MØDOMS-KULTUREN ISLAM
MØDOMS-KULTUREN ISLAM www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her  30. november 2009

MØDOMS-KULTUREN  ISLAM  Præsenteret her 30. september 2009

Forlanger jomfru-certifikater

Et stigende antal unge muslimske piger og kvinder oplever, at familierne forlanger dokumentation for pigernes jomfruelighed.

Derfor bliver pigerne tvunget til læg­en for at få udstedt en lægeerklæring, der bekræfter, at pigerne ikke har haft samleje.

Det fortæller socialrådgiver og syge­plejerske Kristina Aamand til DR Nyhed­er. Hun står bag hjemmesiden NyMø­dom.dk. En brevkasse hvor muslimske piger kan få oplysninger om seksualitet og jomfrudom.

Familiens ære og pigernes værdi
"Pigerne er utrolig bange for denne undersøgelse, fordi mange af dem ikke er jomfruer," siger Kristina Aamand.

Ud af 50 henvendelser om måneden handler hver tredje om såkaldte jomfru-certifikater. Det drejer sig i høj grad om familiens ære og pigernes værdi på bryllupsmarkedet, fortæller socialrådgiveren.

"For mange af de her piger er et jomfru-certifikat hele grundlaget for, hvorvidt de kan blive gift eller ej," siger Kristina Aamand.

Bør sige nej
Men lægerne bør sige nej til at udstede jomfru-attester, mener formanden for Praktiserende Lægers Organisation, Michael Dupont.

"Attester skal være meningsfyldte, og jeg vil orientere mine medlemmer om, at attester af denne her karakter ikke er meningsfyldte, og at de skal holde op med at lave dem," siger han. citat slut

LILLE DOKTOR = HVAD NU ???

Det er absolut meningsfuldt for den unge muslimske kvinde, at hun får sit jomfru-certifikat fordi, at for den unge kvinde er det et spørgsmål om liv eller død.
Besøg 
www.nymoedom.dk . og hør HVORFOR.

Mødommens magt er ikke fremmed for mig. Jeg er selv vokset op i en dansk-arabisk muslimsk familie, er pakistansk gift - og kender spillets regler. Jeg er sygeplejerske og socialrådgiver og har bl.a. arbejdet på Center for Voldtægtsofre, Rigshospitalet. Udgav i 2007 bogen Mødom på mode - Beretninger om traditioner og tabu blandt etniske minoriteter.

KRISTINA AAMAND  kan kontaktes telefonisk på 31 12 64 89. Citat slut.
Selv om Muhammed har ligget i sin grav siden år 632, så kræver han stadig mødoms-kontrol af alle muslimske kvinder, for intet muslimsk barn må undslippe deres værnepligt og livslange soldaterpligt i islams globale erobringshær. En muslim er Allahs slave, og adlyder derfor altid en militær ordre, udstedt af Allahs stedfortrædere her på jordkloden =  så som imamer.  Selvfølgelig er en troende islamisk familie parat til, at slå deres egen datter ihjel, hvis hun ikke er jomfru på brudenatten. For en troende muslimsk fader, er det stor forskel på, om man kommer op i en af Allahs 7 himle, eller brænder op i helvedet i al evighed.

Besøg  
http://www.islam-info.dk/   og læs i dette internet-leksikon om koranens pligt og straf af familiefaderen, hvis han ikke har styr på sin datters mødom, indtil hun er gift. Det kan læses under ( børneopdragelse i muslimske hjem )

TROEN BAG ÆRESDRAB kaldes KULTUR-BERIGELSE
.
Familiefaderen kan redde familiens ære, og sin egen plads i Allahs himmel, hvis han dræber en datter der har mistet sin mødom. Tror man, ja så tror man, og det gælder både kristne og muslimer. At islam ifølge min analyse, fra starten for 1400  år siden var en militærlov, forklædt som en religion, ja det betyder intet, for en overbevist troende muslim.

NÅR DANMARKS GRUNDLOV = AFLØSES AF ISLAMS SHARIALOVE

Hvad sker der, når islams sharia-love afløser Danmarks Grundlov, for det vil sandsynligvis ske. Prøv at lytte med her, helt til bunds.

Besøg 
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU  og lyt.

I følge den demografiske udvikling, vil islams sharia-love afløse Danmarks Grundlov på et eller andet tidspunkt, og hvad sker der så ??? Der vil ske det, der sker i andre muslimske lande. Vestens kvinder, bliver som alle muslimske kvinder underlagt islams mødoms-kontrol. Islams straffe af kvinder er mange og grusomme. Besøg eventuelt
www.KvinderForDanmark.dk   og bliv oplyst om islams straffe af kvinder.

Hvis du ønsker at forstå islam bedre, så besøg
www.sagenskerne.dk   og gennemgå de 20 spørgsmål, der forefindes på denne hjemmeside, som et ( selv-studiums-kursus ) når du har tid. God fornøjelse med det.

Med venlig hilsen   =   Poul Leo Nielsen


http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-under

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE