Søgeresultater


Hun har en bachelorgrad i socialvidenskab fra Roskilde Universitet 2007.MIN VÆLGERBEDØMMELSE AF = JOHANNE SCHMIDT-NIELSEN

Det er min opfattelse, at Johanne Schmidt-Nielsen, virkelig kæmper for det hun tror på Politisk. Sandsynligvis kæmper hun for en bedre verden. Hvordan ser en bedre verden ud i Johanne Schmidt-Nielsens tanker ???  Her må jeg naturligvis gætte, for jeg ved ikke, hvordan Johanne Schmidt-Nielsens - globale drømmeverden ser ud. Jeg kan forestille mig, at det er en slags global socialistisk verden - uden Nationalgrænser ??? 
Jeg forestiller mig også, at de større multinationale selskaber kæmper for en global verden uden - nationale grænser og dermed en jordklode uden Nationalstater. Min vurdering kan naturligvis være forkert i begge tilfælde ??? Har multinationale selskaber og Enhedslisten sammenfaldende interesser, når det gælder en global verden uden nationalgrænser ??? Det virker ganske interessant for en ligegyldig vælger som mig ???  Er der et hemmeligt samarbejde ???

Ja - hvad er - Johanne Schmidt-Nielsens - globale drøm ???
Er Johanne Schmidt-Nielsen dansker - og hvordan ved hun det ???

Som dansker ønsker jeg, at genoprette danmarks grænser, således at samfundsorganismen igen kan komme til, at fungere bedre. Hvis Enhedslisten er med på denne tankegang, så kan det skyldes erkendelsen af, at Danmark ikke kan klare økonomisk at være socialkontor for hele klodens befolkning, hvis Danmark skal fungere nogenlunde stabilt økonomisk. Hvis man ikke er i stand til, at skifte standpunkt, hvis man bliver klogere, hvornår skal man så skifte standpunkt ??? Den kendte danske skakspiller - Jørgen Hvenekilde - havde sikkert svaret = måske med en pistol mod tindingen ???             ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

 
http://www.dendanskeforening.dk/    www.Enhedslisten.dk  Hjertets idealisme fejler intet.
Men fungerer kroppen Danmark godt nok til, at Danmark kan forsørge hele jordklodens asylbørn ??? Derfor =

Lad os lige se på - hvordan organismen Danmark fungerer. Jeg ønsker nemlig, at Danmark fungerer så godt, at der er råd til en god og fornuftig løn til vores - folkevalgte Politikere.

Hvor stor skatt%byrde kan Danmarks befolkning beC3?re, hvisksamfundsorganismen Danmarks funktionsdygtighed �1F; hele tiden bliver udfordret af uhensigtmæssig adfærd ??? 
Ekstra Bladet
 
Sten mod brandfolk i Mjølnerparken

Brandfolk måtte tilkalde politiet, da der blev kastet sten efter dem på Nørrebro

16:36, 22. jan 2011 | Ritzau /112, Pernille Holbøll
 
Der blev lørdag eftermiddag kastet sten efter Københavnske brandfolk i den problemramte bebyggelse Mjølnerparken på Nørrebro.

Brandvæsnet fortæller, at man to gange i løbet af dagen blev kaldt ud til en brandalarm. Da man anden gang kom kørende, blev der kastet sten efter brandmændene.
Ingen af dem blev dog ramt.

- vi betragter det som enkeltstående tilfælde, oplyser vagtchefen ved Københavns politi til ekstrabladet.dk.

Politiet måtte tilkaldes, så brandfolkene kunne færdiggøre deres arbejde.