STENALDER JURA
STENALDER JURA www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 28. januar 2011   http://www.google.dk/

HEKSE-DOKTOR-JURA    www.sagenskerne.dk

                       


Jeg har kun 7 års skolegang - med vildt mange dårlige karakterer, og så er det naturligvis svært, at indordne sig under =

FNs - menneskerettigheder
EU - Direktiver
DANMARKS RIGES GRUNDLOV AF 1953

og forstå indholdet af disse love, så man kan indordne sig under den rigtige lovgivning, så jeg kan opføre sig som et anstændigt menneske - og forsat opnå lidt respekt fra mine omgivelser. Det kræver jo lidt indsigt at forstå de love og regler jeg skal leve efter, og som jeg formoder alle andre lever efter. For eksempel vores = kristne Guds love - også kaldet - moseloven - eller de 10 bud. Jeg synes ( DE TI BUD ) har været leveregler - der har gjort - at jeg ikke er endt som kriminel, kun betragtet som sådan. Der er et af GUDs  bud = som jeg ikke kan overtræde, og det er bud nummer 6.

6   Du må ikke bryde ægteskabet

Det skyldes mest, at ingen kvinder har været rigtigt interesseret i mig - og hvis der har været nogen - så har jeg ikke opfattet det - fordi jeg var interesseret i at spille - kort - skak - Whist - og andet - så derfor har jeg aldrig overtrådt - moselovens ( Det sjette bud Jeg har aldrig brudt ægteskabet. Om det er godt eller skidt - når jeg skal stå til regnskab for min - gud og skaber - det er jeg ikke sikker på - fordi det er et af de bud - som jeg ikke kan undgå at overholde.

ET ØJE - I DET HØJE        www.Google.dk

                                       

Videoer til et øje i det høje
Allahs øje i det høje
3 min. - 2. dec 2010
Uploadet af Deenestetre

youtube.com


Trille - Ham gud (Øjet)
3 min. - 26. nov 2008
Uploadet af dankjoller

youtube.com


FORELØBIG HAR VENSTREFLØJEN FRAVALGT VORES KRISTNE GUD - HVIS JEG HAR FORSTÅET VENSTREFLØJEN RIGTIGT. MÅSKE ER DET DERFOR - VI DANSKERE ER ET = DELT FOLK ???DE ENESTE TRE

TILSYNELADENDE HAR = DE ENESTE TRE = FRAVALGT ISLAMS GUD ALLAH. NU ER DET UMULIGT AT TVINGE NOGEN - TIL AT TRO - MED MINDRE ENESTE MULIGHED FOR AT OVERLEVE - ER AT SIGE = (JEG TROR). DER ER JO NOGET I ISLAM DER HEDDER = APOSTAT ELLER APOSTASI. DET SVARER VEL TIL, AT FÅ SAT EN REVOLVER OP TIL ENS TINDING OG HVOR EFTER = REVOLVERMANDEN SPØRGER = TROR DU PÅ = ALLAH ???

Du kan jo selv besøge dette - internet-leksikon - og se hvad dette internet-leksikon om Koranens indhold forklarer, under overskrifterne ( APOSTAT og APOSTASI )

WWW.Islam-info.dk         Koranen         artikeldatabase .

Spørgsmålet er nok - om dem - der ikke er kristne - om de bare tror på noget andet - Karl Marx - eller markedskræfterne - eller multikultur - eller humanisme eller noget helt andet. Hvad tror Nihilisterne på ??? 

Nihilistisk Folkeparti

Nihilistisk Folkeparti er det eneste politiske parti, der tager det metafysiske faktum alvorligt, at alle værdier er tomme og universet er meningsløst.
www.nihilistisk-folkeparti.dk/ - Cached - Lignende

TROSFRIHED - GIVER VALG AF TRO PÅ ALLE HYLDER.

Da jeg er et kristent menneske, så er min kulturelle baggrund ( DE TI BUD og i min hjerne - har jeg aldrig sat andre guder ind på de to øverste pladser i de ( DE 10 BUD ) som ser således ud =

LIDT KRISTEN KULTUR - BAGGRUND

1   Du må ikke have andre guder
2   Du må ikke misbruge herren din Guds navn
3   Du skal holde hviledagen hellig
4   Du skal ære din far og mor
5   Du må ikke slå ihjel
6   Du må ikke bryde ægteskabet
7   Du må ikke sjæle
8   Du må ikke afgive falsk vidnesbyrd mod din næste
9   Du må ikke begære din næstes hus
10 Du må ikke begære din næstes hustru eller folk eller fæ
    
eller noget,der hører din næste tilEnhver bør vide - at Koranen ( ikke ) rummer ( DE 10 BUD )HAR - NIHILISTERNE LÆST BOGEN = DEN SIDSTE MOHIKANER ???

Vi må nok indse, at vi ikke mere kan finde indiansk visdom hos Mohikanerne - men måske hos en anden indiansk stamme. Er det irokeserne der siger, at forkerte beslutninger truffet i ( stammerådet ) vil give samfundets opløsninger - efter 7 generationer. Jeg ved ikke om det er korrekt - men det kan Nihilisterne sikkert finde svaret på. Hvornår var det lige det var - at Venstrefløjens stammeråd - holdt deres møder på Københavns universiteter - er det ved at være 7 generationer siden ???  Der er noget instinktivt rigtigt - ved Nihilisterne - for de vil trods alt have - regnbuefarver - nede i de grå tunneller - der hvor Metro-togene kører.

RELIGIØS KONKURRENCE

Jeg har naturligvis ikke indsigt i alle de trosretninger - der findes blandt mennesker rundt om på hele jordkloden, men det ser ud til - at her på jordkloden er der to - (mono-kulturer ) der breder sig ganske meget, og det er kristendommen og islam - hvor de religiøse tilbedere samler sig om - en Gud - og kun en gud - og ikke andre guder. Det giver - Mono-kultur.Så en af disse to ( mono-kulturer ) vil sandsynligvis komme til - at dominere hele jordkloden engang om cirka 400 år. Min vurdering kan naturligvis være forkert ???  Hvad er din vurdering ???

DANSKE KONGER

Vores danske forfædre har forsvaret det danske kongerige gennem mange generatiomer - selv om vi har haft nogle skøre konger ind i mellem , som har været den kristne Guds stedfortræder og overhoved, medens vi endnu var dybt troende kristne. Jeg føler ikke, at kongerne har administreret vor kristne Guds ( DE 10 BUD ) helt efter fortjeneste. Men de holdt dog sammen på Danmark og Danmarks kristne værdier i over 1000 år. Besøg eventuelt Danmarks konger = på dette link = www.danskekonger.dk = og vurder hvordan disse konger administrerede vores Kristne Guds  DE TI BUD ???MIN BEDSTEMOR SAGDE

Når skidt kommer til ære
bliver det værre og værre.

Måske mente hun følgende. Hvis rigets fremmeste personer ikke forsøger, at få samfundet til at fungere efter ( DE 10 BUD ) så vil Danmark blive opløst - som et samfund der samler hele folket til en enhed - der vil forsvare det danske folks fælles værdier. Når min sjæl bliver trist - så spiller jeg denne melodi - og tænker på det danske folk, som en ridder der er myrdet, og som vil havne på jordklodens mødding for glemte folkeslag.

2:10Føjet til kø Ravnevisenaf Religion0NÅR ET FOLKS LEDERE IKKE VIL LYTTE =
TIL SIT EGET FOLK = SÅ MÅ FOLKET LIDE

HALM I ØRERNE - ELLER HJERNEDØDE ???

Nogle af de første til at advare vore danske Politikere kort efter anden verdenskrig - det var Gertrud Galster og Åse Clausen Bjerg. Der er nogen mennesker - der er for kloge til at lytte, og inviterer hvem som helst ind i Danmark. De kæmper endnu, for Danmarks kommende generationer. Du er også velkommen til, at besøge disse links, og blive lidt oplyst, medmindre din nysgerrighed er parkeret i den tunnel, der kun er nået halvt igennem bjerget, og stopper der, hvor alle de andre - Politisk korrekte - også har parkeret deres nysgerrighed. Der er stadig unge danskere - UNDER 21 ÅR = med nysgerrigheden i behold - der vil besøge disse links - og tænke over hvorfor Danmark er blevet = ET DELT FOLK ??? Ja - hvorfor er vi danskere = ET DELT FOLK ???

www.spydet.blogspot.com
http://www.radiodua.dk/ 

Ja - kort efter anden Verdenskrig - ville de danske Politikere ikke lytte til kompetente historiske personligheder - og det kan jo skyldes, at de venstreorienterede havde en drøm om, et ideologisk projekt i tankerne, som varede helt til 1989 eller 1990 ???  Hvem kan vide dette ??? De næste generationer = DEM UNDER 21 ÅR = kan = OPLYSE SIG SELV = med udgangspunkt i disse links = hvis de næste generationer ellers er nysgerrige efter, at vide forudsætningerne for = DERES EGEN FREMTID. Enhver kan nå at oplyse sig selv - ganske meget - inden den ( 1. oktober 2016 ) ved et ugentlig besøg på disse links.

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

http://www.google.dk/Hvis du besøger dette link   www.danskkultur.dk  så vil du blive oplyst om følgende =

 den der ikke vedkender sig sin fortid,
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid"

Hvordan kan du få en generation af unge, til at glemme deres fortid, for at bruge dem til, at vende ryggen til deres egen idenditet, og blive frontkæmpere for venstrefløjens ideologer. Jo det kan gøres ved, at bedøve dem med hash og andre stoffer. Disse stoffer kunne og kan stadig købes I Gadaffis Libyen. 

 • Libyens leder fejrer 40-årsdag - dr.dk/P1/Orientering

  25. aug 2009 ... På tirsdag kan Libyens leder Muammar Qaddafi fejre 40-årsdagen for det militærkup, der bragte ham til magten. Fejringen bliver en storstilet ...
  www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2009/08/25/180445.htm - Cached

 • Besøg evt. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
  og hør Muammar Gadaffi - udtale sig om erobringen af Europa - ved hjælp af = ( baby - bombe - strategien ) Besøg www.sagenskerne.dk  hvis du vil forsøge at forstå, hvordan baby-bombe-strategien virker. Det jeg beundrer ved Muhammeds stratetisk militære angrebs-strategi -  er de 5 befalinger, han gav kort før sin død, for 1400 år siden.

  samles
  lytte
  lytte
  kolonialisme
  jihad

  Efter min opfattelse, så skal disse 5 befalinger - følge de Børnefødsler - der sker her i Europa. Det som en enhver militær - strategi har brug for, det er oplysninger, og det kræver, at nogle af ( Muhammeds tilbedere ) lytter og lytter godt efter, og i København - har de Taxa-chauffører til at lytte - og lytte igen. Selvføgelig har islam hemmelige agenter, og de skal sandsynligvis også holde øje med islams unge kvinders besøg på diskoteker her i Danmark.

  Jo - Muhammed har ifølge religiøse skrifter om islam været død siden år 632 - og alligevel føler jeg, at han er bedre til at lytte end - Politikerne i Danmark og i Europa.  Men det kan skyldes, at Folketingets Politikere ( også dem i Europa ) ikke har villet lytte til sin egen befolkning - fordi de havde hemmelige Politiske projekter i gang - som Danmarks og Europas befolkninger ikke måtte høre om.

  HEMMELIGHEDS - KRÆMMERIET VAR EUs
  KULTUR - SAMARBEJDE MED ISLAM.

  I starten skulle munden lukkes på - Mogens Glistrup - fordi han vidste for meget om muslimer - fordi han havde sat sig grundigt ind i muslimernes adfærd. Til dette formål, var der allerede indført Racisme-Paragraf 266b - sikkert for at kunne lukke munden på alle der havde noget at fortælle, om muslimernes sande måde at opføre sig på. Der er altså allerede i 1971 indført =

  HEKSE - DOKTOR - JURA  =  I DANSK LOVGIVNING  =  266b

  Hvorfor kalder jeg paragraf 266b for ren ( hekse-doktor-jura ) så skyldes det, at enhver anklage efter paragraf 266 betyder - at intet forsvar er muligt. Du er dømt på forhånd - og intet forsvar er muligt i en dansk domstol. Hvis du siger en sandhed om en muslim, så vil du blive dømt, hvis en muslim føler sig krænket - uanset om det var en sandhed om islam eller en sandhed om en muslim, der følte sig krænket. Borte er ( sandheden ) om islam. Kun en (
  hekse-doktor ) fra en ( Banan-republik ) bruger den slags jura - hvor intet forsvar er muligt.

  DET HIDTIDIGE BRUG AF = RACISME-PARAGRAF 266b

  Hvordan har paragraf 266b foreløbig været brugt, for at lukke munden på dem, der ville sige sandheden om islam, således at sandheden om islam, ikke blev præsenteret i det offentlige rum. Den første der fik lukket munden var =

  MOGENS GLISTRUP     http://www.google.dk/ 

 • Billeder af mogens glistrup

   - Rapporter billeder
 • Mogens Glistrup, den store dansker, som var visere end nogen ...

  Ægteskabet, Begyndelsen. Landestorm. Folketinget, Fængsel, Alderdom. DANMARK. Fødselsdag · Bøger · Startsiden · Service.
  www.mogensglistrup.dk/ - Cached - Lignende
 • Videoer til mogens glistrup

  Mogens Glistrup på slap line (1af2)
  9 min. - 9. nov 2008
  Uploadet af sorensenallan

  youtube.com
  Mogens Glistrup
  57 sek. - 27. okt 2007
  Uploadet af Mustment

  youtube.com

  Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...

  Besøg -  Radio Holger -  og hør om 266b - ( arkiv august )

    Besøg evt.  http://www.radioholger.dk/  

  Her kan du høre om anklagen imod = Jesper Langballe.
  Der har været mange ofre for 266b
    = hvorfor ja hvorfor ???

  Når der ikke er plads til sandheden i et dansk retslokale
  En anklagets sidste ord - om §266 b
  så kan det blive nødvendigt at sige sandheden udenfor.

  Besøg evt.   www.DanskFolkeparti.dk 

  D. 24. januar skal Lars Hedegaard i retten, anklaget for hate speech af den danske stat.
  Læs alt om sagen her

  Katrine Winkel Holm:   Budbringeren for retten


 • www.frp.dk .   Fremskridtspartiet er på banen igen.  www.frp-syd.dk  Fremskridtspartiet er på banen igen.           www.DR.dk/danskernesakademi     Helmuth Nyborg

  Også - om kombinationen intelligens og samfundsproduktion  HVAD HAR JESUS HAR SAGT OM SANDHEDENS SENDEBUD ???

  Videoer til mogens glistrup


  FOLKETINGET - har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
  FOLKETINGET
  - kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

  Hvor svært kan det være 
  ???  Act! for America - Home

  Sharia finans = jihad   =  Hvem ejer hvem = økonomisk  ???

  Menneskerettighederne i Islam, Cairo-deklarationen - Velkommen til ...
  ENGANG SAMARBEJDEDE NAZISTER OG
  MUSLIMSKE RELIGIØSE LEDERE =  Her i 2010 er det - EU - der samarbejder med
  muslimske religiøse ledere. Hvilke tanker sætter det i gang ??? 

  Hvem har erstattet Hitler - når det gælder samarbejdet med muslimske religiøse ledere her i Danmark og EU
   ???

  http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php      HVAD ER DET VIDERE FORMÅL MED 266b  ???

  Hvilke videre planer har ( EUs jurister ) med paragraf 266b - som kunne tænkes at være nødvendigt - for at kunne styre et globalt ( multietnisk ) lovsystem - når Danmark og resten af jordklodens Nationalstater og Nationale parlamenter er blevet ovrflødige efter - EUs - strategi om - at varernes frie bevægelighed har førsteret - uanset de forskellige kulturers forskelligheder. Ja - - hvad er den videre udvikling i den retning ???  Er paragraf 266b nødvendig i det videre forløb, hvis EUs direktiver skal indordnes = Cairo-deklarationen ??? Ja - hvad er EUs videre planer ???  Er paragraf 266b nødvendig for EUs globale fremtidsplaner. Hvis det er tilfældet - så tillader EU jo ikke, at Paragraf 266b fjernes fra dansk Lovgivning.

  KORANEN SIGER - GLOBALT

  Islams sharia-love står over EUs -Direktiver - og da Euromediterranienaftalen allerede er underskrevet af - EU - så kan det kun betyde ( efter min opfattelse ) at Danmark og Europa allerede har underkastet sig islams sharialove - og det er kun et spørgsmål om hvordan det videre forløb skal gennemføres. Min vurdering kan naturligvis være forkert.Hvordan vi danskere skal få opklaret om jeg bare er en tosse, bliver svært - hvis dette spørgsmål ikke kan debatteres i det offentlige rum - på grund af paragraf 266b ???
  Er det sådan Europa ser ud når det er forvandlet til Erabia eller Eurabien og et område hvor alle Nationalstaterne og deres Nationale Parlamenter er nedlagt  ??? Hvordan kan denne debat tages i det offentlige rum - så længe Danmarks Folketing ikke har fjernet paragraf 266b fra Dansk Lovgivning ???

  PARAGRAF 266b er = HEKSEDOKTOR JURA = og hører oprindeligt til i en anden tidsregning. På den anden side set, så er der Kapaciteter i Historie-Forskning - der har skrevet denne bog =

  Vil du forstå islams 1400 årige historie - så køb denne bog.  Besøg  =  http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/

  Jeg mener at vi Danskere kan konstatere - at Muhammed ikke har afblæst denne 1400 års krig - og Europa efter denne bog befinder sig i en krigszone. Det hedder nok noget andet på arabisk. Det ved vores danske vildt begavede journalister nok en hel masse om, inden den ( 1.oktober 2016 ) Det er muligt at muslimer i Danmark ikke selv ved, at de er en del af en hær - hvor både kvinder og mænd er underkastet Muhammeds gamle militærlov - forklædt som en religiøs guddommelig sharia - lov.

  NÅR MUHAMMEDS TILBEDERE LAVER POLITISKE AFTALER
  SÅ ER DET ÅBENBART  - HEKSE-DOKTOR JURA - DER ER GÆLDENDE.


 • Fredsaftalen ved Hudaybiyah = En fredsaftale med Muhammed

  En afgørende begivenhed i Muhammeds liv var = fredsaftalen ved Hudaybiyah. Muhammed var draget mod Mekka med en betydelig styrke, og muslimernes håb om endelig at generobre den by, de var blevet smidt ud fra seks år tidligere, var stort. De blev  imødegået af Mekkas indbyggere, og efter nogle kampe indgik Muhammed - til muslimernes store forbløffelse - ikke bare en fredsaftale, men han fraskrev sig samtidig profetværdigheden i aftalens slutdokument.
   Muhammed beroligede dog muslimerne med, at den slags aftaler med vantro ikke har stor betydning uanset, at de er nedfældet på skrift, for hvis muslimerne frygter svig fra modpartens side, kan den slags aftaler brydes ensidigt.
   Dette har stor betydning som eksempel for islamiske ledere i dag. Yasser Arafat forpligtede i Oslo-aftalerne palæstinenserne til at anerkende staten Israel, fjerne anti-semitistisk materiale fra deres skoler og gennemføre andre tillidsskabende foranstaltninger. Dette skulle ske som forbereddelse til en endelig fredsslutning med Israel, men vakte stor utilfredshed blandt palæstinenserne. Arafat brugte på palæstinensisk TV Muhammeds eksempel i Hudaybiyah til at forklare, at den slags aftaler med vantro ikke nødvendigvis skal overholdes. Den dag i dag ( 2010 ) er hovedparten af Oslo-aftalerne ikke overholdt fra palæstinensisk side. Citat slut.

  HVILKE POLITIKERE TØR INDGÅ POLITISKE AFTALER
  MED MUSLIMSKE RELIGIØSE LEDERE - DER ER UNDERLAGT
  EN KORAN - DER MULIGVIS ER EN BOG OM KRIGSKUNST ???

 • EU og PÆDOFILI

 • Hvordan ser en moderat Europæisk udgave af islam ud ???
  Journalister har jo mulighed for,at spørge herboende imamer.

  Vil EU frede pædofile  ???

   

  Hr. Niels Erik Søndergård har bemærket at Lissabon-traktaten (EU traktaten af 2007) indeholder de samme forbud som  EU-traktaten af 2004 mod forskelsbehandling på grund af "seksuel orientering eller ethvert andet forhold...". Dog, der er èn meget væsentlig undtagelse; traktaten af 2004 indeholder en "protokol", der undtager pædofile fra forbudet mod forskelsbehandling. (NJS 16 AUG). Det gør den nye traktat ikke. Den blev som bekendt alligevel godkendt af bl.a. det danske Folketing, men forkastet ved den irske folkeafstemning.

  Kort sagt, de fleste EU-lande, herunder Danmark, vil afkriminalisere pædofili.

  Er det blot en forglemmelse? Næppe! Det danske Folketing har måske - sin vane tro - sovet i timen. Men traktatens forfattere har utvivlsomt studeret tidligere traktater grundigt for at forvisse sig om at alt, hvad der var ønskeligt, kommer med over i den nye traktat, mens alt, hvad man vil af med, udelades.  Embedsmændene har altså i al stilhed, men helt bevidst, valgt at frede den ækle forbrydelse,som pædofili er - i alt fald i vores kultur. Hvorfor?

  Forklaringen er simpel: man vil gerne  tækkes araberne. Selve den hellige profet var jo glad for småpiger, og selve hans stedfortræder Irans ayatollah Khomenei skrev i sin bog Tahrirolvasyleh fra 1990:

  "En mand kan have seksuel glæde af et barn, fra det er baby. Men han bør ikke gennembryde hendes mødom. Anden form for seksuel brug af barnet er i orden...."

  Dette lyder vanvittigt i danske øren. Men faktisk har Europa, med Frankrig i spidsen, arbejdet ihærdigt for en kulturel,  politisk og økonomisk alliance/ entente ("Eurabia") med de arabiske lande, ganske særlig siden oliekrisen i 1973.  Og dette "samarbejde" indbefatter naturligvis accept af muslimske kulturtræk - herunder pædofili - på europæisk jord.  HVEM ER ANSVARLIG FOR PARRAGRAF  266b ???

  FOLKETINGET - har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
  FOLKETINGET
  - kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

  Hvor svært kan det være 
  ???  Danmark kan melde sig ud af - EU - og spare mindst 7 milliarder danske kroner årligt. Jeg vil til valget stemme på et politisk parti- der vil melde Danmark ud af EU. www.Google.dk

  Besøg eventuelt =  www.sagenskerne.dk   virker baby bomben ???


  OM LØGNEN

  Løgnen kan kun blive opretholdt så længe ( Staten ) kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for ( Staten ) at bruge al dens magt til, at undertrykke meningsforskelle, for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse her af bliver sandheden ( statens ) dødsfjende.

  josept Goebbels                   ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

    http://www.dendanskeforening.dk/    • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE