NÆSTE GENERATION
NÆSTE GENERATION wwwfornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 27. januar 2011

DANMARKS NÆSTE GENERATIONER OG EU

Det er Danmarks næste generationer og ( DERES FREMTID ) det drejer sig om. Hvad vil forsat medlems-skab af - EU - betyde for de unge - der her i 2011 - der er ( UNDER 21ÅR ) ja, hvilken fremtid har de ???


LÆSER DU BØGER = SØG PÅ   =    www.Google.dk

Charlotte Heje Haase: Generation multiorgasme


Hvem har formidlet multikulturen som ideologi i Danmark ??? 

Livsstilsbog

Charlotte Heje Haase:

GENERATION MULTIORGASME

215 sider, 250 kr.

Lindhardt og Ringhof

UDKOMMER I DAG

”Gab, gab, det' for vildt, I får lov. Gab, gab, bli'r I aldrig flove?” sang Lex & Klatten i midt-1990'erne om noget helt andet ganske vist, men brudstykket fra refrænet trænger sig alligevel på her.

  Charlotte Heje Haase: Generation multiorgasmeMULTIKULTURENS  IDEOLOGI

Det ser ud som om, at det er ( multikulturens tilhængere ) der havde magten i Danmark, da EUs ( kultur-politik ) tog sin begyndelse, først i 1970erne - og  som efterhånden er blevet forhandlet på plads. I 1995 havde disse forhandlinger navnet = Barcalona-erklæringen - og i 2008 - havde den navnet = EUROMEDITERRANIENAFTALEN - og  blev ( efter min opfattelse )  indført i 2008 som en del af - EUs FORFATNINGS-TRAKTAT. Om den omtalte ( kultur-berigelse ) af muslimers tilværelse i Danmark - vil være til gavn for - Danmarks kommende generationer - dem der her i 2011 - der er
( UNDER 21 ÅR ) ja - det må i selv bedømme - for det er jo ( trods alt ) JERES FREMTID - det drejer sig om. 

Virker Baby-bomben ??? Besøg evt. =  www.sagenskerne.dkKULTUR - er et folks daglige vaner - ( Hartvig Frisch )
MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK
som er udgivet på forlaget
LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8 
UDKOM 2008   www.nomos-dk.dk

 - se evt. video med Morten Uhrskov

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.comMark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsansFra vores gamle danske kulturarv   www.fortidensJelling.dkMULTIKULTUR - OG MONO-KULTUR

Jeg vil gerne gøre næste generation opmærksom på - at der også findes noget der hedder - Mono-kultur - www.monokultur.dk  der fandt jeg i dag ( 27. januar 2011 ) dette spørgsmål = Dateret ( 26. januar 2011 )

Hvorfor må man ikke sige sandheden om islam?

Svaret på dette spørgsmål kommer efter min opfattelse til, at berøre alle der i dag i Danmark = der er under 21 år.

Et spørgsmål alle medlemmer af en ungdom-politisk organisation - bør forsøge at besvare - inden de udstikker deres partis fremadrettede Politik. Bare et godt råd. Svaret er jeres - fordi -DET ER JERES FREMTID - DET DREJER SIG OM. Jeg er født i 1945 - så min alder fortæller - JER UNGE - at det ikke er mig - det drejer sig om - men JER.Besøg evt. Siad. Gå til en cachelagret kopi af www.­siad.­dk

Olaf G. Hansens tale i Rabat  en tale der var medvirkende til, at ( Barcalona-erklæringen fra 1995 ) blev forvandlet til = EUROMEDITERRANIENAFTALEN et ord som jeg med kun 7 års skolegang har måttet øve mig på - i over 3 måneder for at kunne stave. Sikkert et bureaukratisk kneb for - at dem med kort uddannelse har skullet holdes uvidende om dette ( kulturelle Forhandlingsforløb ) der har ført til = ja til denne aftale =

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php 


EURABIA eller EURABIEN  = et område uden Nationalgrænser og hvor Nationalstaters lovgivning er underlagt EU-direktiver som igen er underlagt Koranens sharialove.


Union_for_the_Mediterranean.correctEFTER MIN OPFATTELSE SÅ SER  DE MULTI-ETNISKE = EU-POLITIKERNES MULTI-ETNISKE POLITISKE DRØM = FORELØBIG SÅLEDES UD ??? DEN YDERSTE GRÆNSE ER IKKE FASTLAGT ENDNU - MEN HVIS = EUROMEDITERRANIENAFTALEN HAR GODKENDT ISLAM = SÅ HAR DE OGSÅ GODKENDT - AT ISLAMS RELIGIØSE LOV ( SHARIA ) STÅR OVER 27 VESTEUROPÆISKE NATIONAL-REGERINGER.  KORANENS ( SHARIA-LOVE ) KAN I EN OVERGANGSPERIODE SKJULES VED - AT EU BRUGER RACISMEPARAGRAF 266b  I EN OVERGANGSPERIODE.

JEG GENTAGER DET LIGE DET = JEG FINDER VÆSENTLIG.

Efter min opfattelse, så ser de multietniske ( EU-Politikeres ) foreløbige multi-etniske Politiske drøm således ud - at den omfatter det ( blå område ) på kortet - uden at der er fastlagt en yderst grænse for, hvor det Europæiske ( EU-Projekt ) skal have sine yderste grænser.

Hvis der skal vises respekt for Koranen - så siger Koranen at al religiøs og verslig magt - skal underlægges - Allah - og det Euromediterranienaftalen - viser - det betyder efter min opfattelse at EUs 27 nationalstaters lovgivninger ( allerede ) er underlagt med denne aftale, som - EU - allerede har indgået. Det betyder at Danske love allerede nu - er underlagt =  EUs - Direktiver = der så igen er underlagt = KORANENS ( SHARIA-LOVE )  og her er målsætningen, som jeg vurderer = KORANENS INDHOLD = at al ( Religiøs magt ) og al ( VERSLIG MAGT ) Skal tilhøre islam - hvilket er sket - når ( KORANENS SHARIALOV ) gælder på hele jordkloden.


UNDER 21 ÅR = DET ER DIN FREMTID = DET DREJER SIG OM
DERFOR = OPLYS DIG  SELV = OG SPERD BUDSKABET =

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

http://www.google.dk/

OM DISSE LINKS - og besøg eventuelt

www.sagenskerne.dk  og læs om ( Baby-Bomben virker )Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor???

Her er også noget at - tænke over - hvis du er under 21 år.I DAG DEN ( 27 JANUAR 2011 )

STILLER JEG SPØRGSMÅLET = HVAD MENER VORE = DANSKE FOLKETINGSPOLITIKERE = AT DANMARKS KOMMENDE GENERATIONER BØR VIDE OM EU = DEM DER ER UNDER 21 ÅR = OG OM DEN AFTALE SOM - EU - HAR INDGÅET - MED MUSLIMSKE RELIGIØSE LEDERE ???
JA  -  HVAD BØR, 
DANMARKS KOMMENDE GENERATIONER =
VIDE OM - EU  ???


De bør måske vide - at disse Politiske Partier - stadig er ( EU- tilhængere her den ( 27. januar 2011 ) og det kan de ( unge under 21 år ) så tænke over = frem til den (  1. oktober 2016 ) efterhånden som de bliver mere og mere oplyste =

www.Google.dk 

Forsiden: Venstre
Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Radikale - Tag ansvar.        for hvem ???
Socialdemokraterne
Liberal Alliance


Disse 6 partier er ( så vidt vides )  tilhængere af  EU

www.frp-syd.dk  =   er på banen igen
og vil melde Danmark ud af - EU.JEG VIL GERNE OPLYSE ALLE JER = UNDER 21 ÅR.

Jeg vil gerne oplyse ( alle jer ) ( under 21 år ) om, at de oplysninger - og vurderingen af disse oplysninger - kan være forkerte - selv om min personlige opfattelse er, at de oplysninger jeg bruger som udgangspunkt for mine vurderinger er korrekte, så betyder det ikke, at i bør undlade, at analysere om de fakta om virkeligheden, som jeg fremfører er korrekte. Det bør nok være en del af jeres analyser - når i mødes på jeres faste ugentlige møder. Jeg er ikke forsker - men en tidligere løsarbejder - der tilhører ( bunden af bunden ) i Danmarks sociale hiraki. Derfor - for jeres egen skyld - så analyser fakta - og mine vurderinger og antagelser. Det skylder i jer selv ( fordi ) det er = JERES FREMTID = det drejer sig om. Jeg er et menneske - og kan fejle. I bør vurdere om det er sket her.

MVH.  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul.SÅDAN OPFATTER JEG MULTIKULTUR =

Det at ville skabe en multikulturel global verdensorden - svarer til, at en landmand på den samme mark ( sår ) =

HVEDE - MAJS - ÆRTER - RUG - RIS - BYG   og  GULERØDDER.

Hver for sig en ( respetabel afgrøde ) en sået eller plantet på den samme mark - så er det tvivlsomt - at resultatet bliver en god høst. I Europa bør Englændere kulturelt gro i England - Tyskere kulturelt gro i Tyskland - Italienere kulturelt gro i Italien og Danskere bør kulturelt gro i Danmark.

JEG TROR IKKE PÅ DET = MULTIKULTURELLE

Jeg tror ikke på det multi-kulturelle - men man finder sig i meget - hvis nogen truer med en pistol - for ens tinding - men - der kommer måske en ny generation - der ikke ønsker at betale skat for at blive tilintegjort som et folk. De næste generationer i Danmark og i andre Europæiske lande - er måske lidt kvikkere end = EU- bureaukraterne og EU - Politikerne forestiller sig. Det vil vise sig, om ( Racisme-Paragraf 266b ) forsat kan holde sandheden uden for Danmarks retsystem - og stadig få langsomt tænkende mennesker som mig til forsat at tro på - at jeg lever i et ( retssamfund ) med ytringsfrihed , når enhver sandhed om islam - kan give en fælgselsdom ifølge - 266b - uden mulighed for at kunne forsvare sig i en Dansk - retsal - fordi en dansk retsal ikke rummer sandheden. EUs multikulturelle frygter tilsyneladende sandheden om islam og Koranens indhold.

Min vurdering kan være forkert. Det må fremtidens UNGDOM = bedømme = engang efter den ( 1. oktober 2016 ) når de ( UNGE UNDER 21 ÅR ) har haft tid til - at finde deres ( egen viden ) ved hjælp af deres ( egne analyser )

KORANEN RUMMER IKKE ( DE TI BUD)
Læs evt. om ( KULTUR-BAGGRUND )
www.sagenskerne.dk  findes under de ( 20 Spørgsmål )Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

Hør mere om Paragraf 266b i ( arkiv august )
Hør også om anklagen imod = Jesper Langballe

Når sandheden ikke kan forsvares i "retsalen" = hvad gør man så
???
En anklagets sidste ord - om §266 b
Så er det nødvendigt at sige (sandheden ) uden for "retsalen".MINE TO TEORIER

ISLAM ER EN HÆR = FORKLÆDT SOM RELIGION

KORANEN ER EN BOG OM KRIGSKUNST
FORKLÆDT SOM EN RELIGIØS HELLIG BOG.


Det må kunne analyseres nærmere i et videns-samfund - hvor der forskes i næsten hvad som helst - undtagen i Koranens indhold. Det kan jo skyldes - at der findes en = Paragraf 266b

Der er åbenbart ( sandheder ) der ikke tåler dagens lys.

ER ISLAM EN HÆR = DER ER FORKLÆDT SOM RELIGION ???

ER KORANEN EN BOG OM KRIGSLIST - DER OPRINDELIGT VAR
FORKLÆDT SOM EN RELIGIØS HELLIG BOG
???PRIVATE ANALYSER AF KORANENS INDHOLD - KAN BEGYNDE HER.

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER        her findes ( Sura 33.59 )
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

www.islam-info.dk          Koranen           artikeldatabase.

Det er tilladt for vælgerne at skifte politisk parti = hvis de bliver klogere.  Hvis ( mere viden ) ikke kan påvirke ens beslutninger = hvad er fordelen så ved - at kunne tænke   
???

www.frp-syd.dk     Fremskridtspartiet er på banen igen

Du lærte mig, at i krigens tid
kun landets børn bør for landet stride,
og at når kongen har endt sin strid,
han ej på borgeren mere må lide,
for ham at ave
bør kongen have
en skønne flok af de kække brave

Daraussen
fra.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE