MÅ KRISTNE TÆNKE
MÅ KRISTNE TÆNKE www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret  her  3. februar 2011    www.Google.dk 

MÅ KRISTNE TÆNKE ???   Besøg evt. www.sagenskerne.dk 

                       
MÅ PRÆSTER TÆNKE ???DANMARK og  DET DANSKE SPROG

Jeg er født dansker - herfra min verden går. Derfor kan jeg godt lide at høre en = DANSK FÆDRELANDS-SANG. Den seneste fædrelands-sang jeg har hørt = Den har jeg fundet hos  www.DanskFolkeparti.dk  Lad mig forsøge at være ærlig - det kan være svært at nyde denne nye fædrelandssang - hvis du ikke taler eller forstår det danske sprog rimeligt godt. Om det er en fornærmelse ifølge Paragraf 266 - imod en minoritetsgruppe der selv påstår - at alle Muhammeds tilbedere tilhører en global enhed på mellem cirka 1,2 til 1,8 milliard mennesker på denne jordklode. 

MÅ KRISTNE DANSKERE TÆNKE ???

For at du kan besvare dette spørgsmål, så er du naturligvis nødt til at vide om du er dansker. Derfor dette spørgsmål =

               ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

  http://www.dendanskeforening.dk/   www.DanskFolkeparti.dk

Hvis du er dansker - og besøger Dansk Folkepartis hjemmeside = og nyder denne danske fædrelandssang - så er det sikkert en dansk sjæl - der bor i din krop - og måske endda en Kristen sjæl ???  Ingen ved dette bedre end dig.Sanddru Hedning, Tyrk og Jøde,
Dem har Gud i grunden kjær,
Hader frem foralt de søde,
Som på Skrømt ham træde nær!

Citat af Grundtvig

 • Billeder af grundtvig

   - Rapporter billeder
  HAR DANMARKS GRUNDLOV EN FORBINDELSE TIL GUD ???

  KAN FILOSOFFEN - KAI SØRLANDER - BESVARE DETTE SPØRGSMÅL ???

  KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
  FORSVAR FOR RATIONALITETEN
  filosoffens bog er udkommet på
  INFORMATIONS FORLAG
  isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008

  http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

  SÅDAN SER FILOSOFFENS BOG UD.
  MUHAMMED SAMLEDE AL VERSLIG OG RELIGIØS MAGT.

  Betyder det, at Muhammeds religiøse budskaber kan udbredes indenfor disse områder - uden at være i modsætning til Koranens religiøse budskaber ??? Betyder det - at der kan udgå befalinger fra en = Moske inden for disse områder =


 • et Politisk hovedkvarter
  et Kulturelt hovedkvarter
  et Juridisk hovedkvarter
  et Militært hovedkvarter
  et Økonomisk hovedkvarter
  et Religiøst hovedkvarter


  Hvis islam gør krav på al magt - både religiøst og versligt - på hele jordkloden - så har Muhammeds tilhængere jo Koranens tilladelse til - at bekæmpe al anden tankegang på jordkloden indenfor de muligheder som =

  Politik
  Kultur
  lovgivning
  Militær magt
  Økonomi
  Religion

  giver mulighed for at anvende ???  Ja måske har Muhammeds tilbedere endda pligt til - ifølge Koranen - at bruge alle muligheder for, at føre al tankegang på jordkloden under kontrol af Allahs og Koranens religiøse lovgivning = shariaen - inden for de her nævnte områder 
  ???

  HVEM KENDER ( DET SANDE SVAR ) PÅ DETTE SPØRGSMÅL ???


  Her er så et lille udpluk af - Koranens indhold - på dette internet-leksikon - om Koranens indhold =

  www.islam-info.dk   et internet-leksikon om Koranens indhold.

  KVINDER       Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
  KOLONIALISME
  REN UREN
  TØRKLÆDE
  TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
  TØRKLÆDER
  VANTRO
  STENING
  JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
  APOSTAT
  APOSTASI
  ÆGTESKAB
  BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM


  Sharia finans = jihad    Koranen    artikeldatabase .

  MÅ DE UNGE = DEM UNDER 21 ÅR = TÆNKE SELVSTÆNDIGT ???  Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor???

  Det er jo Danmarks og Europas ungdom - dem der her i 2011 - der er = UNDER 21 ÅR = der engang i fremtiden - der skal leve med de ordrer der udgår fra = EU. Er det noget = DE UNGE UNDER 21 ÅR = bør tænke lidt nærmere over ???  www.Uriasposten.net  Multikultur’: “Brylluppet skulle være islamisk. M. skulle bære tørklæde og skulle konvertere.”

  Flere detaljer om et grelt eksempel på islamisk teenagevielse i dagens Berlingske Tidende – »Han slipper mig aldrig«.

  “I begyndelsen kunne de ikke få nok af hinanden. Efter længere tids uoverensstemmelser i familien flyttede M. hjem til kæresten. I hans lille hybel blev den 15-årige pige behandlet som en prinsesse. Hverdagen var fyldt med overraskelser, små gaver og middage på dyre restauranter.

  Men rundt omkring parret begyndte kærestens palæstinensiske familie snart at røre på sig. Folk snakkede, sagde de. Lige så stille begyndte forældrene at stille krav.

  »Det begyndte at gå galt, da hans forældre fandt ud af, at jeg ikke bare var en eller anden pige, han så. Det gav dem problemer i forhold til deres tro, at vi var kærester og ikke gift. De blev stødt på deres stolthed,« siger M…

  Kæresten fik et ultimatum af sin far. Enten blev de gift med det samme. Ellers måtte han afbryde forholdet. Og kravene fortsatte. Brylluppet skulle være islamisk. M. skulle bære tørklæde og skulle konvertere. Efter halvandet års tid gav de efter for presset.

  »Jeg ville ikke. Den islamiske vielse betød ikke noget for mig…

  Den morgen, de skulle giftes, sov kæresten på sofaen, da der på kort tid bippede tre SMS-beskeder ind på hans mobiltelefon. M. undrede sig. Og hun sneg sig til at tjekke dem. Det var SMSer fra to forskellige piger. Men da hun konfronterede ham med det, truede han hende med bank, hvis hun ikke gennemførte brylluppet.

  »Han siger, at jeg lige kan prøve på at komme uden om det her. Det kunne han ikke sige til sin far. Han truede mig med alt fra tæsk til død,« siger hun. Hun vidste, han mente det. Deres forhold havde udviklet sig fra kærlighed til jævnlige trusler om vold. Hun kan i dag ikke længere huske, hvornår første slag ramte hende.

  Forholdet føltes, som om nogen havde trukket et net ned over hovedet på hende. Et net, hun ikke kunne komme fri af. Hun kunne ikke trække vejret. Og der var ingen, der ville høre hendes råb om hjælp…

  »Jeg forsøger at gå fra ham. Men det må jeg ikke. Det vil han ikke give lov til. Han vil ikke slippe mig. Selv om der kun var had tilbage. Det måtte ikke se ud, som om han ikke havde styr på sin kone,« siger hun.

  Snart besluttede han, at M. ikke måtte forlade lejligheden uden ham. Selv ikke for at hente cigaretter i den lokale kiosk i boligområdet få hundrede meter fra, hvor de boede. Da hun forsøgte at flygte fra ham, fandt han hende. På et tidspunkt blev hun endda placeret i en lejlighed i udlandet. Hun måtte ikke kigge ud af vinduerne, var beskeden. Hun gjorde det alligevel en dag.

  »Det lærte jeg ikke at gøre igen,« siger hun.

  Som regel undgik han at ramme hendes ansigt. Medmindre det var en lussing. Han gik efter baghovedet, ryggen og maven, så det ikke kunne ses. En gang fik hun så mange slag og spark, at halvdelen af hendes tis var blod. Og selv om hun fik lokket ham til at køre hende på skadestuen, nægtede han, at hun blev behandlet, fordi lægen var en mand.

  Mere.

 • 27/1-11 Berlingske Tidende – Imamer vier danske teenagere.
 • 1/2-11 Berlingske Tidende – Koranlærer gift med 15-årig dansk pige.    jeg vil lige gøre opmærksom på - hvad der var Winston Churchill vurdering af islam - for godt 100 år siden.

  WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

  Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

  Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

 • Som det ses her - på dette link - islams kultur breder sig.

  http://www.kvinderfordanmark.dk/

                         

  ER DEN KRISTNE SJÆLS UDSPRING = ( DE 10 BUD )

  1   Du må ikke have andre guder
  2   Du må ikke misbruge herren din Guds navn
  3   Du skal holde hviledagen hellig
  4   Du skal ære din far og mor
  5   Du må ikke slå ihjel
  6   Du må ikke bryde ægteskabet
  7   Du må ikke sjæle
  8   Du må ikke afgive falsk vidnesbyrd mod din næste
  9   Du må ikke begære din næstes hus
  10 Du må ikke begære din næstes hustru eller folk eller fæ
      
  eller noget,der hører din næste til

  HVAD ENHVER = UNG UNDER 21 ÅR  BØR VIDE = OG ENHVER KRISTEN PÅ DENNE JORDKLODE BØR VIDE ???

  BIBELENS ( DE 10 BUD ) FINDES IKKE I KORANEN.
  DRs og DANMARKS JOURNALISTERS VURDERING = HVAD ER DEN ???

  Hvis DRs Journalister - og Danmarks øvrige journalister sammenligner - Statsmand = Sir Winston Churchills udtalelser for godt 100 år siden = om Muhammedanismen med = og analyserer hvordan det står til i disse lande - der - hvor det er Muhammeds religion der hersker = er der sket fremskridt i disse godt 100 år ???

  Medlemmer af = OIC = Organization of the Islamic Conference

  Afghanistan   Albanien   Algeriet   Aserbajdsjan   Bahrain   Bangladesh   Benin   Brunei Darussalam   Burkina Faso   Cameroun   Comorerne   Djibouti   Egypten   Elfenbenskysten   Forenede Arabiske Emirater   Gabon   Gambia   Guinea   Guinea-Bissau   Guyana   Indonesien   Irak   Iran   Jordan   Kasakhstan   Kirgisistan   Kuwait   Libanon   Libyen   Malaysia   Maldiverne   Mali   Marokko   Mauretanien   Mozambique   Niger   Nigeria   Oman   Pakistan   Palæstina   Qatar   Saudi-Arabien   Senegal   Sierra Leone   Somalia   Sudan   Surinam   Syrien   Tadsjikistan   Tchad   Togo   Tunesien   Turkmenistan   Tyrkiet   Uganda   Usbekistan   Yemen

  Hvilke demokratiske fremskridt har disse = OIC - Lande = så  gjort i over godt 100 år - selv om de har haft en delegation siddende i FN siden 1969 ???  Jo - de har oprettet = Cairo-deklarationen, der er sammensat således, at denne deklaration underkaster sig islams ( sharia-love )


  DANSKE POLITIKERE GODT TÆNKE ???   


  Menneskerettighederne i Islam, Cairo-deklarationen - Velkommen til ...


 • CAIRO- DEKLARATIONEN:


  Cairo-deklarationen

  WWW.Durban2.dk
  HVIS DU ER = UNDER 21 ÅR = SÅ ER HER NOGET  =

  Som du måske bør analysere lidt nærmere - og gennemtænke fremtidens konsekvenser af = ganske enkelt fordi = DET ER JERES FREMTID = som det drejer sig om = alle jer = DER ER UNDER 21 ÅR.  Held og lykke med = JERES FREMTID = Med venlig hilsen = Saxo-Poul.


  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE