DIN INDRE STEMME
DIN INDRE STEMME www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  15. maj 2010

DIN INDRE STEMME - OG SAMFUNDETS FUNKTIONSDYGTIGHED

Din indre stemme  - fortæller dig - hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Din indre stemme - kan også  også kaldes din samvittighed.  Hvad betyder din indre stemme, så for det danske samfunds indre funktions dygtighed.

BEDØMMELSEN AF DEN INDRE STEMME - OG SAMFUNDET

Der er nogle samfund, der fungerer bedre end andre samfund, på denne jordklode = mellem dette samfunds oprindelige indbyggere, og andre samfunds indbyggere. Disse samfund jeg præsenterer her, de opdrages så vidt jeg er informeret, efter den børeopdragelse, som Muhammed anviste for cirka 1400 år siden. Du kan læse om ( børneopdragelsen i muslimske hjem ) i dette internet-leksikon om Koranens indhold som er 
www.islam-info.dk 

BØRNEOPDRAGELSENS  FRUGTER I DISSE LANDE

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

HVILKE SAMFUND SKABER DISSE LANDE INTERNT  ???

Den børne-opdragelse som Muhammed anviste for 1400 år siden = indeholder mange hemmeligheder = hvis man begynder at analysere den børneopdragelse nærmere, og tænker over konsekvenserne af denne børneopdragelse.Vil man analysere frugterne af denne børneopdragelse nærmere, så kan du analysere disse lande = og analysere hvordan disse lande fungerer internt. Jeg er af den opfattelse, at det er de menneskers = ( indre stemme ) = der former disse samfunds = funktions - dygtighed.

Du har naturligvis ret til = at have en anden mening. Der findes to overskrifter her på siden, der muligvis kan printes ud = og bruges som debatoplæg i forskellige grupper.De har følgende overskrifter =

BØRNEOPDRAGELSE  1.
BØRNEOPDRAGELSE  2.

Børneopdragelse 2 omhandler børneopdragelsen i socialistiske samfund. Det giver en mulighed for at sammenligne disse to former for = TOTALITÆRE IDEOLOGIERS = børneopdragelse.

Den socialistiske bøneopdragelse fører tit til samfund, hvor det er den værste der bliver = diktator = i et socialistisk samfund, og der opnår den totale magt. Lad mig nævne nogle få navne = STALIN = MAO = POL POT

ER ISLAM EN = TOTALITÆR IDEOLOGI  ???

I følge min opfattelse, så er islam også en = totalitær ideologi = og endnu værre end kommunismen = for denne ( SEX-SEKT )  har sat kontrollen af kønsdriften i system på en sådan måde = at den  ( totalitære ideologi ) ved hjælp af = ( mødoms kontrol ) ved hjælp af ( æresdrab ) bliver selvkontrolerende  =  fordi det er de ( muslimske familiers pligt ) at myrde deres egne døtre = hvis de ikke er jomfruer = når de bliver gift. Muslimer er slaver af en erobringshær = forklædt som en = ( religion ) hvor disse slaver også er de bødler, der myrder deres egne børn, og derfor er med til, at opretholde det = ( TOTALITÆRE SYSTEM ) som de selv er slaver af.

BØRN STARTER MED NUL VIDEN

Børn starter med nul viden, og i islam starter børneopdragelsen med, at piger opdrages strengt og drengebørn forkæles. Når forkælede drengebørn i islam bliver seksuelt kønsmodne - så er det kun muligt for disse muslimske drengebørn at få afløb for deres kønsdrift , og opnå adgang til muslimske kvinder gennem et ægteskab, som er en aftale mellem forskellige muslimske familier.

SEX-SEKTEN = ISLAMS KATTELEM

Sex-sekten islams "kattelem" = for unge muslimer der er ugifte = og har en stærk sex-drift = findes efter min opfattelse i koranens hellige religiøse lovgivning = shariaen = og det er = ( Sura 33.59 ) Denne Sura i Koranen finder du på dette internet-leksikon =  www.islam-info.dk  = under overskriften = KVINDER = og når du alligevel tjekker denne overskrift i Koranens sharialov, så kan du også lige læse, hvad der står i Koranen under overskriften = KOLONIALISME = og om = REN og UREN = og hvad der ellers vækker din nysgerrighed.

EFTER BØRNE - OPDRAGELSEN = OVERTAGER KORANEN

Efter børneopdragelsen i muslimske hjem = overtager Koranens = militære krigslove = der kræver, at muslimer der deserterer fra hæren islam myrdes. Det kaldes efter Koranens sharialove for = APOSTASI eller APOSTAT.  Kommandoen over Islams slavehær har = Imamen = som har kommandoen over islams hær. Imamen  styrer islams økonomi og islams Politik og islams kultur. Kort sagt så styrer en religiøs person verslige love på disse områder =

Politik
Jura = islams sharialove
økonomi
militære aktioner
kulturelle initiativer

Disse områder er sekulære love = som udgår fra Folketinget, og som er vore danske Politikres ansvarsområde. De politikere som vi danskere har valgt ind i Folketinget finder sig åbenbart i, at en = ( militær - erobringshærs ) = militære parallel-lovgivning tillades = hvis denne erobringshær kalder sig for = en religion. Ifølge Koranen er islams paralled-lovgivning givet af Allah, og er derfor guddommelig, og står derfor over Folketingets menneskabte love.

Derfor har Koranens Sura 24.13  Sura 33.59 forrang for alle love, der er vedtaget på Christiansborg.

MUSLIMER ER OFRE = MUHAMMEDS OFRE.

Muslimer er født ind i en erobringshær = hvor de fra barns ben af, bliver opdraget til, at være soldater i  islams erobringshær. Det giver ikke store individuelle valgmuligheder. Desværre har Danmarks Niebuhr institut analyseret islam som en religion = og ikke som en erobringshær = der er forklædt som en religion.

KVINDERS LIGEVÆRDIGHED FINDES IKKE I ISLAM

Kvinders ligeværdighed  er direkte imod demokratiets principper, og et af demokratiets fornemste idealer. Islam har også den lovlige løgn = Taqiya = den religiøse lovlige løgn. Den bruges til, at påstå, at islam er en religion. Islam indfører Koranens Militær-love. Vi ved, at mange muslimer er født ind i islams = sex-slavehær = og derfor også er ofre for Koranens militære lov = shariaen = som alle landspolitikere formodes at vide = ikke kan adskilles fra "religionen" islam.

DANMARKS OPRINDELIGE BØRNEOPDRAGELSE
 
Danmarks oprindelige børneopdragelse udspringer fra ( de 10 bud ) som var referencerammen for Danskernes børneopdragelse i gamle dage. Vi slap ud af de religiøses klør i Danmark, da troen i Danmark blev delt op mellem folkekirken og Folketinget. Det gav et godt fungerende samfund. Dengang sagde en ( indre stemme ) hos en forbryder tit. Jeg ved godt jeg har gjort noget forkert, så jeg tager min straf som en mand. Hvad siger en muslim der har voldtaget et offer. Han siger = at i Koranen står der både i ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

Kvinders troværdighed ved voldtægt
En kvinde kan ikke få en voldtægtsmand dømt medmindre hun har 4 mandlige vidner: "Hvis de (kvinderne) ikke kan bringe 4 vidner, som er mænd, er de ud fra Allahs syn løgnere" (Sura 24.13)

SHARIAEN OG DANMARKS GRUNDLOV

Danmarks Grundlov består endnu = på papiret = men efterleves ikke af alle muslimer. Alle der ikke er muslimer, er af Koranens hellige skrifter ( vantro ) og kan forulempes og kvinder der ikke er muslimer = kan efter koranens hellige skrifter voldtages. Hvem laver i hemmelighed aftaler med islams religiøse ledere ??? Det gør EU.

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-under


Besøg eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp Jeg går ind for udmeldelse af = EU = og derefter et fuldt stop for indvandring

M.V.H.  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo.Poul.DANMARKS  NÆSTE  GENERATIONER

Hvilken fremtid kan de unge i  Danmark = der her i 2010 = der er mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = ja hvilken fremtid = kan de se frem til fra år = 1. oktober 2016 ???  Hvilken ytringfrihed kan de se frem til ???          www.­radiodoktoren.­dk                                           FRONTALT SAMMENSTØD

Sådan opfatter jeg islams = politiske verslige parallel-lovgivning = sammenlignet med  Danmarks Christiansborglove, at der er et direkte frontalt sammenstød  = lovgivningsmæssigt. Når en af Danmarks mest vidende super-filosoffer udtrykker bekymring for bevarelsen af samfundets indre orden, så lytter jeg intens, så jeg er sikker på, at forstå konsekvenserne for Danmarks indre orden i fremtidens Danmark.

Hvad siger den danske filosof = KAI SØRLANDER ¨= så om Danmarks fremtid og rationalitet ??? 

http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE