SKOLE-AFBRÆNDINGER
SKOLE-AFBRÆNDINGER www.fornyelsespartiet.dk


Fænomenet skoleafbrændinger.LIVETS KENDSGERNINGER og HVAD SÅ ???

I Ekstrabladet kunne man forleden læse om omfanget af skoleafbrændingerne,nemlig at der på få år blev begået 82 ildspåsættelser på skoler i Danmark.Som det bliver skrevet er det cirka 2 til 3 skoler pr uge.

Prøv lige at tænke det langsomt igennem, to til tre skoler hver,hver eneste uge,det i sig selv er grotesk nok,men tænk på prisen på disse afbrændinger.Helt billigt er det næppe.

Og hvorfor så ???


Tjo, da vi var børn drømte vi vel også  fra tid til anden om at skolen brændte ned.så vi fik nogle fridage,men det blev altid ved tanken.Det gør det bestemt ikke mere.


Og nu er undskyldningerne talrige og opfindsomme - de keder sig jo bare, - de gør oprør mod systemet, - de er frustrerede, - og jo undskyldningerne mangler bestemt ikke.

Hvem begår disse afbrændinger ??? ja, det er der ingen der rigtigt har lyst til at oplyse, - ikke endnu i hvert fald. BESØG http://siaddk.wordpress.com/

 og læs videre.


FINDES FORKLARINGEN PÅ DISSE SKOLEAFBRÆNDINGER I DEN MUSLIMSKE BØRNEOPDRAGELSE ??? ELLER FINDES FORKLARINGEN I EN HELT ANDEN FORM FOR BØRNEOPDRAGELSE ???   HVAD MENER PÆDAGOGERNE ???

Er det rigtigt,at muslimer i alle de muslimske lande opdrages på den samme måde,som muslimer opdrages i alle andre lande,hvor der også lever muslimer ??? her tænker jeg på lande som

Afghanistan      ca   25,889 millioner menesker år 2000
Albanien                   3,490     -              -                -
Algeriet                   31.194    -              -                -
Aserbajdsjan             7.748
Bahrain                     0.634
Bangladesh             129.194
Benin                         6.396
Brunei                        0.336
Burkino-Faso            11.946
Cameroun                 15.442
Djibouti                      0.451
Elfenbenskysten        
Egypten                     68.360
Gabon                         1.208

Jeg nævner kun de muslimske lande,der er medlem af O.I.C ,nemlig de lande der i FN ønsker at GRADBØJE YTRINGSFRIHEDEN. BESØG evt. 
www.durban2.dk

Forenede Arabiske Emirater  
Gambia                                       1.367    mill.  m i 2000
Guinea                                        7.466     -       -       -
Bassua Guyana                             1.286
Indonesien                               224.784
Irak                                            22.676
iran                                            65.620
jordan                                         4.999
Kasakhstan                                 16.733
Kirgistan                                      4.685
Kuwait                                         1.974
Libanon                                        3.578
Libyen                                          5.115
Malyasia                                      21.793
Maldiverne                                     0.301
Mali                                              10.686
marokko                                       30.122

Jeg nævner som sagt kun lande som er medlem af  O.I.C ,og befolkningstallet i de nævnte lande er gældende for år 2000

Mauritanien                          2.668   mill. mennesker
Mozambigui                        19.105     -           -
Niger                                   10.076
Nigeria                               123.338
Oman                                     2.533
Pakistan                              141.554
Palæstina
Qatar
Saudi-Arabien                         22.024
Senegal                                    9.987
Seirre Leone                            5.233
Somalia                                   7.253
Sudan                                     35.080
Surinam                                    0.431
syrien                                      16.306

Det interessante spørgsmål er også,om der i de her nævne lande,om (  opdragelsen er den samme i alle muslimske hjem ??? ) Har vore POLITIKERE undersøgt dette ???

STUDERENDE,
det er jo jeres fremtid,det drejer sig om.Hvis i ønsker at vide noget om ansvarlig POLITIK,så er der ingen,der forhindrer jer i at læse bogen  ET DELT FOLK skrevet af geniet fra www.nomos-dk.dk  Hr MORTEN UHRSKOV JENSEN.Udgivet af forlaget LYSIAS.

Hvilket videns-grundlag er Danmarks Politiske beslutninger truffet på siden 1983 ??? Læs selv bogen.HELD og LYKKE med jeres fremtid. M.V.H  Poul.

TADSJIKISTAN                          6.441  Mill. mennesker
THAD                                     
TOGO                                       5.019   -            -
TUNESIEN                                 9.593
TURKMENISTAN                        4.518
TYRKIET                                  65.667
UGANDA                                  23.218
USBEKISTAN                             24756
YEMEN                                     17.479

Jeg har fundet befolkningsantallet i de her nævnte lande ,der ALLE er med i den muslimske sammenslutning O.I.C. som i FN vil have ytringsfriheden under religiøs kontrol. Disse landes befolkning-antal var i 2000 som her nævnt i bogen med navnet

VI ER FOR MANGE

udgivet af FORLAGET PRUDENTIA  www.prudentia.dk 36787100  

Denne DEBATBOG om  - BEFOLKNINGSKONTROL eller KAOS - er udgivet i 2002 og DEMOKRATISK RÅD og SELSKAB har åbenbart en finger med i spillet,bag udgivelsen af denne bog. 

Forfatterne bag dette MESTERVÆRK af bogen er følgende.

JESPER JACOBSEN  har også REDIGERET
MORTEN LINTRUP
BERNARD GILLAND
JENS LINTRUP
BENT JACOBSEN
GEOFFREY CAIN   ide til omslag K.W.Hansen.

FREMTIDEN

Når KONSERVATIV UNGDOM i går den ( 12 - 11 - 2008  ) meldte ud,at de i fremtiden vil stoppe for U-landshjælpen, så kan baggrunden og motivet være. Hvad nytter det ??? Fødetallet er så stort på jordkloden,at nytteværdien af U-landshjælpen fylder som en dråbe i havet,med denne fødselstilvækst.Min vurdering er muligvis forkert.Det kan kun KONSERVATIV UNGDOM svare på.Ovenstående indbyggertal er vildt stærkt stigende,og KONSERVATIV UNGDOM har måske overvejet ,hvor mange mennesker jordkloden kan brødføde.

ISLAMS  SELVKONTROL

Islam har altid fødselstilvækst,uanset om muslimerne lever i rige eller fattige samfund.Det kan skyldes ( børneopdragelsen ) ,hvor mange drengebørn i familien giver stor anseelse. Islams ledere magter åbenbart ikke,at omstille de mange børnefødsler til,hvad det land de bor i ,kan klare at forsørge madmæssigt.Lige nu,så har vore Nordafrikanske muslimske Nabolande otte-doblet sit befolkningsantal.Derfor kommer de. Deres egne lande har svært ved at brødføde dem. Et sted på jordkloden lykkedes det,at styre sin egen børnevækst,således at landet kunne brødføde sin egen befolkning. Det var i DANMARK.

ER ISLAM EN ORGANISME INGEN KAN STYRE ???

Hvis islams børneopdragelse i de muslimske hjem,er baggrunden for ,at imamerne ikke magter at styre muslimernes børn ( det tyder de mange skolebrande jo på) at den opgave magter imamerne ikke.Har imamerne så tænkt sig,at gøre noget nyt ved ( børneopdragelsen i de muslimske hjem ??? Jeg ved ikke,om børneopdragelsen er den samme i de 56 til 57 andre muslimske lande som jeg har nævnt,men meldingerne fra muslimers handlemåde rundt om på jordkloden tyder på,at det er samme opdragelse,der bruges der.Men det spørgsmål må imamer kunne svare på.

PARADISISKE TILSTANDE PÅ JORD

Der er fire lande på denne jordklode,hvor islam udgør næsten 100 procent af befolkningen,og det er

YEMEN
SAUDI-ARABIEN
AFGHANISTAN
SOMALIA

Hvordan er det så,at være født i dette land,hvor du også er født som muslim.Hvordan er det,at leve der,som en helt almindelig gennemsnits-muslim ??? Når 100 procent af befolkningen i disse 4 lande er muslimer,så skulle man jo ikke tro,at der findes højere lykke for en muslim på denne jordklode.Hvordan ser det så ud i disse 4 lande,i virkelighedens verden ???

ZOMBIER eller STUDERENDE

Hvad forskel er der på ZOMBIER og STUDERENDE ??? Min udlægning. En ZOMBIE er efter min opfattelse en levende krop,der går rundt med en HJERNEDØD HJERNE,og gør og siger ligesom alle de andre,uden at tænke nærmere over det.
STUDERENDE går rundt med en ret KVIK og  VIDEBEGÆRLIG HJERNE og er SPRÆNGFYLDT og PROPPET med NYSGERRIGHED. Skulle der være en STUDERENDE, der er nysgerrig efter at vide,hvordan det er,at leve i de 4 muslimske lande ??? så kan jeg anbefale følgende.

LÆS BOGEN   KRISTEN-FORFØLGELSER I VERDEN
FORFATTEREN ER NIELS ERIK SØNDERGAARD
UDGIVER  forskningsforlaget  RAFAEL

AFGHANISTAN       ET LILLE UDPLUK AF BOGEN

Vesten er i Afghanistan på grund af landets medvirken til angrebet på New York 11. september 2001.Man forsøger at nå en tålelig løsning ved at formindske den trussel,der kommer fra landet.Men man forholder sig ikke rigtigt til udfordringen.Man tjatter kun til talabanstyrkerne og nedkæmper dem ikke konsekvent.Man ser ikke i øjnene,at islam er fjenden,og af hensyn til nogle muslimer undlader  man effektivt at bekæmpe andre muslimer.Så derfor kommer man ingen vegne.Sitivationen er ikke god. Politiet, øvrige myndigheder og talaban-oprørs-grupperne er narkohandlere.Korruptionen er massiv. Undertrykkelsen af kristne og andre ( ikke muslimer ) er total. Vesten stiller ingen krav til nogen på dette punkt.Desuden er Vestens kultur-radikale "pinger" modstandere af enhver militær aktion,som muslimske kræfter ikke bryder sig om.Så Vesten er forvirret og ikke klar til at løse problemerne i Afghanistan.

KVIKKE STUDERENDE og andre NYSGERRIGE

Hvis i ønsker mere viden om krist-forfølgelser  i YEMEN,SOMALIA og SAUDI-ARABIEN og andre lande hvor kristne forfølges,samt vil vide hvordan muslimer har det indbyrdes med hinanden i disse lande,så må i selv anskaffe bogen KRISTEN-FORFØLGELSER I VERDEN.

MINE KOMMENTARER  MINE SYNSPUNKTER

Alle i Afghanistan er muslimer og tror på Allah.Det har taget islam cirka 1400 år,at nå så vidt.Det vil tage lige så lang tid,at besejre islam,hvis det er krigens målsætning ??? Hvem ved det ??? Islam er en kombination af både tro og lovgivning med mere.Det er et totalitært system.

Det er måske muligt,at besejre de mennesker,der fører islams krig,men hvad så bagefter ??? Systemet lever videre ,og efter 10 år eller 50 år,så er der nogle imamer,der igen forsøger,at tolke islams suraer,som de mener,hvis de fortolkes korrekt,vil føre til sejr over de vantro.

USAs REAKTION VIRKER FORSTÅELIG.

Efter den 11. september 2001 virker det naturligt,at de skyldige skal findes og straffes.Det trækker ud. Det er måske muligt,at finde den skyldige  Osama Bin Laden med lidt held ,men at bekæmpe islams TOTALITÆRE IDEOLOGI er ret tidskrævende og kræver flere hundrede års vedholdenhed. Dette er bare min bedømmelse,som kan være HELT FORKERT.Overvejer det delvise Dekadente Vesten denne mulighed  ??? Kan vore politikere se,at de interne problemer i Danmark med muslimer og problemerne i Irak og Afghanistan er to sider af samme sag ???

Jeg vil håbe,at vores Danske Forsvarsminister har læst KRIGSKUNSTEN af SUN TZU om nødvendigheden af,at kende sin fjendes natur meget grundig,inden der gribes til våben.

For vore Danske SOLDATERS SKYLD,så bør islams natur studeres ned i den mindste detalje.Dette TOTALITÆRE SYSTEM har besejret fjender i 1400 år,så det bør ikke undervurderes,men studeres meget nøje.

KÆRE STUDERENDE  DET GÆLDER JERES FREMTID.

Hvis i ønsker at forstå hele denne globale og lokale sammenhæng mellem islam og kristne og vantro fra en rationel filosofisk indfaldsvinkel så vil jeg anbefale jer,at læse bogen

FORSVAR FOR RATIONALITETEN   skrevet af filosoffen
KAI SØRLANDER udgivet af  INFORMATIONS FORLAG.
Religion og politik i filosofisk perspektiv.

Dette spørgsmål finder jeg på side 94 i KAI SØRLANDERS  bog.

Hvorledes skal vi forholde os til de muslimer,som personligt forsøger at forene deres tro med tilværelsen i et demokrati  ???

Mit personlige spørgsmål til jer STUDERENDE. Baner børneopdragelsen i muslimske hjem vejen for,at skolebørn her i Danmark brænder et par skoler ned om ugen ???USYNLIG EROBRING www.fornyelsespartiet.dk

14 - 11 - 08
KÆRE STUDERENDE   DET ER JERES FREMTID DET GÆLDER.

KÆRE KVINDELIGE STUDERENDE 

Det er især jeres fremtid det drejer sig om.Det er jer der er så begavede,at i kan se Danmark som en helhed forenet af vores Danske Grundlov. Er Danmark værd at bevare ???

KÆRE KVINDELIGE STUDERENDE

Mener i at islam breder sig i de her nævnte områder ??? Betyder dette,at sharialovene udbredes efterhånden som der bliver født flere muslimer end Danskere i disse områder ???

ALBERTSLUNDS BOLIGSOCIALE CENTER
ALBERTSLUND SYD
ALBERTSLUND HEDEMARKEN
ALLERØD  ØRNEVANG OG UGLEBJERGVEJ
BALLERUP ESKEBJERG / MÅLØVVANG
BORNHOLM  HØJVANGSPARKEN
BRØNDBY  BRØNDBY STRAND
ESBJERG  STENSGÅRDS KRAGLUND ØSTERBRO
ESBJERG  THULEV  BLÅGÅRDSBJERGPARKEN
FAXE  FRØGÅRDEN

FREDENSBORG  EGEDALSVÆNGE
FREDENSBORG NIVÅHØJ OG ISLANDSPARKEN
FREDENSBORG  ENEBÆRHAVEN HUMLEBÆK
FREDENSBORG  NIVERØD III   OG  IV
FURESØ  FARUM MIDTPUNKT
FREDERIKSBERG SOLBJERG HAVE OG FINANSHAVEKVARTERET
FREDERIKSBERG SOLBJERG HAVE OG SØNDERMARKEN
GLADSAXE  MØRKHØJ VÆNGE
GLADSAXE  HØJE GLADSAXE
GLOSTRUP  HVISSINGE

GREVE  ASKERØD
GREVE  GERSAGERPARKEN
GULDBORGSUND  LINDHOLM
HADERDERSLEV HJORTEBROPARKEN
HELSINGØR  NØJSOMVEJ
HELSINGØR  VAPNAGÅRD
HJØRRING  HJØRNING VESTBY
HILLERØD  KONGEVÆNGET 1 - 2
HVIDOVRE   AVEØRE STADITIONSBY
HVIDOVRE  EGEVOLDEN II

HOLBÆK HAVEVANG/AGERVANG OG AGERVANG ENGE
HOLBÆK LADEGÅRDSPARKEN
HOLBÆK  BJERGPARKEN
HORSENS  SUNDPARKEN
HORSENS BERINGSVÆNGET
HORSENS  ALEXBORG SØNDERBRO
HØJE TÅSTRUP CHARLOTTEKVARTERET
HØJE TÅSTRUP GADEHAVEGÅRD
HØJE TÅSTRUP TÅSTRUPGÅRD 
ISHØJ  GADEKÆRET
KOLDING  SKOVPARKEN

KØBENHAVN  AKACIAPARKEN
KØBENHAVN  TELEMARKSGADEKVARTERET
KØBENHAVN  LUNDTOFTEGADEKVARTERET
KØBENHAVN  HOLMBLADSGADEKVARTERET
KØBENHAVN INDRE NØRREBRO ( OG BISPEBJERG)
KØBENHAVN  MIMERSGADEKVARTERET
KØBENHAVN  TINGBJERG - UTTERSLEVHUSE
KØBENHAVN  SJÆLØR BOULEVARD
KØBENHAVN  GYLDENRISPARKEN
KØBENHAVN  SUNDHOLMSKVARTERET 
KØBENHAVN  URBANPLANEN

KØBENHAVN  BISPEBJERG
KØBENHAVN  FRITIDSJOBKONSULENTERNE
KØBENHAVN  AFDELING 60 og 61 DIALOG VESTERBRO
KØBENHAVN  KONGENS ENGHAVE
KØBENHAVN  JAGTVEJSKVARTERET
KØBENHAVN  LØNSTRUPGÅRD og HVIDBJERGVEJ
KØBENHAVN  FOLEHAVEN
KØBENHAVN  ABKs ÆLDREBOLIG - AFDELINGER
KØBENHAVN  LIVORNOPARKEN OG GRØNDAL
KØBENHAVNs  SAMVIRKENDE BOLIGSELSKABS ÆLDREBOLIG - AFDELINGER

LOLLAND  SOGNEFOGEDVÆNGET  SYDHOLMPARKEN og KONGELEDDET
LOLLAND  RIDDERBORGSPARKEN OG NØRREVÆNGET
MIDDELFART  MELFARPARKEN
ODENSE  VOLLSMOSE
ODENSE ST - KLEMENTSPARKEN
ODENSE  HØJSTRUPHAVE OG UFFESVEJ
RANDERS  RANDERS NORDBY
RINGKØBING  SKJERN  DAMTOFTEN
ROSKILDE Bs SJÆLLAND AFDELINGER I ROSKILDE
RØDOVRE  KÆRENE OG BYBJERGET
RINGSTED  OPSØGENDE BOLIGSOCIAL MEDARBEJDER

SLAGELSE  PARKVEJ
SLAGELSE  RINGPARKEN
SLAGELSE  MOTALAVEJ - KVARTERET 
SVENDBORG  BYPARKEN OG SKOVPARKEN
SØNDERBORG AFDELING 22 24 30 33 OG 35
VARDE  BOULEVARDBEBYGGELSERNE 
VEJLE BOLIG VEJLE ( ISÆR FINLANDSPARKEN OG LØGET )
VIBORG  HOULKÆR
ÅBENRÅ  HØJE KOLSTRUP
ÅLBORG  ÅLBORG ØST

ÅRHUS  GELLERUPPARKEN
ÅRHUS  HØJSKOLEPROJEKTET I GELLERUP
ÅRHUS  BISPEHAVEN
ÅRHUS  HERREDSVANG
ÅRHUS  FRYDENLUND
ÅRHUS  TRIGEPARKEN
ÅRHUS  RUNDHØJ
ÅRHUS  MØLLEVANGEN
ÅRHUS  HOLMSTRUP - ODINSGÅRD - THORSBJERG
ÅRHUS  SKOVGÅRDSPARKEN
ÅRHUS  KALMARGADE

KÆRE KVINDELIGE STUDERENDE

Med ( usynlig erobring ) mener jeg,at de fleste af os,lever naturligt i vores hverdag,uden at vide hvad der sker i vores fælles fædreland i de nævnte områder.Altså ingen af os lægger særlig mærke til den overordnede betydning af denne udvikling.

KÆRE KVINDELIGE STUDERENDE

I der er bedre begavede end gennemsnittet af befolkningen,bør vide hvordan kvinders liv er, når det er islams religiøse love der hersker ??? Vil i stiltiende finde jer i,at islams Sharia-love langsomt men sikkert vinder indpas i Danmark.At jeres skolebøger omskrives,således at historieundervisningen tilpasses Arabernes ønsker om tilpasning til Sharia-love  ??? Er det jeres ønske,at leve efter islams religiøse love  ???

SEMINARER  OG  UNIVERSITETER

Jeg kommer ikke på seminarer eller på universiteter,så jeg kender ikke kulturen der,men hvis det er tilladt,at gå i en T-Shirt med Che Guevara på,så burde det også i Danmark være tilladt at gå i en T-Shirt med Jellingestenen på,eller med Dannebrog på,eller med Winston Churchill på.

KÆRE MANDLIGE STUDERENDE

Hvor mange af jer kender antallet af muslimer i de her nævnte områder ??? Er det noget i sådan cirka kan finde ud af ??? Hvis der så regnes på fødselsraten af muslimer i de nævnte områder,er det så muligt at regne ud,hvornår de er et lige så stort antal muslimer,som der er i Gjellerup-parken ved Århus  ???

LYTTE-BØFFERNE OG HJERNEN

Det som jeg forventer af de intellektuelle begavede det er,at når der gennem lytte-bøfferne kommer informationer til deres hjerner (måske jeres) hjerner,så samler en INTELLEKTUEL disse informationer,og bearbejder disse oplysninger,og danner sig derefter et ( overordnet overblik )over sitivationen og udviklingen.

Hvis der bliver født cirka 2,7 barn om året der ønsker islams religiøse love indført,og kun 1.7 barn der ønsker at bevare Grundloven,hvad betyder det så for bevarelsen af Grundloven ??? Hvis der i Danmark findes cirka 600.000 personer ud af Danmarks befolkning der ønsker islams religiøse love indført,kan i så regne ud,hvornår vores Danske Grundlov kan afskaffes ad demokratisk vej ??? Dette udfordrende regnestykke blev stillet 14-11-08 .En viden som kan være nyttig,for de kvikke,der vil forsøge at regne facit ud.

DE KVINDELIGE STUDERENDE

Vil de kvindelige studerende være interesseret i resultatet af dette opsatte regnestykke,eller vil de endda selv klare regnestykket.Hvornår er Danmarks indre DEMOGRAFI-UDVIKLING nået der til,at islams religiøse love kan gennemføres ???

DEN HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN

Vil den fremtidige verdensorden være som beskrevet af LARS HEDEGAARD i sin ( artikel ) på TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS hjemmeside http://www.sappho.dk/  under overskriften den HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN ???HVOR MYRDES DE KRISTNE ? www.fornyelsespartiet.dk

overskriften
INFORMATION  10 - 11 - 08 og 11 - 11 - 08

Kære Studerende og andre kvikke hoveder. I bør vide lidt om,hvordan kristne forfølges og myrdes ude i verden.Der er mange af jer,der har en fremtid der skal planlægges.Her i Danmark er det FOLKETINGETS LOVE,der sætter rammerne for de individuelle udfoldelsesmuligheder.

Der er en ting jeg lige vil slå fast.Her i Danmark er der ingen kristne,der myrder mennesker fra andre trosretninger eller de ikke troende,der kan kaldes vantro.

Her i Europa er der flere muslimske områder,hvor det er uklogt for kristne og ikke muslimer at komme.Kort sagt,der er områder i vores Europæiske lande,hvor vores demokratiske værdier ikke respekteres.Sådan opfatter jeg virkeligheden.

UDEN FOR EUROPA   TYRKIET

Kræfter arbejder for,at TYRKIET skal med i de 27 EU-LANDES samarbejde.Det synes jeg er en dårlig ide.For her jages og chikaneres de kristne,som i næsten alle muslimske lande.

Den 18 april 2007 trængte 5 muslimer ind i et kristent forlag i den sydøstlige provins Malatya og skar hovedet over på tre protestantiske kristne.To af ofrene Necati Aydin 36 og Ugur Yuksel 32 havde konverteret fra islam.Den tredie mand Tilmand Geske 46 år,og var tysk statsborger.

MIN KOMMENTAR.

Lige efter bogen,af med hovedet.Det ved alle,der har læst bogen MUHAMMEDS LIV oversat til dansk af HENRIK RÆDER CLAUSEN fra forskningsforlaget RAFAEL.

Når Tyrkiske politikere offentlig fordømmer drabene,skyldes det efter min opfattelse mere ,hensynet til Tyrkiets ønske om optagelse i EU.Dette er naturligvis en subjektiv vurdering.

TYRKIET har åbenbart en paragraf 301,som bruges specielt mod forfattere,journalister og andre intellektuelle.

Siden seldjukiske tyrkere i det 12- og 13 århundredtallene erobrede lilleasien,har de kristne været undertrykt.Men i løbet af 1900 tallet blev kristendommen systematisk næsten udryddet.Blandt andet ved det armenske folkemord den 23 april 1915. hvor 1,5 millioner mennesker blev nedslagtet,og ved udvisningen af et par millioner grækere i 1922.
Omtale af sådanne ting er forbudt i Tyrkiet og ikke velset i magtens korridorer i Europa.

islam tager mere og mere magten i Tyrkiet, og vestlig politisk naivitet  er medhjælpende til dette.Der er i landet en stærk mediehetz mod alle ikke-tyrkere og imod alle der ikke er muslimer..

Kirkerne kan ikke eje deres egne bygninger.
Den ortodokse kirke lejer 1000 år gamle bygninger,som de ikke må reparere.
Præsteuddannelse er forbudt i tyrkiet.
Kort sagt.Den muslimske børneopdragelse slår igennem,og  med imamers viden,og måske tilskyndelse,så dræbes præster og evangelister.
Det er dette TYRKIET,som vores politikere mener skal være en del af Europa.
Vi har de politikere vi har fortjent,for vi har selv valgt dem.

LISTE OVER LANDE MED DEN STØRSTE FYSISKE FORFØLGELSE.

Sådan fremkommer listen
Der er lavet et spørgeskema,som kortlægger sitivationen for de kristne i de enkelte lande.Ud fra spørgsmålene  gives der point om lovgivning,myndighededers praksis ,ytringsfrihed,forsamlingsfrihed,personlige interviews og rapporter om forfølgelser.Listen eksistere for at synliggøre hvilke lande,der aktivt forfølger kristne og derved  overtræder elementære menneskerettigheder.Listen bliver fornyet en gang om året.
Copyright Open Doors International januar 2007

Her er så TOP - 50 listen.

1  Nord-Korea
2  Saudi-Arabien
3  Iran
4  Somalia
5  Maldiverne
6  Yemen
7  Bhutan
8  Vietnam
9  Laos
10 Afghanistan
11 Usbekistan
12 Kina
13 Eritrea
14 Turkmenistan
15 Commorerne
16 Tjetjenien
17  Pakistan
18 Egypten
19 Burma  ( Myanmar)
20 Sudan
21 Irak
22 Aserbajdjan
23 Brunei
24 Cuba
25 Qatar

26 Libyen
27 Nigeria
28 Djiboute
29 Indien
30 Sri Lanka
31 Algeriet
32 Mauretanien
33 Marokko
34 Tadsjikistan
35 Tyrkiet
36 Oman
37 Etiopien
38 Forenede Arabiske Emirater
39 Kuwait
40 Jordan
41 Indonesien
42 Hviderusland
43 Colombia
44 Bangladesh
45 Syrien
46 Tunesien
47 Kenya
48 Nepal
49 Mexico
50 Bahrain

FORFØLGELSE.

Gennem det sidste århundrede er flere kristne  blevet forfulgt og har mistet livet end gennem resten af kristendommens historie.I de sidste 5 årer titusinder af kristne blevet myrdet.400 millioner udsat for grove forfølgelser.
Eneste årsag: De tilhører Guds kirke.Drn kirke,som er kristi legemepå jord,og som ønsker,at Jesus skal være Herre og Mester i deres liv.I 60 lande er forfølgelse en uhyggelig del af hverdagen for de kristne.
Masakrer,mord,tortur,voldtægter,skamferinger,familieadskillelser,chikane,fængslinger,slaveri og mange former for diskriminination er en del af livet for kristne mange steder i verden.
Det anslåes af Åbne Døre, at der hvert år dræbes 160.000 kristne,fordi de er kristne.

HVILKEN FORKLARING HAR VORE DANSKE POLITIKERE PÅ DENNE UDVIKLING,HVOR OVER 100.000 KRISTNE MYRDES HVERT ÅR ??? HAR VORE DANSKE JOURNALISTER BESØGT

www.Sappho.dk  og har fundet interviewet med GUNNAR HEINSOHN under overskriften TABERNES KONTINENT ??? kan en del af forklaringen findes der ???

Ovenstående oplysninger har jeg fundet i denne bog.

KRISTEN--FORFØLGELSER I VERDEN      
forskningsforlaget RAFAEL       af forfatter
NIELS ERIK SØNDERGAARD   

Det er tilladt,at besøge www.pokerpartiet.dk og finde overskriften TALLENES TALE = VIRKELIGHEDENS TALE.
Islam laver ikke andet,end at myrde løs,i alle de lande hvor islam hersker.Det er der ikke noget uforståeligt i,for der står jo i deres koran,at alle vantro der ikke tror,skal udslettes,og de kristne skal gøres til dhimmier ( slaver ) eller myrdes.
 

MIT GÆT 

Vi har først en BØRNEOPDRAGELSE I ISLAM hvor de egnede efter denne grund-uddannelse i de muslimske hjem ,bliver udvalgt som islams soldater af islams IMAMER,som styrer udviklingen,med muslimernes evige krav på særbehandling for deres levevis.

islams soldater fødes direkte her i landet,og drengebørn opdrages fra start til,at være fangevogtere af deres egne søstre,og til at myrde dem,hvis disse pigebørn bringer skam over familiens ære.Disse pigebørn er islams fødemaskiner,og skal derfor styres med stram diciplin.

Historisk set,så kender jeg ikke til fredsaftaler, der ikke er blevet brudt af islam,når det var fordelagtigt for islam at bryde denne aftale. Vi har her en historie,der går tilbage til år 622 og frem til i dag,for at finde en undtagelse,hvor islam har overholdt sin fredsaftale  i de lande,de har erobret siden 622.

Der er også 56 erobrede lande,der i dag har indført sharia-lovgivningen,hvor der kan ledes efter ordholdenhed,når det gælder politiske aftaler med islam. Der er altså historisk forskningsmateriale nok,for en historisk kapacitet at forske i,når det gælder islam.

Derfor kunne det være interessant om vores Udenrigsminister Hr PER STIG MØLLER kender til historiske aftaler i nogle af de 56 muslimske lande,hvor muslimerne har overholdt deres politiske aftaler ??? Hvilken viden har han om islams historie,inden han skal til www.durban2.dk TOP-MØDET i FN i april måned i 2009 ???

Hvis vores velmenende Udenrigsminister Hr PER STIG MØLLER mangler viden om islams gerninger eller ugerninger i 2007 rundt om på vores jordklode,så er han jo meget velkommen til,at læse KRISTEN--FORFØLGELSER I VERDEN skrevet af den meget vidende redaktør Hr NIELS ERIK SØNDERGAARD.

SANDHEDEN ER I LÆNGDEN STÆRKEST.
MUSLIMERNE VED DET GODT.
DERFOR SKAL YTRINGSFRIHEDEN MYRDES SÅLEDES,
AT SANDHEDEN  KAN TIES IHJEL.

Hvis vore POLITIKERE ikke har modet til,at sige sandheden,så vil vi naturligvis tabe kampen for YTRINGSFRIHEDEN.Hvem tør sige sandheden om islam i de 57 muslinske OIC-LANDE ??? Det er meget få.Måske turister,men ikke indbyggerne i de 57 OIC lande. Kan islams erobring af islam stoppes ??? Ingen kan vinde en krig,uden at kæmpe.

Giver FOLKETINGET vores Udenrigsminister Hr PER STIG MØLLER et mandat med til www.durban2.dk  FN--TOPMØDET i april måned 2009 ,med tiladelse til,under forhandling med OIC i FN,at GRADBØJE YTRINGSFRIHEDEN ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE