HEP HEP HURRA
HEP HEP HURRA www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 19. januar 2011

HEP HEP HURRA - VI OVERGIVER OS   08 - 02 - 09

kronik: Vor tids nazisme

Bent Jensen, professor, dr. phil., leder af Center for Koldkrigsforskning

Offentliggjort 06.02.09 kl. 03:00

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? spørger dagens kronikør.

Få et godt tilbud
på Danmarks største avis.
Indtast dit postnummer


Israel blev grundlagt af »jødiske mordere og voldtægtsmænd«, og arabiske »skolepiger blev voldtaget og bagefter slagtet« af de angribende jøder. Det kunne man læse i JP-kronikken 15/1, skrevet af en erfaren journalist på grundlag af en kulørt bog. Det er som taget ud af ”Zions Vises Protokoller”, det klassiske anti-semitiske fantasiskrift, som det russiske hemmelige politi fabrikerede for over 100 år siden. Formentlig tappede disse jødiske mordere under slagtningen også blodet fra de arabiske pigebørn for at bruge det til deres sataniske ritualer. Ifølge protokollerne er jøderne liderlige og blodtørstige og vil erobre hele verden.

Og en københavnsk kultursociolog og psykoterapeut skrev i samme avis, at jøderne - formentlig helt bevidst og med stor skadefryd - vil ødelægge et projekt i Gaza, som ledes af en menneskeretsforkæmper, der ved, hvad »40 års besættelse, undertrykkelse, indespærring og udsultning« har gjort ved Gazas indbyggere (JP's kronik 12/1). Vi tæller 40 år tilbage og når til ca. 1967 - det år Egypten tabte Gaza i en krig, hvor den egyptiske diktator Gamal Abdel Nasser og fanatiske palæstinensere havde drømt om at tilintetgøre den jødiske stat og drive jøderne i havet.

De 20 år, da Gaza var besat af Egypten og administreret med hård hånd af en egyptisk militærguvernør, er glemt. Det er kun jøderne, der besætter, undertrykker og udsulter - også når de ikke besætter, og folk fra Gaza i titusindvis arbejder og tjener penge i Israel. A propos udsultning: Det har altid slået mig, hvor velnærede og velklædte indbyggerne i Gaza er. Hvornår bliver vi fri for klicheerne i medierne (også i denne avis) om, at gazanerne hensmægter i flygtningelejre? Jødiske flygtninge fra arabiske lande boede i sin tid i teltlejre i Israel i en overgangsperiode, før de blev integreret. Palæstinenserne bor i rigtige huse. Deres officielle flygtningestatus giver dem privilegier, som verdens rigtige flygtninge misunder dem.

Vor kultursociolog har tidligere indlagt sig videnskabelig hæder på tre områder. Hun benægtede i sin tid pure, at der var antisemitisme i hendes elskede Sovjetunionen; hun ”beviste” videnskabeligt, at undertrykkelse af arabiske kvinder ikke skyldtes islam, men udelukkende den vestlige imperialisme; og hun ”beviste”, at den norske spion Arne Treholt var et uskyldig og offer for et justitsmord.

Dygtigt gjort - ikke så få kompetencer samlet hos ét enkelt menneske. Birgitte Rahbek er en gyldig repræsentant for venstrefløjens ulidelige og uendelige misforståelser, fejltagelser og løgnagtighed. Det er disse mennesker, som konsekvent har taget fejl på alle væsentlige områder igennem hele det 20. århundrede, som nu i det 21. århundrede fortsat stiller sig op som de store sandhedssigere.

Lad os nu i stedet gå over til den virkelige verden. Lad os forlade alle venstrefløjens tåbelige illusioner, al den forløjede politisk korrekthed og alle andre former for virkelighedsflugt. Lad os se på nogle meget enkle kendsgerninger.

Islam, som den praktiseres i Gaza, i Iran, i Saudi-Arabien og i mange andre lande, hvor islam er den herskende ideologi, er en syg kultur. Den lever af ophidselse og had og dødskult. Den er i enestående grad destruktiv og uproduktiv både økonomisk og i andre henseender. Den er uforenelig med demokratiske retsstatsprincipper. Den avler anarki og lovløshed og terror. Den er det nærmeste vi kommer nazisme i vor tid.

Selv uden de onde, perverse og blodtørstige jøder kan islamisterne i Gaza, på Vestbredden, i Iran osv. sagtens selv finde ud af at slå ihjel. Da den udskældte israelske statsminister Ariel Sharon i 2005 besluttede, at Israel skulle rømme Gaza som led i den såkaldte fredsproces, brød helvede straks løs. Hvor? I Gaza. Blodig borgerkrig mellem Fatah og Hamas brød ud. Alene i 2006 kostede denne krig mere end 300 palæstinensere livet, de fleste af ofrene var fra Gaza. 33 var børn. Der var angreb på medier, universiteter, boghandler, hospitaler og andre civile institutioner. Tallene stammer fra en uafhængig palæstinensisk komité for menneskerettigheder. Men vi hører ikke et ord om det - hvorfor? Fordi vore venstreorienterede journalister ikke vil høre om det.

Året før var det ”kun” 176 dødsofre. Selv under den israelske besættelse af Gaza mistede mange flere mennesker livet i Gaza i indre opgør, bandekrige og kriminalitet end i kampen mod den jødiske fjende. I sommeren 2007 havde Hamas opnået den totale sejr efter talrige likvideringer, snigmord og blodige opgør. Selv under israelske angreb på udvalgte mål i Gaza på grund af uophørlige bombardementer af israelske byer med raketter fra Gaza, fortsatte de interne palæstinensiske myrderier, også på hospitaler og i private boliger. Myrderierne kostede omkring 650 palæstinensere livet. I de seneste dage er det fortsat. Var venstrefløjen og alle ”anstændige” danskere optaget af disse myrderier? Gik de i fakkeltog og skrev rasende indlæg i aviserne mod disse blodige begivenheder - eller hvordan var det nu, det var? Svar: Der var dødelig tavshed på gader og stræder og på avisernes debatsider!

En tysk folkemordsforsker har gjort opmærksom på, at i det tidsrum, Israel har eksisteret, er 40.000 arabere og 22.000 jøder blevet dræbt i samtlige arabisk-israelske krige og under palæstinensiske terrorangreb. I samme periode er 11 millioner muslimer blevet dræbt i krige og terrorhandlinger, langt de fleste som ofre for andre muslimer. Men vore medier er ligesom de arabiske medier besatte af ofrene for israelske handlinger - og totalt ligeglade med ofrene for arabisk-muslimske krige og islamisk terror.

Når tallene er så lave i den lange arabisk-israelske konflikt, skyldes det ene og alene det demokratiske Israel. Hvis israelerne ville, kunne de jo på et par timer jævne Gaza med jorden. Men da der er tale om en demokratisk retsstat med en anstændig regering og en fri og omfattende offentlig debat, udviser Israel mådehold. Desuden er israelerne til de islamiske galninges store raseri dygtige til at afværge terroraktioner. Vi hører og ser kun de palæstinensiske terrorhandlinger, som lykkes - ikke alle dem, der mislykkes og forhindres i opløbet. Og det er langt de fleste.

Hvem tror dog på de palæstinensiske fantasital og andre eventyr? Ja, det gør ukritiske journalister og venstrefløjen, som næsten er det samme. Husker man slet ikke sidste gang, vi blev udsat for en organiseret løgnekampagne fra Palæstina? Kæmpeoverskrifter og skingre stemmer på tv og i radio om, at jøderne havde dræbt 500-600 palæstinensere. Stupide fantasihistorier - også gengivet i denne avis - om, at jøderne for at skjule ofrene for deres blodtørst kørte rundt med hundreder hvis ikke flere palæstinensiske lig i lastbiler med fryserum, for så i nattens mulm og mørke at grave dem ned på afsides steder! Da ophidselsen havde lagt sig, viste det sig, at der i alt var tale om 55 palæstinensiske og 23 jødiske ofre.

Vi hører hele tiden, at Gazastriben er det tættest befolkede område i verden. Ganske vist er befolkningen dér de sidste 15 år blevet fordoblet ved egen kraft, hvilket jo ikke ligefrem tyder på armod og sult. Men lande som Belgien, Japan for slet ikke at tale om Holland er tættere befolket, og Israel - som også kun er en lille stribe land - har næsten lige så mange indbyggere pr. kvadratkilometer som Gaza. Palæstinenserne kunne leve i et rigt samfund som Israel. Men de stemmer på formørkede og blodtørstige demagoger, som kun bringer dem død og elendighed.

Vi skal ”tvinge Israel” til at forhandle med Hamas, skrev journalisten i JP's kronik. Men problemet er da, hvordan man får terroristbanden Hamas til at forhandle med Israel. Vi har jo at gøre med en kriminel organisation. Tidligere var Fatah og Arafat venstrefløjens store helt. Vi husker den korrupte krokodille optræde i kampuniform med pistol i bæltet i FN. Hvilken skændsel for ”det internationale samfund”, hvis bygning bærer det bibelske skriftsted om sværd, der skal smedes til plovskær.

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? En folkemorderisk stat, der skamløst opfordrer til udryddelse af den jødiske stat. Hvorfor kan Israel ikke blive medlem af FN's sikkerhedsråd og FN's menneskeretskommission, når diktatur- og terrorstaterne Libyen, Sudan, Syrien og Cuba kan?

Og hvornår fjernes det særlige arabiske privilegium, som gør flygtninge fra 1947-1948 til permanente flygtninge, mens alle andre flygtninge fra alle andre af denne syndige jords konflikter integreres for at få et normalt liv? Som f. eks. de mange hundredtusinde jødiske flygtninge fra arabiske lande i samme tidsrum. Eller som de millioner af tyskere, pakistanere, indere og andre, der blev drevet på flugt i disse år.

Det drejer sig om civilisation og demokrati kontra barbari og despoti. Ikke kun i Mellemøsten, hvor kampen står mellem Israel og islam, men også i Europa. Den kloge og skarpe Henryk Broder har skrevet den uforlignelige bog om Vesteuropas uforstand, ”Hurra, vi kapitulerer!” I nogle år endnu kan vore politikere, journalister og kultursociologer leve i den illusion, at vi kan undgå konflikten i Europa ved at tale om noget andet og lukke øjnene for barbariet. Det kan vi ikke. De heiler allerede både dér og her. Vi vil komme i samme situation, som Israel.

Hvad betyder virkeligheden, hvis du har de politisk korrekte meninger ???   citat slut.

HVEM SKAL BÆRE LETSINDIGHEDENS POLITISKE OMKOSTNINGER ???

HEP HEP HURRA - FOR VORE BØRN OG BØRNEBØRN

 

 

 

 

 

kronik: Vor tids nazisme

Bent Jensen, professor, dr. phil., leder af Center for Koldkrigsforskning

Offentliggjort 06.02.09 kl. 03:00

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? spørger dagens kronikør.

Få et godt tilbud
på Danmarks største avis.
Indtast dit postnummer


Israel blev grundlagt af »jødiske mordere og voldtægtsmænd«, og arabiske »skolepiger blev voldtaget og bagefter slagtet« af de angribende jøder. Det kunne man læse i JP-kronikken 15/1, skrevet af en erfaren journalist på grundlag af en kulørt bog. Det er som taget ud af ”Zions Vises Protokoller”, det klassiske anti-semitiske fantasiskrift, som det russiske hemmelige politi fabrikerede for over 100 år siden. Formentlig tappede disse jødiske mordere under slagtningen også blodet fra de arabiske pigebørn for at bruge det til deres sataniske ritualer. Ifølge protokollerne er jøderne liderlige og blodtørstige og vil erobre hele verden.

Og en københavnsk kultursociolog og psykoterapeut skrev i samme avis, at jøderne - formentlig helt bevidst og med stor skadefryd - vil ødelægge et projekt i Gaza, som ledes af en menneskeretsforkæmper, der ved, hvad »40 års besættelse, undertrykkelse, indespærring og udsultning« har gjort ved Gazas indbyggere (JP's kronik 12/1). Vi tæller 40 år tilbage og når til ca. 1967 - det år Egypten tabte Gaza i en krig, hvor den egyptiske diktator Gamal Abdel Nasser og fanatiske palæstinensere havde drømt om at tilintetgøre den jødiske stat og drive jøderne i havet.

De 20 år, da Gaza var besat af Egypten og administreret med hård hånd af en egyptisk militærguvernør, er glemt. Det er kun jøderne, der besætter, undertrykker og udsulter - også når de ikke besætter, og folk fra Gaza i titusindvis arbejder og tjener penge i Israel. A propos udsultning: Det har altid slået mig, hvor velnærede og velklædte indbyggerne i Gaza er. Hvornår bliver vi fri for klicheerne i medierne (også i denne avis) om, at gazanerne hensmægter i flygtningelejre? Jødiske flygtninge fra arabiske lande boede i sin tid i teltlejre i Israel i en overgangsperiode, før de blev integreret. Palæstinenserne bor i rigtige huse. Deres officielle flygtningestatus giver dem privilegier, som verdens rigtige flygtninge misunder dem.

Vor kultursociolog har tidligere indlagt sig videnskabelig hæder på tre områder. Hun benægtede i sin tid pure, at der var antisemitisme i hendes elskede Sovjetunionen; hun ”beviste” videnskabeligt, at undertrykkelse af arabiske kvinder ikke skyldtes islam, men udelukkende den vestlige imperialisme; og hun ”beviste”, at den norske spion Arne Treholt var et uskyldig og offer for et justitsmord.

Dygtigt gjort - ikke så få kompetencer samlet hos ét enkelt menneske. Birgitte Rahbek er en gyldig repræsentant for venstrefløjens ulidelige og uendelige misforståelser, fejltagelser og løgnagtighed. Det er disse mennesker, som konsekvent har taget fejl på alle væsentlige områder igennem hele det 20. århundrede, som nu i det 21. århundrede fortsat stiller sig op som de store sandhedssigere.

Lad os nu i stedet gå over til den virkelige verden. Lad os forlade alle venstrefløjens tåbelige illusioner, al den forløjede politisk korrekthed og alle andre former for virkelighedsflugt. Lad os se på nogle meget enkle kendsgerninger.

Islam, som den praktiseres i Gaza, i Iran, i Saudi-Arabien og i mange andre lande, hvor islam er den herskende ideologi, er en syg kultur. Den lever af ophidselse og had og dødskult. Den er i enestående grad destruktiv og uproduktiv både økonomisk og i andre henseender. Den er uforenelig med demokratiske retsstatsprincipper. Den avler anarki og lovløshed og terror. Den er det nærmeste vi kommer nazisme i vor tid.

Selv uden de onde, perverse og blodtørstige jøder kan islamisterne i Gaza, på Vestbredden, i Iran osv. sagtens selv finde ud af at slå ihjel. Da den udskældte israelske statsminister Ariel Sharon i 2005 besluttede, at Israel skulle rømme Gaza som led i den såkaldte fredsproces, brød helvede straks løs. Hvor? I Gaza. Blodig borgerkrig mellem Fatah og Hamas brød ud. Alene i 2006 kostede denne krig mere end 300 palæstinensere livet, de fleste af ofrene var fra Gaza. 33 var børn. Der var angreb på medier, universiteter, boghandler, hospitaler og andre civile institutioner. Tallene stammer fra en uafhængig palæstinensisk komité for menneskerettigheder. Men vi hører ikke et ord om det - hvorfor? Fordi vore venstreorienterede journalister ikke vil høre om det.

Året før var det ”kun” 176 dødsofre. Selv under den israelske besættelse af Gaza mistede mange flere mennesker livet i Gaza i indre opgør, bandekrige og kriminalitet end i kampen mod den jødiske fjende. I sommeren 2007 havde Hamas opnået den totale sejr efter talrige likvideringer, snigmord og blodige opgør. Selv under israelske angreb på udvalgte mål i Gaza på grund af uophørlige bombardementer af israelske byer med raketter fra Gaza, fortsatte de interne palæstinensiske myrderier, også på hospitaler og i private boliger. Myrderierne kostede omkring 650 palæstinensere livet. I de seneste dage er det fortsat. Var venstrefløjen og alle ”anstændige” danskere optaget af disse myrderier? Gik de i fakkeltog og skrev rasende indlæg i aviserne mod disse blodige begivenheder - eller hvordan var det nu, det var? Svar: Der var dødelig tavshed på gader og stræder og på avisernes debatsider!

En tysk folkemordsforsker har gjort opmærksom på, at i det tidsrum, Israel har eksisteret, er 40.000 arabere og 22.000 jøder blevet dræbt i samtlige arabisk-israelske krige og under palæstinensiske terrorangreb. I samme periode er 11 millioner muslimer blevet dræbt i krige og terrorhandlinger, langt de fleste som ofre for andre muslimer. Men vore medier er ligesom de arabiske medier besatte af ofrene for israelske handlinger - og totalt ligeglade med ofrene for arabisk-muslimske krige og islamisk terror.

Når tallene er så lave i den lange arabisk-israelske konflikt, skyldes det ene og alene det demokratiske Israel. Hvis israelerne ville, kunne de jo på et par timer jævne Gaza med jorden. Men da der er tale om en demokratisk retsstat med en anstændig regering og en fri og omfattende offentlig debat, udviser Israel mådehold. Desuden er israelerne til de islamiske galninges store raseri dygtige til at afværge terroraktioner. Vi hører og ser kun de palæstinensiske terrorhandlinger, som lykkes - ikke alle dem, der mislykkes og forhindres i opløbet. Og det er langt de fleste.

Hvem tror dog på de palæstinensiske fantasital og andre eventyr? Ja, det gør ukritiske journalister og venstrefløjen, som næsten er det samme. Husker man slet ikke sidste gang, vi blev udsat for en organiseret løgnekampagne fra Palæstina? Kæmpeoverskrifter og skingre stemmer på tv og i radio om, at jøderne havde dræbt 500-600 palæstinensere. Stupide fantasihistorier - også gengivet i denne avis - om, at jøderne for at skjule ofrene for deres blodtørst kørte rundt med hundreder hvis ikke flere palæstinensiske lig i lastbiler med fryserum, for så i nattens mulm og mørke at grave dem ned på afsides steder! Da ophidselsen havde lagt sig, viste det sig, at der i alt var tale om 55 palæstinensiske og 23 jødiske ofre.

Vi hører hele tiden, at Gazastriben er det tættest befolkede område i verden. Ganske vist er befolkningen dér de sidste 15 år blevet fordoblet ved egen kraft, hvilket jo ikke ligefrem tyder på armod og sult. Men lande som Belgien, Japan for slet ikke at tale om Holland er tættere befolket, og Israel - som også kun er en lille stribe land - har næsten lige så mange indbyggere pr. kvadratkilometer som Gaza. Palæstinenserne kunne leve i et rigt samfund som Israel. Men de stemmer på formørkede og blodtørstige demagoger, som kun bringer dem død og elendighed.

Vi skal ”tvinge Israel” til at forhandle med Hamas, skrev journalisten i JP's kronik. Men problemet er da, hvordan man får terroristbanden Hamas til at forhandle med Israel. Vi har jo at gøre med en kriminel organisation. Tidligere var Fatah og Arafat venstrefløjens store helt. Vi husker den korrupte krokodille optræde i kampuniform med pistol i bæltet i FN. Hvilken skændsel for ”det internationale samfund”, hvis bygning bærer det bibelske skriftsted om sværd, der skal smedes til plovskær.

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? En folkemorderisk stat, der skamløst opfordrer til udryddelse af den jødiske stat. Hvorfor kan Israel ikke blive medlem af FN's sikkerhedsråd og FN's menneskeretskommission, når diktatur- og terrorstaterne Libyen, Sudan, Syrien og Cuba kan?

Og hvornår fjernes det særlige arabiske privilegium, som gør flygtninge fra 1947-1948 til permanente flygtninge, mens alle andre flygtninge fra alle andre af denne syndige jords konflikter integreres for at få et normalt liv? Som f. eks. de mange hundredtusinde jødiske flygtninge fra arabiske lande i samme tidsrum. Eller som de millioner af tyskere, pakistanere, indere og andre, der blev drevet på flugt i disse år.

Det drejer sig om civilisation og demokrati kontra barbari og despoti. Ikke kun i Mellemøsten, hvor kampen står mellem Israel og islam, men også i Europa. Den kloge og skarpe Henryk Broder har skrevet den uforlignelige bog om Vesteuropas uforstand, ”Hurra, vi kapitulerer!” I nogle år endnu kan vore politikere, journalister og kultursociologer leve i den illusion, at vi kan undgå konflikten i Europa ved at tale om noget andet og lukke øjnene for barbariet. Det kan vi ikke. De heiler allerede både dér og her. Vi vil komme i samme situation, som Israel.

kronik: Vor tids nazisme

Bent Jensen, professor, dr. phil., leder af Center for Koldkrigsforskning

Offentliggjort 06.02.09 kl. 03:00

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? spørger dagens kronikør.

Få et godt tilbud
på Danmarks største avis.
Indtast dit postnummer


Israel blev grundlagt af »jødiske mordere og voldtægtsmænd«, og arabiske »skolepiger blev voldtaget og bagefter slagtet« af de angribende jøder. Det kunne man læse i JP-kronikken 15/1, skrevet af en erfaren journalist på grundlag af en kulørt bog. Det er som taget ud af ”Zions Vises Protokoller”, det klassiske anti-semitiske fantasiskrift, som det russiske hemmelige politi fabrikerede for over 100 år siden. Formentlig tappede disse jødiske mordere under slagtningen også blodet fra de arabiske pigebørn for at bruge det til deres sataniske ritualer. Ifølge protokollerne er jøderne liderlige og blodtørstige og vil erobre hele verden.

Og en københavnsk kultursociolog og psykoterapeut skrev i samme avis, at jøderne - formentlig helt bevidst og med stor skadefryd - vil ødelægge et projekt i Gaza, som ledes af en menneskeretsforkæmper, der ved, hvad »40 års besættelse, undertrykkelse, indespærring og udsultning« har gjort ved Gazas indbyggere (JP's kronik 12/1). Vi tæller 40 år tilbage og når til ca. 1967 - det år Egypten tabte Gaza i en krig, hvor den egyptiske diktator Gamal Abdel Nasser og fanatiske palæstinensere havde drømt om at tilintetgøre den jødiske stat og drive jøderne i havet.

De 20 år, da Gaza var besat af Egypten og administreret med hård hånd af en egyptisk militærguvernør, er glemt. Det er kun jøderne, der besætter, undertrykker og udsulter - også når de ikke besætter, og folk fra Gaza i titusindvis arbejder og tjener penge i Israel. A propos udsultning: Det har altid slået mig, hvor velnærede og velklædte indbyggerne i Gaza er. Hvornår bliver vi fri for klicheerne i medierne (også i denne avis) om, at gazanerne hensmægter i flygtningelejre? Jødiske flygtninge fra arabiske lande boede i sin tid i teltlejre i Israel i en overgangsperiode, før de blev integreret. Palæstinenserne bor i rigtige huse. Deres officielle flygtningestatus giver dem privilegier, som verdens rigtige flygtninge misunder dem.

Vor kultursociolog har tidligere indlagt sig videnskabelig hæder på tre områder. Hun benægtede i sin tid pure, at der var antisemitisme i hendes elskede Sovjetunionen; hun ”beviste” videnskabeligt, at undertrykkelse af arabiske kvinder ikke skyldtes islam, men udelukkende den vestlige imperialisme; og hun ”beviste”, at den norske spion Arne Treholt var et uskyldig og offer for et justitsmord.

Dygtigt gjort - ikke så få kompetencer samlet hos ét enkelt menneske. Birgitte Rahbek er en gyldig repræsentant for venstrefløjens ulidelige og uendelige misforståelser, fejltagelser og løgnagtighed. Det er disse mennesker, som konsekvent har taget fejl på alle væsentlige områder igennem hele det 20. århundrede, som nu i det 21. århundrede fortsat stiller sig op som de store sandhedssigere.

Lad os nu i stedet gå over til den virkelige verden. Lad os forlade alle venstrefløjens tåbelige illusioner, al den forløjede politisk korrekthed og alle andre former for virkelighedsflugt. Lad os se på nogle meget enkle kendsgerninger.

Islam, som den praktiseres i Gaza, i Iran, i Saudi-Arabien og i mange andre lande, hvor islam er den herskende ideologi, er en syg kultur. Den lever af ophidselse og had og dødskult. Den er i enestående grad destruktiv og uproduktiv både økonomisk og i andre henseender. Den er uforenelig med demokratiske retsstatsprincipper. Den avler anarki og lovløshed og terror. Den er det nærmeste vi kommer nazisme i vor tid.

Selv uden de onde, perverse og blodtørstige jøder kan islamisterne i Gaza, på Vestbredden, i Iran osv. sagtens selv finde ud af at slå ihjel. Da den udskældte israelske statsminister Ariel Sharon i 2005 besluttede, at Israel skulle rømme Gaza som led i den såkaldte fredsproces, brød helvede straks løs. Hvor? I Gaza. Blodig borgerkrig mellem Fatah og Hamas brød ud. Alene i 2006 kostede denne krig mere end 300 palæstinensere livet, de fleste af ofrene var fra Gaza. 33 var børn. Der var angreb på medier, universiteter, boghandler, hospitaler og andre civile institutioner. Tallene stammer fra en uafhængig palæstinensisk komité for menneskerettigheder. Men vi hører ikke et ord om det - hvorfor? Fordi vore venstreorienterede journalister ikke vil høre om det.

Året før var det ”kun” 176 dødsofre. Selv under den israelske besættelse af Gaza mistede mange flere mennesker livet i Gaza i indre opgør, bandekrige og kriminalitet end i kampen mod den jødiske fjende. I sommeren 2007 havde Hamas opnået den totale sejr efter talrige likvideringer, snigmord og blodige opgør. Selv under israelske angreb på udvalgte mål i Gaza på grund af uophørlige bombardementer af israelske byer med raketter fra Gaza, fortsatte de interne palæstinensiske myrderier, også på hospitaler og i private boliger. Myrderierne kostede omkring 650 palæstinensere livet. I de seneste dage er det fortsat. Var venstrefløjen og alle ”anstændige” danskere optaget af disse myrderier? Gik de i fakkeltog og skrev rasende indlæg i aviserne mod disse blodige begivenheder - eller hvordan var det nu, det var? Svar: Der var dødelig tavshed på gader og stræder og på avisernes debatsider!

En tysk folkemordsforsker har gjort opmærksom på, at i det tidsrum, Israel har eksisteret, er 40.000 arabere og 22.000 jøder blevet dræbt i samtlige arabisk-israelske krige og under palæstinensiske terrorangreb. I samme periode er 11 millioner muslimer blevet dræbt i krige og terrorhandlinger, langt de fleste som ofre for andre muslimer. Men vore medier er ligesom de arabiske medier besatte af ofrene for israelske handlinger - og totalt ligeglade med ofrene for arabisk-muslimske krige og islamisk terror.

Når tallene er så lave i den lange arabisk-israelske konflikt, skyldes det ene og alene det demokratiske Israel. Hvis israelerne ville, kunne de jo på et par timer jævne Gaza med jorden. Men da der er tale om en demokratisk retsstat med en anstændig regering og en fri og omfattende offentlig debat, udviser Israel mådehold. Desuden er israelerne til de islamiske galninges store raseri dygtige til at afværge terroraktioner. Vi hører og ser kun de palæstinensiske terrorhandlinger, som lykkes - ikke alle dem, der mislykkes og forhindres i opløbet. Og det er langt de fleste.

Hvem tror dog på de palæstinensiske fantasital og andre eventyr? Ja, det gør ukritiske journalister og venstrefløjen, som næsten er det samme. Husker man slet ikke sidste gang, vi blev udsat for en organiseret løgnekampagne fra Palæstina? Kæmpeoverskrifter og skingre stemmer på tv og i radio om, at jøderne havde dræbt 500-600 palæstinensere. Stupide fantasihistorier - også gengivet i denne avis - om, at jøderne for at skjule ofrene for deres blodtørst kørte rundt med hundreder hvis ikke flere palæstinensiske lig i lastbiler med fryserum, for så i nattens mulm og mørke at grave dem ned på afsides steder! Da ophidselsen havde lagt sig, viste det sig, at der i alt var tale om 55 palæstinensiske og 23 jødiske ofre.

Vi hører hele tiden, at Gazastriben er det tættest befolkede område i verden. Ganske vist er befolkningen dér de sidste 15 år blevet fordoblet ved egen kraft, hvilket jo ikke ligefrem tyder på armod og sult. Men lande som Belgien, Japan for slet ikke at tale om Holland er tættere befolket, og Israel - som også kun er en lille stribe land - har næsten lige så mange indbyggere pr. kvadratkilometer som Gaza. Palæstinenserne kunne leve i et rigt samfund som Israel. Men de stemmer på formørkede og blodtørstige demagoger, som kun bringer dem død og elendighed.

Vi skal ”tvinge Israel” til at forhandle med Hamas, skrev journalisten i JP's kronik. Men problemet er da, hvordan man får terroristbanden Hamas til at forhandle med Israel. Vi har jo at gøre med en kriminel organisation. Tidligere var Fatah og Arafat venstrefløjens store helt. Vi husker den korrupte krokodille optræde i kampuniform med pistol i bæltet i FN. Hvilken skændsel for ”det internationale samfund”, hvis bygning bærer det bibelske skriftsted om sværd, der skal smedes til plovskær.

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? En folkemorderisk stat, der skamløst opfordrer til udryddelse af den jødiske stat. Hvorfor kan Israel ikke blive medlem af FN's sikkerhedsråd og FN's menneskeretskommission, når diktatur- og terrorstaterne Libyen, Sudan, Syrien og Cuba kan?

Og hvornår fjernes det særlige arabiske privilegium, som gør flygtninge fra 1947-1948 til permanente flygtninge, mens alle andre flygtninge fra alle andre af denne syndige jords konflikter integreres for at få et normalt liv? Som f. eks. de mange hundredtusinde jødiske flygtninge fra arabiske lande i samme tidsrum. Eller som de millioner af tyskere, pakistanere, indere og andre, der blev drevet på flugt i disse år.

Det drejer sig om civilisation og demokrati kontra barbari og despoti. Ikke kun i Mellemøsten, hvor kampen står mellem Israel og islam, men også i Europa. Den kloge og skarpe Henryk Broder har skrevet den uforlignelige bog om Vesteuropas uforstand, ”Hurra, vi kapitulerer!” I nogle år endnu kan vore politikere, journalister og kultursociologer leve i den illusion, at vi kan undgå konflikten i Europa ved at tale om noget andet og lukke øjnene for barbariet. Det kan vi ikke. De heiler allerede både dér og her. Vi vil komme i samme situation, som Israel.

kronik: Vor tids nazisme

Bent Jensen, professor, dr. phil., leder af Center for Koldkrigsforskning

Offentliggjort 06.02.09 kl. 03:00

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? spørger dagens kronikør.

Få et godt tilbud
på Danmarks største avis.
Indtast dit postnummer


Israel blev grundlagt af »jødiske mordere og voldtægtsmænd«, og arabiske »skolepiger blev voldtaget og bagefter slagtet« af de angribende jøder. Det kunne man læse i JP-kronikken 15/1, skrevet af en erfaren journalist på grundlag af en kulørt bog. Det er som taget ud af ”Zions Vises Protokoller”, det klassiske anti-semitiske fantasiskrift, som det russiske hemmelige politi fabrikerede for over 100 år siden. Formentlig tappede disse jødiske mordere under slagtningen også blodet fra de arabiske pigebørn for at bruge det til deres sataniske ritualer. Ifølge protokollerne er jøderne liderlige og blodtørstige og vil erobre hele verden.

Og en københavnsk kultursociolog og psykoterapeut skrev i samme avis, at jøderne - formentlig helt bevidst og med stor skadefryd - vil ødelægge et projekt i Gaza, som ledes af en menneskeretsforkæmper, der ved, hvad »40 års besættelse, undertrykkelse, indespærring og udsultning« har gjort ved Gazas indbyggere (JP's kronik 12/1). Vi tæller 40 år tilbage og når til ca. 1967 - det år Egypten tabte Gaza i en krig, hvor den egyptiske diktator Gamal Abdel Nasser og fanatiske palæstinensere havde drømt om at tilintetgøre den jødiske stat og drive jøderne i havet.

De 20 år, da Gaza var besat af Egypten og administreret med hård hånd af en egyptisk militærguvernør, er glemt. Det er kun jøderne, der besætter, undertrykker og udsulter - også når de ikke besætter, og folk fra Gaza i titusindvis arbejder og tjener penge i Israel. A propos udsultning: Det har altid slået mig, hvor velnærede og velklædte indbyggerne i Gaza er. Hvornår bliver vi fri for klicheerne i medierne (også i denne avis) om, at gazanerne hensmægter i flygtningelejre? Jødiske flygtninge fra arabiske lande boede i sin tid i teltlejre i Israel i en overgangsperiode, før de blev integreret. Palæstinenserne bor i rigtige huse. Deres officielle flygtningestatus giver dem privilegier, som verdens rigtige flygtninge misunder dem.

Vor kultursociolog har tidligere indlagt sig videnskabelig hæder på tre områder. Hun benægtede i sin tid pure, at der var antisemitisme i hendes elskede Sovjetunionen; hun ”beviste” videnskabeligt, at undertrykkelse af arabiske kvinder ikke skyldtes islam, men udelukkende den vestlige imperialisme; og hun ”beviste”, at den norske spion Arne Treholt var et uskyldig og offer for et justitsmord.

Dygtigt gjort - ikke så få kompetencer samlet hos ét enkelt menneske. Birgitte Rahbek er en gyldig repræsentant for venstrefløjens ulidelige og uendelige misforståelser, fejltagelser og løgnagtighed. Det er disse mennesker, som konsekvent har taget fejl på alle væsentlige områder igennem hele det 20. århundrede, som nu i det 21. århundrede fortsat stiller sig op som de store sandhedssigere.

Lad os nu i stedet gå over til den virkelige verden. Lad os forlade alle venstrefløjens tåbelige illusioner, al den forløjede politisk korrekthed og alle andre former for virkelighedsflugt. Lad os se på nogle meget enkle kendsgerninger.

Islam, som den praktiseres i Gaza, i Iran, i Saudi-Arabien og i mange andre lande, hvor islam er den herskende ideologi, er en syg kultur. Den lever af ophidselse og had og dødskult. Den er i enestående grad destruktiv og uproduktiv både økonomisk og i andre henseender. Den er uforenelig med demokratiske retsstatsprincipper. Den avler anarki og lovløshed og terror. Den er det nærmeste vi kommer nazisme i vor tid.

Selv uden de onde, perverse og blodtørstige jøder kan islamisterne i Gaza, på Vestbredden, i Iran osv. sagtens selv finde ud af at slå ihjel. Da den udskældte israelske statsminister Ariel Sharon i 2005 besluttede, at Israel skulle rømme Gaza som led i den såkaldte fredsproces, brød helvede straks løs. Hvor? I Gaza. Blodig borgerkrig mellem Fatah og Hamas brød ud. Alene i 2006 kostede denne krig mere end 300 palæstinensere livet, de fleste af ofrene var fra Gaza. 33 var børn. Der var angreb på medier, universiteter, boghandler, hospitaler og andre civile institutioner. Tallene stammer fra en uafhængig palæstinensisk komité for menneskerettigheder. Men vi hører ikke et ord om det - hvorfor? Fordi vore venstreorienterede journalister ikke vil høre om det.

Året før var det ”kun” 176 dødsofre. Selv under den israelske besættelse af Gaza mistede mange flere mennesker livet i Gaza i indre opgør, bandekrige og kriminalitet end i kampen mod den jødiske fjende. I sommeren 2007 havde Hamas opnået den totale sejr efter talrige likvideringer, snigmord og blodige opgør. Selv under israelske angreb på udvalgte mål i Gaza på grund af uophørlige bombardementer af israelske byer med raketter fra Gaza, fortsatte de interne palæstinensiske myrderier, også på hospitaler og i private boliger. Myrderierne kostede omkring 650 palæstinensere livet. I de seneste dage er det fortsat. Var venstrefløjen og alle ”anstændige” danskere optaget af disse myrderier? Gik de i fakkeltog og skrev rasende indlæg i aviserne mod disse blodige begivenheder - eller hvordan var det nu, det var? Svar: Der var dødelig tavshed på gader og stræder og på avisernes debatsider!

En tysk folkemordsforsker har gjort opmærksom på, at i det tidsrum, Israel har eksisteret, er 40.000 arabere og 22.000 jøder blevet dræbt i samtlige arabisk-israelske krige og under palæstinensiske terrorangreb. I samme periode er 11 millioner muslimer blevet dræbt i krige og terrorhandlinger, langt de fleste som ofre for andre muslimer. Men vore medier er ligesom de arabiske medier besatte af ofrene for israelske handlinger - og totalt ligeglade med ofrene for arabisk-muslimske krige og islamisk terror.

Når tallene er så lave i den lange arabisk-israelske konflikt, skyldes det ene og alene det demokratiske Israel. Hvis israelerne ville, kunne de jo på et par timer jævne Gaza med jorden. Men da der er tale om en demokratisk retsstat med en anstændig regering og en fri og omfattende offentlig debat, udviser Israel mådehold. Desuden er israelerne til de islamiske galninges store raseri dygtige til at afværge terroraktioner. Vi hører og ser kun de palæstinensiske terrorhandlinger, som lykkes - ikke alle dem, der mislykkes og forhindres i opløbet. Og det er langt de fleste.

Hvem tror dog på de palæstinensiske fantasital og andre eventyr? Ja, det gør ukritiske journalister og venstrefløjen, som næsten er det samme. Husker man slet ikke sidste gang, vi blev udsat for en organiseret løgnekampagne fra Palæstina? Kæmpeoverskrifter og skingre stemmer på tv og i radio om, at jøderne havde dræbt 500-600 palæstinensere. Stupide fantasihistorier - også gengivet i denne avis - om, at jøderne for at skjule ofrene for deres blodtørst kørte rundt med hundreder hvis ikke flere palæstinensiske lig i lastbiler med fryserum, for så i nattens mulm og mørke at grave dem ned på afsides steder! Da ophidselsen havde lagt sig, viste det sig, at der i alt var tale om 55 palæstinensiske og 23 jødiske ofre.

Vi hører hele tiden, at Gazastriben er det tættest befolkede område i verden. Ganske vist er befolkningen dér de sidste 15 år blevet fordoblet ved egen kraft, hvilket jo ikke ligefrem tyder på armod og sult. Men lande som Belgien, Japan for slet ikke at tale om Holland er tættere befolket, og Israel - som også kun er en lille stribe land - har næsten lige så mange indbyggere pr. kvadratkilometer som Gaza. Palæstinenserne kunne leve i et rigt samfund som Israel. Men de stemmer på formørkede og blodtørstige demagoger, som kun bringer dem død og elendighed.

Vi skal ”tvinge Israel” til at forhandle med Hamas, skrev journalisten i JP's kronik. Men problemet er da, hvordan man får terroristbanden Hamas til at forhandle med Israel. Vi har jo at gøre med en kriminel organisation. Tidligere var Fatah og Arafat venstrefløjens store helt. Vi husker den korrupte krokodille optræde i kampuniform med pistol i bæltet i FN. Hvilken skændsel for ”det internationale samfund”, hvis bygning bærer det bibelske skriftsted om sværd, der skal smedes til plovskær.

Hvornår hører det internationale og danske hykleri op? Hvornår holder EU og den danske regering op med at lade, som om Hamas er en regering eller bare en organisation, man kan forhandle med? Hvornår kræver Danmark og EU Iran smidt ud af FN? En folkemorderisk stat, der skamløst opfordrer til udryddelse af den jødiske stat. Hvorfor kan Israel ikke blive medlem af FN's sikkerhedsråd og FN's menneskeretskommission, når diktatur- og terrorstaterne Libyen, Sudan, Syrien og Cuba kan?

Og hvornår fjernes det særlige arabiske privilegium, som gør flygtninge fra 1947-1948 til permanente flygtninge, mens alle andre flygtninge fra alle andre af denne syndige jords konflikter integreres for at få et normalt liv? Som f. eks. de mange hundredtusinde jødiske flygtninge fra arabiske lande i samme tidsrum. Eller som de millioner af tyskere, pakistanere, indere og andre, der blev drevet på flugt i disse år.

Det drejer sig om civilisation og demokrati kontra barbari og despoti. Ikke kun i Mellemøsten, hvor kampen står mellem Israel og islam, men også i Europa. Den kloge og skarpe Henryk Broder har skrevet den uforlignelige bog om Vesteuropas uforstand, ”Hurra, vi kapitulerer!” I nogle år endnu kan vore politikere, journalister og kultursociologer leve i den illusion, at vi kan undgå konflikten i Europa ved at tale om noget andet og lukke øjnene for barbariet. Det kan vi ikke. De heiler allerede både dér og her. Vi vil komme i samme situation, som Israel.    Citat slut.Besøg evt. www.Sappho.dk


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE