SOCIALDEMOKRATIET
SOCIALDEMOKRATIET www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 2. juli 2010

SOCIALDEMOKRATIET

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...

Når højrefløjen vinder frem i Europa, tror jeg det skyldes, at socialdemokratiske politiske ledere nægter at erkende sandheden om islam.

ISLAM ER OGSÅ EN POLITISK BEVÆGELSE

Det som Socialdemokratiet ikke forstår, eller ikke vil erkende, det er, at islam også er en = Politisk bevægelse = der medbringer sin egen = Kvinde-undertrykkende  sharia-lov.

VENSTREFLØJENS KVINDEFRIGØRELSES-BEVÆGELSER

Socialdemokratiet og Venstrefløjen forråder Venstrefløjens kvindefrigørelses-bevægelser = ved ikke at erkende sandheden om islam, at islam også er en politisk bevægelse, og hvor den politiske lovgivning i islam = sandsynligvis er den mest = ( kvinde-undertrykkende lovgivning ) der findes her på jordkloden.

JOURNALISTERNES DYBFROSNE TANKEGANG OM ISLAM

Når det gælder Journalisters tankegang = når det gælder indsigt i islams Politiske og verslige angreb på Europa = både når det gælder ytringsfriheden = kulturen = militære ødelæggelser = udført af frustrerede unge = fordi disse unge har gennemgået ( Børneopdragelsen i muslimske hjem ) og sammensat af Muhammed for cirka 1400 år siden, så forstår disse journalister tilsyneladende ikke, at det er Koranens paralælel-lovgivning der styrer denne udvikling.

NÆSTE GENERATION AF KVINDELIGE JOURNALISTER

Vi danskere kan kun håbe = at næste generation af = unge kvindelige Journalister
= vil besøge  www.islam-info.dk   og sørge for at sætte sig ind i Koranens kvindeundertrykkende = ( Politiske lovgivning ) =  Det er jo muligt, at disse = unge kvindelige journalister = vil begynde at spørge Socialdemokratiet og andre Venstrefløjspartier = hvordan Socialdemokratiske Politiske Ledere kan tillade en kvinde-undertrykkende Politisk lovgivning = bare fordi islams Politiske Parti  = er forklædt som en Religion ???

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...

Taqiya = Islams lovlige løgn  
www.islam-info.dk

Det står fast = at det er sandhed = at islam fører Politik. Det står også fast, at islam ikke har ændret et komma i sin lovbog = Koranen i over 1000 år.

ISLAMS PARALLEL-LOVGIVNING = ER GRUNDLOVS-STRIDIG.

I følge min opfattelse, så skal der ikke være to lovgivninger i det samme land. Da islam medbringer sin egen grundlov = sharia = så må det danske folketing vælge, om det Lovene i Danmark skal udgå fra Christiansborg = eller fra en Moske.

ET LAND = TO LOVGIVNINGER = DET MÅ VÆRE EN VITS.

Hvad skal vi Danskere med et Folketing, der ikke har viljen til, at få udvist de personer der vælger at følge islams sharia - frem for Danmarks Grundlov ???Besøg eventuelt   http://www.dendanskeforening.dk/     HVAD MED BØRN OG BØRNEBØRN = OG DERES FREMTID ???


 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE