne folk er stuerene for Nyrup og hans socialdemokratiske parti.

Ben Ali og Mubarak har ikke været noget særsyn efter arabisk standard - nærmest sådan lidt gennemsnitlige og kedelige, sammenlignet med eksempelvis Saddam Hussein. Men at de har optrådt som medlemmer af en organisation, der “arbejder med demokratiet som bærende princip”, virker hyklerisk. Og endnu mere hyklerisk er det, at de to herrer først nu - efter at folkemasser i tusindvis er strømmet ud i gaderne - er blevet ekskluderet af Nyrups gode selskab.

Det kostede mange hundrede menneskeliv, førend de internationale socialister erkendte, at Ben Ali og Mubarak ikke var “stuerene”. Men socialismen byder på mange fordele: Kalder man sig socialist, er man uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Tilhører man den såkaldte højrefløj, forholder det sig stik modsat.

Poul Nyrup Rasmussen og hans partifæller er påfaldende tavse i disse dage, og det er der ikke noget at sige til. Ikke en gang deres internationale organisation magter at give en forklaring på, hvordan den egentlig fortolker socialismens budskab, eller hvorfor de to arabiske diktatorer først er blevet sat på porten nu. Vi andre trækker blot på skuldrene og ved nu lidt mere om, hvad det vil sige at være stueren…

Citat slut.Besøg evt.  www.DanskFolkeparti.dk  og hør Fædrelands-sangen.  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

Hør på Radio Holger om racismeparagraf 266b
Hør om anklagerne mod Jesper Langballe
Hør om anklagerne mod Lars Hedegaard
Hør om anklagerne mod Kaj Vilhelmsen                   Som Kristen bør jeg naturligvis lytte til min Kristne GUD - som siger at Hævnen hører mig til. Det vil jeg naturligvis respektere, men jeg kan nu godt overveje, om jeg vil forsvare mig selv - og min næste - hvis ifald og så fremt - jeg eller min nabo - bliver udsat for angreb.???

www.tagryggen.dk                www.RadioDua.dk
 • Billeder af mogens glistrup

   - Rapporter billeder
 • Mogens Glistrup, den store dansker, som var visere end nogen ...

  Ægteskabet, Begyndelsen. Landestorm. Folketinget, Fængsel, Alderdom. DANMARK. Fødselsdag · Bøger · Startsiden · Service.
  www.mogensglistrup.dk/ - Cached - Lignende


  Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...     KWH  Budbringeren for retten

  Katrine Winkel Holm, redaktør, sappho.dk              ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

    http://www.dendanskeforening.dk/   

  VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE - FÆDRELAND = MED DIT LIV ???  ET KORT CITAT AF - PIA KJÆRSGAARD - OM GRUNDLOVEN

  I dag er truslen mod Grundloven langt mere reel: Loven er nemlig en torn i øjet på kommissærerne i Bruxelles, for de vil have sin egen grundlov ; Danmarks Riges Grundlov umuliggør planen om at reducere Danmark til en region som EU kan styre. Danmarks Grundlov forhindrer deres projekt ...
  Dansk Folkepartis overordnede formål er at hævde Danmarks eksistens som et selvstændigt land, at sikre det danske folks frihed i eget land, at bevare og udbygge folkestyret og bevare monarkiet.
  Danmarks Riges Grundlov er lysende klar på netop disse punkter.

  Et frit Danmark er dermed betinget af Danmarks Riges Grundlov.  
  Pia Kjærsgaard

  MÅ KRISTNE TÆNKE ???  
  Besøg evt. www.sagenskerne.dk 

                           På dette link findes invitationen fra
  Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor???
  EUs budbringer her i Danmark.

  Besøg eventuelt =  http://www.sagenskerne.dk/     www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

  KVINDER
  KOLONIALISME
  REN UREN
  TØRKLÆDE
  TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
  TØRKLÆDER
  VANTRO
  STENING
  JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
  APOSTAT
  APOSTASI
  ÆGTESKAB
  BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

  Det er tilladt for vælgerne at skifte politisk parti = hvis de bliver klogere.  Hvis ( mere viden ) ikke påvirker ens beslutninger = er der så ikke mere = at tænke over i dit liv.  
  ???

  Sharia finans = jihad   =  Hvem ejer hvem økonomisk???   
  Kristeligt Dagblad
   
  EU-strid: Må Europa sige, at kristne er forfulgte? • Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

  http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans
  KAN DANSKE KVINDER KALDES OP - TIL AT MELDE SIG IND I ET POLITISK PARTI - DER VIL MELDE DANMARK UD AF - EU ???

  USA s kvinder kan starte telefonkæder.

  Kan danske kvinder starte telefonkæder-
  eller mangler viljen til organiseret aktion
  ???  Act! for America - Home

  UNGE KVINDER UNDER 21 ÅR -  de kan jo danne kvindegrupper - hvor de mødes fast en gang om ugen - og analyserer deres fremtidsmuligheder i Danmark efter den ( 1. oktober 2016 ) ud fra besøg på disse internetsider =

   www.kulturpartiet.dk
  www.Forsvarspartiet.dk
  www.sagenskerne.dk
  www.fornyelsespartiet.dk
  www.oplysningspartiet.dk
  www.advarselspartiet.dk
  www.feriepartiet.dk
  www.pokerpartiet.dk

  http://www.google.dk/  Fredsaftalen ved Hudaybiyah = En fredsaftale med Muhammed

  En afgørende begivenhed i Muhammeds liv var = fredsaftalen ved Hudaybiyah. Muhammed var draget mod Mekka med en betydelig styrke, og muslimernes håb om endelig at generobre den by, de var blevet smidt ud fra seks år tidligere, var stort. De blev  imødegået af Mekkas indbyggere, og efter nogle kampe indgik Muhammed - til muslimernes store forbløffelse - ikke bare en fredsaftale, men han fraskrev sig samtidig profetværdigheden i aftalens slutdokument.
   Muhammed beroligede dog muslimerne med, at den slags aftaler med vantro ikke har stor betydning uanset, at de er nedfældet på skrift, for hvis muslimerne frygter svig fra modpartens side, kan den slags aftaler brydes ensidigt.
   Dette har stor betydning som eksempel for islamiske ledere i dag. Yasser Arafat forpligtede i Oslo-aftalerne palæstinenserne til at anerkende staten Israel, fjerne anti-semitistisk materiale fra deres skoler og gennemføre andre tillidsskabende foranstaltninger. Dette skulle ske som forbereddelse til en endelig fredsslutning med Israel, men vakte stor utilfredshed blandt palæstinenserne. Arafat brugte på palæstinensisk TV Muhammeds eksempel i Hudaybiyah til at forklare, at den slags aftaler med vantro ikke nødvendigvis skal overholdes. Den dag i dag ( 2010 ) er hovedparten af Oslo-aftalerne ikke overholdt fra palæstinensisk side. Citat slut.

  HVILKEN SLAGS VESTLIGE POLITIKERE TROR - AT DE KAN LAVE POLITISKE AFTALER - MED RELIGIØSE LEDERE - DER ER FORPLIGTIGET TIL AT BRUGE

  Taqiya = ifølge deres religion.  www.islam-info.dk  

  Er det noget ( KVINDER under 21 år kan vurdere ???

  DET ER JO TRODS ALT = DERES FREMTID = DET DREJER SIG OM. 


  Bør Paragraf 266b fjernes fra Dansk Lovgivning ???

  Er det noget  ( KVINDER under 21 år kan vurdere ???


  Videoer til et delt folk

  Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
  23 min. - 25. sep 2008
  Uploadet af Snaphanen dk

  video.google.com
  Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
  38 min. - 10. okt 2008
  video.google.com
  KAN = ET DELT FOLK = FORSVARE SIG SELV ???

   Er det noget ( KVINDER under 21 år kan vurdere ???

   


  Besøg  eventuelt 
  www.nymoedom.dk. og læs HVORFOR.

  KRISTINA AAMAND = har skrevet bogen =
  MØDOM PÅ MODE.

  Prøv at 
  www.Google.dk  Gyldendal = hvis du ønsker at købe bogen ???  Bør unge  ( KVINDER i Danmark under 21 år læse denne bog  ???  Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

  http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans


        ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

    http://www.dendanskeforening.dk/   

  VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE - FÆDRELAND = MED DIT LIV ???


  ER DER NYE SKIKKE PÅ VEJ I DANMARK ???


  TIDLIGE ÆGTESKABER  = HVAD ER FORMÅLET ???

  Da jeg for nylig nævnte til en mor, at EUs Lissabon-traktat lægger op til at legitimere pædofili, afviste hun det som en umulig, ja latterlig tanke, da pædofili jo er en grov forbrydelse!

  Men muhammedanerne kan kamouflere det som ægteskab! Akkurat ligesom man blandt muhammedanere kamouflerer prostitution med superkorte ægteskaber på - tja, måske bare en time.

  En video fra Gaza viser, hvordan firehundrede og halvtreds småpiger på omkring 10-12 år blev gift ved et massebryllup med voksne mænd i Jabalia-flygtningelejren. Det er frastødende at se på! Det er sygt!

  Stakkels ukyndige pigebørn!  Brylluppet var arrangeret af Hamas torsdag nat 30. juli med en ceremoni med henved 1000 tilskuere i den nordlige del af Gazastriben..
  Topfolk fra Hamas var til stede for at lykønske de 450 brudgomme. ”Vi fortæller verden og Amerika, at I ikke kan nægte os glæde og lykke”, sagde Mahmud Zahar.

  Hver brudgom modtog 500 dollars fra Hamas, som sagde, at dets arbejdere også havde bidraget med 5% af deres månedlige løn som tillæg til bryllupsgaven.
  Vi viser dette bryllup som en gave til vort folk, som stod fast under belejring og krig”, sagde Hamasledeen Ibraghim Salaf i sin tale….

  HVILKEN GAVE BØR BRUDEN HAVE ???
  EN SÅDAN DUKKE - MÅSKE  ???

  Kilde: ”Infidels are cool”
  http://infidelsarecool.com/ 31.7.09  HVORDAN ER PALÆSTINA-PLANEN ???

  Bliver børnene fra disse ægteskaber i Palæstina - opdraget til at hade alle jøder i Israel - og til at hade alle andre - der ikke er muslimer - dem Muhammeds tilbedere kalder for vantro. Hvad vil det betyde - når Israels grænser er nedlagt - og Europa bliver til Eurabien - som i første omgang bliver dette område - uden nationalgrænser =

  Union_for_the_Mediterranean.correct

  HVAD VIL DETTE BETYDE FOR DANMARKS UNGDOMS FREMTID ???

  Er det noget 
  ( KVINDER
  under 21 år kan vurdere ???

  DET ER JO TRODS ALT = DERES FREMTID = DET DREJER SIG OM.   Besøg eventuelt  www.sagenskerne.dk og læs om BABY-BOMBEN 

   

  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE