BIKINI ELLER BURKA
BIKINI ELLER BURKA www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  14. maj 2010

BIKINI ELLER BURKA

12. maj 2010 04:00 | Nordjyske.dk

Integration umulig


ISLAM: I efteråret tilbød jeg foredrag ?Er det bikini eller burka, der gør kvinder frie?, og jeg sendte tilbuddet til medborgerhuse, til FOF og til Ældresagen.

Sidstnævnte svarede ikke, mens et enkelt lokalt FOF skulle tænke over det, og et ud af mange medborgerhuse svarede, at de ikke syntes om mine synspunkter på min hjemmeside og derfor måtte afvise mig. De andre medborgerhuse svarede slet ikke. Titlen skulle nok kunne trække folk til huse, men der ligger spærringer i vejen, spærringer fra institutioner, der mener at have den rette holdning og derfor afviser andre med andre holdninger. Vi ser altså med andre ord censuren virke i praksis.

Det fik mig så til at påbegynde en bog om samme emne.

Bogen indeholder en sammenligning mellem dansk og islamisk kultur set fra det kvindelige perspektiv, og den indeholder billeder fra den danske billedkunst, der tydeligvis beskriver kvinders frihed i Norden.

Hvor finder vi statuer af en nøgen kvindekrop i den islamiske verden, og er der mænd i denne verden, der synger om og til kvinder? Bogen påviser, at opfattelsen af kvinder i de to kulturkredse er så forskellig, at en integration ikke er mulig.

Den kommer ind på æren i den islamiske kultur og viser, at ære i den kulturkreds er noget andet en ære hos os. Hos os er ære noget, man gør sig fortjent til, mens æren i den islamiske verden bæres af kvinderne, og den er de så at sige født med, og den skal de vogte over, for et fejltrin væk fra ærens vej kan koste dyrt.

Æresrelateret vold er et stort tabu i den islamiske verden, og sådan bliver det også hos os, der som årsag til æresdrab angiver jalousi eller sindssyge aldrig det, det er: Islamiske traditioner.

Men en kvinde (Souad), som overlevede et forsøg på æresdrab beretter i sin bog ?Levende brændt? om, hvad æresdrab i virkeligheden er, hvor ofte det forekommer, og hvad der ligger til grund. Hun vidner på de kvinders vegne, som ikke fik den mulighed af den gode grund, at de ikke overlevede.

Det er hende magtpåliggende at fortælle den vestlige verden, hvordan det forholder sig med kvinder i islam, og jeg viderebringer derfor budskabet i min kommende bog ?Bikini eller Burka?, som også tager en del dansk kultur med. Da censuren og selvcensuren er virksom i Danmark, kan jeg ikke forvente, at de etablerede forlag vil udgive bogen. Jeg må derfor udgive den selv og søger i den forbindelse sponsorer til det økonomiske    Citat slut

Besøg evt.  www.KvinderForDanmark.dk

Som det vises her, så er der ny kultur på vej.

http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc  

Fremtiden er på vej = bliver den bikini eller burka ???

http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYUHvad siger den danske filosof = KAI SØRLANDER ¨= så om Danmarks fremtid og rationalitet ??? 

http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008Er der nogle af de kvinder, der bor i disse lande, der optræder i bikini på badestrande ???

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

          www.­radiodoktoren.­dk                                           


TANKER OM  =   PIA  KJÆRSGAARD

Meget får =  Pia  Kjærsgaard = skyld for, men det er nok ikke hende, der har gjort disse her nævnte lande muslimske. Men i finder nok på noget, der afholder almindelige dødelige, fra finde frem til virkelighedens kendsgerninger, så som at læse denne bog =

MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

Så fortvivl ikke.

Med venlig hilsen  =   Poul Leo Nielsen alias Saxo-Poul
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE