24-01-11 DENNE DAG
24-01-11 DENNE DAG www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 24. og 25. januar 2011
  www.Google.dk 

LIDT KULTURMUSIK FRA FØR VI DANSKERE BLEV KRISTNE =

2:10 Føjet til kø Ravnevisen af Religion0Fra vores danske kulturarv   www.fortidensJelling.dk

DEN 24 JANUAR 2011 - VAR EN MÆRKELIG DAG.

Den 24. januar 2011 var i mine tanker en mærkelig dag. Der skete flere ting - i min tankeverden, og selvfølgelig går man og kan blive lidt sær, når man bor alene på en øde  ødegård og selv skræller eller piller sine kartofler, hvilket forhåbentligt er halal - ( tilladt ) i følge Koranen og ikke haram - ( forbudt ) efter koranen.

HVAD OPLEVEDE JEG SÅ - 24-01-11 ???

Der var nogle oplysninger på = DR = som kunne glide ind i mit sind - og blive bearbejdet af min underbevidsthed - og derefter føre frem til nogle konklusioner - der ikke har så meget at gøre med sandheden om virkeligheden, men sådan er der så meget der holdes adskildt i vores danske samfund.

BOMBE DRÆBER 45 I MOSKVA-LUFTHAVN

En terrorbombe i den ene af Moskvas store lufthavne, Domodedova har kostet mindst 35 mennesker livet, mens mange er blevet kvæstet. Det oplyser russiske nyhedsbureauer.

DET ER DYBT TRAGISK- FOR DE DØDE - DERES FAMILIER - OG DERES PÅRØRENDE - OG FOR DET RUSSISKE FOLK.

Hvordan er noget sådant muligt ???  Det er det - fordi vi ikke kan se - hvem der tænker hvad - og fordi vore fjender går iblandt os - og vi ikke kan kende forskel på  - venner og fjender. Det eneste man efterhånden kan sige med sikkerhed - det er - at inspirationen kommer fra - Koranen.

nej - Koranen skal ikke brændes - men - Koranens indhold skal analyseres.  

Hvis islam er en religion - forklædt som en hær - så kan koranen være en manual i global krigsførelse - der er forklædt som en slags hellig bog - der skal forestille at ligne den - Kristne bibel.

De ti bud mangler i Koranen. I bibelen er det femte bud - du må ikke slå ihjel. I Koranen står der, at du skal slå alle vantro ihjel, der ikke vil underkaste sig Koranens befalinger. Så Koranens indhold tillader drab af anderledes troende, og det får mig til at tænke på - hvad studerer de på
al azhar universitetet i Egypten. Et universitet der er over 1000 år gammelt. Er det Koranens indhold de studerer på al azhar ???

 • Billeder af al azhar

   - Rapporter billeder 
 • Al-Azhar University, Cairo

   - [ Oversæt denne side ]
  Al-Azhar university concerns it self with the religious syllabus, which pays special attention to the Quranic sciences and traditions of the prophet, ...
  www.islamfortoday.com/alazhar.htm - Cached - Lignende

  Koranen inspirerer åbenbart muslimer globalt.


 • Har studier på Al-azhar og Pentagon samme formål ???  RETSAGEN MOD LARS HEDEGAARD - VAR OGSÅ 24-01-2011

  DRs OVERSKRIFT = HEDEGAARD FIK STØTTE I RASCISMESAG
 • DRs - TEKST-TV  havde en overskrift om - at der var en anklage imod - LARS HEDEGAARD - der stod ikke noget om. at - LARS HEDEGAARD - var anklaget efter den forhadte paragraf 266b - og hvordan skulle journalisterne på = DR - også kunne forstå konsekvenserne af - hvilket formål - 266b - har tjent siden indførslen i dansk lovgivning i 1971 ( hvilket allerede er slemt nok ) men DRs - journalister undgår behændigt - at nævne at - EU - har forpligtiget 27 af EUs - 37 Nationalstater - at Danmark skal stramme 266b ( Racisme-Paragraffen )  op med fængselsstraf, og de andre 26- EU-Lande - skal gøre det samme. Ja hvordan retsagen imod = LARS HEDEGAARD - endte ( skyldig eller uskyldig ) det er heller ikke nævnt - under denne overskrift. Men lad mig erkende = MIN ERKENDELSE =

  DRs - JOURNALISTER - kan ikke vide alt.

  LAD OS HÅBE AT KONSERVATIV UNGDOM VED DET ???
  LAD OS HÅBE AT ( FYRSTENS ) UNGDOM VED DET ???

  Måske ved FYRSTENS ungdom mere end = DRs - Journalister.

  Er der 27 eller 37 medlemslande i EU, det kan jo diskuteres - fordi EU - har underskrevet - EUROMEDITERRANIENAFTALEN - og hvis jeg husker rigtigt - allerede i Frankrig i juli 2008.

  DET FYRSTENS TILHÆNGERE FRA ( KONSERVATIV UNGDOM )
  MÅSKE IKKE VED - DER FINDES BEGYNDELSEN PÅ DISSE LINKS =

  www.kulturpartiet.dk
  www.sagenskerne.dk
  www.forsvarspartiet.dk
  www.feriepartiet.dk
  www.advarselspartiet.dk
  www.oplysningspartiet.dk
  www.pokerpartiet.dk 
  www.fornyelsespartiet.dk   

  LAD MIG LIGE PRÆSENTERE  =  FYRSTEN = PARTILEDER

  LARS BARFOED  = SOM OGSÅ ER VICE-STATSMINISTER


 •               

  VIL FYRSTEN ( LARS BARFOED ) GÅ IMOD STRØMMEN
  FOR AT FORSVARE SINE - KONSERVATIVE IDEALER ???         


 • FYRSTEN HAR LÆST = EDMUND BURKE = SÅ UDTALELSEN

  GUD
  KONGE
  FÆDRELAND

  ER NOK IKKE HELT TILFÆLDIG = Hvad er din vurdering ???  HVAD FORVENTER FYRSTEN AF = KONSERVATIVE UNGE =

  at de = OPLYSER SIG SELV = på disse links =


  www.islam-info.dk   et internet-leksikon om Koranens indhold.

  KVINDER    her findes   ( Sura 33.59 )
  KOLONIALISME
  REN UREN
  TØRKLÆDE
  TAQIYA = islams lovlige forvirringsløgn.
  TØRKLÆDER
  VANTRO
  STENING
  JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
  APOSTAT
  APOSTASI
  ÆGTESKAB
  BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

  Koranen       artikeldatabase .    www.Sappho.dk
  Ingen kender = ( FYRSTENS ) inderste tanker ( endnu )        ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
  http://www.dendanskeforening.dk/    VIL DU KÆMPE = FOR DANMARKS DEMOKRATISKE VÆRDIER ???

  Hvis du er i tvivl -  om du er parat til at dø - for de Danske værdier - så er du velkommen til - at besøge - www.sagenskerne.dk  og under 20 spørgsmål - der er præsenteret enkeltvis - der vil du finde overskriften = ( KULTUR-BAGGRUND ) Så kan du - overveje - om du vil kæmpe for vores danske værdier - lige så tappert som vore danske soldater gør ???

  HVORDAN ER KAMPEN MOD ISLAM  ???

  Kampen mod de ordrer der udgår fra Koranen - for at svække Vesten - gælder disse områder - hvor Danmark og Vesten skal svækkes - det er =

  Økonomisk  ( udgifter til tilrejsende ) pris = 10 gange efterløn.
 • Sharia finans = jihad   globale sjæle til salg.
  Politisk      ( islam giver ingen indrømmelser ) har altid ret.
  Kultur        ( er vore daglige vaner ) er ( under pres )
  Religiøst   ( globalt set )  kristne myrdes
  Juridisk    ( sharia diskriminerer kvinder )
  Militært  - Libanon var kristen engang
  Act! for America - Home  SKOLER OG HOSPITALER NEDLÆGGES
 • en mulig nødløsning =  http://www.radiodoktoren.dk/    ANDRE OVERSKRIFTE I - DR - 24 JANUAR 2011

  TIPSMIDLER REDDER = DYBBØL MØLLE
  UDLÆNDINGE BLANDT DRÆBTE I MOSKVA
  TERROR UDSÆTTER MEDVEDEVS REJSE
  ØKSEMANDEN BRUGTE KODESPROG
  DANMARK BREMSER PENGE TIL FOND

  EGYPTEN STOPPER BOMBE-PRESSEDÆKNING

  Statsanklagen i Egypten har forbudt de egyptiske medier at rapportere om bombeattentateter, som dræbte 23 mennesker og sårede 97 kort efter nytår i en kirke i Alexandria.

  Begrundelsen er, at det kan føre til afsløringer, som skaber problemer for efterforskningen.

  Attentatet har fået kristne egyptere til at protestere imod, at myndighederne gør for lidt for, at beskytte det kristne mindretal.

  Den egyptiske regering har beskyldt den militante palæstinensisk gruppe Islams Hær i Gazastriben for attentatet. Citat slut.


  KULTURKANONEN BLIVER IKKE OPDATERET


  Kulturkanonen  med en række vigtige danske værker fylder fem år i dag og har ifølge daværende Kulturminister Brian Mikkelsen " sat tydelige spor overalt".


  Og listen får også lov til at stå urørt de næste 100 år eller mere, hvis det står til regeringen. Det på trods af, at kulturministeriet på sin hjemmeside kalder kanonen for "et udgangspunkt for debat og ikke en facitliste"


  For der er ingen planer om at lade andre værker komme ind og blande sig.


  Det provokerer litteraturredaktør ved Jyllands-Posten, Jacob Levinsen, der ønsker at se nyere værker i Kanonen. Citat slut.


  14 DRÆBT AF BOMBER I KERBALA

  Minds 14 mennesker er dræbt og 150 såret ved to bombeangreb, der var rettet mod shiamuslimske pilgrimme i byen Kerbala i Irak. Det oplyser de lokale myndigheder.

  Fire blev dræbt og 49 såret ved det første bombeangreb, ved det andet angreb døde 10, mens 92 blev såret. Det oplyser vice-sundhedsministeren i Irak, Khamis al-Saad.

  I disse dag søger flere hundrede tusinder pilgrimme til den hellige shiamuslimske by Kerbala. De skal deltage i den årlige Arbain-højtidelighed.  Citat slut.  VÆRSTE KINESISKE TØRKE I 100 ÅR

  Som regel er det oversvømmelser i den sydlige del af Kina, vi hører mest om, men lige nu florerer en voldsom tørke i Kinas østlige del.

  En kvart million kinesere i den normalt frugtbare Shandong provins risikerer at få problemer med vandforsyningen, hvis der ikke snart falder regn.

  Provinsen er en del af det kinesiske landbrugsbælte, der ligger i den østlige del af Kina, ud mod stillehavet.

  Myndighederne har opstillet tankvogne med vand til befolkningen, fordi vandreservoirerne er ved at nå bunden. Citat slut.   IRAN HÆNGER TO POLITISKE AKTIVISTER

  Iran har hængt to politiske aktivister, der blev anholdt under urolighederne i forbindelse med præsidentvalget i landet 2009, oplyser statslige midler i landet.


  Henrettelserne sker til trods for appeller fra blandt andre USAs udenrigsminister Hillary Clinton, om deres løsladelse.


  Statsanklagerens kontor i Irans hovedstad, Teheran, oplyser at de henrettede er Jafar Kazemi og Ali Hajaghaei.

  Clinton appelerede 10. august de iranske myndigheder til at løslade de to aktivister.   Citat slut.  ANKLAGET EFTER PARAGRAF 266b = INTET FORSVAR MULIGT

  Hvad var så den mest interessante nyhed for mig, efter at have besøgt - DRs TEKST - TV.  Det var som sædvanlig den nyhed - der ikke var der. Det er muligt at - DR - nævnte at = TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS FORMAND - LARS HEDEGAARD = mødte op i retten på Frederiksberg og Jesper Langberg mødte op - og Søren Krarup - og Kathrine Winkel Holm  mødte også op - men hvad skete der i retsalen. Blev anklagede dømt skyldig ???  Blev anklagede = Formanden for TRYKKEFRIHEDSSELSKABET = LARS HEDEGAARD = fundet uskyldig i anklagen ifølge gummiparagraffen = 266b = eller blev retsagen udsat ???  Hvis jeg ønsker, at vide noget mere konkret - så er jeg nok nødt til besøge =  www.Sappho.dk  • Giv mig frem for alt andet frihed

  23. January 2011 - Lars Hedegaard

  Lars Hedegaard bad om ordet i Frederiksberg Ret, hvor han i dag sad på anklagebænken for overtrædelse af §266b. Her er, hvad han sagde.

  Sandheden irrelevant

  Min forsvarer har instrueret mig om, at i sager anlagt efter § 266b, er det alene forhånelsesaspektet, der har betydning for, om man bliver dømt eller ej, hvorimod der ikke kan føres sandhedsbevis for udsagnet.

  Paragraffen handler om offentligt fremsatte ytringer, hvorved en gruppe personer "trues, forhånes eller nedværdiges". Men som min forsvarer allerede har redegjort for, har jeg ikke offentligt fremsat ytringer.

  Når det gælder §266b er der ikke lighed for loven. Jeg bliver dagligt forhånet og nedværdiget over noget, jeg læser eller hører, og jeg er sikker på, at de fleste har det på samme måde.

  Jeg føler mig forhånet

  Jeg bliver f.eks. ikke bare forhånet og nedværdiget og truet, men rystet i mit inderste, når jeg hører en kendt dansk imam udtale, at naturligvis vil shariaen – den muslimske lov – blive indført som officiel retsorden i Danmark, når der bliver tilstrækkeligt mange muslimer.

  Jeg vil stærkt anbefale landets jurister at sætte sig ind i, hvad shariaen indebærer, ikke bare for muslimer, men i lige så høj grad for ikke-muslimer, der, hvis de er heldige, bliver henvist til en tilværelse som retsløse undermennesker.

  Og hvis man ikke har lyst til at læse kedelige afhandlinger, kunne man jo kaste et blik på retstilstanden der, hvor shariaen hersker enten de jure eller som faktisk retsorden.

  Så vil man se tilstande, som vi næppe har kendt i Danmark, siden Jyske Lov blev indført i 1241 og sandsynligvis heller ikke før.

  Men imamen vil altså have denne uorden indført i mit fædreland. Og jeg må åbent vedstå, at det går mig på. Det går mig også på, når den samme imam forsvarer drab på muslimer, der har forladt islam, eller når han bekræfter, at kvinder og mænd, der begår utugt, naturligvis skal overdænges med sten, indtil de er døde.

  For det mener han er Guds bud, som man ikke kan sidde overhørigt.

  Skulle jeg så gå til politiet og fortælle, hvor truet, forhånet og nedværdiget, jeg føler mig?

  Det kunne jeg aldrig drømme om, for jeg er nemlig tilhænger af ytringsfriheden, og hvis den skal have noget reelt indhold, så må den også – og især – beskytte de ytringer, folk ikke vil høre. Og det uanset, hvor modbydelige, disse ytringer må forekomme.

  En åben port til ulighed for loven

  I øvrigt ville det være halsløs gerning at melde imamen og hans ligesindede til politiet, for anklagemyndigheden ville aldrig rejse sag mod dem. Ellers var det nok sket for længst.

  Som retspraksis viser, ikke bare i Danmark, men i alle de europæiske lande, der har tilsvarende forhånelsesparagraffer i deres straffelov, er disse forhånelsesparagraffer en åben port til ulighed for loven.

  Der er forhånede, der nyder anklagemyndighedens ømme bevågenhed, og så er der de mindrebegunstigede, der er henvist til at bide forhånelserne i sig.

  Men det har måske noget at gøre med, at man ikke må forhåne minoriteter, mens minoriteter gerne må forhåne majoriteter? Hvis det er forklaringen på, at jeg befinder mig i retten i dag, så er den ganske besynderlig.

  I 2002 stod den imam, jeg allerede har omtalt, under en fredagsbøn i Fælledparken og fortalte sin menighed, at alle muslimer i verden –1,6 milliarder eller hvor mange der nu er – udgør ét samlet folk, én umma.

  Det samme understreges af Den Islamiske Konferenceorganisation, OIC, som har 57 medlemslande. Overfor ummaen udgør de fem millioner ikke-muslimske danskere med andre ord et mikroskopisk mindretal, men ikke desto mindre et mindretal, hvis medlemmer står til straf, hvis de udtaler sig om kulturtræk i ummaen.

  Hvad håber anklagemyndigheden at opnå ved at få mig dømt? Den kan trække mig i retten, den kan prøve at fremstille mig som racist, højerekstremist og umenneske. Det samme kan den gøre mod hundreder og tusinder af andre, der insisterer på deres ytringsfrihed til at beskrive islam og muslimsk kultur på samme måde, som vi i et frit samfund ville tale om ethvert andet fænomen.

  Men hvad har man så udvirket?

  Tror man, at folk vil begynde at omtale islam og muslimsk kultur med større respekt og ærbødighed? Ja, måske i det offentlige rum, fordi man frygter bøder og fængsel. Men hvad vil folk sige til hinanden, når de ikke mener sig overvåget af tankepolitiet?

  Og hvad tror anklagemyndigheden, at folk vil mene om en religion, en politisk ideologi og en kultur, der skal beskyttes af lovgivere, politi, anklagemyndighed og dommere, fordi den ikke selv formår at forsvare sig i en fri og åben debat?

  Giv mig frem for alt andet frihed

  I 1644, da det engelske parlament overvejede at indføre religiøs censur, skrev den kristne præst og ytringsfrihedsforkæmper John Milton:

  "Jeg har endnu tilbage at omtale det utrolige tab og den skade, denne censuropfindelse påfører, og som er langt større end den, der kunne tilføjes os af en fjendtlig sømagt, der blokerede alle vore havne og indløb og fjorde; den hindrer og sinker importen af vor vigtigste handelsvare, sandheden."

  Og han skrev videre:

  "Der er folk, som ustandseligt beklager sig ... og betragter det som en ulykke, hvis nogen ikke er enig med dem i deres dogmer. Det er deres eget hovmod og uvidenhed, der volder forstyrrelsen, fordi de hverken vil høre med ydmyghed eller evner at overbevise, og dog skal alt undertrykkes, som ikke findes i deres håndbog."

  Og han sluttede med denne opfordring:

  "Giv mig frem for alt andet frihed, friheden til at erkende, til at tale, til uhæmmet at argumentere i overensstemmelse med min samvittighed."

  Til slut blot dette:

  Anklagemyndigheden har tydeligvis ikke skænket en tanke til de mindst 20.000 kvinder i den muslimske verden, der årligt falder som ofre for de såkaldte æresdrab, eller de 50.000 muslimske piger i Tyskland, der ifølge forbundspolitiet er truet af kønslemlæstelse.

  Eller de hundredtusinder af småpiger i de muslimske flertalssamfund, som af deres far eller værge er solgt til tvangsægteskaber med meget ældre mænd, og som derfor må leve et liv med konstante voldtægter, alt mens islams retslærde forkynder, at dette er i bedste overensstemmelse med den religiøse ortodoksi.

  Jeg håber, at dommeren i modsætning til anklagemyndigheden vil overveje disse ulykkelige menneskers skæbne, ligesom jeg håber, at dommeren vil indse det meningsløse i at retsforfølge mig for udtalelser fremsat inden for mine egne fire vægge.

  Anklagemyndigheden har i ti måneder været klar over de omstændigheder, hvorunder mine udtalelser faldt. Det har ikke anfægtet den.

  Jeg håber, at det vil anfægte dommeren.   Citat slut  Jeg - Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul - vil sige følgende =

  Det kan se ud som om, at retten og dommere er til grin, når mennesker kan dømmes efter en = paragraf 266b = uden nogen form for mulighed for, at fosvare sig selv. Hertil vil jeg gerne bemærke følgende. De hovedansvarlige for, at denne Paragraf 266b findes i Danmark er = Danmarks Folketing = der indførte den i 1971. Det er jo muligt at der er kommet nye og yngre og mere begavede folketingsmedlemmer i Folketinget siden 1971 ???  Derfor følgende forklaring - og - følgende forslag =

  FOLKETINGET - har gjort paragraf 266b til lov i Danmark.
  FOLKETINGET
  - kan fjerne Racismeparagraf 266b igen.

  Hvor svært kan det være 
  ???

  For det kan da ikke være = EU = der bestemmer om
  Paragraf 266b - forsat skal bestå i Danmark - og være en GummiParagraf - som enhver kan dømmes efter - hver gang en af - MUHAMMEDS TILBEDERE  i Danmark - føler sig krænket over et eller andet ???

  Penge betyder altid noget -
  men betyder penge alt ???

  HVIS DET ER NØDVENDIGT, SÅ MÅ DANMARK FORLADE = EU.

  KAN EU - KLARE SIG UDEN = DANMARK
  ???

  Jeg er af den sikre overbevisning , at Danmark kan klare sig uden for - EU - hvis Danmark igen bliver ( herre i eget hus ) og Folketinget igen kan lovgive om Danske forhold - uden at underkaste sig = EU og FN - og alle disse ( overbygninger ) der evner at suge al overskud ud af Danmark.  Hvorfor vil EU gøre Danmark til et = Globalt social-kontor = med denne opfordring til Danmarks og Europas befolkninger ???

  Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor  ???

  Det er muligt, at = EUs = sendebud = Mogens Jensen = selv tror på - at der kan skabes en speciel - Europæisk udgave - af islam i Europa. Efter Koranen så står ingen menneskabt lov over Koranens sharia-love, og intet komma kan ændres i Koranen, og er heller ikke blevet det i over 1000 år, så min tillid til - at Muhammeds tilhængere vil respektere = DANMARKS GRUNDLOV = de næste 1000 år - det skal man være meget naiv - hvis man tror på det - efter at have læst følgende bøger om = Koranens indhold. Det er jo ikke sikkert, at Socialdemokratiets Kulturordfører - har læst følgende - eller følgende bøger.  Fredsaftalen ved Hudaybiyah = En fredsaftale med Muhammed

  En afgørende begivenhed i Muhammeds liv var = fredsaftalen ved Hudaybiyah. Muhammed var draget mod Mekka med en betydelig styrke, og muslimernes håb om endelig at generobre den by, de var blevet smidt ud fra seks år tidligere, var stort. De blev  imødegået af Mekkas indbyggere, og efter nogle kampe indgik Muhammed - til muslimernes store forbløffelse - ikke bare en fredsaftale, men han fraskrev sig samtidig profetværdigheden i aftalens slutdokument.
   Muhammed beroligede dog muslimerne med, at den slags aftaler med vantro ikke har stor betydning uanset, at de er nedfældet på skrift, for hvis muslimerne frygter svig fra modpartens side, kan den slags aftaler brydes ensidigt.
   Dette har stor betydning som eksempel for islamiske ledere i dag. Yasser Arafat forpligtede i Oslo-aftalerne palæstinenserne til at anerkende staten Israel, fjerne anti-semitistisk materiale fra deres skoler og gennemføre andre tillidsskabende foranstaltninger. Dette skulle ske som forbereddelse til en endelig fredsslutning med Israel, men vakte stor utilfredshed blandt palæstinenserne. Arafat brugte på palæstinensisk TV Muhammeds eksempel i Hudaybiyah til at forklare, at den slags aftaler med vantro ikke nødvendigvis skal overholdes. Den dag i dag ( 2010 ) er hovedparten af Oslo-aftalerne ikke overholdt fra palæstinensisk side. Citat slut.  Når de religiøse ledere af Muhammeds tilbedere - indgår Politiske aftaler, så gælder disse aftaler tilsyneladende kun så længe - at de religiøse ledere af Muhammeds tilbedere - har fordel af disse Politiske aftaler. Alle religiøse ledere, der ikke gør alt -  for at gøre al tro på jordkloden - til Allahs tro - betragtes af muslimske trosfæller som frafaldne, hvilket betyder at Koranens ( APOSTAT eller APOSTASI ) bringes i anvendelse. Hvem mener noget andet ???

                     


  MIN KRISTNE GUD HAR SAGT = HÆVNEN HØRER MIG TIL.

  Derfor kan jeg tilgive enhver - for jeg ved - at min kristne gud - selv hævner det der skal hævnes - på den yderste dag - hvis der er noget at hævne. Hvorfor har min kristne gud besluttet - at det skulle være således ??? Det skyldes efter min opfattelse følgende. Hvis vi lever som muslimerne lever, så vil det være svært, at bygge velordnede samfund op, hvor kvinderne vil føle sig lige så trygge og retfærdigt behandlet som mænd. Hvad jeg mener ??? Hvem kan sige det bedre end WINSTON CHURCHILL sagde det for over hundrede år siden ???               


  WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

  Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

  Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

  Besøg eventuelt  =  www.Radiodua.dk  hvis du vil vide mere.

  Nu kan de døde ikke jo ikke anklages efter paragraf 266b.
  Ville det være sket i Danmark hvis -
  Winston Churchil = var kommet med disse udtalelser i Dagens Danmark her i 2011 ???


   

  ISBN 87-91107-04 -0
  Forskningsforlaget
  RAFAEL
  ROLF SLOT-HENRIKSEN
  MOSKEEN
  og dens rolle i samfundet
  Udgivet i 2008 på
  Forskningsforlaget
  RAFAEL
  ISBN 978-87-91107
  Forfattere er
  S. Solomon
  E. Alamaqdisi
  EUs kultursamarbejde har ført til følgende aftale =


 • http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php  

 • SKAL EU BESTEMME ALT ???


  Hvem skal nu betale = og for hvad ???


  Kommissionsformand José Manuel Barroso i forbindelse med dagens møde. Foto: Kommissionen

  EU-kommissionen foreslår EU-skatter

  Det er fuldstændigt uacceptabelt,
  siger Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU ·
  Læs mere

  ØNSKER DU AT STEMME PÅ ET POLITISK PARTI
  DER VIL MELDE DANMARK UD AF = EU
  SÅ ER HER FØLGENDE = SERVICE MEDDELELSE

  Videoer til mogens glistrup

  www.frp.dk .   Fremskridtspartiet er på banen igen.
  www.frp.dk .   Fremskridtspartiet er på banen igen.


 • KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
  FORSVAR FOR RATIONALITETEN
  filosoffens bog er udkommet på
  INFORMATIONS FORLAG
  isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008

  http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

  SÅDAN SER FILOSOFFENS BOG UD.  LYTTEBØFFERNES BESKED TIL MIN HJERNE.  HAR DANSKE DOMMERE LÆST DENNE BOG

  CITAT FRA BOGENS INDHOLD =

  JEG FANDT EN BEGYNDELSE OM ISLAMS TILBLIVELSE

  På side 52 i min udgave af - MUHAMMEDS LIV - finder jeg

  EN OVERSIGT OVER BUDBRINGERENS KAMPE =

  Budbringeren deltog personligt i 27 slag:

  Waddan, ved plyndringen ad al-Abwa
  Buwat, i retning af Radwa
  Ushayra i Yanbu'-dalen
  Det første slag ved Badr,under forfølgelsen af Kurz b. Jabir
  Det store slag ved Badr, da Allah slog Qurayah-lederne
  Bany Sualym, indtil han nåede al-Kudr
  Al-Sawiq, under forfølgelsen af Abu Sufyan b. Harb
  Ghatafan, ved plyndringen af Dhu Amarr
  Bahran, en mine i Hijaz
  Uhud . Hamra ' u' l-Asad
  Banu Nadir
  Dhatu' l' Riga' ved Nakhl
  Det sidste slag ved Badr
  Dumatu 'l-Jndal
  Al-Khandaq
  Banu Qurayza
  Dnu Qarad
  Banu'l-Mustaliq af Khuza'a
  Al-Hudaybiya. Ikke med hensigt at kæmpe,
  hvor polyteisterne blokerede hans adgang
  Khaybar
  Så drog han på det fuldførte korstog
  Besættelsen af Mekka
  Hunayn
  Al-Ta'if
  Tabuk 

  Han kæmpede personligt i ni træfninger:
  Badr - Uhud - al-Khandaq - Quraysa - al-Mustalic - Khaybar - besættelsen - Hunayn og al-Ta ' if.
  KAN BØRNEFØDSLER BRUGES I EN EROBRINGSIDEOLOGI ???

  Besøg evt også - http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 

  Hvilken vurdering har = GUNNAR HEINSOHN ??? www.Google.dk


 • Videoer til gunnar heinsohn

  Gunnar Heinsohn | Droht Europa ein dritter ...
  10 min. - 21. mar 2010
  Uploadet af Ashltaka

  youtube.com
  Gunnar Heinsohn | Wir haben ein ...
  10 min. - 26. okt 2010
  Uploadet af Ashltaka

  youtube.com • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE