KLOG FRYGT
KLOG FRYGT www.fornyelsespartiet.dk
Præsenteret her 1. juli 2010    www.Radiodua.dk

www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.


værn om danmark  =  www.værnomdk.dk

Besøg hjemmesiden - og spred budskabet

                               

PARTIET DER ØNSKER DANMARK MELDT UD AF - EU.

ET NYT POLITISK PARTI  =   VÆRN OM DANMARK

Besøg eventuelt  =  http://www.værnomdk.dk/    GØR NOGET  =  SPRED  DUDSKABET OM  =  DET NYE POLITISKE PARTI  = VÆRN OM DANMARK = TAK.

KLOG  FRYGT

Kun en tåbe frygter ikke islam

KULTURBERIGELSE: De officielle medier - de fleste - tilbageholder sandheden om islam og indvandringen.

Vi kan læse på tekst-tv, at der foregår meget mere, end det vi ellers hører om, og vi kan læse endnu mere på bloggene om, hvad ?kulturberigelsen? har bibragt det danske samfund, og den almindelige befolkning er i større omfang ved at se kendsgerningerne i øjnene. De fleste i storbyerne har smagt på ?kulturberigelsen?, mens folk i provinsens småbyer og folk på landet dog fortsat i stort omfang ikke ved, hvor indvandringen bærer hen, fordi de læser lokalavisen, som for det meste kun interesserer sig for det lokale.

Det er derfor nødvendigt med oplysning om, hvordan islam sniger sig igennem vores samfund, umærkeligt, og uden at vi kan gøre modstand, selvom vi får øje på konsekvenserne af den islamiske manifestation i vort land.

Er der for eksempel nogen, der ved, at den seksuelle lavalder i islam er ni år, og at piger kan sælges som småpiger til ægteskab med en meget ældre mand? Hvem ved, at koranen foreskriver kvalfulde straffe og tortur af anderledes tænkende? Og hvem ved, at Muhammed som pædofil og landevejsrøver og den, som huggede hovedet af sine vantro modstandere, er forbilledet i islam?

Islam defineres af sine tilhængere som fredens religion, men denne fred gælder kun dem, der er tilhængere af koranen. Men koranen og andre religiøse skrifter rummer ufattelig magen vold, specielt vold mod de vantro, og der er ingen fred i Muhammeds ord, når det gælder anderledes tænkende. Det gamle testamente indeholder også vold, men vi skal huske på, at DGT ligeledes er blevet til på mellemøstlig baggrund og derfor som en naturlig konsekvens har medtaget de mellemøstlige traditioner fra dengang. Men det er endnu vigtigere at bemærke sig, at koranen gælder som lov. Det gør bibelen ikke. Der kan stå, hvad det skal være i bibelen, uden at det influerer på vorest retssystem. Men den, der bekender sig til koranen skal følge koranens bud ubetinget.

Hvis nogen ved, at islams mål er at islamisere hele verden, bør de tage afstand fra denne ideologi. Det er en ideologi med vold og tortur, som er foreskrevet i koranen.

Ja, vist er vi islamofobe, bange for islam. Kun en tåbe frygter ikke islam.   Citat slut.

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...Som du ser
ser du ingenting
hvad du ikke ser
Få det at se om et øjeblik = på dette link =

Besøg eventuelt =    www.KvinderForDanmark.dk Det er en kompliceret sag at forstå islam. Det kræver nogle forudsætninger = og noget konkret viden =

om Muhammeds liv 
om børneopdragelse i muslimske hjem
om - Moskeens rolle i samfundet.

Desuden bør islam analyseres som ( EN HÆR ) der er = camufleret = som en = religion.Min opfordring til alle danskere er  = 

OPLYS DIG SELV  =  OPLYS EN VENINDE  =  OPLYS EN VEN

Du kan oplyse dig selv ved =  at læse disse tre bøger.MUHAMMEDS  LIV 
er forfattet af Ibn Ishaq og oversat til Engelsk af professor A. Guillaume og oversat til dansk af =
HENRIK RÆDER CLAUSEN  og er udgivet af  
Forskningsforlaget  RAFAEL. ISBN 87-91107-19-9K

TIL ORIENTERING = MUHAMMED ER FORBILLEDE FOR ALLE MUSLIMER.
DERFOR ER MUHAMMEDS LIV SPECIELT INTERESSANT.

Moskeen - og dens rolle i samfundet
Af S.Solomon og E.Alamaqdisi
udgivet på Forskningsforlaget Rafael
ISBN 978-87-91107-29-0

EU  Den rigtige historie  -  Den skjulte dagsorden

af Henrik Ræder Clausen
mail: henrik@fangorn.dk
Udgivet på
Forskningsforlaget Rafael
ISBN 978-87-91107-31-3

om
Danmarks Riges Grundlov
Rom - Traktaten
Maastricht-Traktaten
Nice - Traktaten
Folketingets EU-Oplysning
Københavnerkriterierne          www.Google.dkDa EU-Projektet = gør Europas 500 millioner indbyggere forsvarsløse over for islam = så tyder alt på, at de = ( freds-idealister ) = der kæmper for = global fred = er narret af = globale ideologier eller multinationale selskaber. Resultatet bliver, at Danmarks og Europas befolkninger udskiftes = ved hjælp af krigslist.http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

Det er andre end mig, der mener at Danmark og Europas befolkninger er blevet forrådt, af Politikere, der gik bag ryggen af Europas cirka 500 millioner indbyggere, uden at forklare dem, at Barcalona-erklæringen fra = 1995 = skulle føre til fri indvandring af muslimer = fra Nordafrikanske lande, igennem den aftale EU har indgået med islams lovkyndige = aftalen der nu bærer navnet = Euromediterranien-aftalen.  Det kalder jeg =
FORTIELSENS FORRÆDDERI.OPLYS DIG SELV  = OPLYS EN VEN = OPLYS EN VENINDEPå Muhammeds tid = talte man i visse kredse om, hvordan religionen kunne kontrollere kønsdriften. Det ser ud til, at Muhammed fandt løsningen på denne religiøse opgave = for cirka 1400 år siden. Det sker ved, at kontrollere unge kvinders mødom, således at disse kvinder ikke går i seng med fjenden. Et logisk synspunkt i krigstid. Ifølge Koranen, så er Europa erklæret for= ( krigszone ) og har været det siden = Muhammed erklærede dette. Muhammeds måde, at kontrollere muslimers kønsdrift til gavn for islams udbredelse på jordkloden = det har været mødomskontrol = ved hjælp af æresdrab = hvis en muslimsk kvinde ikke er jomfru på bryllupsnatten, så har familien mistet deres ære, og den kan kun genvindes = ved at familien myrder denne kvinde. Dette er islams kultur = ( islams daglige vaner )  som disse EU-Politikere har givet fri adgang = til Danmark og Europa.

VIL GUD BEVARE DANMARK ??? VIL GUD BEVARE EUROPA ??? 
HAR ET SLØVT FOLK OVERHOVEDET EKSISTENS-BERETTIGELSE ???

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com
Kan = et delt folk = ikke forsvare sig selv???VIL ISLAMS MØDOMS-KONTROL BLIVE NORMEN I EUROPA ???

Den børneopdragelse som Muhammed anbefalede for cirka 1400 år siden, lægger op til = at det er normalt, at islams opdragelse af muslimske kvinder, er en opdragelse til, at de skal være underkastet mændenes behov, også seksuelt. Det starter efter min bedømmelse, lige fra starten af muslimske børns tilværelse. Min opfattelse af ( Børneopdragelsen i muslimske hjem ) kan være forkert opfattet. Det må i selv vurdere, og det kan i vurdere = ved at besøge dette internet - leksikon om = Koranens indhold = under disse overskrifter.

www.islam-info.dk  ( Børneopdragelse i muslimske hjem )

Det kan også være interessant = at studere = hvad Koranens budskab er = under følgende overskrifter =

KVINDER
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM
REN OG UREN
STENING
TAQIYA
VANTRO
KOLONIALISME
JIHAD
DAR AL-HARB
APOSTASI
APOSTAT

Til fremtidens historie-forskere. Husk islam bør analyseres ud fra det synspunkt, at islam er en hær = forklædt som en religion.Moskeen - OG DENS ROLLE I SAMFUNDET

Hvis du vil oplyse dig selv om Koranens indhold, og forsøge at forstå indholdet af Koranens indre struktur og , så vil jeg anbefale dig, at læse siderne = Side 19. =  Side 30. = Side 34. hvor den kendte korankommentator = Al Zamakhshari = udtaler sig om venskab og loyalitet.

HUSK AT ISLAM HAR BÅDE RELIGIØS OG VERSLIG MAGT.

til at få kontrol af kvinders mødom, og verslig magt indeholder også islams kultur med æresdrab, af de unge kvinders egen familie. Det må være et liv i evig frygt = for de unge muslimske kvinder = der aldrig har kendt eller vidst, at kvinder i vesten er, ligeværdige med mænd. Jeg kan anbefale alle kvinder i Danmark at læse denne bog =

FORSTÅ  ISLAMS  KULTUR  =  LÆS BØGER

 


Besøg  eventuelt  www.nymoedom.dk. og hør HVORFOR.

KRISTINA AAMAND = har skrevet bogen = MØDOM PÅ MODE.

Prøv at 
www.Google.dk  Gyldendal = hvis du ønsker bogen ???En anden bog = der beskriver kvinders erfaringer med islam.

Kvinder - I Fatamorganas verden
Kurdistany Azad
Åse Clausen Bjerg
NO-KAY´S fORLAG
ISBN 87-989763-8-9HVEM VINDER BARNEVOGNS-KRIGEN  ???

Besøg 
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt 

VINDER ISLAM BARNEVOGNSKRIGEN = HVAD SKER DER SÅ ???

Alt for islam. Islam længe leve!

Tillad minareter, tillad burka, tillad koranen, tillad halalslagtning, tillad polygami, tillad prygleri af konerne, tillad voldtægt af kvinder, tillad stening, tillad omskæring af drenge, tillad lemlæstelse af piger, tillad slaveri, tillad tortur, tillad piskning og hængning, tillad afhugning af hænder og fødder, tillad brudekøb, tillad barnebrude, tillad pædofili, tillad sodomi, tillad ”æresdrab”, tillad kamouflerede mord….etc.

besøg eventuelt - www.sagenskerne.dkER OVENSTÅENDE KORANENS RELIGIØSE BUDSKABER ???

Koranen     artikeldatabase.     www.islam-info.dk ER DU MELLEM = 12 ÅR og 16 ÅR = HER I 2010 ???

Jeg vil gerne gøre jer der her i 2010 = der er mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = opmærksom på, at det der sker lige nu Politisk i Danmark = er afgørende for = JERES FREMTID = og for = JERES FREMTIDS-MULIGHEDER = efter den = 1. oktober 2016 = så derfor er min opfordring til jer = OPLYS JER SELV. I bør være specielt opmærksom på = ( kvinders forsatte frihed ) = her i Danmark. I unge mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = kan finde mere viden på disse links = som også henviser til andre links, om islams aktiviteter i Danmark = religiøst = politisk = kulturelt = økonomisk = og med Taqiya = den lovlige løgn = som Muhammed tillader muslimer.

www.kulturpartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.forsvarspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.pokerpartiet.dk 
www.fornyelsespartiet.dk   

Mit navn er Poul Leo Nielsen, og efter min opfattelse, så er de cirka 400.000 muslimer i Danmark, en del af en islamisk erobringshær = her i Danmark = Fordi Koranens budskaber fører til en bestemt slags adfærd. Det starter efter min opfattelse med = ( Børneopdragelsen i muslimske hjem ) og i kan lige som mig overveje = hvilken adfærd det giver unge muslimer = både piger og drenge = når de bliver kønsmodne.

Unge kvinder kan efter islams kultur = ikke selv vælge deres livsledsager, fordi det bestemmer familien. Det er ikke foreneligt med Danmarks demokratiske Grundlov, der siger at der er ligeværdighed blandt kønnene. De unge muslimske mænd, er i deres ungdom adskildt = fra unge muslimske kvinder = hvilket naturligt kan føre til flere voldtægter af kvinder, der ikke bærer tørklæde. Det er Muhammed der efter min opfattelse, krævede denne børneopdragelse, for cirka 1400 år siden, hvilket efter Muhammeds militære erobringsplan, ville føre til evige konfrontationer med muslimske nabolande, og på den måde tvinge muslimer til evige konfrontationer.

HVAD SIGER KORANEN SÅ OM DISSE VOLDTÆGTER

Det afhænger af, hvordan imamen vurderer ( Sura 33.59 ) og denne vurdering tager udgangspunkt i = hvor stor den islamiske styrke er i Imamens ansvarsområde. Hvad siger ( Sura 33.59 ) i Koranen så =

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

BARNEVOGNSKRIGEN I DANMARK OG EUROPA

Det giver speciel prestige i islam, især hos mændene, hvis muslimske kvinder føder mange børn. Det giver flere muslimer, som imamer og andre religiøse ledere, kan vælge deres kampsoldater fra. Da kvinder i islam kun har det halve af en mands værdi, så kan kvinder bruges som menneskeligt skjold i krigs-sitivationer. Islams historie er cirka = 1400 år = så kommende danske generationer = dem der her i 2010, der er mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = har mulighed for, at forske i, om det er muslimsk sædvane = i krigs-sitivationer = at bruge muslimske kvinder, som et menneskeligt skjold ??? Det er tilladt at finde svar på dette spørgsmål på internettet, selv om du ikke går på universitetet, og der kan forskes meget i små grupper, der mødes ( hver uge ), på en bestemt ugedag, inden den = 1. oktober 2016.

KRIGSKUNSTEN af SUN TZU  =  OG  ISLAM.

Når jeg analyserer islam som en ( erobringshær ) ud fra ( Krigskunsten ) af Sun Tzu =så er islam noget af det mest geniale jeg har set, ud fra krigskunstens regler for krigsførelse = ved hjælp af krigslist. Det første offer i en krig er sandheden, og for at islam kan afvige fra sandheden, så findes der i Koranen en tilladelse til, at bruge = Taqiya = islams lovlige løgn i denne krigsførelse.

OPLYSNING FOR VESTENS EFTERRETNINGS-TJENESTER

Om = Angreb med krigslist = sagde Sun Tzu = på side 29.

Man bør erobre fjendens land intakt. At ødelægge det, er ikkekgod krigskunst.
Den st%Cs?rste kunst ligger i at under4vinge fjenden uden kamp.


Er det hvad der sker i Danmark og i Europa her i 2010 ???På side 31. nederst står d%r =

Derfor sig%r man: Hvis du kender fjenden og dig selv, skal du ikke frygte hundrede slag. Hvis du kender dig selv, men ikke fjenden, vil du lide et nederlag for hver sejr. Hvis du hverken kender dig selv eller fjenden, vil du tabe alle dine slag.

ARROGANTE EFTERRETNINGS-TJENESTER = FINDES DE ???

Er EUs efterretnings-tjenester allerede overtaget af islam - ved hjælp af hjernevask = eller anden form for krigslist ??? Denne aftale er mærkelig =

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

Det er ikke alt som = DR = ved om islams mødoms indflydelse på = islams kultur-vane, med at familien kontrolerer mødommen =  på muslimers første bryllupsnat sammen ???

Den islamiske stat kan opnåes, på mindst 3. måder.

a. ved krig
b. ved børnefødsler
c. ved indvandring

D. ved en kombination af ( a + b + c ) i forskellige kombinationer.

Den islamiske stat er indført, når der dømmes efter sharia-loven.

EN KVIK EFTERRETNINGS-TJENESTE

Enhver kvik efterretningstjeneste vil efter min opfattelse undersøge, om der også finder mødomskontrol sted i disse lande på bryllupsnatten = lige som det foregåri Danmark i flere familier ??? 

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

I hvor mange af de her nævnte lande - er der tørklædetvang ???

EN DOVEN EFTERRETNINGS-TJENESTE

Det er jo muligt, at der i islam findes en fællesnævner = der gælder for alle muslimer på jordkloden. EUs nationalstater har Nationale lovgivninger endnu = men hvor længe ??? Er det overhovedet noget en = doven = efterretningstjeneste her i Europa = gider at interessere sig for ???

EUROPAS BEFOLKNINGER = ER I KLAR TIL FREDENS RELIGION ???

Er du klar til kulturberigelsen fra islam ???


Voldtægtsoffer
voldtægtsoffer Sverigevoldtægsoffer SverigeVoldtægtsoffer.  SverigeTIL ORIENTERING = MUHAMMED ER FORBILLEDE FOR ALLE MUSLIMER.


SYRE-ANGREB foregår nu også på Vesterbro i København.

Besøg eventuelt  http://www.dendanskeforening.dk/ 

18.06.2010

Kulturel berigelse - nu med syre

Forfatter: HV

Syre i ansigtet som afstraffelsesmiddel
Hvad er det dybere formål ???

Flere tilfældige er i de seneste måneder blevet overfaldet med salmiakspiritus på Vesterbro i København. Nu har Københavns Byret fastslået, at den slags angreb er vold under "særdeles skærpende omstændigheder."

En somalisk mand på 38 år, blev onsdag idømt fængsel i to år og seks måneder for syreangreb mod en sagesløs.Lad mig gentage = Åse Clausen Bjergs = vise ord.

Kun en tåbe frygter ikke islam.


Har vi en = FEMTE KOLONNE = i Danmark og i England = og i hele Europa ???


Hvor har denne VK-regering parkeret sandheden om islam ???

http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc  


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE