STUDERENDES BØRN 3
STUDERENDES BØRN www.fornyelsespartiet.dk


Engang i mellem så sker der det vildt glædelige, at også studerende bliver gravide,og derefter ( som regel ) føder sit barn eller sine tvillinger.Der findes undtagelser,som hedder ( kejsersnit ) men går fødslen normalt,så kommer vi til børneopdragelsen.Hvordan skal den så være ???

OPDRAGELSE NR 1 ER DENNE OPDRAGELSE.

Opdragelse i muslimske hjem,som I studerende kan printe ud,under overskriften BØRNEOPDRAGELSE 1 på denne her hjemmeside .

OPDRAGELSE NR 2 ER DENNE OPDRAGELSE.

Socialistisk børneopdragelse er efter min opfattelse,den børneopdragelse der finder sted i mange børnehaver.Det er nu engang min opfattelse her i dag, den 7-11  i det herrens år 2008  Det er også muligt,at printe den  socialistiske børneopdragelse ud her fra siden,under overskriften BØRNEOPDRAGELSE 2

Hvordan vil den unge smukke mor,og den vildt begavede far,nu planlægge børneopdragelsen,for sit barn,eller sine tvillinger i harmonisk fællesskab ???

PLANLÆGNINGEN

Samfundet og forældre og familie,skal der nok tages hensyn til,når det gælder opdragelsen af STUDERENDES BØRN.Nu er det jo muligt for de unge forældre,at printe de 2 former for børneopdragelse ud,og læse dem igennem,og derefter beslutte,om barnet eller børnene skal have en børneopdragelse,som de får i de muslimske hjem , eller om børnene skal have en socialistisk børneopdragelse ???

ANDRE MULIGHEDER

Der findes sandsynligvis andre opdragelsesmuligheder som barnets eller børnenes forældre kan vælge.En mere borgerlig opdragelse,eller en mere kristen opdragelse.

ANDRE OVERVEJELSER

Da både muslimske børn,og socialistiske børn og andre børn går i børnehaver,er det så den muslimske børneopdragelse eller den socialistiske børneopdragelse der bruges i børnehaven ???
Det kunne jo være en overvejelse værd.
Det kan jo også være,at de muslimske børn er så stærke,at de med forældrenes opbakning,får opnået så mange hensyn til,deres kultur,at de danske børn allerede her,lærer at indordne sig de muslimske vaner ???  Kære forældre,er det en mulighed,der skal med i jeres overvejelser,når det gælder børneopdragelse ???

Her holder jeg en pause,medens i tænker,men husk forældre,at NYDE og GLÆDE JER OVER denne STRÅLENDE BEGIVENHED.

Medens i unge forældre gør jeres overvejelser om børneopdragelse,så er der også noget der hedder fremtidens karriere-muligheder i Fremtidens Danmark og i EU. Der kunne det måske være interesant for jer,at besøge www.advarselspartiet.dk  under overskriften EU og PÆDOFILI. Måske bør det med i jeres fremtids-planlægning,når JERES karriere og familieliv Planlægges ??? Måske er en fremtids-karriere mere atraktiv i USA eller CANADA ???Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE