TO UDGANGSPUNKTER
TO UDGANGSPUNKTER www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  25.  juni  2010

TO UDGANGSPUNKTER FOR ISLAM-FORSKNING

Der er to udgangspunkter at tage fat i = for de studerende der ønsker at studere islam = inden muslimer overtager styringen af denne forskning = for at forske i = om islam er en erobringshær = der er forklædt som religion.

ER ISLAM EN HÆR = FORKLÆDT SOM RELIGION ???

Hvis nutidens unge studerende = i fremtiden = ønsker at forske i = om islam er en hær = der er forklædt som religion = så bør denne forskning efter min opfattelse = have disse to udgangspunkter.

1.  MUHAMMEDS LIV = SKAL UDFORSKES

Det betyder = at denne bog om Muhammed skal læses = som en begyndelse i forskning om Muhammeds liv = og hvordan omgivelserne og kulturen var = inden Muhammed døde i år 632 efter vores nuværende tidsregning.

MUHAMMEDS  LIV 
er forfattet af Ibn Ishaq og oversat til Engelsk af professor A. Guillaume og oversat til dansk af =
HENRIK RÆDER CLAUSEN  og er udgivet af  
Forskningsforlaget  RAFAEL. ISBN 87-91107-19-9K


TIL ORIENTERING = MUHAMMED ER FORBILLEDE FOR ALLE MUSLIMER.1.A  ISLAM HÆRENS KOMMANDOVEJ SKAL LÆSES

Moskeen - og dens rolle i samfundet
udgivet af  Forskningsforlaget RAFAEL 2008
Af  S. Solomon
og E. Alamaqdisi
Oversat af  Henrik Ræder Clausen
ISBN 978-87-91107-29-0

Kommende islamforskere der udforsker islam = kan nok ikke udelukke at islam er en militær hær = forklædt som religion = når man ved = at al religiøs og verslig magt er samlet i Moskeen i islam = og islam-hærens religiøse og verslige magt = har følgende kommandovej.

EN GUD = ALLAH = UDEN PARTNERE
MUHAMMED = BUDBRINGER OG SIDSTE PROFET
KORANEN = ALLAHS EGNE ORD
SUNNAHER  = opfattes således =

Muhammeds eksempel i ord og handlinger som det perfekte forbillede for mennesker. Bruges til at styre muslimers liv og tilbedelse. Som sagt =

TIL ORIENTERING = MUHAMMED ER FORBILLEDE FOR ALLE MUSLIMER.

MUHAMMEDS EKSEMPEL  OG ALLAHs ORD FORENES

SUNNAHERNE = MUHAMMEDS EKSEMPEL = FORENES MED KORANENS INDHOLD = OG BLIVER TIL  ISLAMS LOVTRADITION = SHARIA

DISSE LOVTRADITIONER ADMINISTRERES  AF ( ULAMA )

( ULAMA ) administreres af Lovkyndige mænd med viden ( Ulama ) der har autoritet til at fortolke sharia og anvende den på  aktuelle begivenheder og emner. Afgørelser udgives som fatwa,er, der er juridisk bindende for alle muslimer.

MOSKEENS ROLLE OG FUNKTION

Moskeens rolle og funktion er forskellig, alt efter om den er i islamisk område eller ej. I ikke islamiske områder styrer moske-systemet brugen af taqiya og JihadMINE PERSONLIGE GISNINGER

Efter min opfattelse, så er islam delt op i en krigszone og en fredszone = hvor islams sharia er gældende = og derfor regnes for fredszonen. Alle andre lande og kontinenter på jordkloden regnes af islam for = krigszonen.

KRIGSZONEN STYRES AF ULAMA I DANMARK OG EU

Ud fra min opfattelse af Koranen = så styrer disse lovkyndige i ( Ulama ) islams overtagelse af Danmark og Europa = fra Moskeer der ligger uden for Europa. Da disse Moskeer efter min opfattelse har specialiseret sig, inden for forskellige områder, så har jeg formodninger om = at Al-azhar moskeen i Egypten = har den ypperste forskning af =

Religion
Politik
Kultur
økonomi
handel
jura
brug af medier

så det er min opfattelse, at forskellige Moskeer har specialiseret sig i forskellige emner, og det er disse religiøse ledere fra de forskellige moskeer, der danner den ( Ulama ) der styrer islams udbredelse her i Danmark og i Europa fra Moskeer = der ligger uden for Europa.

( ULAMAENS ) styrings-redskaber af denne religiøse offensiv i Danmark og i Europa = er tilsyneladende brugen af Taqiya og Jihad.

Besøg eventuelt  = www.islam-info.dk 

og læs hvad der = står skrevet = under følgende overskrifter

Taqiya
Jihad
kolonialismeHVORDAN BRUGES TAQIYA ???

Den første forvirrings-melding i islam er, at kalde islam en religion = når det er mere dækkende = ud fra virkelighedens meldinger = at islam er en = SEX-SEKT = set ud fra et demokratisk og kristent synspunkt = hvor kvinder og mænd jo betragtes som ligeværdige, efter Dansk Lovgivning.

MILITÆR DICIPLIN = SKABER OGSÅ FRYGT.

Har islam de magtmidler der skal til, for at fastholde diciplinen i = hæren islam ??? Det vil jeg mene. Islams mænd har magten over kvinderne. De religiøse ledere har magtmidlet = APOSTAT = se også = APOSTASI = på www.islam-info.dk  Jeg mener også, at kommende studenter = der vil forske i = om islam er en militær hær = der er forklædt som religion = også vil læse, hvad der står i Koranen under overskriften = KVINDER.

VIGTIGE ( SURAER ) OM JIHAD FINDES PÅ  
Koranen  NEDERST

SUPLERENDE VIDEN FINDES HER = 
artikeldatabase.TO UDGANGSPUNKTER FOR = ISLAMFORSKNING

2. ( BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM ) SKAL UDFORSKES

Muhammed anbefalede følgende børne-opdragelse = for cirka 1400 år siden = som bærer overskriften

Børneopdragelse i muslimske hjem

Det kan printes ud = andet sted her på hjemmesiden = og kan være på et = A4-ARK = hvis bagsiden også anvendes. Overskriften hedder = ( BØRNEOPDRAGELSE 1 ) og kan også læses i dette internet-leksikon om Koranens indhold =
www.islam-info.dk  =  Børneopdragelse i muslimske hjem.

ISLAMS BØRNEOPDRAGELSE SKAL STUDERES NØJE

Fremtidens islamforskere skal studere islams børneopdragelse meget nøje, og i den historiske tidslængde af 1400 år. Vesten politikere skal vide, om islams over 1 milliard muslimer alle = opdrager deres børn = på samme måde = efter den samme recept = overalt på jordkloden ???  Vore politikere bør vide hvilke konsekvenser denne ( Børneopdragelse i muslimske hjem ) fører til rent kulturelt.  

ER KULTURKAMPEN OGSÅ HJERNEVASK  ???

Islam kulturkamp har til formål, at skifte dine tanker ud, med islams måde at tænke på. Det betyder vi rent tankemæssigt påvirkes til at mene, at muslimers religiøse særkrav = altid = er berettigede krav = og hvis vi ikke opfylder disse krav =  så er vi rascister og bør straffes efter paagraf 266b.HVILKE = KULTUR-DRØFTELSER = HAR EU MED ISLAM ???

Hvis en af fremtidens forskere skal analyse islam som en erobringshær, der har haft succes med erobringer gennem 1400 år = så kan det jo skyldes = at islams religiøse ledere = dem der styrer islams erobring af Danmark og Europa, på forhånd har sikret sig politisk opbakning hos flere Politikere i Danmarks Folketing  og i andre parlamenter i Europa. Er denne tanke helt umulig, når vi har set, at Barcalona-erklæringen fra 1995 er blevet erstattet med Euromediterranienaftalen i 2008 og underskrevet i Frankrig af Formanden for = EU ???

HVEM BETALER FOR ISLAMS INVASION AF DANMARK

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp  Mortens EU - skole

FORSTÅ DEN HISTORISKE UDVIKLING = LÆS DENNE BOGEU  Den rigtige historie  -  Den skjulte dagsorden

af Henrik Ræder Clausen
mail: henrik@fangorn.dk
Udgivet på
Forskningsforlaget Rafael
ISBN 978-87-91107-31-3

om
Danmarks Riges Grundlov
Rom - Traktaten
Maastricht-Traktaten
Nice - Traktaten
Folketingets EU-Oplysning
Københavnerkriterierne

Disse tre omtalte bøger kan bestilles her =

e-mail info@danskkultur.dk

eller på tlf. 7581 6750
 
 BARNEVOGNSKRIGEN

Den krig som Danmark og Europa taber = det er = Barnevognskrigen = fordi vi danskere bliver født ud af vores egen rede. Gøgeunge-effekten. At vi som skatteydere selv er med til financere denne udvikling over skattebilletten, vil for eftertiden stå = som en af Verdenshistoriens store gåder ???

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc om kvinderDEN EVIGE FORTIELSE og PARAGRAF 266B og
JESPER LANGBALLE DER ÅBNER MUNDEN.

Hvad er formålet med ( den evige fortielse ) og agressivitet imod enhver kritisk bemærkning af islam, ved hjælp af 266b ??? Det smager af en eller anden meget hemmelig Politisk aftale = mellem folketinget og nogle af islams religiøse ledere fra ( Ulamaen )  der i al hemmelighed går ud på = at udskifte Danmarks befolkning. Nu går det lige så godt med den hemmelige indvandring, og så begynder = Jesper Langballe = at åbne munden. Nu vil det vise sig, om det er tilladt, at sige sandheder i Dagens Danmark = her i 2010 ???

FREMTIDENS = FORSKER - RESULTATER

Hvis det lykkes at få = hædersmanden = Jesper Langballe dømt efter paragraf 266b = og det på den måde lykkes at få sat mundkurv på ytringsfriheden = så vil ethvert forskningsresultat der i fremtiden er fornærmende for islam = også kunne lukke munden på fremtidens forskeres forskningsresultater, ved hjælp af paragraf 266b. Det må Universitets-studerende godt begynde at tænke over = allerede nu. Hvem ønsker at arbejde i et samfund = hvor forskningsresultater ikke kan fremvises i det offentlige rum ???ER DU MELLEM = 12 ÅR og 16 ÅR = OG OVERVEJER FREMTIDEN.

På et tidspunkt = så skal du jo vælge en fremtid = og hvis du efter endt studentereksamen er interesseret i at forske = er det så ikke bedre at forske i et samfund, hvor der er ytringsfrihed til, at kunne præsentere forsknings-resultater i det offentlige rum = uden at skulle risikere bøder eller fængsels-straf ???  Så kunne det være mere atraktivt = at forske i et større udland ??? Det bør være en overvejelse værd. Derfor bør du holde godt øje med = ytringsfriheden = frem til den = 1. oktober 2016

Besøg eventuelt = www.KvinderForDanmark.dk 

TIL FREMTIDENS FORSKERE

HELD OG LYKKE = MED FORSKNINGEN =  Saxo-PoulHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE