JØDER = HVAD NU ?
JØDER = HVAD NU ? www,fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  30. januar 2010

JØDER = HVAD NU ???  GENTAGER HISTORIEN SIG ???

 
Kristeligt Dagblad
 
Svenske jøder flygter fra chikane

27. jan 2010 00:00 Fordobling af hadforbrydelser mod jøder i flere europæiske lande
 
Af Bente Clausen
Flere og flere jøder vælger at forlade den sydsvenske by Malmø og bosætte sig i Israel i stedet. Det er ikke lysten, men chikane, der driver udvandringen. I 2009 blev der anmeldt 79 hadforbrydelser mod jøder i Skåne. Det er en fordobling i forhold til året før. Og det er arabiske unge, der står for hovedparten af chikanen.

Nærpolitichefen i Malmø, Bengt Hersler, forventer i fremtiden "flere bølger af antisemitiske overgreb", som han udtrykker det:

- Så snart konflikten optrappes i Israel, så optrappes den også i Malmø. Det skete sidste år både i forbindelse med krigen i Gaza og ved en tenniskamp mellem Sverige og Israel, siger han.

29 procent af Malmøs indbyggere er født uden for Sverige.

- Det er et stort problem, at mange af hadforbrydelserne ikke anmeldes, eller at politiet får dem lagt i en forkert bunke. Men alle politifolk har været på kursus, så nu skulle der være sikkerhed for, at når en jøde slås ned, fordi han er jøde, så ender det i statistikken med hadforbrydelser frem for i statistikken om vold, siger Bengt Hersler.

Og fra den jødiske forsamling i Malmø hedder det fra talsmanden Fredrik Sieradzki, at forsamlingen har kendskab til flytningerne ud af landet, og at begrundelsen næsten altid er børnene.

- Vi har medlemmer, hvis børn tvinges til at flytte skole, alene fordi de er jøder. De mobbes ud, siger han.

Den danske overrabbiner, Bent Lexner, kender godt til situationen i Sydsverige, som blandt andet omfatter ødelæggelse af jødisk ejendom og brandstiftelse.

- Situationen fortæller vel noget om, hvor vanskeligt det er at integrere muslimske grupper i Malmø, siger han.

Men han vil ikke sammenligne forholdene for jøder i Danmark med overgrebene i Skåne.

- Der er i perioder flere episoder, end vi har været vant til, men meget mærkbart har det ikke ændret sig. I hvert fald ikke i første omgang, siger han.

Mosaisk Troessamfunds formand, Finn Schwarz, er ikke helt enig.

- 2009 har ikke været et sjovt år, og det er vi nødt til at forholde os til, siger han.

Den sydsvenske tendens bekræftes af en israelsk regeringsundersøgelse om anti-semitisme, som er udkommet op til Auschwitz-dagen i dag. Heri hedder det, at England og Frankrig også oplever en fordobling af hadkriminaliteten fra 2008 til 2009.

benteclausen@kristeligt-dagblad.dk     Citat slutDET KAN VÆRE KLOGT = AT FLYTTE I TIDE

Det kan være klogt, at flytte i tide når man er jøde. Der er ingen speciel grund til at vente, indtil man bliver puffet ind i EN togvogn. Så udviklingen i et EU = der ikke engang ønsker, at forsvare sine egne direktiver, er en Politisk ledelse, der ikke engang ønsker, at forsvare sig selv, eller sine egne befolkninger, men samarbejder med en ( Totalitær Ideologi ) der er forklædt som ( RELIGION ) det ser jeg ikke, som særligt betryggende for jøders fremtid i EU.

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.phpMIN OPFATTELSE AF DEN POLITISKE UDVIKLING.

EUs DIKTATUR BEGYNDTE MED EUROMEDITERRANIAFTALEN

Jeg kan naturligvis tage fejl. Det er sket før. Jeg kan også have ret = og hvad så kære Politikere ???Jeg anser EU som et DIKTATUR indtil, at EU officielt opløser denne TRAKTAT og bekendtgør i alle Europas Medier, at EUROMEDITERRANIENAFTALEN er annuleret, på grund af = (
FOR STORE KULTURELLE FORSKELLE )EU = kunne have været et ( fornuftigt ) = Politisk Projekt = hvis formålet havde været, at beskytte Europas kristne Kulturarv og kultur - baggrund og forsvare EUs  27 Nationalstaters demokratier, og EUs ydre grænser.DET STORE GLOBALE FREDSPROJEK = HVAD BETYDER DET ???

VIL DANMARK OG EU REDDE HELE VERDEN ???
UANSET HVAD DET KOSTER ???Jeg lever i et EU , der prioriterer hele verdens økonomiske problemer, højere end EUs egne befolkninger økonomiske problemer.  = 
HVORFOR  ???

Jeg finder det naturligt, at hjælpe Jordklodens fattige befolkninger, men der bør ske i deres egne lande.ETNISK UDSKIFTNING AF DANMARKS BEFOLKNING  ???

Har =  EU - POLITIKERNE  =  et hemmeligt projekt, der går ud på, at udskifte Danmarks Befolkning med muslimer
???Efter min opfattelse er det hvad = EUROMEDITERRANIENAFTALEN  vil føre til. Demografisk krigsførelse, er en fornuftig krigslist, når modstanderen er militært overlegen. Det er bare min vurdering. Hvad er din vurdering ???


Besøg  = 
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYUØKONOMISKE FORMÅEN  og  VIRKELIGHEDEN.

Der fødes efterhånden så mange mennesker her på jordkloden, at at lige meget hvor hvor mange penge FNs NGO ere deler ud, så vil de idealistiske fredsaktivister ikke kunne nå, at udrydde sult og hungersnød her på jordkloden.

Den økonomiske formåen vil ikke kunne følge med fødsels-udviklingen her på jordkloden. Samtidig opløses EU kulturelt indefra, og kan ikke på grund af disse kulturforskelligheder = forsat være den pengemaskine, som de idealistiske NGO ere har brug for.

Det er tid til, at tænke nyt, for vore EU-Politikere.

EU
= bør måske begynde at overveje = Hvordan EU vil forholde sig til Grækenlands økonomi ???  Kender EU-POLITIKERE ikke den økonomiske grundsætning  =  at en fælles økonomi  ( en fælles  EURO  ) kræver en fælles kulturel baggrund
  ??? 

Det er muligt, at hvis hele Europas befolkning var muslimer, så  havde alle indbyggere i Europa  en fælles kulturel baggrund. Ulempen ved det er, at muslimske samfund ikke fungerer særlig godt indbyrdes, hvilket kan påvirke EUs økonomiske Fundament, for de  
27 Nationalstater.

Kan muslimer skal få et moderne Europæisk samfund til at fungere så godt, at de kan dække  EUs  behov til lønninger = til de mange ansatte. Besøg her Mortens EU skole, og læs lidt om EUs økonomiske behov =

http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp   Mortens EU - skole

Det giver kun mening, at udskifte Europas befolkninger med muslimer, hvis EU  forestiller sig selv, som et Politisk Hovedkvarter  der styrer  NATOs soldater  = Med det formål, at erobre hele verden, og bruge muslimer som soldater i denne = Globale Erobrings-strategi, og de EU- ansatte Bureaukrater, som administratorer af  EUs  indre marked, der skal producere mad og forsyne NATOs HÆR med de nødvendige våben, og andre forsyninger.

JØDER CHIKANERES

Min kammerat, der er jøde, var ude at køre med en muslimsk TAXA-chauffør. Da han i samtalens forløb fortalte, at han var jøde, så stoppede TAXA-chaufføren bilen, og min kammerat blev smidt ud af bilen. Nogle muslimer vil ikke have ( urene ) ind i deres
TAXA.

NÅR DER ER NOGET ONDT PÅ VEJ = HVAD SÅ ???

Historien har vist os, at når der er noget ondt på vej, så er de første det går ud over = jøder. Jeg kender ikke EUs dybere formål med, at lave en kontrakt , med en ( totalitær ideologi ) der er forklædt som religion, og som bærer navnet Euromediterranien-aftalen 
???

THEODORE  ROOSEVELT eller FRANKLIN ROOSEVELT

En af disse to, af USAs forhenværende Præsidenter har udtalt =
I POLITIK SKER INTET TILFÆLDIGT.MUSLIMER  og  NAZISTER

Begge disse 2 ( TOTALE IDEOLOGIER ) jager eller har jaget
jøder.

MUSLIMER og EU  samarbejder, om et fælles politisk projekt. kaldet 
EUROMEDITERRANIENAFTALEN.

HVEM GAVNER ET SÅDANT POLITISK PROJEKT ???Jøder tager til Israel, af åbenlyse årsager. De bliver truet af muslimer. Det står der i Koranen, at de skal. Besøg
www.islam-info.dk   og undersøg det selv,Jeg forventer, at chikanerede danskere, på et eller anndet tidspunkt vil flytte fra de større byer i Danmark og til Jylland, og andre mindre befolkede  områder i Danmark Det gør jeg efter at have besøgt  denne internetside  =   
http://www.kvinderfordanmark.dk/VISDOMSORD AF = WINSTON CHURCHILL

Da islams religiøse love er givet af gud, så står også islams politiske love, over menneskabte love,og derfor også over Danmarks Grundlov. Islams religiøse love står naturligvis også ( højt hævet ) over EUs direktiver,fordi = der ikke kan flyttes så meget som et komma i Koranen.
"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill


IKKE KUN DANMARK OG EUROPA

Det er ikke kun Danmark og Europa, der er blevet  besejret af islams = Totalitære militære Erobrings-strategi = der er forklædt som = religion.


Kære (( POLITIKERE )) DER FINDES NOGET DER HEDDER VIRKELIGHEDEN.Kære (( POLITIKERE )) DER FINDES OGSÅ NOGET,DER HEDDER VIRKELIGHEDEN OM (( ISLAM )) Kære (( POLITIKERE )) KENDER I VIRKELIGHEDEN OM (( ISLAM )) ??? - - - ???

ISLAM GLOBALT SET

                                       
 GLOBALT OVERBLIK AF DR.PETER HAMMOND

SÅ VIDT VIDES,SÅ ER BOGEN AF DR PETER HAMMOND UDGIVET I 2005,OG NU SKRIVER VI AUGUST 2008. SÅ DER ER JO FØDT NOGLE BØRN SIDEN 2005 OG DERFOR PASSER TALLENE SIKKERT IKKE MERE. DE ER SIKKERT STØRRE. DETTE UDPLUK AF BOGEN BØR SÅLEDES STUDERES NØJERE,HVIS TALLENE SKAL BRUGES VED EN STUDENTER-EKSAMEN.

ISLAM HAR RELIGIØSE,JURIDISKE ,ØKONOMISKE OG MILITÆRE KOMPONENTER.DEN RELIGIØSE KOMPONENT ER ET DÆKKE OVER ALLE DE ANDRE KOMPONENTER.

ISLAMISERING FOREKOMMER,NÅR DER ER TILSTRÆKKELIGT MANGE MUSLIMER I ET LAND TIL,AT AGITERE FOR DERES "RELIGØSE RETTIGHEDER."

NÅR POLITISK KORREKTE OG KULTURELT MANGFOLDIGE SAMFUND INDVILLIGER I DE "RIMELIGE" MUSLIMSKE KRAV OM " REGILIØSE RETTIGHEDER" SÅ FÅR DE OGSÅ DE ANDRE KOMPONENTER MED UNDER BORDET.

                                                 DET VIRKER PÅ FØLGENDE MÅDE.

SÅ LÆNGE DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGSANDEL FORBLIVER PÅ CIRKA 1 PROCENT I ET GIVET LAND,VIL DE BLIVE BETRAGTET SOM EN ((FREDSELSKENDE MINORITET)) OG IKKE SOM EN TRUSSEL MOD NOGEN.

USA  HAR                             1 PROCENT MUSLIMER
AUSTRALIEN HAR CIRKA          1,5  %  MUSLIMER
CANADA HAR CIRKA                1,9 PROCENT MUSLIMER
KINA HAR FRA                       1 til 2 % MUSLIMER
ITALIEN HAR CIRKA                 1,5 % MUSLIMER
NORGE HAR CIRKA                  1,8 % MUSLIMER

NÅR MUSLIMERNE  BLIVER MELLEM 2 OG 3 PROCENT AF DEN LOKALE BEFOLKNING,SÅ BEGYNDER DE AT HVERVE TILHÆNGERE BLANDT ANDRE ETNISKE GRUPPER,HERUNDER ISÆR STOR REKRUTERING I FÆNGSLER OG BLANDT GADEBANDER.

DANMARK  FORMODES HER I 2008 AT HAVE OVER 600.000 MUSLIMER
TYSKLAND HAR CIRKA      3,7  %  MUSLIMER
STORBRITANNIEN CIRKA   2,7 %
SPANIEN MED ANDOLUSIEN CIRKA 4,6 PROCENT

FRA 5 %  AF BEFOLKNINGEN OG OPEFTER  UDØVER DE I FORHOLD TIL DERES PROCENTVISE ANDEL AF BEFOLKNINGEN OVERDREVEN INDFLYDELSE.DE KRÆVER HALAL ((REN EFTER ISLAMISKE STANDARDER)) MADVARER HVOR VED MUSLIMER SIKRES JOBS I TILBEREDDELSEN AF MADVARER.DE ØGER PRESSET PÅ SUPERMARKEDS-KÆDERNE OM,AT HAVE DET PÅ HYLDERNE - FULGT AF TRUSLER,HVIS DE IKKE MAKKER RET.

FRANKRIG HAR CIRKA        8 % MUSLIMER
FHILLIPPINERNE CIRKA       5 %
SVERIGE HAR CIRKA           5 %
SCHWEIZ HAR CIRKA          4,3  %
HOLLAND         CIRKA        5,5  %
TRINIDAD &TOBAGO          5,8  %  MUSLIMER

PÅ DETTE STADE VIL DE ARBEJDE PÅ,AT FÅ DEN HERSKENDE REGERING TIL,AT TILLADE DEM,AT REGERE SIG SELV UNDER SHARIA,DEN ISLAMSKE LOV.

ISLAMS ENDELIGE MÅL ER IKKE ,AT KONVERTERE VERDEN,MEN AT ETABLERE ((SHARIA-LOV)) OVER HELE VERDEN.

NÅR MUSLIMER HAR NÅET CIRKA 10 PROCENT AF BEFOLKNINGEN,SÅ VIL DE ØGE LOVLØSHEDEN ,SOM ET MIDDEL TIL,AT KLAGE OVER DERES FORHOLD. EKS, (( PARIS - BILAFBRÆNDINGER )) HVILKET VI OGSÅ HAR SET I UGE 8 HER I 2008 HER I DANMARK.

ENHVER (( IKKE MUSLIMSK HANDLING )) DER KRÆNKER ISLAM,VIL NU MEDFØRE TRUSLER. EKSEMPLER ( AMSTERDAM-MUHAMMED-TEGNINGER ) DANMARK ( MUHAMMED TEGNINGER )

GUYANA      HAR CIRKA  10 % MUSLIMER
INDIEN               CIRKA  13,4 %
ISRAEL              CIRKA   16 %
KENYA              CIRKA   10 %
RUSLAND          CIRKA   10  TIL  15 % MUSLIMER.

VED ((20 %)) KAN MAN FORVENTE OPTØJER,OPSTÅET UD AF INGENTING.DER DANNES JIHAD-MILITSER,DER FOREKOMMER SPORADISKE MYRDERIER,OG KIRKER OG SYNAGOGER NEDBRÆNDES.

ETIOPIEN HAR CIRKA 32,8 PROCENT MUSLIMER.

VED 40 PROCENT OPLEVES OMFATTENDE MASSAKRER,EVINDELIGE TERRORANGREB OG VEDVARENDE MILITS-KRIGSHANDLINGER. 

BOSNIEN HAR CIRKA      40 % MUSLIMER
CHAD  ER CIRKA PÅ       53,1 %
LIBANON ER PÅ            59,7 % MUSLIMER

FRA EN BEFOLKNINGSANDEL PÅ 60 % MUSLIMER AF DEN SAMLEDE BEFOLKNING,KAN MAN FORVENTE UHÆMMET FORFØLGELSE AF (( IKKE TROENDE)) OG TILHÆNGERE AF ANDRE RELIGIONER,SPORATISKE ETNISKE UDRENSNINGER (( FOLKEMORD )) ANVENDELSE AF (( SHARIA-LOV)) SOM ET VÅBEN OG JIZAY - DEN SKAT,DER PÅLÆGGES VANTRO.

MAYLAYSIA   HAR CIRKA         60,4 % MUSLIMER
ALBANIEN         CIRKA           70,0 %
QATAR               CIRKA         77,5 %
SUDAN              CIRKA          70,0 % MUSLIMER.

EFTER 80 PROCENT AF NATIONENS BEFOLKNING AF MUSLIMER,KAN MAN FORVENTE STATSDIRIGERET ETNISK UDRENSNING OG FOLKEMORD.

BANGLADESH            HAR 83 % MUSLIMER
EGYPTEN                       90 %
GAZA                               98,7 %
INDONESIEN               86,1 %
IRAN                             98 %

IRAK                                97 %
JORDAN                     
   92 %
MAROKKO                   98,7 %
PAKISTAN                    97 %
PALÆSTINA                 99 %

SYRIEN                         90 %
TADTJEKISTAN              90 %
TYRKIET                       99,8 %
FORENEDE  ARABISKE EMIRATER     96 %

YEMEN                               99,9 %
SAUDI-ARABIEN            100  %
AFGHANISTAN              100 %
SOMALIA                         100 %

100 PROCENT MUSLIMER I ET LAND,DET INDVARSLER (( DAR-ES-SALAAM )) (( FRED)) DETTE FREDENS HUS-DER SKULLE FORESTILLE AT VÆRE FRED,FORDI ALLE ER MUSLIMER. HVAD ER VIRKELIGHEDEN ???


Fordelen ved at være Politisk Korrekt er = så har man en undskyldning for, ikke at interessere sig for virkeligheden. Det overlades til børn og børnebørn.


EU Muslim Nazi Stalinist


MAHATMA GANDHI OG KVINDERS VURDERING

Mahama Gandhi har sagt mange visdomsord i korte sætninger, og her er en af dem =


Den eneste tyran jeg vil acceptere i denne verden, er den stille stemme indeni.   Udtalt af Mahatma GhanhiDet fører mig frem til dette spørgsmål =

Hvilken indre stemme giver ( Børneopdragelsen i muslimske hjem ) så muslimer ??? Det kan kvinder vurdere, ved at besøge  http://www.islam-info.dk/ og studere den børneopdragelse, som Muhammed indførte for cirka 1400 år siden, for muslimske børn.

Kan denne ( børneopdragelse i muslimske hjem ) give muslimske børn = falske fremtids idealer ???

HELD og LYKKE med jeres vurdering  = M.V.H  Poul Leo Nielsen.
Arbejdet levner ikke meget tid til Politik.
Derfor kan man godt være lidt orienteret.  Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE