BRÆNDPUNKT
BRÆNDPUNKT www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  27. juni  2010

BRÆNDPUNKT

Hilsen fra Mullah Omar

Dato: d. 27.06.10, 14:16
Af: Mrutyuanjai Mishra
Emner:

Situationen i Afghanistan spidser til. Landet er blevet kaldt emperiernes gravplads, idet intet land endnu har vundet en krig i Afghanistan. Juni blev en af de hidtil blodigste måneder for NATO-tropperne, mens vi andre, som bor langt fra Tora Bora-bjergene og Khyber-passet, i disse dage underholder os med masser af fodbold i fjernsynet sendt direkte fra Sydafrika. I respekt for de mange unge soldater, som har mistet livet i Afghanistan, besluttede jeg at sige en lille bøn for deres sjæl og for deres familier, inden jeg faldt i søvn. De soldater, som er døde i Afghanistan, er alle nogens fædre, sønner, døtre, mænd eller koner. De efterlader familier med sorg og savn.

Tænk, hvis man kunne rejse til grænseområdet mellem Afghanistan og Pakistan og overvære Mullah Omar holde møde med sine talibankrigere. Hvad mon man så kunne høre ham sige? Måske noget i retning af følgende:

“Allah O Akbar. Bismillah al rahman alrahim. Nu er det blevet sommer, og det er tid til at spise mangofrugt. Vi holder fast ved vores plan om at gemme os godt langt væk fra NATO-tropperne. De er her kun til juli 2011, dvs. vi skal bare holde stand ca. et år endnu. Vi har nu lært amerikanerne, at de ikke bare skal forlade Afghanistan, men at de aldrig nogensinde skal vende tilbage. Det er vores terræn, vi kender det lige så godt, som Allah kender vores planer.

Heldigvis er støtten til de amerikanske tropper i Afghanistan dalende, og de har heller ikke penge til at kæmpe den dyre krig i vores region. Den internationale styrke i Afghanistan har i denne måned lidt sine hidtil største tab i krigen mod vore hellige krigere. Allah er på vores side. Men vi skal huske at være taknemmelige. Vores pakistanske brødre har gjort det godt for os. Den pakistanske efterretningstjenste (ISI) har spillet en enormt dygtig dobbeltrolle, som har forvirret de amerikanske tropper. De tager imod penge, ulandsbistand og militært udstyr og fortæller, at de vil fange mig, men når de amerikanske tropper er ved at finde ud af, hvor jeg gemmer mig, skynder de sig at hjælpe mig med at finde et bedre skjulested. Den gemmeleg er jeg desværre nødt til at lege, indtil amerikanerne trækker sig helt ud af landet, Inshah Allah, om et år. Bagefter er Afghanistan vores. Vi kan indføre sharialov, og alle de, der har samarbejdet med amerikanerne, skal smides ud af landet eller direkte i helvede. Vi skal regere Afghanistan i tusind år.

Men nogle af de unge europæiske konverterede muslimer og de nyuddannede jihadister har bedt mig om at forklare, hvorfor jeg synes, at det er i orden at sælge hash, opium, og heroin til Europa og Amerika. Nu skal I høre godt efter. Allah, O Akbar, fred være med hans navn. Vi muslimer er forpligtede til at sige sandheden til andre muslimer. Vi skal være ærlige over for andre brødre, som deler vores tro. Men vi har ingen moralske forpligtelser overfor vantro og ikke-troende ateister. Allah betragter ikke deres liv som ligeværdige med andre muslimers, og derfor skal I ikke bekymre jer over, at mange unge mennesker i europæiske lande bliver afhængige af euforiserende stoffer, som vi er blevet verdensmestre i at producere. Ved I, at Afghanistan er det største opiumproducerende land i verden? Vi er verdensmestre.

Husk også lige, at når vi sælger stoffer, som unge mennesker bliver afhængige af, så tjener vi mange penge, som finansierer vores hellige jihad i Afghanistan.
Summa Summarum, Inshahallah, det går, som det skal i Afghanistan. Men vi skal huske at takke vore pakistanske brødre fra den pakistanske hær, som har givet os logistisk assistance, og vores saudiske brødre, som har stået skulder ved skulder med os og har givet os både penge og teknologisk viden om selvmordsangreb. Til gengæld skal jeg opfordre jer til at lade være med at idyllisere David Coleman Headley, som havde planer om at bombe Jyllandspostens kontor. Nu fortæller han de forbandede indere og amerikanere om den hemmelige alliance mellem Lashkar-e-Toiba og ISI. Selv om I bliver fanget af vestlige styrker, skal I aldrig fortælle dem sandheden. David Coleman Headley er en Kafir - en vantro.

Allah O Akbar, Bismillah al Rahman alrahim. Lad os fortsætte vores gemmeleg et år mere. 2011 bliver et år, hvor vi vil have meget at fejre. Allah være med jer, mine trofaste brødre.”

Ovenstående er et tankeeksperiment. Jeg ville ikke bryde mig om at befinde mig et sted, hvor jeg rent faktisk kunne overvære en sådan samtale. Men jeg frygter, at det ikke ligger særlig langt fra virkeligheden.  Citat slut
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE