EN VALGTALE
EN VALGTALE www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  19. januar 2016

EN VALGTALE  af   ANDERS GRAVERS

Leder: SPAR – der hvor det batter

med 9 kommentarer

Anders Gravers, leder af SIAD og leder af SIOE int.

Som så ofte før når der nærmer sig et valg, er det som om medierne allerede har bestemt, hvad der skal være fokus på i valgkampen og hvad der ikke skal være fokus på i valgkampen. Medierne prøver krampagtigt at holde spørgsmålet om mislykket integration ude af valgkampen.

I år har de venstreorienterede medier – og det er stort set alle medierne, da hovedparten af journalisterne stemmer til venstre for Socialdemokratiet – bestemt at fokus skal være på efterlønnen, hvilket statsministeren nævnte i sin nytårstale var for dyr, hvis vi skal beholde det danske velfærdssamfund. Dette emne er nu lagt op til at være hjørnestenen i valgkampen – enten er man for ophævelsen af efterlønnen eller også er man imod den. Det vil meget passende fjerne fokus fra den indvandring, der har sat politi, brandvæsen og det sociale understøttelsessystem skakmat.

Medierne vil få held med denne taktik, hvis ikke læserbrevsskribenter og bloggere får sat fokus på, hvor meget indvandringen koster det danske samfund – og i forhold til det, er efterlønnens små 16 milliarder pebernødder.

Partiet SIOE foreslår, at alle integrationstiltag ophører, at alle ikke-selvforsørgende indvandrere hjemsendes, alle kriminelle indvandrere, der har lavet en kriminalitet der giver fængsel administrativt udvises med det samme – ligesom i Schweiz.

Mislykket integration og krig imod terror koster hver skattepligtig dansker 26.700 kr. årligt. Tilsammen er det 100 milliarder kroner. Det er da her, der skal sættes ind, her batter det noget og det går ikke ud over den almindelige dansker som fjernelsen af efterlønsordningen vil gøre.

Der er ikke mange indvandrere der bruger efterlønsordningen, det er måske derfor den skal fjernes? Derfor – kontakt dine folketingspolitikere og skriv læserbreve til pressen og kræv at det er her, man sparer først og fremmest. Der vil endda blive en masse penge i overskud som kunne bruges til at rette op på alle de mangler, der er opstået i det danske samfund, fordi vores politikere over hovedet på befolkningen har besluttet, at vi skal spille socialkontor for hele verden.

Statsministeren sidder stolt og fortæller i sin nytårstale at vi har fået flere studerende fra udlandet end nogensinde før. De lever i sus og dus for danske penge under uddannelsen og derefter rejser de hjem til deres eget land eller til USA for at bruge uddannelsen der.

Det ser mere og mere ud til, at vores statsminister favoriserer udlændinge fremfor det danske folk, som han er sat til at tjene. Sidst set ved at han inviterer kriminelle indvandrere til kaffe med ministre og udvalgte forretningsfolk, der skal skaffe jobs til kriminelle indvandrere. Der må en dansker der er på kontanthjælp eller er arbejdsløs sidde med en mærkelig smag i munden. Kriminelle indvandrere inviteret til kaffe og kage hos statsministeren og joblovning fra toppen af dansk erhversliv, mens en almindelig dansker må sidde tilbage med den smerte ikke at have de samme penge, som da han/hun var i arbejde.

Tallene jeg har brugt kommer fra Dansk Kultur, som har udregnet beløbet for mislykket integration og krig mod terror.

Anders Gravers       Citat slut.Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


Besøg  eventuelt   =  
www.nomos-dk.dk  NATIONENS INDTJENINGSEVNE      
www.Google.dk

En Nations gennemsnits ( intelligens-kvotient ) er måske afgørende for, hvor stor en Nations samlede produktion og indtjeningsevne kan blive. Målinger af et folks gennemsnits-intelligens fortæller åbenbart mere om en Nationalstats National-produktion end noget andet. Noget andet tyder også på, at hvis et folk i en Nationalstat, ikke har en vis højde af intelligens, så er det umuligt at indføre demokrati.

Ganske interessant teori, som ( DRs - danskernes akademi ) præsenterer for Danmarks befolkning -Præsenteret af Helmuth Nyborg.

www.DR.dk/danskernesakademi       Helmunt NyborgUNDER 21 ÅR = OPLYS DIG SELV = PÅ DISSE LINKS =

www.sagenskerne.dk
www.kulturpartiet.dk
www.Pokerpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk   
www.fornyelsespartiet.dk  

DET ER TRODS ALT = JERES FREMTID = DET DREJER SIG OM. 
UNDER 21 ÅR = HVAD KAN I NÅ ( AT VIDE )  = INDEN DEN
(
1. oktober 2016 ) hvis i mødes på en fast ugedag foran computeren - og i sammen analyserer disse 8 hjemmesider nærmere
???              ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

  http://www.dendanskeforening.dk/   2:10 Føjet til kø Ravnevisen af Religion0


lidskjalv blot laug   Opskrift på -  digterøl og Berserker- Mjød.

Dan jeres egne laug- på ugentlige møder - og bryg digterøl m. m.

Skjaldesang.dk   for ungmøer og bassangere

Skjaldesang II

- 3 min. - 3. dec 2008 - Uploadet af Redstomp

Nyt album ude nu! Køb eller læs mere på www.skjaldesang.dk • Billeder af fyrkat

 • Fyrkat - Wikipedia, den frie encyklopædi  Fyrkat er en cirkelborg fra vikingetiden , af samme type som de fem andre trelleborge og beliggende i Himmerland - det nordlige Jylland nær Hobro. Fyrkat har en indre diameter på 120 m og indeholder 16 langhuse, 4 i hver del af borgen.


 • ET NYT DANSK KULTUR-PROJEKT = MÅSKE  ???

  Er det rigtigt - at Siad - overvejer som en del af sit Politiske Program - at financere et sådant = kultur-projekt = hvor alle danskere kan melde sig frivilligt - for at genskabe en nutidig Kopi af = FYRKAT = i samme størrelse ???  Hvem kan vide dette
  ???  Er det en kendt håndværkerskole i nærheden af Hjørring, der skal stå i spidsen for dette danske = Kultur-projekt ??? Kan danske håndværkere klare det, som vores Vikingeforfædre kunne klare, ved hjælp af Dansk Håndværk.

  Er det en del af = Siads hemmelige = KULTUR-POLITIK
  ???

  Hvor bør = FYRKAT = Placeres efter vi har passeret år 2010
  ???
  ADVARSEL TIL ALLE DANSKERE UNDER 21 ÅR

  Hvis i overvejer at brygge ( Digter-øl ) eller ( BERSERKER-MJØD ) så vil jeg advare jer imod, at gå i gang med et sådant projekt - uden at få en af jeres forældres tilladelse. For de ivrige kan jeg oplyse, at hvis i går i gang med brygningen allerede her i 2011 eller 2012, så kan i nå at brygge en god sjat - inden den ( 1. oktober 2016 ) Har jeres forældre samme opfattelse af tidshorisonten. Som alle Danmarks skolelærere ved, så har ( Mahatma Gandhi ) fødselsdag den ( 2. oktober ) og han er jo nok værd at fejre, hvis der tilfældigvis er noget ( Berserker-Mjød ) hjemme i familiens kælder den ( 1. oktober 2016 ) Har dine forældre den samme opfattelse ???    www.Google.dk   www.Folketinget.dk    www.Google.dk 

  Forsiden: Venstre
  Konservative Folkeparti
  SF - Socialistisk Folkeparti
  Radikale - Tag ansvar.
  Socialdemokraterne
  Liberal Alliance


  Disse gamle politiske partier går alle ind for et stærkt samarbejdende EU. Derfor ønsker disse partier ikke en debat om - at EU er udviddet til et ( Eurabia ) i en underskrevet aftale med = ( muslimske religiøse ledere ) den aftale, der blev underskrevet i Frankrig, den 13. juli  eller 14. juli 2008. 

  HVAD ØNSKER ET STÆRKT SAMARBEJDENDE EU ???

  Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor???

  EU - ønsker plads mere plads til islam i Europa. Det kan læses i denne kronik - skrevet af - EUs - sendebud i Danmark - som åbenbart er blevet pålagt denne opgave, at skrive denne kronik.

  Besøg eventuelt Siad  =  
  cachelagret kopi
  http://www.historiskmad.dk/


  Videoer til mogens glistrup
  www.Radiodua.dk  

  TEST DIN HJERNE = BESØG DISSE LINKS. 
  JEG NÆVNER TO ORD
  HVAD TÆNKER DU SÅ ???

  BUDSKABET  =  BUDBRINGEREN

  DER MÅ TÆNKES ( NU )

  Prøv 266b på  www.Google.dk  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE