ISLAMS BEFOLKNINGSBOMBE
ISLAMS BEFOLKNINGSBOMBE wwwfornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 1. februar 2011

Islams befolkningsbombe

Snart er hvert fjerde menneske på Jorden muslim

Pew Research Center offentliggjorde d. 27. januar en analyse af den muslimske befolkningsvækst Jorden over.

Det anslås, at der i 2010 var 1,6 mia. muslimer på Jorden, og at deres antal vil vokse med 35% over de kommende tyve år til 2,2 mia. I 2010 udgjorde muslimerne 23,4% af Jordens samlede befolkning. I 2030 forventes andelen at være vokset til 26,4% af Jordens samlede befolkning på estimeret 8,3 mia.

Imidlertid forventes det, at den muslimske befolkningsvækst vil aftage. Fra 1990 til 2010 voksede muslimernes antal med gennemsnitligt 2,2% pr. år. Den vækstrate forventes at falde til 1,5% fra 2010 til 2030. Om den faktisk vil falde, er imidlertid usikkert.

 

Gade i Paris – byernes by?

 

Europa

Om udviklingen i Europa hedder det:

I 2030 forventes muslimerne at udgøre mere end 10% af befolkningen i 10 europæiske lande: Kosovo (93,5%), Bosnien-Herzegovina (42,7%), Makedonien (40,3%), Montenegro (21,5%), Bulgarien (15,7%), Rusland (14,4%, Georgien (11,5%), Frankrig (10,3%) og Belgien (10,2%).

Rusland vil have den største muslimske befolkning i absolutte tal i Europa i 2030. Muslimernes vækstrate i Rusland anslås til 0,6% pr. år indtil 2030. Derimod forventes Ruslands ikke-muslimske befolkning at falde med gennemsnitligt 0,6% pr. år i den samme periode.

Frankrig havde en nettoindvandring af cirka 66.000 muslimer i 2010 – flest fra Nordafrika. Muslimer udgør omkring to tredjedel (68,5%) af de indvandrede til Frankrig i 2010. Spanien havde en nettotilgang af omkring 70.000 muslimske indvandrere i 2010, men i Spanien udgjorde muslimer kun en mindre del af de indvandrede, nemlig 13,1%. Storbritannien havde en indvandring af muslimer på 64.000 i 2010. 28,1% af indvandrerne til Storbritannien formodes at være  muslimer.

 

Danmark

Ifølge rapporten fra Pew var der 109.000 muslimer i Danmark i 1990. Antallet voksede til 226.000 i 2010, og forventes at vokse yderligere til 317.000 i 2030. Ifølge disse tal skulle muslimerne udgøre 5,6% af Danmarks befolkning i 2030 imod 4,1% i dag.

Det kan bemærkes, at danskerne har haft fødselsrater under 2% siden 1968 og altså ikke har reproduceret sig selv siden. Antallet af danskere har været faldende siden det toppede med 5,119 mio. i 1983. Tallene fremgår af Danmarks Statistiks statistikbank.

Det fremgår ikke af Pew-rapporten, hvor tallene stammer fra. Danmarks Statistik opgør ikke statistik over befolkningens religiøse tilhørsforhold.

Kilde:

Tallene land for land kan ses i denne tabel:

http://features.pewforum.org/muslim-population/

Interaktive kort med angivelse af den muslimske befolkningsvækst kan ses her:

http://features.pewforum.org/muslim-population-graphic/

og – mere overskueligt – her:

http://edition.cnn.com/interactive/2011/01/world/map.muslim.growth/index.html
DEN GLOBALE BARNEVOGNS-KRIG - HVEM VINDER ???

Virker - BABY-BOMBEN -  Besøg evt  www.sagenskerne.dk             ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

  http://www.dendanskeforening.dk/ DEN GLOBALE ENRETNINGS-KULTUR BREDER SIG.

Et kort input =  DANSK KULTUR LEVER ENDNU.8. Januar  2011  = TILLYKKE MARY og FREDERIK

TILLYKKE TIL FAMILIERNE I KONGEHUSET MED TVILLINGEFØDSLEN DEN =
8. Januar  2011
EN PIGE OG EN DRENG. 4 BØRN = EN GOD BEGYNDELSE = SAXO-POULER DET EN KULTUREL FORBRYDELSE - AT JEG ØNSKER  AT BEVARE VORES DANSKE KONGEHUS - SOM EN DEL AF DANMARKS KULTURARV - OG BEVARET SOM EN DEL AF DEN SYMBIOSE - SOM VORES DANSKE GRUNDLOV af 1953Med venlig hilsen  -  Poul Leo Nielsen  alias   Saxo-PoulHer i Danmark - bor der mennesker og etniske danskere - der ønsker vores Danske Kulturarv bevaret - og ønsker at vores Kongelige er lykkelige - i den måde som de har valgt at udføre deres arbejde på - nemlig - at repræsentere mig - og hele det danske folk - overalt på hele jordkloden.

Jeg er født i 1945 - og har hernede fra bunden af samfundet - hvor jeg hører hjemme - har jeg ikke intet haft - at klage over i min levetid - på den måde Kongehuset og dens familie-medlemmer har repræsenteret mig på - siden den dag - jeg blev født - den 9. maj 1945.  MVH. Saxo-PoulMIN VÆRNEPLIGT

Min værnepligt var i 1964 - 1965 - 1966 - 16 måneder ialt - og blev aftjent i Dronningens Livregiment - og mit soldaternummer var - 711 - som også var det årstal - hvor muslimerne var klar til at indvadere Andalusien i Spanien - hvilket jeg har tænkt lidt over - her på mine gamle dage. Det har Danmarks nuværende ungdom = DEM UNDER 21 ÅR = mulighed for at læse mere om - her på internettet. I øvrigt blev jeg anbragt i kommando-sektionen, og der kan man godt lære noget om - militær stratetisk tankegang - som man godt kan genkende - når man sammenligner den måde - som Muhammed sammensatte sine tropper på - for cirka 1400 år siden - og sammenligner det med den krigskunst - der er beskrevet i den ( Kinesiske bog ) om krigskunst. Gik der virkelig over 700 år - inden Spanien havde genvundet deres selvstændighed igen i deres eget fædreland ???

DANMARK ER EN KRISTEN NATION - ENDNU

                       

Besøg evt. www.nomos-dk.dk  hvis din sjæl tørster efter viden ???

Bøger på dansk   http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/

Mit råd til = UNGE UNDER 21 ÅR = læs bøger.LIVETS TILFÆLDIGHEDER

Livets tilfældigheder kan være mange. Min mor - som var døbt disse to Kristne navne, både - Martha og Marie - var født netop den 8. januar - netop på den dag - hvor Prinsesse Mary - fødte to tvillinger - en pige og en dreng. Livets tilfældigheder kan være mange.

MINE HJEMMESIDER - FLERE TILFÆLDIGHEDER

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

http://www.google.dk/

Min første hjemmeside ( Pokerpartiet ) gik i luften - samme dag som - Margrethe Vestager - blev valgt til Formand for - Det radikale Venstre. Jeg ville lige ( fravælge mit hasard-spil )  sådan da - for at finde ud af - hvad islam var for noget. Hvad er islam så for noget ???  Min opfattelse er at =

Islam er en hær = der er forklædt som religion.

(
Muhammeds krigslist i år 622 var - at kalde sin hær en religion ) en krigslist han brugte i Medina )

Koranen er en bog - om - en erobrende krigskunst
der er forklædt som en slags hellig bogMIN PRÆSENTATION PÅ     www.Pokerpartiet.dk 


Min præsentation på Pokerpartiet sker med åben pande - hvor jeg præsenterer mig selv ganske kort - fordi det mest interessante ved mig - er hvad der er sket i Danmark og Europa og USA og globalt - i min levetid - og jeg lægger ikke skjul på - at der er lidt Poker og Hasard-spiller i mig - samt - at jeg sætter pris på kvinder - der ikke bærer tørklæde.Dette billede fra min 50 års fødselsdag er taget af =
den syngende kunstner = RASMUS NØHR = et godt billede = 

jeg er tilfreds - hvilket jeg håber at - RASMUS NØHR - også er.Storsmilende Elsebeth Gerner Nielsen iført tørklæde: “Det er ved at blive trend igen”

Elsebeth Gerner Nielsen, f. 1960. Det Radikale Venstre (MF), Kulturminister 23/3-1998 til 27/11-2001.


Det er rigtigt at tørklæder, har været en del af dansk kultur - men da jeg var barn - der bar man ikke tørklæder eller hovedbeklædning indendørs. Når børn i danske skoler bærer tørklæde indendørs - så er det nedbrydning ad de danske skikke - og derfor nedbrydning af dansk kultur. En forhenværende dansk kulturminister kan naturligvis ikke vide alt - om dansk kultur. Sådan er det for mange af os. Der er mange bagateller - der tilsyneladende intet betyder - men som er direkte nedbydning af vores danske kultur.

SYMBIOSEN DANMARK

Da - DANMARKS RIGES GRUNDLOV AF 1953 - efter min opfattelse - er en symbiose mellem vores Kristne Gud og Kongehuset og folket der bor i Danmark, så opfatter jeg enhver dårlig omtale af = Dronning Margrethe II = og Prins Henrik = som et ( femte kolonne angreb ) på = DANMARKS RIGES GRUNDLOV AF 1953 = med det formål - at få udskiftet Danmarks Grundlov med islams sharialove.

MIN VURDERING KAN VÆRE FORKERT.

Det er ikke mig - der forbyder en debat i det offentlige rum - om min dømmekraft er afsporet. Det er nok nærmere Racisme-Paragraf 266b - der lukker for denne debat - inden den kommer i gang. Hvis du intet ved om formålet med Paragraf 266b - så besøg eventuelt  = www.Sappho.dk   = og vurder om min opfattelse af formålet med 266b er - at skjule alle ( sandheder ) om islam. Min vurdering kan naturligvis være forkert ??? Hvem tør debattere dette i det offentlige rum - så længe ( HEKSE-DOKTOR - PARAGRAF ) 266b eksisterer i Dansk Lovgivning.

LARS HEDEGAARD SIGER MÅSKE SANDHEDEN OM ISLAM ??? KAN DET OPKLARES UDEN EN OFFENTLIG DEBAT ???
DE VIDENDE PERSONLIGHEDER

31. January 2011 - Monica Papazu


Klummen
Paven, freden og friheden
af Monica Papazu


For at der kan være fred, må der være sandhed og frihed, skriver Monica Papazu i forbindelse med pavens modige nytårstale og hans islamofile modstandere internt i den katolske kirke.

Paven om kristenforfølgelserne

Forsættelsen findes på = www.Sappho.dk Er du = UNDER 21 ÅR = så læs denne bog - inden din yndlings-journalist læser den. Det er altid sjovere - at vide lidt mere  end journalisterne.Er du = UNDER 21 ÅR = så vil du sandsynligvis blive klogere end flertallet af Danmarks Journalister, hvis  du læser denne bog.  Det farlige ved at vide mere om virkeligheden end danske journalister - det er - du kommer til at krumme tæer, når du hører = ( spin-doktorer ) udtale sig om politik. Tør du som ung = UNDER 21 ÅR = løbe denne risiko ???

 
Kristen-forfølgelser i verden af N. E. Søndergaard - køb bogen hos ...


KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT A - Niels Erik Søndergårds ...

 - 10.17
9. jul 2008 ...KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT A · 0 kommentarer ...Hvordan ser en moderat Europæisk udgave af islam ud ???
Journalister har jo mulighed for,at spørge herboende imamer.

Vil EU frede pædofile  ???

 

Hr. Niels Erik Søndergård har bemærket at Lissabon-traktaten (EU traktaten af 2007) indeholder de samme forbud som  EU-traktaten af 2004 mod forskelsbehandling på grund af "seksuel orientering eller ethvert andet forhold...". Dog, der er èn meget væsentlig undtagelse; traktaten af 2004 indeholder en "protokol", der undtager pædofile fra forbudet mod forskelsbehandling. (NJS 16 AUG). Det gør den nye traktat ikke. Den blev som bekendt alligevel godkendt af bl.a. det danske Folketing, men forkastet ved den irske folkeafstemning.

Kort sagt, de fleste EU-lande, herunder Danmark, vil afkriminalisere pædofili.

Er det blot en forglemmelse? Næppe! Det danske Folketing har måske - sin vane tro - sovet i timen. Men traktatens forfattere har utvivlsomt studeret tidligere traktater grundigt for at forvisse sig om at alt, hvad der var ønskeligt, kommer med over i den nye traktat, mens alt, hvad man vil af med, udelades.  Embedsmændene har altså i al stilhed, men helt bevidst, valgt at frede den ækle forbrydelse,som pædofili er - i alt fald i vores kultur. Hvorfor?

Forklaringen er simpel: man gerne vil tækkes araberne. Selve den hellige profet var jo glad for småpiger, og selve hans stedfortræder Irans ayatollah Khomenei skrev i sin bog Tahrirolvasyleh fra 1990:

"En mand kan have seksuel glæde af et barn, fra det er baby. Men han bør ikke gennembryde hendes mødom. Anden form for seksuel brug af barnet er i orden...."

Dette lyder vanvittigt i danske øren. Men faktisk har Europa, med Frankrig i spidsen, arbejdet ihærdigt for en kulturel,  politisk og økonomisk alliance/ entente ("Eurabia") med de arabiske lande, ganske særlig siden oliekrisen i 1973.  Og dette "samarbejde" indbefatter naturligvis accept af muslimske kulturtræk - herunder pædofili - på europæisk jord266b har 40 ÅRS - JUBILÆUM

Racisme-Paragraf 266b i Dansk Lovgivning som blev indført i 1971 - har nu 40 års jubilæum - og så kunne det være interessant at se - om denne lovgivning = Paragraf 266b - virker efter sin hensigt - nemlig som forsvar for ytringsfriheden. Vi må her i 2011 konstatere, at når juristerne dømmer efter Paragraf 266b - så kan det kun skyldes den kensgerning - at Danmarks Politikere endnu ikke har fjernet den såkaldte Racisme- Paragraf 266b fra Dansk Lovgivning.

FOLKETINGET- har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
FOLKETINGET
- kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

Hvor svært kan det være 
???SOM DET SES PÅ DETTE LINK
Besøg 
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU  
ISLAM BREDER SIG UD OVER HELE JORDKLODEN

og som det kan ses på dette link
www.KvinderForDanmark.dk
Muhammeds tilhængere breder sig også i Danmark.DEN MULTIKULTURELLE DRØM

Den multikulturelle kult - drømmer tilsyneladende om en jordklode uden nationalgrænser, således,  at alle kan leve i fredelig harmoni. Tanken er måske smuk - men kan denne multikulturelle drøm - som nogle radikale drømmer gennemføres i virkelighedens verden ???

HVIS NU

Hvis nu etniske danskere dømmes efter ( DANMARKS RIGES GRUNDLOV AF 1953 ) og Muhammeds tilbedere dømmes efter muslimernes religiøse Parallel-lovgivning = nemlig islams sharia-love. Kunne det så ikke være - en smuk tanke - hvor vi levede i samme område - med gensidig kulturel berigelse ???
Det tror jeg ikke rigtigt på - og det vil jeg naturligvis godt begrunde, på saglig vis.

DANSK KULTUR-BAGGRUND

Vi danskere opdrages grundlæggende således, at vi i store træk overholder ( DE 10 BUD ), og ved instinkttivt, at de jævnaldrende, der fører sig anmassende frem - må være fyldt med mindreværds-komplekser, og det gider vi jævne danskere ikke at reagere på. 

KORANENS SHARIA-LOVE  =  www.islam-info.dk

I følge Koranen - findes der under overskriften ( KVINDER ) følgende Kapitler = i Koranen benævnt en Sura. Tilsyneladende har Muhammeds religiøse tilbedere - ikke meget respekt for kvinder. Islam anser i følge Koranen åbenbart kvinder for, at have en dårlig karakter.

Dårlig karakter
Kvinders bedrag er frygtelig, deres ondskab er smitsom, og dårlig karakter og et svagt sind er deres dominerende træk"( Hadith Ihy`a`Uloum ed-Din).

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

Kvinders troværdighed ved voldtægt
En kvinde kan ikke få en voldtægtsmand dømt medmindre hun har 4 mandlige vidner: "Hvis de (kvinderne) ikke kan bringe 4 vidner, som er mænd, er de ud fra Allahs syn løgnere" (Sura 24.13)

DANSK LOVGIVNING  og  KORANENS LOVGIVNING

Hvis etniske danskere overfalder og voldtager muslimer i Danmark, så skal etniske danskere dømmes ifølge dansk lovgivning = ifølge den multikulturelle tankegang.
Samtidig vil Muhammeds tilbedere blive dømt efter Koranens Parallel-lovgivning - nemlig ( Sura 33.59 ) hvilket efter min opfattelse betyder, at muslimer straffrit kan voldtage alle kvinder i Danmark - der ikke bærer tørklæde.
At få anklaget en muslimsk voldtægts-forbryder for voldtægt vil blive næsten umuligt efter Koranens sharia-love, da det efter ( Sura 24.13 ) kræver 4 vidner - der alle er mænd, for at voldtægtsmanden kan dømmes.

DERFOR TROR JEG IKKE PÅ MULTI-KULTUR = Saxo-Poul


MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK
som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

 - se evt. video med Morten Uhrskov   www.nomos-dk.dk

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


OM LØGNEN        www.Google.dk 

Løgnen kan kun blive opretholdt så længe ( Staten ) kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for ( Staten ) at bruge al dens magt til, at undertrykke meningsforskelle, for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse her af bliver sandheden ( statens ) dødsfjende.

josept Goebbels  


HVAD SKAL PARAGRAF 266b BRUGES TIL = I FREMTIDEN ???Hvilket valgoplæg overvejer = FYRSTEN = LARS BARFOED ???


 

DE KONSERVATIVES NYE FORMAND = FYRSTEN = LARS BARFOED = var på DRs Deadline = og udmeldingen var =
De konservative Grund-værdier er =


GUD
KONGE
FÆDRELAND

som udgangspunkt for Konservativ Politik. http://www.kulturpartiet.dk/

HVAD VIL = FYRSTEN = LARS BARFOED ???

ET BILLEDE AF
FYRSTEN = LARS BARFOED

Billeder af lars barfoed
 •  - Rapporter billeder 

 •      

  HVAD BETYDER

  GUD
  KONGE
  FÆDRELAND

  FOR FYRSTEN - LARS BARFOED???


                

  VIL FYRSTEN ( LARS BARFOED ) GÅ IMOD STRØMMEN
  FOR AT FORSVARE SINE - KONSERVATIVE IDEALER ???
  GUD - KONGE - OG - FÆDRELAND  ???
  Har - FYRSTEN = LARS BARFOD = planer om, at gå til valg på - at få fjernet ( HEKSE-DOKTOR-PARAGRAF ( 266b ) fra  
  DANMARKS RIGES GRUNDLOV - således - at der igen kan indføres normale danske retstilstande i Danmark - med fri tale og tegnefrihed. Ja hvilke valgtanker har = FYRSTEN = LARS BARFOED = når det gælder valget af de KONSERVATIVES valgslogan - ved valget her i 2011 ???


 • ET ØJE - I DET HØJE       www.Google.dk

                                         

  Videoer til et øje i det høje

  Allahs øje i det høje
  3 min. - 2. dec 2010
  Uploadet af Deenestetre

  youtube.com
  Trille - Ham gud (Øjet)
  3 min. - 26. nov 2008
  Uploadet af dankjoller

  youtube.com

   www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.
  http://www.frp-syd.dk/  Fremskridtspartiet er på banen igen 

  2:15Føjet til køNiels Hausgaard - Middelaldersangaf pishans66692.338 visninger

 • 0:57Føjet til køMogens Glistrupaf  HER I 2011 HAR 266b = 40 ÅRS JUBILÆUM

  Vi danskere ved efterhånden at paragraf 266b - virker - fordi  Paragraf 266b påstår - at tro er en race. Det som er mit spørgsmål til det = Danske Folketing = er - om Paragraf 266b efter 40 år - virker efter hensigten - eller der er kommet nye oplysninger frem - der gør at = Folketingets medlemmer = bør tænke sig om en ekstra gang - for at vurdere hvor stort en behov der er for - at Paragraf 266b forsat - er en nødvendighed i = DANMARKS RIGES GRUNDLOV AF 1953 = her i 2011 ???


  Hvilket valgoplæg overvejer = FYRSTEN = LARS BARFOED ???


   TÆNKER = FYRSTEN = PÅ = NEVILLE CHAMBERLEIN ???

  DE KONSERVATIVES NYE FORMAND = FYRSTEN = LARS BARFOED = var på DRs Deadline = og udmeldingen var =
  De konservative Grund-værdier er =


  GUD
  KONGE
  FÆDRELAND

  som udgangspunkt for Konservativ Politik. http://www.kulturpartiet.dk/

  HVAD VIL = FYRSTEN = LARS BARFOED ???

  ET BILLEDE AF
  FYRSTEN = LARS BARFOED

  Billeder af lars barfoed

 •  - Rapporter billeder 

       

  HVAD BETYDER

  GUD
  KONGE
  FÆDRELAND

  FOR FYRSTEN - LARS BARFOED???


                

  VIL FYRSTEN ( LARS BARFOED ) GÅ IMOD STRØMMEN
  FOR AT FORSVARE SINE - KONSERVATIVE IDEALER ???


  GUD KONGE OG FÆDRELAND = HVEM KAN VIDE DETTE ???  ER DET HER - FYRSTEN = LARS BARFOED - ANALYSERER ???


  Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...

  ER DET HER = DE UNGE UNDER 21 = ANALYSERER FORTIDENS ADVARSEL = OG SAMMENLIGNER DEN MED NUTIDENS MUSLIMSKE AKTIVITETER I DANMARK OG I FLERE NATIONALSTATER I EUROPA ???


  ER DET HER (  LARS BARFOED ) HAR SINE OVERVEJELSER ???

               

  WINSTON CHURCHILL = HAR OGSÅ UDTALT FØLGENDE =

  "Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for vores ret, når vi let kan vinde uden blodsudgydelser, hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
  så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
  Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chancer er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end leve som slaver."
    Citat slut

  HVAD ER FYRSTENS OVERVELSER = GUD KONGE FÆDRELAND

       

  HVAD BETYDER

  GUD
  KONGE
  FÆDRELAND

  FOR FYRSTEN - LARS BARFOED ???  WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

  Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

  Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

  http://www.kvinderfordanmark.dk/


  DETTE VAR DET INDTRYK = WINSTON CHURCHILL = HAVDE AF ISLAM FOR OVER HUNDREDE ÅR SIDEN.

 • HAR NOGET FORANDRET SIG ??? 

  HVAD ER FYRSTENS VURDERING ???

  Besøg eventuelt  det  Konservative Folkeparti


  LIDT KONKRET VIDEN OM ISLAM MÅDE = AT OVERHOLDE POLITISKE AFTALER = ER VORES DANSKE KVINDELIGE = UDENRIGSMINISTER = ORIENTERET  ???  Besøg eventuelt - www.DanskFolkeparti.dk - hvis i vil høre en =

  DANSK FÆDRELANDSSANG = i VERDENSKLASSE.  HVORDAN OVERHOLDER ISLAM - INTERNATIONALE AFTALER ???

  Fredsaftalen ved Hudaybiyah = En fredsaftale med Muhammed

  En afgørende begivenhed i Muhammeds liv var = fredsaftalen ved Hudaybiyah. Muhammed var draget mod Mekka med en betydelig styrke, og muslimernes håb om endelig at generobre den by, de var blevet smidt ud fra seks år tidligere, var stort. De blev  imødegået af Mekkas indbyggere, og efter nogle kampe indgik Muhammed - til muslimernes store forbløffelse - ikke bare en fredsaftale, men han fraskrev sig samtidig profetværdigheden i aftalens slutdokument.
   Muhammed beroligede dog muslimerne med, at den slags aftaler med vantro ikke har stor betydning uanset, at de er nedfældet på skrift, for hvis muslimerne frygter svig fra modpartens side, kan den slags aftaler brydes ensidigt.
   Dette har stor betydning som eksempel for islamiske ledere i dag. Yasser Arafat forpligtede i Oslo-aftalerne palæstinenserne til at anerkende staten Israel, fjerne anti-semitistisk materiale fra deres skoler og gennemføre andre tillidsskabende foranstaltninger. Dette skulle ske som forbereddelse til en endelig fredsslutning med Israel, men vakte stor utilfredshed blandt palæstinenserne. Arafat brugte på palæstinensisk TV Muhammeds eksempel i Hudaybiyah til at forklare, at den slags aftaler med vantro ikke nødvendigvis skal overholdes. Den dag i dag ( 2010 ) er hovedparten af Oslo-aftalerne ikke overholdt fra palæstinensisk side. Citat slut.    Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 


  Hør her om den såkaldte Racisme-Paragraf 266b
  og eventuelt om sagen mod = Jesper Langballe.  Når der ikke er plads til (sandheden ) i et dansk retslokale
  En anklagets sidste ord - om §266 b  = www.Google.dk 
  så kan det blive nødvendigt at sige (sandheden ) udenfor. • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE